[Sigrún] Aftermath 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Sigrún] Aftermath

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cheriey
Member
[Sigrún] Aftermath Cherie31
Sannemander>:)
202
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: [Sigrún] Aftermath   [Sigrún] Aftermath Icon_minitimema 25 jan 2021 - 22:57

Fall   They hit like bullets. When her petals

Met moeite baandde ze zich een weg door de dikke laag sneeuw, probeerde wanhopig haar gevangen prooi erboven te houden. Het vroeg veel van het poesje. Maar het zou wel moeten. Orchis zijn nieuwe regels hingen als gewichten aan haar schouders, waren niet van d'r af te schudden. Ze had nooit echt een kinder wens gehad, was er nog veel te jong voor. Maar liefde? Ze had altijd gehoopt op liefde, een warme lente in zelfs het koudste najaar. Een rots in de branding en iemand waarbij ze al het bloed en verderf om haar heen kon vergeten. Maar nu, nu was zelfs dat haar ontnomen. Was het net als Aura en Azazzel gestorven, nooit meer terug te krijgen. Cheriey zuchtte, liet kort de duif in het dikke sneeuw vallen, nu langzaam rood kleurend. Een kleur die haar maag zowat 360 graden deed draaien, die haar deed duizelen. Maar toch kon ze haar blik er niet vanaf halen, het was als het waren kijken naar trein ongeval. Haalde vreselijke momenten terug die ze maar niet kon vergeten. Het kleine poesje haalde diep, trillend, adem. Probeerde haarzelf bij elkaar te pakken terwijl ze de duif weer tussen haar kaken nam en haar weg terug naar het itjdelijke kamp vervolgde.

♠ ♥ ♣ ♦CHERIEY


⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sigrún
Member
[Sigrún] Aftermath 257476_WpHZ4bSH
x
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sigrún
BerichtOnderwerp: Re: [Sigrún] Aftermath   [Sigrún] Aftermath Icon_minitimezo 31 jan 2021 - 14:58


Sneeuw. Ze had nu al besloten dat ze het haatte. Het plakte vast aan haar lange vacht en liet teveel sporen achter. Het zorgde ervoor dat katten te makkelijk achter hen aan konden gaan als ze dat mochten willen. En dat was moeilijk, dat was lastig. Het was lastig om daarmee katten lastig te gaan vallen. Ze wist ook echt niet wat die nieuwe general van hen allemaal van plan was, maar ze vond hem altijd al een creep. Dat zei ze nooit hardop natuurlijk en natuurlijk deed ze ook een beetje hielen likken bij hem. Ze moest natuurlijk veilig blijven, zij en haar broer. Zolang de elite niet wisten dat hun vader Lítill was maar één of andere zwakke kittypet zouden ze oké zijn. En als ze zichzelf mocht geloven kon, was ze toch wel een goed voorbeeld voor andere elite young one's als ze heel eerlijk was. Bracht zelfs al nieuwe leden de elite in die potentie hadden. Was dat niet perfect? Ze zag een mede young one verder op, die leek te staren naar een duif die ze had gevangen. Sig vernauwde haar ogen even kort, het was een dochter van Brat die daar was. Als ze het goed had. Een moeder als verrader, zoals zij ook had gehad. Een een vader die zwak was. Ze liep door de sneeuw heen naar de poes, haar kopje licht kantelend terwijl ze naar haar keek. "Aardige vangst, voor in deze tijd." sprak ze terwijl ze iets met haar rode staart sloeg.


[Sigrún] Aftermath Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
[Sigrún] Aftermath Cherie31
Sannemander>:)
202
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: [Sigrún] Aftermath   [Sigrún] Aftermath Icon_minitimedi 9 feb 2021 - 21:04

Fall   They hit like bullets. When her petals

Pootvallen deden de poes opkijken, het personage goed analyseren. Het was bijna schadelijk hoeveel achterdocht ze begon te krijgen naar katten diens loyoaliteit op dezelfde plek zou moeten liggen.
Maar de redelijk neutrale manier waarop de she-cat naar haar toe stapte deden haar oortjes op positieve manier naar voren draaien. Ze herkende Sigrún, haar moeder was ooit haar mentor geweest. Het was iets waar ze zowel geruststelling als onrust in vond. "Aardige vangst, voor in deze tijd." complimenteerde de young one haar, Cheriey knipperde kort met haar oogjes. Legde de duif terug in het stoffige sneeuw en knikte "O-oh bedank Sigrún"  Ze glimlachde kort, wellicht iets geforceerd "O-ok aan het jagen?"

♠ ♥ ♣ ♦CHERIEY


⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sigrún] Aftermath
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: