✥ Immobile 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ✥ Immobile

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
✥ Immobile Howl
James
13
Actief
"Strip away my conscience. Peel away my values. Rip off my compassion with your teeth. Pound away my morals. Spank off all my kindness. Expose the dormant bitch that lies beneath"

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Howlingpaw'
BerichtOnderwerp: ✥ Immobile   ✥ Immobile Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 15:36

De pointed poes was weer een boos weggestormd van een van haar trainingen. Wees allemaal theorie, daar had ze toch geen ene kikkerkont aan. Ga zitten en luisteren. Ze was toch geen kit meer die naar verhaaltjes wilde luisteren. Ze moest toch dingen gaan doen? Je kon toch onmogelijk je prooi of je tegenstanders dood verhalen. Nou op de manier hoe haar mentor het deed zou het misschien nog wel een optie zijn. En ze had het echt een kans gegeven hoor. Maar als haar nog een keer werd vertelt hoe je moest sluipen, zonder werkelijk te mogen gaan sluipen, zou ze imploderen. Met haar vast iets opgezet over haar ruggengraat, hierdoor een kleine manenkam makende, kwam ze het kamp in. Het was best een eindje lopen geweest voor een ongetrainde kat, maar dat maakte niet uit. Ze verborg haar verzwaarde adem en verwarmde voorhoofd dan ook terwijl ze zichzelf uitschudde en prompt neer plante in het kamp. Ze was het hier helemaal niet mee eens en ze zou ze laten zien ook. Ze zou een betere manier vinden om warrior te worden.


+ One of Renskes


✥ Immobile Howlingos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adderpaw,
Member
✥ Immobile DPKsfdL
Renske
54
Actief
If your dreams don't scare you, then they aren't big enough


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Adderpaw,
BerichtOnderwerp: Re: ✥ Immobile   ✥ Immobile Icon_minitimema 15 feb 2021 - 17:51

Instead of being afraid
I could become something to fear

Adderpaw, het klonk zoveel beter! Adderpaw was nu eindelijk geen kind meer, het was niet meer te horen in zijn stem. De slungelige, jongeman keek een beetje uit de hoogte. Hij vond zichzelf altijd al beter dan de rest, zo was het nou eenmaal. Hij was degene die in de leiders den sliep, hij was degene wiens moeder trotser op hem was dan wie dan ook. Zijn moeder stond altijd achter hem en hij kon alles flikken wat hij wilde. Het was fantastisch. Zijn blik werd ook gevangen door een heethoofd van een apprentice. Hij grinnikte. Wauw, wie had doorns in haar nest gestopt? Hij herkende haar, ze was ietsje ouder dan hij was. Hij was meteen geïntegreerd. Wie had zulke emoties in haar aangewakkerd? Adderpaw liep naar de poes die zichzelf dramatisch neer had gelegd in het kamp, duidelijk op zoek naar reactie, waarom zou je dat anders doen? Maar oké, hij zou het doen. Actie-reactie. Hij vond het ergens ook gewoon grappig. ‘Oh nee! Wat is er aan de hand?’ miauwde hij op een wat overdreven manier. Verder maakte hij geen grapje, het was aan haar of ze het sarcastisch of serieus zou opnemen.


Adderpaw
here, hold my morals
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✥ Immobile
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: