✥ Corruption 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ✥ Corruption

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
✥ Corruption Howl
James
13
Actief
"Strip away my conscience. Peel away my values. Rip off my compassion with your teeth. Pound away my morals. Spank off all my kindness. Expose the dormant bitch that lies beneath"

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Howlingpaw'
BerichtOnderwerp: ✥ Corruption   ✥ Corruption Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 17:06

Howlingpaw was iemand die zich graag bezig hielt met andere, en het vooral heel erg leuk vond als andere deden wat ze zei en naar haar luisterde. Ze kon het zonder twijfel zeggen hoor, maar ze zag het wel zitten om later een Howlingstar te zijn, op de manier zoals alle kittens zulke dromen hebben. Hoe konden ze ook anders? Hun hele jeugd werden deze grootste verhalen vertelt en dan werd je eenmaal apprentice en dan wilde je deze zelf waar gaan maken. Daarom ook dat ze zeker niet zomaar rond wilde hangen zonder wat te doen, als je wacht op succes zal je het nooit krijgen. Nee, ze moest juist laten zien dat ze dapper was en stoer, en ze wilde ook gewoon plezier hebben. Dus liep ze naar iemand toe waarvan ze het idee had dat ze deze wel kon overhalen. "Hey Morningkit, ga je mee?" Soms was dat alles wat je nodig had om te beginnen.

+ Morningkit


✥ Corruption Howlingos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
✥ Corruption Yes10
Sannemander~
115
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best apprentice ever
Morningpaw,
BerichtOnderwerp: Re: ✥ Corruption   ✥ Corruption Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 13:53

Some things in life are worth waking up for Vele jonge mannen zouden zich absoluut schamen. Zouden verdriet en zelf medelijden tonen wanneer hen verteld werd niet klaar te zijn voor het apprenticeschap. Maar Morningkit? Hoewel er zeker verdriet was geweest, al helemaal omtrent het missen van zijn siblings. Leek hij er niet al te veel over in te zitten, levend in zijn eigen kleine wereldje dat hij deed. De grote wereld, hoewel zeer interessant, was één waar hij nog geen poot op had kunnen leggen, één die hij nog altijd niet erg begreep. Vergeetachtig en hardleers als het joch was. Nee, hij vond avontuur in het kamp, die voor hem zowat iedere dag leek te veranderen. Vond nieuws waar andere ouds vonden.

"Hey Morningkit, ga je mee?" vroeg iemand het jonge knaapje. Morninkit wiebelde met zijn oortjes en keek op, wist na al die manen samen in de nursery toch nog een naampje op de rebelse poes te plakken. "Oh hi Howlingkit!" mauwde hij, een grote glimlach op zijn dommige koppie, het feit dat de poes nu een andere naam droeg? Het was hem even in het enthousiasme ontgaan. "Tuurlijk wil ik mee!" vervolgde de jonge kater blindelings, maar moest toch echt effe zijn koppie iet wat kantelen. "Waarheen?" De rossige kitten wist niet veel, maar wat hij wel wist was dat Howlingkit super cool was. Hij wilde ook cool zijn. Misschien kon ze het hem leren? Hij hield van leren.
MONTYMORNINGPAW

I was the goldfish that leapt out of the bowl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✥ Corruption
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: