Firefly 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Firefly

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firefly 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
321
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Fireteller
BerichtOnderwerp: Firefly   Firefly Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 22:16

De kleine Healer had in zijn vorige levens een nachtdier geweest moeten zijn. Want zodra de zon onder leek te gaan voor een volgende nacht te begroeten, hadden de pootjes van de kat zich naar de rand van de grot gebracht. Eenmaal hier ging hij liggen, ditmaal zichzelf niet ver het gebied in dwalende zoals hij vrijwel iedere nacht had gedaan sinds hij deze rang had gekregen. Het eens vrolijke en open katertje leek met de dag zijn vader meer te representeren, hij was gesloten. Alles behalve onvriendelijk, maar hij deelde zijn emoties ook zeker niet. Dat mocht niet. En bovenal: dat kon ook niet meer. Hij was nu de Healer en hij had genoeg gehoord en gezien over wat er van hem gedacht werd. En hoewel het kleintje zich vaak groot kon houden tot zekere zin, was hij vanbinnen toch onzeker geworden. Hij keek omhoog naar de sterrenhemel en zonder zijn blik hiervan te wenden wist hij dat het zijn Chief was die hij hoorde lopen. Alles was zo ontzettend ánders. En vreemd. En hij... hij was verdwaald. Hij wachtte tot het ijs dooide en de lente kwam. Dan zou hij vertrekken en de drang achterna gaan die hij zo sterk voelde. "Goede avond Day" Sprak hij op na een moment van stilte, beleefd en aardig zoals hij bekend stond sinds zijn jeugd. Maar zorgen bewoonde de schouders van het kind, tot op het punt dat ze hem letterlijk weerhielden te groeien en te ontwikkelen. Hij leek nog altijd niet ouder dan een moon of zeven op alles maar zijn ogen na. "Hoe gaat het met u?"


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
Firefly DPKsfdL
Floriske
517
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: Firefly   Firefly Icon_minitimeza 30 jan 2021 - 17:27

Hij ademde diep in en langzaam uit. De nacht was over hem heen gevallen, maar de slaap niet. Hij keek in het duister naar Blossom. Hij vermoedde dat ze sliep nu. Iets in hem wilde haar weer wekken, zodat hij haar aan kon kijken en in haar gouden oog het licht kon zien, maar ze had haar rust nodig. Hij kon ook wel rust gebruiken, maar hij kon zijn ogen niet sluiten zonder wreed gefluister te horen. Misschien kon hij hier blijven liggen, ogen open, wachtend tot het licht wordt. Een nieuwe dag. Maar het zou nog lang duren voor het zo ver was.
Hij wist dat hij niet als enige wakker was. Eerder had hij Fireteller naar buiten zien gaan en hij had hem nog niet terug zien keren. Hij moest met hem praten, wist hij. Vandaag was al zijn aandacht bij Blossom geweest, hij had het niet voor elkaar gekregen tegen anderen te spreken, maar er waren dingen die hij niet voor zich kon houden. Een beetje moeizaam stond hij op, bleef nog even naar Blossoms vage vorm in het donker kijken, en draaide zich toen om. Buiten schenen de sterren. De wolken waar eerder zo veel regen uit was gevallen waren naar andere streken gedreven. De Healer zat dichtbij de grot, omhoogkijkend naar de hemel. Zonder zijn blik van de sterren af te wenden begroette hij zijn Chief. Bij de vraag kneep Days keel zich samen. Hij opende zijn mond en er kwam een vaag geluid uit wat het begin van een zin had kunnen zijn, maar daar stokte hij. Teveel beelden schoten tegelijk door zijn hoofd zodra hij terugdacht aan wat er was gebeurd. Hij wist niet hoe hij erover moest spreken, hij wist niet waar te beginnen.


Firefly WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firefly 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
321
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: Firefly   Firefly Icon_minitimevr 12 feb 2021 - 22:52

Slaap zou hem nooit meer vatten, daar was hij nu kinderlijk van overtuigt. Steeds als hij zijn ogen sloot zag hij zijn moeder voor zich. Hij was haar op een miljoen manieren te kort gekomen en hij zou dit nooit meer goed kunnen maken. Ze was weg. Ze was weg en hij zou haar nooit meer terug kunnen zien tot hijzelf ook weg was. En dat was een gedachte die hem absoluut doodsbang maakte. Met zijn ogen strak op de sterren gericht bleef hij denken. De hele nacht en dag door was hij hiermee bezig, in de hoop de juiste keuzes te maken en de juiste acties te ondernemen. Maar zijn gedachtes trokken steeds terug naar zijn moeder. Hij voelde schuld. Hij had liever moeten zijn, vaker langs moeten komen sinds hij to-be was geworden. Hij had zichzelf Rise moeten laten noemen zonder geklaag en gestribbel. Hij had vaker moeten zeggen hoeveel hij van haar hielt. De bengaal probeerde te bedenken wat de laatste woorden waren die hij tegen haar had gezegd maar… hij kon het niet. En hij zou haar ook nooit meer trots kunnen maken.
En toen moest hij weer even Fireteller zijn. Zijn amberen ogen weken niet af van de sterren, dat kon hij niet veroorloven. Hij was opzoek naar de ster die zijn moeder was. Hij hoopte dat hij haar zou herkennen want dat was wat… wat een zoon moest doen. Tranen vulde hem bijna weer maar hij wist zichzelf toch sterk te houden. Katers huilde niet. Healers huilde niet. En Chiefs spraken niet. Fireteller kon niet veel maar hij was geboren met een heel sterk gevoel wat instinct betrof. Hij voelde situaties goed aan, en sinds hij de terugkomst van Blossom en Day had gezien had hij geweten dat er iets verkeerd zat. “Day, kom” Sprak hij, zijn stem schel en iel zoals zijn leeftijd en vooral zijn stem hem beaamde, de kater was niet meer gegroeid sinds de dood van Orchid. Maar diens toon behoorde niet. “Vertel me wat er is gebeurd. Ik weet dat er iets mis is” Hij wist het met ieder bot in zijn lichaam, met ieder greintje ziel wat hij bezat. Zijn ogen zochten verder. Maar alle sterren leken op elkaar. Hij kon zijn moeder niet in diens hemel vinden.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
Firefly DPKsfdL
Floriske
517
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: Firefly   Firefly Icon_minitimeza 13 feb 2021 - 11:44

Day stapte langzaam dichterbij toen hem gezegd werd te komen, maar hij bleef enige afstand houden, en ging niet zitten. De kleine sneeuwbengaal klonk zo volwassen, ondanks zijn iele stem, maar Day kon op dit moment alleen maar zien hoe jong hij nog was. Een kind nog maar. En hij had al zo veel te verduren gehad vandaag. Hij zou tijd moeten krijgen om te rouwen en ruimte om te huilen. Het enige wat Day wilde was hem een knuffel geven en hem zeggen dat Willow van hem hield en altijd over hem zou waken, maar hij kon zich niet bewegen en alle troostende woorden bleven steken in zijn keel. Die jonge kater was zijn Healer en hij had een vraag gesteld die beantwoord moest worden. Day kon hem niet tegen deze waarheid beschermen. Het was geen genade om dit voor hem verborgen te houden, het zou bedrog zijn, het zou verraad zijn. Al zijn steun, hoe oprecht ook, zou een leugen zijn zolang de ander niet van het bloed aan zijn poten wist. Fireteller moest weten wat er gebeurd was, hij moest weten wat zijn Chief had gedaan. "Fireteller..." begon hij, want het was Fireteller die daar zat. Niet Spark, niet het kind dat zijn moeder miste. De Healer van de Tribe of Rushing Water. Zijn leider, zijn rechter. Day keek omhoog naar de sterren, alsof hij daar de woorden kon vinden. "Ik-" De woede van Wren, haar eindeloze beschuldigingen, de zoektocht door de regen en de kou, het gevecht, de stilte daarna, het verdriet, de angst, de haat die hij gevoeld had. Hoe kon hij dat beschrijven? Wat er mis was, was alle dood, alle pijn. Wat er mis was, was dat er zoiets kon bestaan, dat dit alles had kunnen gebeuren. Wat er mis was, was hij. Hij had het binnengelaten. Hij was er een deel van geworden. O sterren, wat had hij gedaan? Hij wendde zijn blik van hen af. Zij konden hem geen antwoord geven, zij hadden hier niets mee te maken gehad. Het was alleen maar hij geweest. Zijn beslissing, zijn schuld. Zijn stem was fragiel als een dun laagje ijs, en brak onder het geweld van de herinnering die in de zachte woorden verscholen lag. "Ik heb vandaag een kat gedood." Zijn poten trilden. "Hij- hij kende Blossom, hij wilde haar meenemen, hij zou niet- ik-" Lítill zou haar nooit met rust gelaten hebben. En nu? Nu lag hij daar nog. Nu zou hij ook nooit meer weggaan.


Firefly WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firefly 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
321
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: Firefly   Firefly Icon_minitimema 22 feb 2021 - 19:02

Fireteller was nog niet veel van bijzonders. Hij was een extreem klein katje, een die met de dag dunner werd door het feit dat hij was gestopt met eten. Hij leefde zodanig op in de stres van de tijd dat er in zijn beleving niks anders was dan werken. Zorgen voor iedereen, behalve hemzelf. Het was al in zijn aard en met deze toevoeging in rang enkel nog meer. Maar het was zijn taak, zijn werk, en hier was in een zekere zin ook extreem trots op. Maar waar Shine nog vrolijk en gelukkig leek te blijven, was hij als Atlas gebogen onder het gewicht. Natuurlijk beschermde hij zijn to-be ook voor deze waarheden en zorgen. En zoals hem bekwaam was hielt hij alles heel diep in hemzelf. En hoewel hij niet veel was, was hij wel een heel sterk gevoel van intuïtie geschonken. Een die hij durfde te zweren dat deze door de totem die hem beschermde kwam, ondanks dat hij deze nog niet bij naam kende. Het was dit dat hem tot het lijk van zijn moeder had gebracht. En Fireteller wist met alles in hem dat er iets mis zat. Het bloed wat hij proefde in zijn mond zei hem nog meer, dingen waar hij nog geen gehoor aan wilde geven. Hij voelde de last van Day, zijn problemen, zijn schuld. Hij kreeg het allemaal mee terwijl hij zijn blik niet van de hemel scheurde. Simpelweg omdat hij het niet kon. Omdat hij zo moe was en zo verdrietig dat hij zou huilen als hij nu zou stoppen. Zijn amberen ogen stonden in een ijzeren staar naar de hemel waarin hij zijn moeder niet kon vinden. Schuld bekroop hem ook. Het was zijn schuld dat zijn moeder dood was. Maar blijkbaar was dit ook niet de enige dode. Zijn oren draaide zich naar achteren en verdwenen in zijn nek terwijl hij zijn Chief uithoorde. Dood. Hij haatte de dood. Waar het een paar maanden geleden compleet nieuw voor hem was, was het nu ineens een norm. En dit was erger. Moord. Moord. Het woord was nieuw tot hem maar het gevoel wat hij hierbij kreeg niet. Hij was boos op Day. “Was het om jezelf of om Blossom te beschermen, had hij anders jullie vermoord?” Moord. Zijn stem had nu weinig kinds meer in zich. Zijn toon reflecteerde die van zijn vader perfect, ijzig koud en neutraal. De Tribe doodde niet. De Tribe moordde niet. Hij- Deze kat had een leven gehad. Ouders. Misschien siblings, misschien kinderen, een huis, vrienden. Hij had dromen gehad en plannen. En Day.. Day had deze allemaal weggehaald van hem. De boosheid had zijn tranen geblokkeerd, waardoor hij nu zijn blik omdraaide naar de oudere kat. Ook deze waren compleet afgesloten zoals een kater zou moeten doen. “Vertel me het hele verhaal”


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
Firefly DPKsfdL
Floriske
517
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: Firefly   Firefly Icon_minitimedi 23 feb 2021 - 10:04

Fireteller was zo klein, maar Day voelde zich kleiner. De stem van de Healer was koud als de lucht en zijn blik hard en onverbiddelijk als een rotswand. Hoewel hij nog vragen stelde in plaats van een oordeel te vellen, hoorde Day al wat hij zelf ook wist. Dit viel niet te rechtvaardigen. Het was niet eens Lítill die het gevecht begonnen was. De wasbeerhond was als eerste in de aanval gegaan, en Day had er twee tegen één van gemaakt. Tegen een vijand die vertraagd werd door een manke poot. Had hij echt niet anders gekund dan aanvallen? Had hij niet gewoon weg kunnen lopen, zoals hij van Wren weggelopen was? Waarom was hij niet gewoon weggelopen? "Hij wilde haar kwaad doen. De dingen die hij zei-" Hij had zo veel gezegd, zo veel verschrikkelijke woorden. Hij was in zijn hoofd gekropen en had daar een woede gewekt waarvan Day niet eens had geweten dat hij hem bezat. Al zijn geduld was opgegaan aan Wren, er was niets meer over geweest. Waarom wilden ze Blossom kwaad doen? Waarom zou iemand dat willen?
Het hele verhaal? Het verhaal was als een draaikolk en hij zag alleen maar steeds dezelfde beelden aan hem voorbijkomen, hoorde weer dezelfde woorden. "Wren zei dat ze dood was, alsof het niet uitmaakte. En Lítill, hij zei dat ze bang voor hem was, en hij lachte erom." Hij voelde het weer, die afschuw. "Hij lachte..." Hij lachte zelfs nog toen hij stikkend zijn laatste woorden uitsprak, hij lachte nog toen hij stierf. Day zag dat wrede, tevreden gezicht weer voor zich en merkte dat hij zijn nagels had uitgeslagen. Hij trok ze terug, geschrokken, maar hij wist wat het betekende, en Fireteller waarschijnlijk ook. Die daad, die moord, was niet één moment van zwakte geweest waar hij nu vreselijke spijt van had. Hij wenste dat dit alles nooit gebeurd was, maar niet dat hij het nooit gedaan had. De woede en angst die hem tot zijn actie hadden aangezet, de haat, die waren er nog. Hij had niet kunnen stoppen en dat kon hij nog niet. Schuld, maar geen spijt.


Firefly WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Firefly
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: