Spirits in the snow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Spirits in the snow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatwave
Member
Spirits in the snow Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Heatwave
BerichtOnderwerp: Spirits in the snow   Spirits in the snow Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 23:42

De jonge warrior kwam hier niet al te vaak, maar als hij even aan rust toe was van het drukke clanleven, dan zocht hij de Outlook Rock op. Het was een plek waar hij alleen kon zijn met zijn gedachten. Iets waarvoor hij een lange tijd bang was geweest, want na de dood van Gorsepaw was hij niet in de vrolijkste plek geweest. Maar hij had het leven opgepakt, ook al was er toch een lege plek naast hem, waar zijn vriend anders zou zijn geweest. Hij had zich gestort in zijn taken, zichzelf druk gehouden overdag, maar hij had ook wel een paar goede gesprekken gehad en nu ging het een stuk beter. Heatwave was dus niet meer bang om zijn gedachten hun vrije gang te laten gaan terwijl hij van het mooie uitzicht genoot. Een koude wind waaide door zijn vacht, snijdend maar verzacht door de lange, warme lokken, terwijl hij zijn groene ogen over het besneeuwde landschap liet gaan. Een witte deken lag over de velden, waardoor het wel gewoon bijna één lichtgevend vlak leek. De heide was ook bedekt door een flinke laag, maar de paarse planten staken er hier en daar nog doorheen, echter wel wat verwelkt. Het was erg wit, maar ook mooi. Het gaf een bepaalde kalmte met zich mee. De vlakken met ongerepte sneeuw waren haast puur en waar je wel pootstappen zag, dat gaf hem het gevoel dat er hier ook nog geleefd werd. Het was geen milde Leaf-Bare, bleek het zo, maar dat betekende niet dat ze op alles een negatieve blik hoefden te hebben. Echter deed het geluid van knerpende sneeuw en pootstappen achter hem zijn kop omdraaien. Achter hem was iemand aangekomen, iemand die hij maar al te goed kende en geen onwelkom gezelschap zou zijn.

+Shadefeather (Meneer Warrior)Spirits in the snow Heatsi15
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spirits in the snow VDVBjNZ

Camilla ^^
1205
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Spirits in the snow   Spirits in the snow Icon_minitimezo 28 feb 2021 - 13:01


Shadefeather had niet zoveel met leafbare. Hij genoot meer van de zon en de warmte die het gaf. Hij kreeg het misschien wel warm door zijn zwarte vacht, maar daar was hij door de jaren heen meer dan aan gewend. Hij had het veel liever dan de kou die zijn pootjes nu omhulde. Brr. De kater zag dan ook een kleine pauze van de kou op de Outlook Rock, ook al zou steen niet veel warmer zijn. Maar goed, misschien wilde hij ook wel gewoon graag even een kleine pauze van het lopen. Hij merkte de ander pas op toen deze bewoog. Shade knipperde met zijn ogen waarna een glimlach op zijn snoetje verscheen. 'Hey Heatwave,' miauwde hij en hij klom naast hem op de steen. 'Ik vind die sneeuw maar niets.'


Spirits in the snow Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Spirits in the snow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: