Ready, set, go 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ready, set, go

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatwave
Member
Ready, set, go Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Heatwave
BerichtOnderwerp: Ready, set, go   Ready, set, go Icon_minitimeza 30 jan 2021 - 18:53

De jonge warrior had de laatste tijd niet al te veel prooi meer te pakken, maar dat kwam mee met het feit dat het nu Leafbare was. Sneeuw bedekte de Moorlands en de Heatherfield en alles daarnaast, waardoor zijn stappen niet al te zacht meer waren en de rode delen van zijn vacht vreselijk opvielen. Dat was misschien ook de reden waarom hij nu een verloren muis achterna aan het racen was. Het beestje was snel, maar dat was hij ook, want hij was niet voor niets een Moor Runnner. Waar hij niet op had gerekend was een kat die ineens op zijn pad kwam. Even afstekend tegen het landschap als dat hij dat nu deed, maar het was toch nog een verrassing voor Heatwave. Amper kon hij een botsing voorkomen, maar de muis die hij achterna had gezeten was nu al lang weg. Wat haatte hij jagen in Leafbare ook eigenlijk wel. Gaf hem maar gewoon Green-Leaf, met prooi in overvloed en een warme zon. “Uhm, hoi,” groette hij redelijk ongemakkelijk, wantja, het had er waarschijnlijk best wel dom uitgezien; een warrior die achter een muis aanholt. Zeker aangezien de kat waar hij bijna tegen aan was gebotst toch zeker nog een apprentice was.

+DragonpawReady, set, go Heatsi15
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ready, set, go DPKsfdL
Anonymous
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ready, set, go   Ready, set, go Icon_minitimewo 3 feb 2021 - 16:33

Soms kon Dragonpaw zich zo erg focussen op zijn training dat hij niet in de gaten had dat er ook nog andere katten in zijn territorium aan het jagen was. Aangezien hij meestal in de tunnels joeg tijdens Leafbare stond hij de Moor Runners ook niet in de weg, maar zijn mentor had hem gezegd dat hij voor zijn final assesment zowel in als boven de tunnels moest kunnen jagen en daar was hij nu op aan het oefenen. Zijn blik gleed naar een trilling in de sneeuw en hij boog in een jachthouding, maar het trillen stierf al snel verder weg en Dragonpaw keek verstoord op, waar hij verward met zijn ogen knipperde toen een flits van rood en wit langs hem zoefde en hem nog net niet raakte. Dragonpaw keek over zijn schouder en zag een muis snel wegrennen, waarna hij zijn blik weer naar de warrior richtte, welke hij herkende als Heatwave. Blijkbaar had hij de jacht van de kater per ongeluk verpest en hij trok ongemakkelijk met zijn oortjes, al was dat in zijn rustige blik niet te zien. “Sorry, Heatwave,” verontschuldigde hij zich. “Ik was zo erg bezig met mijn eigen jacht dat ik je niet had gezien. Misschien kunnen we de muis alsnog achterna gaan?” Het zou waarschijnlijk weinig uithalen, maar het was beter dan niks.Ready, set, go Dragonpawsig2embers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ready, set, go
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: