Ceremonie 01-02-'21 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-02-'21

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-02-'21 DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-02-'21   Ceremonie 01-02-'21 Icon_minitimema 1 feb 2021 - 13:55

Dit zou de eerste ceremonie zijn die hij weer deed na de ziekte, na die keer dat hij van de rots afgevallen was. Hij merkte dat zijn lichaam lang deed over het herstellen, misschien zou het wel helemaal niet volledig herstellen tot hij een leven zou verliezen. Maar wie wist hoe kang het nog zou zijn voor dat ging gebeuren? Hij moest ook de clan waarschuwen voor Riverclan na wat er was gebeurd met Twistedheart. Ze konden dat niet nog een keer hebben.

Hij klom de rots op, hij ging het er niet op gokken om die sprong in een keer te maken. Deze keer was hij in ieder geval niet duizelig, dus de kans dat hij eraf zou vallen was niet zo groot. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie!" Riep hij de clan bijeen. Ceremonies moesten namelijk gewoon gebeuren, ook al had hij ook wat andere mededelingen te maken, maar eerst de ceremonie. "Adderkit, Dimkit en Morningkit, komen jullie maar naar voren." Hij hoopte dat Adderkit het zou kunnen vinden met de anderen in de apprentice den, weg van zijn moeder. "Jullie hebben de leeftijd van 6 manen bereikt en zijn daarmee klaar om apprentices te worden." Het waren de standaard woorden om mee te beginnen. "Adderkit, vanaf nu af aan zal jij bekend staan als Adderpaw en je mentor zal Amberhunt zijn. Ik ben zeker dat hij je veel zal kunnen leren." Hij kende de oudere warrior goed genoeg om te weten dat hij een goede mentor kon zijn. Ook hoopte hij dat Amberhunt een goede keuze was voor Adderpaw. "Dimkit, vanaf nu af aan zal jij bekend staan als Dimpaw. Je mentor zal Moonflow zijn." Hij was er nog niet helemaal zeker van of het verstandig was om zijn dochter een apprentice te geven, maar misschien was dit een kans voor haar om zich te bewijzen. "Morningkit, vanaf dit moment zal jij bekend staan als Morningpaw. Jouw mentor zal Twistedheart zijn." Hij hoopte dat een apprentice zou helpen om Twistedheart een beetje op de been te houden en zijn gedachten op wat anders te zetten, maar of dat ook zou werken was nog maar de vraag.

Na alle mentoren en apprentices elkaar begroet hadden liet hij zijn blik nog even over de katten onder hem gaan. Er waren nog een aantal mededelingen die hij zou moeten doen. "Dan zijn er nog een aantal dingen waar ik het over wilde hebben." Ze waren stuk voor stuk belangrijk om te benoemen. "Allereerst heeft Wolfblood een kitten gevonden in het territorium. Het vermoeden is dat de ouders van shadowclan zijn, dus wordt de ouders verzocht zich te melden." Wat hadden ze stuk voor stuk met kittens dumpen? Had hij met Airwisp niet duidelijk gemaakt dat hij dit niet tollereerde. Zijn ogen waren dan ook vernauwd terwijl hij zijn blik over de katten liet gaan. Zouden ze zich durven melden? Of zouden ze bang zijn voor wat hij zou doen? Dat zouden ze wel moeten zijn, want niemand dumpte zomaar een kitten en al helemaal niet zo'n jonge. Maar zolang er niemand naar voren stapte dan viel er ook geen straf uit te delen. "Verder heeft Bloodhound besloten zijn intrek te nemen in de elders den nu dat hij ver genoeg hersteld is om de medicine cat den te verlaten." Tenslotte zou de medicine cat dan weer meer plek hebben voor zieke katten. Tall sliep misschien in de medicine cat den, maar eigenlijk was ook dat niet iets dat verstandig was geweest omdat er dan gewoon niemand aanwezig was in de leaders den. De hele reden dat hij als deputy er op een gegeven moment al sliep. Maar op deze manier zouden Pepperpaw en Newtpaw hun eigen den hebben en konden ze er met zijn tweeën hun eigen plek van maken.

Maar helaas was dat niet het laatste waar hij het over ging moeten hebben. De hele clan had ondertussen wel gehoord wat er met Twistedheart gebeurd was, maar dat betekende wel dat hij de clan in moest lichten over Crystalstar en Riverclan. "Als laatste wil ik het hebben over de huidige situatie met Riverclan. Tenslotte is Crystalstar te ver gegaan door Twistedheart mee te nemen en te ondervragen. Het was duidelijk dat ze daar mij mee probeerde te pakken, maar ook shadowclan in zijn algemeen. Wees voor nu op je hoede voor Riverclan en vooral Crystalstar. Er zal nog een senior warrior meeting plaatsvinden hierover." Hij kon wel alle beslissingen zelf maken, maar als hij niet om advies zou vragen, dan zouden ze mogelijk allemaal tegen hem gaan werken uiteindelijk. Op deze manier deed hij in ieder geval alsof hij luisterde op zijn minst. Maar met hoe het op de gathering gegaan was leek er maar een weg te zijn. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd!" Na die woorden klom hij voorzichtig naar beneden, waar hij zich neerzette, afwachtende of er een kat naar hem toe zou komen.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-02-'21 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Ceremonie 01-02-'21 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'21   Ceremonie 01-02-'21 Icon_minitimema 1 feb 2021 - 21:21

De jacht was een succes geweest en ze had net de laatste prooi die ze gevangen had gehad bij de stapel verse prooi gelegd. Het zag er nog krakkemikkig uit in vergelijken bij de andere seizoenen, maar toch was er meer dan de afgelopen dagen. Toen Acornstar op de hoge rots gesprongen was en de oproep deed ging ze braaf bij de rest van de krijgers zitten. Ze wilde er alles aan doen om uit de schaduw te stappen die ze ongewild in was gekomen toen ze haar vader had willen gaan zoeken. Die dag zou ze nooit meer vergeten, Het was een herinnering die haar altijd bij zou blijven door nooit meer zo'n ondoordachte stap te maken. De kittens werden naar voren geroepen die hun 6de maan bereikt hadden. Het was een spannend moment geweest zelfs toen ze zelf pas leerling was geworden. Wat wenste ze toch om die tijd over te doen en dan niet naar Acornstar te gaan zoeken, maar Starclan was onverbiddelijk en schonk zo'n tweede kans enkel aan die katten die het waardig waren, al wist Moon dit natuurlijk niet. Toen haar naam genoemd werd schrok ze op uit haar gedachten. Met grote ogen van verbazing keek ze eerst haar vader aan voor ze op stond en naar voren kwam. Het was iets waarmee ze zo verrast was dat ze bijna over haar eigen poten struikelde, maar nog op tijd haar balans her won. Dimpaw zou haar eerste leerling worden wat aangaf dat ze een zware verantwoordelijkheid op haar schouders kreeg. De training van nieuwe krijgers was serieus werk en het zou haar een nog betere kans geven om te laten zien dat ze voor haar clan koos en niet voor zichzelf. 'Hoi Dimpaw. Laten we morgen door het territorium gaan. Dan kun je straks je eigen nest uit gaan zoeken.' miauwde ze als begroeting en boog haar kop naar voren met haar eigen neus het neusje van Dimpaw aan te raken, voor ze zich terug trok en naar de rest van de ceremonie luisterden. Ze wist wat haar broer doorgemaakt had en ze was blij dat hij ook een leerling gekregen had. Misschien dat het een goede afleiding was voor hem? Maar als ze ook maar een rivierclanner aan hun grens zou aantreffen zou deze het bezuren, zeker als het Crystalstar zelf was die hun grens over zou willen steken?! Ze sloeg haar oren boos naar achteren toen haar vader over dat misbaksel sprak. Ze was een monster om zo met een kat om te gaan. Maar voor nu was de ceremonie beëindigt. Moonflow was wel zo wijs om niet direct naar het rivier territorium toe te gaan om die nepster aan te pakken. Ze was boos ja heel erg boos, maar Moon zou haar kans afwachten tot de tijd aan zou breken om die heks haar vet te geven. Niemand viel zomaar Schaduwclan aan! Met een zucht kalmeerde de blauwe tortie zichzelf en probeerde ze zich weer normaal te gedragen al was ze altijd nog licht gefrustreerd, maar haar oren stonden niet langer meer naar achteren.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimpaw
Member
Ceremonie 01-02-'21 Dimhah10
Rei ♡
186
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ten moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice ⚡
Dimpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'21   Ceremonie 01-02-'21 Icon_minitimema 8 feb 2021 - 21:19

Haar ogen twinkelden terwijl ze daar vooraan zat. Normaliter was ze niet zo van in het middelpunt staan, maar nu was het eindelijk haar tijd om apprentice te worden. Helaas kon haar zusje niet samen met haar de nieuwe rang ontvangen, dit vond Dimkit wel heel erg jammer.. Maar gelukkig was Adder, haar broertje, er wel. Ze zat naast hem, trots toen haar naam genoemd werd. Adder mocht als eerste, en kreeg Amberhunt als mentor. Trots zei ze zijn naam mee met de rest van de clan. Toen was het haar beurt. Zo kalm en rustig mogelijk stapte ze naar voren toen Acornstar haar naam noemde. Ze was eigenlijk nog nooit zo in direct contact geweest met de leider, en ietwat nieuwsgierig keek ze hem aan. Omdat hij ziek was geweest, had ze hem nooit eerder gesproken. Oh, en toen verkondigde hij dat ze nu Dimpaw zou heten. Het klonk haar raar in de oren, maar ze was er uiterst trots op. Vluchtig keek ze om zich heen, of ze haar vader Inkmask of haar moeder Airwisp zag. Zagen ze haar? Waren ze trots op haar? Kort slikte ze, waarna ze naar haar mentor toeliep. Moonflow, die kende ze niet, wist ook niet dat het een dochter was van Acornstar. Ze drukte haar neus tegen de ander en keek met een ietwat teleurgestelde blik toen haar mentor de suggestie gaf om morgen te beginnen. Ze stond te popelen om haar achterstand van de andere kittens in te halen, die net een maan eerder apprentice geworden waren dan zijzelf. Het liefste begon ze meteen. Maar goed, nu kreeg ze wel de tijd om even te settlen in haar nieuwe den. Kort fronste ze terwijl ze de blik van Tidekit opzocht, met wie ze nu niet langer samen zou slapen. Dat was het grootste minpunt van dit allemaal..
Tag; Moonflow (benoemt Inkmask, Airwisp en Tidekit)


Ceremonie 01-02-'21 Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Ceremonie 01-02-'21 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
911
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 24 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'21   Ceremonie 01-02-'21 Icon_minitimedo 25 feb 2021 - 21:22


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Woede kwam over haar heen en ziedend keek ze de clan rond. De clan, die ijzig stil bleef voor een paar tellen lang, en toen werd er verder gesproken over mededelingen. Over Crystalstar, de slettebak, maar dat was nu niet waar Wolfblood zich over aan het opwinden was. De enorme poes had nog net het respect om te wachten totdat Acornstar uitgesproken was, maar nog voordat hij één keer adem had kunnen halen na het afsluiten van zijn ceremonie liep de warrior met een zwiepende staart naar voren. Haar gezicht stond op onweer, en bij Wolfblood was dat nooit een goed teken. "Dat was geen verzoek, trouwens," blafte ze en keek haar clangenoten vijandig aan. "Ik weet niet wie van jullie eikels de kitten heeft achtergelaten, maar ik ben geen debiel, ze rook verdomme naar Shadowclan," ze haalde diep adem, waarbij haar borstkas op en neer rees. "Ik ben sta zo achter de nursery en dan mag de ouder me op komen zoeken. En als die dat niet doet, dan ga ik er zelf achter komen en er voor zorgen dat je nooit meer kittens kan maken," met die woorden en een zwiep van haar staart stapte ze het kamp uit.'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Ceremonie 01-02-'21 Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Ceremonie 01-02-'21 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'21   Ceremonie 01-02-'21 Icon_minitimezo 28 feb 2021 - 21:23

De teleurgestelde blik deed haar een beetje aan zichzelf denken. Het liefste was ze ook meteen naar buiten gegaan, maar ze wist dat het standaard zo ging en iedere nieuwe leerling zou dat moeten ondergaan. Maar ze knikte nog even vriendelijk voor ze zich terug trok.

(Trainingstopic: https://www.warriorcatsnl.com/t45858-lets-fight-togehter-trainingstopic#890884)


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-02-'21
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: