A misty morning [Day] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A misty morning [Day]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimevr 12 feb 2021 - 16:57

Het voelde alsof de realiteit van de situatie eindelijk inzakte. Het feit dat Litill hier geweest was, dat hij haar weer mee had willen nemen. Wat was zijn doel geweest? Had hij überhaupt een doel gehad? Als dat het geval was geweest, kon het niks goeds zijn. Maar wanneer hadden goede dingen ooit iets positiefs betekend? Een situatie waar ze tevreden mee kunnen zijn? Meestal werd het uiteindelijk toch weer van haar weggescheurd. Was het niet een Litill, dan was het wel een persoon zoals Wren. Deed ze er überhaupt goed aan, om Day te verklaren dat ze van hem hield? Of was dat ook iets eindigs? Met een vochtig oog keek ze omhoog naar hem terwijl haar hoofd duizelde. Ja, ze had haar gevoelens uitgesproken naar hem, maar was dat eerlijk geweest? Angst omklemde haar hart spontaan.A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Floriske
520
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimevr 12 feb 2021 - 17:45

Hij had haar een beter leven beloofd. Hij had haar geluk beloofd. En haar zo vaak gebroken vertrouwen had ze voor die belofte in elkaar gelijmd en aan hem gegeven, en nu hield hij het in trillende poten en zag hij hoe de barstjes zich uitbreidden. Kijk me aan. Ze waren met elkaar verbonden, haar vertrouwen en zijn hart. Ze keek op. Hij zocht naar licht, maar haar gouden oog leek bewolkt met zorgen, en alle twijfels sloegen naar hem over. Hij was niet sterk genoeg. Hij had zijn belofte al gebroken. Hoe kon hij haar een beter leven bieden als hij zelf gevallen was tot het niveau waaraan ze probeerde te ontsnappen? Hoe kon hij met bloed aan zijn poten beweren beter te zijn? Omdat je beter moet zijn, zei hij tegen zichzelf. Ze was hier voor hem gebleven en het was zijn schuld dat ze dit had moeten doormaken. Zij verdiende beter, dus hij zou haar beter geven ook. Ze waren verbonden en een verbinding verbrak je niet zomaar. De angst van de een was de angst van de ander. De hoop van de een was de hoop van de ander. Ze konden elkaar pijn doen of ze konden elkaar verheffen. "Ik houd van je", zei hij, zacht maar serieus. "Wat er ook is gebeurd, wat er ook zal gebeuren." Wat ze gisteravond tegen elkaar hadden gezegd was niet iets van één moment geweest, en hun belofte van daarnet om er voor elkaar te zijn ook niet. Het was niet tijdelijk, het was niet breekbaar zoals zijzelf waren. Wat ze voor elkaar voelden was de constante, de rots in de Rapids, hun beschutting in de sneeuwstorm. Wat er ook gebeurde, daar zouden ze op terug kunnen vallen.


A misty morning [Day] - Pagina 2 WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 20:21

Was alles wat ze aanraakte gedoemd om te breken? Ze had haar hart in Day's poten gelegd, wetende dat hij iets was wat ze nog nooit getroffen had. Een pure ziel, een onbeschadigde kat die pure, pure goedheid uitstraalde. Zo'n zachte ziel welke hij aan haar toevertrouwd had. Een rots in de branding, een stralende zon waar zijn tribegenoten zich aan konden vasthouden. Een vertrouweling, een leider, een verbinder. En nu zaten ze hier en zag ze de barsten, zijn pijn, zijn verdriet. En als zij hier niet was geweest, was Litill er niet geweest en had hij nooit hoeven doen wat hij had had gedaan. Zij had hem ook tot scherven gereduceerd en het schuldgevoel wat erbij naar boven kwam, ontnam haar bijna alle adem. Het voelde bijna als een fysieke pijn die door haar borstkas heen gierde en voor een moment vroeg ze zich af of het niet beter voor hem was als ze hem wegduwde. Ze kon altijd nog vertrekken van de tribe, alleen leven. Ze had het al deze manen hiervoor gedaan immers. Maar dat voelde ook verkeerd. De gedachte alleen al liet nieuwe tranen langs haar wang heen biggelen. Ze keek in zijn prachtige gouden ogen en zag haar verdriet er enkel in weerspiegeld. Hij hield van haar en ondanks dat het haar zoveel vreugde bracht, bracht het haar ook benauwdheid. Hij verdiende beter, en zij kon hem niet beter geven. Ze zou hem enkel ongelukkiger maken.

Een wervelwind van emoties ging door haar heen, verwarring danste met verdriet, hoop met wanhoop. En uiteindelijk resulteerde het enkel in de volgende trillende woorden.

"We moeten dit stoppen.. Day."

Ze moest niet egoïstisch zijn, ze moest voor hem kiezen. Maar waarom voelde dit dan zo verkeerd?


A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Floriske
520
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 22:52

Hij bevroor. Stoppen? Maar net nog... Net had ze nog blij geleken dat ze samen waren. Waarom zei ze nu dan plots dat het op moest houden? Waarom een einde maken aan het goede dat ze hadden? Waarom elkaar hun liefde en steun ontzeggen? De band tussen hen was er echt, hij voelde het. Hij had zijn woorden gemeend en hij wist zeker dat de hare ook uit haar hart gekomen waren. In een cynischer kat was misschien het idee opgekomen dat ze het enkel had gezegd om hem zich beter te laten voelen, dat ze het nooit had gemeend, maar zoiets kon Day zich niet voorstellen. Maar daarom begreep hij ook niet waar deze verandering vandaan kwam.

Het voelde als een straf, en misschien een verdiende. Ze had hem even doen denken dat hij haar liefde nog steeds waard kon zijn, maar nu wist hij dat niet zeker meer. Ze had hem doen denken dat hij nog steeds degene kon zijn die haar haar betere leven zou geven, maar wat als hij alleen maar een voortzetting van de ellende was? Was dat wat ze had beseft? Dat hij met zijn daad het stokje van Lítill had overgenomen, dat er een zaadje van haat was geplant dat zich als giftig onkruid niet uit zou laten roeien? Hij had haar meer beloofd dan hij kon geven. Hij had haar zo graag gelukkig willen zien dat hij haar vertrouwen had gewonnen met toezeggingen die hij niet na kon komen. Hij had gedaan alsof hij zo perfect was, zo puur, alsof haat hier niet bestond, en op het moment zelf had hij het nog geloofd ook, maar als er gisteren iets duidelijk geworden was, dan was het wel dat hij het ook in zich had. Dus als ze dat nu, terwijl hij opnieuw die loze belofte deed, inzag, en ervoor koos op iets beters te hopen, wie was hij dan om haar opnieuw tegen te houden? Ze was niet van hem. Wat hij ook had gedaan, zo diep zou hij nooit zinken. Hij zou nooit doen alsof hij recht op haar had, alsof hij haar op kon eisen. Zij had het recht om naar beter te zoeken. Maar was dat wat ze deed?

Iets in hem wilde het niet geloven, maar hij wist niet zeker wat het was. Was het zijn angst haar te verliezen en hier weer alleen te zitten die maakte dat hij de waarheid wegduwde? Of had hij reden tot ongeloof, misschien zelfs hoop? Had hij het recht om haar om een reden te vragen? Hij kon niet anders. Hij kon haar niet meteen opgeven, hij was er niet klaar voor. Niet nadat hun samenzijn zo goed, zo mooi en zo waar had geleken. "Waarom?" wist hij tenslotte uit te brengen. Hij haalde diep adem, woorden zoekend en zich mentaal schrap zettend voor het antwoord. "Verdien ik het niet of denk je dat jij het niet verdient?" Ze had al zo vaak onnodig spijt betuigd, kon dit daar niet ook een uiting van zijn? Of was het enkel een wrede vraag? Hij wist dat ze hem geen pijn wilde doen, en als de eerste optie de ware was, dwong hij haar het mes dieper in zijn hart te steken. Zij zou hem in woorden onwaardig moeten verklaren voor hij in staat was te geloven dat ze haar eerder gegeven liefde echt terugnam.


A misty morning [Day] - Pagina 2 WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 23:03

Haar hart bonste in haar keel, met elke slag leek het alsof er een nieuwe steek door haar hart heen ging. Terwijl ze keek naar zijn zachte, prachtige gezicht. Die mooie ogen die zoveel liefde en warmte uit konden stralen. Die mooie ogen die nu zoveel verdriet in zich hadden, verdriet die hij nooit verdiend had. Ze voelde haar keel wat dichtknijpen met nieuwe tranen. Ze had haar nagels iets uitgeklapt, alsof ze zich fysiek moest vastgrijpen tegen een storm waar ze in zat. Alsof ze bang was dat ze spontaan van de stenen kon vallen.

Hij keek zo verdrietig, zo verward. Ze probeerde haar rug te rechten en zichzelf te zeggen dat het voor het beste was. Dat het het beste voor Day was. Hij verdiende het om gelukkig te zijn, om een fijn leven te leiden. Zij had niks anders gekend dan ongeluk. Vanaf het moment dat Honeypaw haar gehaat had, Icy haar had geprobeerd te vermoorden, haar moeder verdween en haar vader vermoorde. Vanaf dat Litill haar geclaimd had. Ze was het gewend, ongelukkig zijn en zou het nogmaals op haar schouders dragen als het zou betekenen dat hij een gelukkig leven kon leiden. Dan mocht ze niet egoïstisch zijn.

Maar hij kon het niet loslaten. Hij vroeg waarom. Hij kon het niet begrijpen. Ze beet op de binnenkant van haar wang terwijl de tranen weer achter haar goudkleurige oog brandden. Haar blik wendde zich af, ze kon hem niet aankijken terwijl ze het zei. Niet met die doffe, kloppende leegte die ze in haar hart voelde terwijl ze het zei. "Omdat ik je niet kan geven wat je verdient, en je verdient zoveel meer," mompelde ze, bijna onverstaanbaar. Ze hield zo intens veel van hem, wilde niets liever dan bij hem zijn. En juist daarom moest ze hem laten gaan. Want geluk kon niet gevonden worden bij haar.


A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Floriske
520
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimema 15 feb 2021 - 16:10

Ze keek hem niet aan, waardoor hij niet in haar blik een antwoord kon lezen, en het leek alsof zijn houvast verdween. Zonder dat gouden baken was hij stuurloos op de golven van zijn geest. Het was niet eerlijk om zijn geluk in haar handen te leggen, dat wist hij. Hij was niet haar verantwoordelijkheid, maar de simpele waarheid was dat zij was waar zijn hart was geland, en dat hij zonder haar zou zinken. Hij keek naar haar en vroeg zich af hoe snel hij zou moeten leren zwemmen. Want als ze hem wegduwde, zou hij zich niet aan haar vastklampen alsof ze een stuk drijfhout was, hij zou moeten doen wat Lítill nooit gekund had, hij zou haar los moeten laten.

Maar was als zij net zo verzwaard werd als hij? Wat als zij degene was die niet bleef drijven? Wat als zij degene was die vreesde hém de diepte in te trekken? Ze gaf haar antwoord en bevestigde wat zijn hoop en zijn vrees was geweest. Blossom, o lieve, prachtige Blossom. Ze dacht dat zij het gewicht was dat hem dreigde te verdrinken, maar ze was de reddende tak. Het deed hem pijn om te horen hoe ze aan zichzelf twijfelde, maar toch moest hij glimlachen, want ze gaf hem hiermee ook een kans. Als het probleem dat tussen hen in stond niet in hem zat, dan was er geen waar probleem, want hij wist dat zij zonder fouten was. Als hij het probleem niet was, dan mocht hij haar vasthouden. Hij strekte zijn nek om haar met zijn snuit zacht aan te tikken. "Als ik je niet verdien is het omdat je meer bent dan ik waard ben, niet minder", miauwde hij zacht. "Je bent zo veel meer dan je denkt." Het deed hem pijn, zoals ze zichzelf omlaag trok. Hoe kon ze denken dat ze minder waard was dan hij? Hij was degene die zichzelf gereduceerd had, terwijl zij even goed was als ze altijd was geweest. Hij verdiende niet meer dan haar, en hij wist niet eens of haar haar verdiende. Hij zou haar loslaten als het moest, maar niet om deze omgekeerde reden, niet om een onwaarheid. Hij kon accepteren dat hij niet goed genoeg voor haar was, maar hij liet zich niet vertellen dat zij hem geen geluk kon geven terwijl haar aanblik, zelfs een gedachte aan haar, zijn hart al deed fladderen alsof zijn vleugels nooit gebroken waren.


A misty morning [Day] - Pagina 2 WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimema 15 feb 2021 - 16:34

Had ze ooit zo'n prachtige, zachte ziel mogen ontmoeten als Day of New Light? Blossom wist niet wie er anders zou moeten zijn in ieder geval. Het enige wat ze wist, was dat hij het centrum was van haar universum, het punt waar alle zwaartekracht heen gezogen werd. Hij was licht, warmte en alles wat mooi was op deze planeet. Hij had haar, in deze stormachtige zee van het leven, een reddingsboei geboden en getoond dat er daadwerkelijk nog goede katten waren.

En hoe had ze hem bedankt?

Eerst kwam Talon, toen kwam Litill. Wie was de volgende die de berg op zou stappen? Zou het Honeyspots zijn om de sfeer hier te verpesten? Om zijn ziel nog veder te schaden? Die prachtige glimlach te doen verwateren met verdriet? Of zou ze het zelf zijn, met haar hart zo erg in stukjes gebroken? Wie weet zou hij zich pijn doen aan de scherven. Waarschijnlijk had hij dat al gedaan. Ze had haar hoofdje afgewend, ze kon en wilde de pijn in zijn ogen niet aanzien. Wellicht was dat ook egoïstisch. Jij hebt deze pijn immers veroorzaakt. En nu ging ze hem nog meer pijn doen. Maar was het niet beter om een prooi meteen dood te bijten in plaats van aan een langzame, pijnlijke dood toe te wijzen? Ze wist het niet eens zelf meer.

Ze schrok op toen ze zijn neusje voelde tegen haar wang en terwijl ze haar blik weer op hem durfde te richten, begon hij weer te spreken. Met zijn woorden begonnen haar tranen als weer hernieuwd te vloeien. Waarom liet hij haar niet gaan? Waarom maakte hij dit moeilijker? Snapte hij niet wat ze probeerde te stellen. "Waar ik ook ben, volgen problemen me," miauwde ze wat schor, "En als die problemen me volgen, wordt je weer meegezogen." Haar stem stokte terwijl ze naar haar woorden zocht, overkomen door emoties. "Dat wil ik niet voor je."


A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Floriske
520
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimewo 17 feb 2021 - 18:55

Ieder woord waarmee ze probeerde hem over te halen haar los te laten, verdiepte enkel zijn overtuiging dat hij haar vast wilde houden. Het was haar goedheid die alle slechte zaken lichter, dragelijker maakte. Werd ze gevolgd door problemen? Misschien, maar zijzelf was de oplossing en remedie, het stabiele centrum in een maalstroom van een leven. Ze had geen makkelijk bestaan, en dat wilde ze niet voor hem. "Maar ik wel", antwoordde Day. Hij was liever met haar in het oog van de storm dan van een afstand naar de wervelwind te kijken, wetende dat zij daar alleen in het midden zat. Hij wist niet eens of dat laatste nog wel een optie was. De stroming had hem al te pakken, en de enige manier waarop ze uit deze storm konden komen, was samen, want zou één van hen er ooit vrij van zijn zolang de ander er nog in vastzat? Hij zocht haar blik. "Ik zal niet zinken zolang jij bij me bent." Dat was zijn smeekbede en belofte in één. Zij was het die hem drijvende hield, en hij zou de moed die zij hem gaf niet opgeven, want als hij hierin verdronk, zou ze het zichzelf verwijten en dat kon hij haar niet aandoen. Haar demonen zouden niet zijn ondergang zijn, en ook niet de hare. Hij legde zijn kop tegen haar schouder, zijn hoop en houvast. "We blijven samen zwemmen tot de storm voorbij is", fluisterde hij in haar vacht. Geen storm duurde eeuwig, toch? Iedere wind ging ooit liggen, iedere wolk dreef ooit weg. De zon kwam altijd terug. Kijk. Kijk maar naar het licht dat daar weer aan de horizon gloort. Zoals het op onze vachten schijnt zal het op onze levens schijnen. Misschien zal niet iedere dag zonovergoten zijn, maar iedere straal is alle wolken waard.


A misty morning [Day] - Pagina 2 WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimewo 17 feb 2021 - 22:11

Hij maakte het moeilijk, veel moeilijker dan dat nodig was. Waarom kon hij haar niet laten gaan? Niet inzien dat er iets mis met haar was? Dat hij beter een kattin in de tribe kon zoeken die hem eeuwig in rust kon liefhebben zonder zijn prachtige hart te schaden? Zij moest daarentegen altijd de scherven weer bijeen rapen. Dat kon ze ook alleen, dat had ze altijd alleen gedaan.

Maar nog steeds was hij de rust zelve, de pijn was in zijn ogen verdwenen. Het leek eerder alsof hij weer een zekerheid gevonden had. En dat vond ze niet fijn. Het liefste wilde ze tegen hem schreeuwen, hem willen zeggen dat hij weg moest gaan. Maar dat deed hij niet. Dat deed hij nooit. Waarom kon hij dit niet? Waarom kon zij dit niet? Ze moest hem wegduwen, maar het lukte haar niet om deze rots in de branding te ontwrichten, niet terwijl ze hem zelf veel liever bij zich wilde houden dan weg wilde hebben. Langzaam liet ze haar voorhoofd tegen zijn borstkas aanzakken terwijl haar schouders begonnen te schokken. "Waarom doe je dit? Waarom ga je niet weg?" Waarom redde hij zichzelf niet? Waarom deed hij dit voor haar? Niemand had ooit voor haar op deze manier klaar willen staan. Waarom was hij anders? En waarom kon ze er niet op vertrouwen dat hij dat daadwerkelijk was?


A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Floriske
520
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 feb 2021 - 9:10

Ze liet zich weer tegen hem aanzakken en het zachte gewicht gaf hem weer even een gevoel van stevigheid, een bevestiging van dat hij hier nog was, en niet compleet krachteloos. Ze vertrouwde hem nog. Een deel van hem was bang dat hij haar teleur zou stellen, maar een ander deel durfde te hopen dat ze gelijk had en hij nog steeds betrouwbaar was. Dat hij haar nog steeds liefde en bescherming kon geven. Hij wilde dat vertrouwen nooit meer beschamen. Ze vroeg waarom hij niet wegging. Hoe zou hij weg kunnen gaan? Zonder haar verloor hij zijn grip, leek de wereld zich om te draaien, de grond donker boven zijn hoofd en onder hem alleen het eindeloze blauw, de vrije val. Zonder haar was alles leeg als de kale rotsen in de regen waar zijn kreten zonder antwoord in de stilte verdwenen. Maar was dat echt de reden dat hij bleef? Omdat hij bang was voor een leven zonder haar? Die angst moest ook een reden hebben, en dat was de ware reden. "Omdat ik hier wil zijn", antwoordde hij, terwijl hij zich afvroeg hoe hij die reden, die overtuiging aan haar over moest brengen. Wat kon hij zeggen om haar te doen begrijpen wat hij voelde? Hij wilde niet weg zijn, niet ergens anders zijn, niet in een ander leven. De wereld was mooier met haar erin, warmer voor het hart en zachter voor de ziel. Hij wilde deze richel voor de grot waar zijn Tribe sliep, waar vroege zonnestralen hun licht wierpen op hem en op de kat van wie hij hield.


A misty morning [Day] - Pagina 2 WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimeza 27 feb 2021 - 18:11

De wereld leek te tollen om haar heen, met suizende wind in haar oren terwijl ze enkel het geluid van haar eigen hartslag hoorde. Day gaf haar hier houvast, als een stevige rots in een stormachtige oceaan. Hij was hetgeen wat haar overeind hield, zolang hij zelf nog overeind kon blijven staan. Als er niet meer volgden zoals Litill. De gedachte bleef indringend terugkomen. Zijn goedheid, zijn puurheid, zijn prachtige lach. Ze wilde die niet vernietigen. Maar tegelijkertijd. In het diepste van haar hart, wilde ze niks anders dan altijd in zijn warme zonlicht staan. Ze hief haar betraande kop iets op bij zijn woorden, haar blik wat ongelovig terwijl ze inzonken. Maar toen ze enkel zijn warmte zag, zijn zekerheid, schoot ze weer opnieuw vol. Haar bek opende zich, sloot zich en ze stond zichzelf toe om haar hoofdje opnieuw in zijn warme manen te verstoppen. Woorden waren voor nu eventjes niet nodig.


A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Floriske
520
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimevr 5 maa 2021 - 20:32

Ze ging er niet tegenin. Er bleef nog wat twijfel in haar blik hangen, maar ze leek zijn woorden te accepteren. Begreep ze waarom hij het zei? O, als ze maar de liefde voor zichzelf kon voelen die hij voor haar voelde, als ze maar het licht in haar kon zien dat hij daar zag. Het kon soms moeilijk te begrijpen zijn wat een ander in je zag, maar het deed hem goed dat ze hem tenminste leek te geloven, zoals hij probeerde te geloven dat hij haar liefde nog waard was. Was dat niet ook wat vertrouwen inhield? Geloven wat iemand je zei, ook als je het zelf niet zag? Het was wanneer dat geloof wegviel dat alles op losse kiezels kwam te staan. Dan verloren alle woorden hun betekenis en kon er niets meer gezegd worden, zoals hij niets meer tegen Wren had kunnen zeggen. Nog steeds zocht hij de juiste woorden, woorden die alles weer goed konden maken, woorden die zo veel zekerheid uitstraalden dat zelfs zij ze zou geloven, maar tegelijkertijd voelde hij dat die woorden er niet waren. Als ze wegbleef zou hij nooit een kans krijgen, als ze terugkwam zou hij falen.
Hij dankte de sterren en de geesten dat Blossom hem nog geloofde. Nog. Nu haar kopje zacht in zijn nek lag, perfect passend, durfde hij haast niets meer te zeggen, want wat als ze plots weer terugschrok? Wat als ze dacht dat hij zomaar iets verzon, dat hij niet echt meende wat hij zei? Ze wist toch wel dat hij haar niet voor zou liegen? "Ik meen alles", miauwde hij verstikt. Hij sprak vanuit zijn hart, hij had nooit iets anders gedaan, maar zijn eigen to-be had zijn woorden weggeschoven als rottende prooi. Wat als anderen dat ook zouden doen?


A misty morning [Day] - Pagina 2 WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A misty morning [Day] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
982

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: A misty morning [Day]   A misty morning [Day] - Pagina 2 Icon_minitimeGisteren om 0:33

Ondanks dat ze hem weg wilde duwen, hem wilde beschermen voor alle ellende die altijd haar in de hielen leek te bijten, bleef ze hier zitten, luisterend naar zijn kloppend hart. De sluier van de waterval leek hen te beschermen, om hen neer te vallen als een veilige haven. Wellicht was dit de veiligheid die ze zocht, wellicht was hij de veilige haven waar ze altijd naar verlangd had. Het gestage kloppen van zijn hart kalmeerde haar lichtjes. Haar lichaam ontspande zich meer en ze leunde tegen hem aan. Hij meende alles, fluisterde hij. Hij wist altijd de juiste dingen te zeggen, de lieve woorden. Hij wist anderen hoop te geven, hij was licht, een zon in zijn groep. En ze had geen idee waar ze hem aan verdiend had, maar hij was hier. Ondanks dat het idee onwennig was voor haar, ondanks dat ze zich nog steeds afvroeg of ze zoiets moois überhaupt mocht liefhebben, vormden er toch zachtjes woorden in haar mond. "Mag ik dan vandaag egoïstisch zijn.. en bij je blijven?" murmelde ze heel erg zachtjes. Als hij haar dat wilde geven, mocht zij het dan, ondanks dat ze hem wilde beschermen aannemen? Kon ze, ondanks dat ze niet wist of ze hem genoeg terug kon geven, dit accepteren? Voor nu.. ondanks dat ze voelde alsof ze het niet kon, wilde ze niks liever.


A misty morning [Day] - Pagina 2 NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A misty morning [Day]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: