All I know is I won't go speechless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 All I know is I won't go speechless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Forcekit
Member
All I know is I won't go speechless DPKsfdL
Anonymous
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Forcekit
BerichtOnderwerp: All I know is I won't go speechless   All I know is I won't go speechless Icon_minitimedi 2 feb 2021 - 21:35

Er was geen uitdrukking te zien op het gezicht van Forcekit. Dat ging ook niet echt; haar ogen waren blind en de meeste uitdrukking lag toch wel in de ogen. Aangezien ze hier al enkele weken mee rondliep, had de kitten er niet veel last van. Ze had zelfs ontdekt dat andere zintuigen bij haar wel goed gingen: ze leerde langzaamaan iedereens geur te onderscheiden, ze voelde aan zachte, nabije trillingen dat iemand haar naderde en ze kon aan het stemgeluid horen wie aan het spreken was. Ze kende natuurlijk nog niet iedereen, maar van de kittens wist ze wel van de meesten wie wie waren. Ze liep uiteraard nog wel eens tegen iets aan, maar ze had geleerd om rustige stappen te nemen zodat ze haar omgeving beter in zich op kon nemen en daardoor had ze de ruimte om zich heen kunnen inspecteren waardoor ze ongeveer wist hoe groot de nursery was. De kitten draaide haar kopje naar opzij toen ze weer die trillingen voelde en ze opende haar bekje om de geur van de kat naast zich in te nemen. “Aspenkit?” gokte ze uiteindelijk. Ze kende de kitten nog niet heel goed, maar ze wist dat zij van het nestje van Snappingturtle was en dat ze ergens nog een broertje had rondlopen. Ze had geen idee hoe oud de kitten was, maar misschien kon ze dat wel aan het stemgeluid onderscheiden. Misschien.

@Aspenkit,
Terug naar boven Ga naar beneden
 
All I know is I won't go speechless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: