Everything you've ever dreamed of 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everything you've ever dreamed of

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Catministrator
Everything you've ever dreamed of SCwUkVM
Bo~
1129
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Sixteen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Everything you've ever dreamed of   Everything you've ever dreamed of Icon_minitimewo 3 feb 2021 - 17:32


Als er iets was wat hij in zijn leven had geleerd, was dat er veel verandering was. Dat dingen niet hetzelfde konden blijven en dat hij voor zichzelf moest opkomen. En dat hij dingen niet achter zich moest houden, maar moest uitspreken. Dat soort dingen waren wel weer duidelijk voor hem. Hij probeerde ondanks alles positief te blijven. De Clan wist dat hij niet zoals Amberstorm was, dat hij misschien wel koppig was, maar niet in de extreme zoals zij was geweest. En koppig over hele andere dingen. En hoewel hij veel taken had als medicine cat apprentice, vond hij zichzelf ook regelmatig in het jagen. Rout had dat er goed bij hem in gestampt, dat het goed voor hem was om ook te leren jagen en vechten, dingen die nog van pas konden komen naast zijn normale opleiding. En eerlijk? Hij was ook wel weer toe aan een jacht. En hij moest zeggen, dat mocht ook wel inmiddels, dat hij een decent jager was geworden. Hij had natuurlijk minder jachttrainingen gehad dan een gemiddelde apprentice, maar vergeleken hoe hij eerst jaagde en hij zijn eerste prooi pas rond 7, bijna 8, manen had gevangen.. ging het hem nu toch een stuk beter af. Tenminste, dat dacht hij terwijl een konijn het hol in schoot en Falcon slippend tot stilstand kwam en even zuchtte. Misschien moest hij iets minder bezig zijn met zijn gedachten en meer met de jacht. Als hij nog een extra prooi zou vinden natuurlijk, want ja, het was leafbare en zoveel was er nou ook niet te vinden.

- Ashenpatch 1st


그대는 나의 이야기였다
Everything you've ever dreamed of Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything you've ever dreamed of
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: