Under a thousand skies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Under a thousand skies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Forcekit
Member
Under a thousand skies DPKsfdL
Anonymous
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Forcekit
BerichtOnderwerp: Under a thousand skies   Under a thousand skies Icon_minitimevr 12 feb 2021 - 14:46

Het was niet de eerste keer dat ze alleen naar buiten ging, ook al zouden de queens net doen van wel als ze haar zouden zien. Forcekit kon natuurlijk niet zien of de queens haar in de gaten hadden, maar ze voelde geen pels langs haar strijken en geen trillingen door de grond gaan ten teken dat een andere kat haar naderde. En dus nam ze aan dat het veilig was om te vertrekken. Hoewel het niet de eerste keer was dat ze sneeuw onder haar pootjes voelde, schrok ze toch steeds weer van de lichte verandering in ondergrond en irriteerde de kou haar. Het maakte haar pootjes gevoelloos en zou er uiteindelijk voor zorgen dat ze de trillingen die door de grond gingen als iemand haar naderde niet langer meer voelbaar zouden zijn, ook al werden die al flink getemperd door de sneeuw in de eerste plaats. Het poesje luisterde aandachtig naar de geluiden om zich heen en kon aan de krakende stemmen bepalen dat de elder’s den zich aan haar rechterkant bevonden. Er klonken meer opgewonden stemmen recht voor haar uit, wat kon indiceren dat daar de apprentice’s den moest zijn. Forcekit kwam overeind en begon te lopen, waarbij ze er op lette dat ze aandacht had voor wat langs haar pels streek. Voor haar gevoel duurde het eeuwig eer dat ze de harde binnenkant van wat een den moest zijn langs haar pels streek. Ze herkende een paar geuren van de apprentices die ze een paar keer in de nursery had weten te passeren, al kon ze er geen naam op plakken. Ze rook ook de geur van een bekendere poes, eentje die tot voor kort nog bij haar in de den had geslapen. “Dimpaw?” Met deze kou kon ze niet onderscheiden of het een oudere geur was of niet, dus moest ze er maar gewoon op gokken dat de poes al hier was.+ @Dimpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Under a thousand skies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: