Blue blood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Blue blood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Airwisp
Member
Blue blood DPKsfdL
Kip
1226
Actief
✦Innocence dies screaming, honey, ask me i should know✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Airwisp
BerichtOnderwerp: Blue blood   Blue blood Icon_minitimewo 17 feb 2021 - 22:43


Blue blood Dbwcgfv-5fa8b263-d6c0-4ec1-82db-725dc3ab33c0.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvODdhZWNkNmEtODRkMy00MjJiLTk3NTgtMTQ5MTI1MzY1MTJlXC9kYndjZ2Z2LTVmYThiMjYzLWQ2YzAtNGVjMS04MmRiLTcyNWRjM2FiMzNjMC5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Met een soepele graai haalde ze een muis van de prooistapel, al pakte ze niets voor zichzelf. Ergens was ze bang dat ze nooit helemaal zou herstellen van de geboorte en de ondervoeding, het geweld dat haar lichaam had aangedaan. Want jagen was nog steeds moeizaam, wanneer ze te lang rende begonnen haar poten te trillen en trokken scheuten van pijn door haar lichaam. Ze wist echter wel beter dan om hulp te vragen, dus bleef ze zichzelf trainen en nam ze braaf alleen iets van de prooistapel als ze ook daadwerkelijk wat gevangen had. Iedereen zou in haar nek hijgen als ze nog een misstap beging, en dat genot wilde ze hen niet geven. Dus negeerde ze haar rommelende buik en met een zwiep van een staart liep ze naar de ginger toe. Voor diens neus legde ze de muis, en glimlachte. "Hey Amberhunt," ze ging naast hem zitten. "Ik dacht, misschien kunnen we wat lunchen en het over Adderpaw hebben?" ondanks haar woorden was het niet echt een uitnodiging. De muis lag al tussen zijn poten, en Airwisp had zich met een glimlach naast hem geïnstalleerd.

&AmberhuntBlue blood Airos22
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
Blue blood Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3433
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: Blue blood   Blue blood Icon_minitimedo 18 feb 2021 - 17:14

Hij keek verbaasd op toen er plotseling een verse muis tussen zijn voorpoten werd gedropt. Amberhunt zag Airwisp naar hem glimlachte en glimlachte dan ook terug, zij het een beetje onzeker. Dat zij het op dit moment lastig had, dat wist hij maar al te goed. Ze was een beetje een paria geworden binnen de clan, iets wat Amberhunt herkende van een lange tijd geleden maar al lang weer ongedaan was. "Airwisp, fijn om je te zien." Miauwde hij na een korte stilte. Hij was zoveel ouder dan zij, dat was een vreemd idee. Amberhunt had zich altijd klein, en daardoor ook jong, gevoeld rond de andere warriors. Nu was hij juist één van de ouderen, en hoewel zijn grootte niets veranderd was, betekende het wel dat hij op een manier hoger op de rangorde stond dan een kat als Airwisp. Ongevraagd ging ze bij hem zitten, maar Amberhunt maakte daar geen bezwaar tegen. "Ahh, Adderpaw. Ja, natuurlijk kunnen we het over hem hebben." Zijn nieuwe apprentice, over wie hij nog zoveel moest leren, en wie hij nog zoveel moest leren. Amberhunt keek neer op de muis. "Kan ik je verblijden met de eerste hap?" Stelde hij voor, begrijpend dat het feit dat ze maar één prooi had gepakt een manier was om haar nederigheid te laten zien in deze tijd.


Blue blood Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blue blood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: