[OPEN] The tale of Barry B. Benson 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] The tale of Barry B. Benson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[OPEN] The tale of Barry B. Benson 1706e310
Sannemander
903
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: [OPEN] The tale of Barry B. Benson   [OPEN] The tale of Barry B. Benson Icon_minitimedi 23 feb 2021 - 14:22

My fire is starved of oxygen
Koude dagen vervlogen sneller als de sneeuw dooide. Langzaam maar zeker zagen vroege voor jaars planten hun kans om, gevoed met het smeltwater, te groeien.  Boven de grond kwamen ze langzaam te voorschijn, een enkeling met bloem en al. Met zachte blik bekeek de kater de jonge flora, verleid door de mooie kleuren, gerustgesteld door het teken. Het bewijs dat new leaf spoedend haar gezicht weer zou tonen. Een onschuldig insect trok de aandacht van de deputy echter al gouw weg van de mooie kleuren, deed hem het op een zacht loopje zetten. Bijen waren zijn favoriete dieren, zoals ze van bloempje naar bloempje vlogen, genoten van hun bijen leventje. Een simpel leventje, zo oogde het, deed de kater er aan herinneren om blij te zijn met het schaarse arsenaal aan kleine dingen. Onbelangrijke goeden dingen. De kater glimlachte toen het beestje haar rust plekje op een bloem gevonden had, boog nieuwsgierig zijn kopje naar beneden. Zijn ogen stralend in het zwakke zonlicht, bekeek hij het gestreepte ding terwijl het haar werk deed pollen op te pikken. Natuurlijk, hijzelf had geen flauw idee wat het zes potige ding allemaal aan het ondernemen was. Maar zoals het er naar uitzag leek het wel van levens belang. Hij glimlachte zachtjes, uiterst vermaakt, geïnteresseerd, bewoog hij ietwat dichterbij, nieuwsgierig uit te vogelen wat het nou allemaal aan het ondernemen was. Helaas had de bij echter geen pret, voelde zich maar erg bedreigd onder de nieuwsgierigheid van de deputy. Groot als deze was had hij geen enkel oog voor de onschuld er in, zag het als een persoonlijke aanval. Sneller in beweging dan de kater mogelijk kon nadenken schoot het bijtje omhoog, prikte hem zo in zijn snoetert. Verontwaardig stapte de kater naar achter, schold in de pijn die door zijn kop heen sneed. Keek met grote ogen neer op de oorlogsmisdadiger, nu schokkend op de grond liggende. De deputy knipperde met zijn tranende oogjes, voelde zich verraaden. Zou bijna het diertje vertrappen als zijn moralen hem niet tegen gehouden hadden. Keek enkel toe in pijn, verdriet en woede toe, terwijl zijn gestreepte ex beste vriend zijn laatste adem uithaalde.

[Open]
A flicker in the howling wind


[OPEN] The tale of Barry B. Benson YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
[OPEN] The tale of Barry B. Benson DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] The tale of Barry B. Benson   [OPEN] The tale of Barry B. Benson Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 16:20

Ze had gedacht dat het haar misschien goed zou doen om even een tocht buiten het kamp te maken. Om te proberen haar conditie toch weer wat op te krikken, maar ze had het er eerlijk zwaar mee. Haar ademhaling was wat zwaarder en het kostte haar moeite om de ene voor de andere poot te zetten, maar opgeven wilde ze nog niet. Wat ze daardoor alleen niet doorhad was dat ze in de buurt was van een andere kat. Niet tot ze deze hoorde schelden en wat geschrokken keek ze naar de deputy. Wat was er gebeurd dat Blazesong aan het schelden was? "Wat is er?" Ze begreep niet goed wat er gebeurd was, omdat ze niet had zitten opletten, maar dit kon niet veel goeds betekenen toch?


[OPEN] The tale of Barry B. Benson F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] The tale of Barry B. Benson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: