If you want to shine like a sun, first burn like a sun. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 If you want to shine like a sun, first burn like a sun.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Odysseus
Member
If you want to shine like a sun, first burn like a sun. Tumblr_p99ovmn8rW1xpfnxao1_400
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Odysseus
BerichtOnderwerp: If you want to shine like a sun, first burn like a sun.   If you want to shine like a sun, first burn like a sun. Icon_minitimema 1 maa 2021 - 13:23

Haar pootkussentjes voelde schaal door het verbrande ondergrond. Haar poten hadden haar naar de heide geleid en niet snel daarna was ze deze grote verbrandde land tegemoet gelopen. Haar oortjes bewogen vragend heen en weer. Wat was er gebeurd dat er z'n deel van het land tot zwart aan toe was afgebrand? Ze had dit nooit eerder gezien en daarom was haar nieuwsgierigheid groter dan haar vlucht instinct; dat ze namelijk op clan gebied stond had ze totaal niet door. De poes was niet bekend met de clans. Onderzoekend ging Odysseus door, ze snuffelde de stinkende grond en krabde zo nu en dan wat van het as weg: Soms kwam daardoor dan een klein sprietje gras omhoog. Ondanks dat het land dus verbrand was, gaf de natuur niet op om terug te groeien. Om weer te leven. Dat liet de gevlekte poes denken aan haar eigen situatie. Ze moest weer iets vinden om te weer groeien. Nu was ze net als dit land kapot maar diep onder de smurrie van as.. zat toch nog weer een kans om te groeien.

+ (open)
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxtrail
Member
If you want to shine like a sun, first burn like a sun. DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: If you want to shine like a sun, first burn like a sun.   If you want to shine like a sun, first burn like a sun. Icon_minitimema 1 maa 2021 - 21:07

De wind bracht hem een geur die hij niet hoorde te ruiken en als een brave Warrior nam hij natuurlijk meteen polshoogte. Het was natuurlijk niet de eerste keer dat er iemand op hun territorium liep die daar niks te zoeken had, maar het viel mee met Rogues. Dat betekende natuurlijk niet dat deze gewoon vrij baan had hier. Het duurde niet al te lang voordat hij haar vond, ze liep door het verbrande gebied heen. Echt haast leek ze niet te hebben, ze leek zelfs onderzoek te doen. Druk bezig met de grond en minder met haar omgeving. Niet echt een heel goed idee als je door clangebied ging banjeren. Of ze moest van niks weten, maar had ze dan niet de geurmarkeringen geroken toen ze de grens overstak? Nou ja, Foxtrail was hier niet om in stilte vragen te stellen. Het ging vast een stuk sneller als hij ze direct aan haar stelde, anders duurde het zo lang misschien. Dus maakte de kater zich bekend met een brom. "Je weet dat dit Windclanterritorium is?''informeerde hij naar haar kennis van waar ze zich nu bevond. Hij ging niet meteen op de aanval over, want misschien was dat niet nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
If you want to shine like a sun, first burn like a sun.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: