I'm the one 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm the one

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowflight
Member
I'm the one Ezgif_10
fox
141
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowflight
BerichtOnderwerp: I'm the one   I'm the one Icon_minitimema 1 maa 2021 - 16:22


Er was veel gebeurd afgelopen tijd, dat was een ding dat Crowflight zeker kon zeggen. Het probleem was een beetje dat heel veel van de gebeurtenissen om zijn oudere zus heen draaiden. Zelfs Crow die zich een beetje buiten alles hield (want drama was absoluut niet zijn ding) had het wel meegekregen, het kon ook weinig anders. Hun spanning tegenover Thunderclan, hun spanning tegenover Shadowclan. De meningen leken verdeeld over of wat de Riverclan leider deed het juiste was, maar wat kon hij echt doen anders dan zijn familie steunen? Crystalstar wist waar ze mee bezig was en op zijn beurt hield hij zich er buiten. Als het moest zou hij vechten voor wat uiteindelijk ook zijn clan was en tot die tijd hield hij zich bezig met de rest. Belangrijke taken zoals een takje door midden knagen. Gefocust lag hij op de grond buiten het kamp met een takje tussen zijn poten geklemd en zijn kaken eromheen. Wat aan de zijkant zodat iedereen nog steeds het kamp in en uit kon en hij een goed uitzicht had. Tot zijn blik op Stormflight viel. Voor zover Crow wist stond zijn semi-naamgenoot ook nog aan Crystal's kant. "Heya," sprak hij de kater toe met een zwaai van zijn lange staart. Het kwam er alleen meer uit als 'eya' door het takje dat hij nog steeds in zijn bek had. 

- Stormflight


Crowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
I'm the one DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: I'm the one   I'm the one Icon_minitimema 1 maa 2021 - 20:19

Stormflight
Stormflight was terug op weg naar het kamp om Tinypaw te zoeken zodat hij de kater mee kon nemen voor een training. Gisteren had hij Aurorapaw meegenomen voor een training en hij probeerde het een beetje af te wisselen tussen de twee zodat ze allebei even veel vooruitgang zouden boeken en niemand zich in de steek voelde gelaten. Het was een zware taak en het waren twee verschillende karakters met hun eigen behoeftes, maar Stormflight zou deze taak voor geen goud willen ruilen. Hij kwam net het kamp binnen toen hij een stem hoorde en zijn blik gleed naar opzij, waar hij Crowflight op de grond zag liggen met een takje tussen zijn kaken. “Ik zie dat jij je ook weer bezighoudt met belangrijke taken,” sprak hij op een geamuseerde toon tegen de kater. “Wordt het niet eens tijd dat je aan Crystalstar vraagt of ze een apprentice voor je kan regelen?” Hij keek de ander lichtelijk benieuwd zijnde aan terwijl hij de tijd nam om naast de kater te gaan zitten. Tinypaw kon nog wel even wachten.Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm the one
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: