Privacy is power 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Privacy is power

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Iroh
Member
Privacy is power DPKsfdL
Anonymous
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Iroh
BerichtOnderwerp: Privacy is power   Privacy is power Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 15:13

Leafbare begon langzaam maar zeker aan zijn einde te komen. Newleaf zou zich binnen de kortste keren aankondigen en dan zou er ook meer prooien zijn voor de Clans. Misschien kon Iroh, als er weer prooi in overvloed was, zelf wel eens een sappige muis gaan vangen. Hij had zich daar tot dusver van weerhouden omdat hij de andere katten niet had willen belemmeren om hun Clan te voeden, maar als er toch genoeg prooi was, waarom zou hij zijn stijve gewrichten dan niet eens tot het uiterste testen door te gaan jagen? De kater zat momenteel op het hek vlak achter zijn nest en was over het woud heen aan het kijken. Zijn dikke buik stak een beetje over het hek naar voren en Iroh liet een ontspannen zucht varen toen de wind langs zijn comfortabel verwarmde pels streek. “Wanneer de bloesems weer beginnen te groeien, boezemt dat een nieuw tijdperk van hoop en sterkte in voor de zwakkeren,” zei hij op een wijze toon tegen zichzelf. Hij opende één oog toen hij geritsel hoorde in de buurt van zijn nest en hij liet zijn blik naar beneden gaan, waar hij een aantrekkelijke kat met een dikke vacht voorbij zag komen. Oeh. Het was de bedoeling dat hij op een elegante manier naar beneden zou gaan, maar zijn dikke pels zat hem in de weg en Iroh donderde nog net niet totaal niet elegant van het hek af. “Hoewel velen zeggen dat echte schoonheid van binnen zit en niet van buiten, kan ik bijna met zekerheid zeggen dat het voor jou voor beiden kanten geldt,” begroette hij haar op een charmante toon.


+ @Shatteredice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Privacy is power
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: