Until every star in the galaxy dies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Until every star in the galaxy dies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lovebird
Member
Until every star in the galaxy dies DPKsfdL
dodo
47
Actief
we were like gods at the dawning of the world, and our joy was so bright we could see nothing else but the other

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 99 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lovebird
BerichtOnderwerp: Until every star in the galaxy dies   Until every star in the galaxy dies Icon_minitimeza 6 maa 2021 - 21:59

The sea is the element of love. The Greeks say so.
Aphrodite emerged from the water
inspired
by the fear of being average
In het stilste, donkerste moment van de nacht had te poes zich gevestigd in de nursery. Ze had haar mate daarvoor nog zachtjes wakker gemaakt, maar wilde hem de tijd geven om rustig wakker te worden. Iets wat haar de tijd had gegeven naar Acornstar, de biologische vader van haar kittens, te gaan.

Elke spier en elke cel in haar hoogzwangere lichaam gaven aan dat het tijd was. Tijd om de kinderen op de wereld te zetten waarvan ze niet eens wist of ze daadwerkelijk van ze kon houden. Elke dag zouden ze haar eraan herinneren dat ze niet van de kater waren die haar hart gestolen had, maar van zijn broer, puur en alleen uit boosheid.

Haar blauwe ogen gleden naar de ingang van de nursery, maar beide katers waren nog niet in zicht. Met een diepe, trillende zucht legde de poes zich weer languit neer in het nest die ze eigen had gemaakt. Ze was er nog niet klaar voor maar de natuur dacht daar anders over. De cellen in haar buik hadden zich gevormd tot echte kittens. Kittens die van haar waren en klaar waren voor de grote boze wereld. Voor nu.

Haar kaken klemde strak op elkaar toen de weeën heviger werden en de poes begon met persen. Een flinke ademteug en weer spande ze haar buikspieren samen. ”Barkingkit,” mompelde ze zachtjes en haar tong gleed over de pasgeboren kater.

Nogmaals voelde ze alles samentrekken en begon de poes te persen. Ergens tussen de geboorte van haar eerste zoontje en de komst van de tweede was er iemand binnengekomen. Of waren het er twee? Door de adrenaline die door haar lichaam gierden leek ze het niet meer op een rijtje te hebben. Niet meer totdat ook de volgende kitten veilig tussen haar poten lag en droog gelikt werd door de queen. ”Je zoontje..” sprak ze zachtjes voordat de volgende weeën weer kwamen als een vloedgolf. Hij zou hem een naam geven.

De laatste kitten kwam het snelste ter wereld en de laatste kater in het nest. Met een kleine glimlach keek ze naar haar kroost en voelde ze zich schuldig voor de slechte gedachten die ze over hun had gehad. ”Geef- Geef hem een naam,” mompelde ze naar de kater die als laatste binnen was komen druppelen. ”Alsjeblieft.” Uitgeput sloeg ze haar lichaam om de kittens en keek ze naar beide tabby’s. Drie kittens. Drie volwassenen. Alle drie zouden ze één de naam mogen schenken.

De volle maan scheen door de takken op haar pasgeboren kinderen en even, heel even leek er niks mis te zijn. Even leek de wereld goed en vol met liefde. Liefde die ze aan haar kindjes zou kunnen geven.

Een nest vol jongens. Hoe erg zou dat nou worden?

+ Tarragonstride, Acornstar, Barking-, Marshy- & Haughtykit


lovebird
Until every star in the galaxy dies Lovebird4
because l o v e is war
and war is L O V E

Terug naar boven Ga naar beneden
Barkinghound
Member
Until every star in the galaxy dies 54d990505124e75172416b493ea12881_copy
Sannemander <3
67
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Warrior
Barkinghound
BerichtOnderwerp: Re: Until every star in the galaxy dies   Until every star in the galaxy dies Icon_minitimeza 6 maa 2021 - 22:43

I'm ready to start the conquest of spaces.

B A R K I N G K I T


Een wonder. Klein nog groot, een wonder bleef een wonder. Een klein wonder voor de wereld, een groot wonder voor de jonge man. Plots was hij daar dan, op de wereld. En hoewel het begrip ervoor missende, had het vrij snel zijn plekje er in gevonden. Had hij de warmte van mama opgezocht, zich een weg naar haar toe gevochten, kleine strijder die het al was.

Zijn wilskracht bleek opmerkelijk, zoals hij zijn bestaan duidelijk maakte aan de kattin. Luid piepend, aandacht zoekend, hij was er hoor.  Gezond, sterk, geboren om te groeien, om te slagen.  Moeder gaf het kind zijn naam, Barkingkit, gaf het jonge ding haar blessing voordat het gezinnetje groter werd. Voordat hij zich broer van twee kon noemen.
MONTY
Most times, a ghost is a wish.

Until every star in the galaxy dies Bliep_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Marshypaw
Member
Until every star in the galaxy dies FntydK9
Yanthe
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: Re: Until every star in the galaxy dies   Until every star in the galaxy dies Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 14:20

De tijd was aangebroken: vandaag zou hij zijn eerste 'stap' zetten in de buitenwereld. Als kitten zou hij het zelf niet helemaal bewust meemaken, alles zou gebeuren op vlak van instinct. Maar dat wilde niet zeggen dat hij er niet klaar voor was! Zijn lichaampje voelde de veranderingen in zijn omgeving en van zodra dat er plots meer ruimte was, wilde ook hij zijn pootjes strekken. Hij zat klaar, maar hij moest toch eerst wat wachten voor het zover was. Nog eventjes. De koude lucht kwam hard aan waardoor hij meteen zijn kleine kaken opende en een geluidloze 'piep' ontsnapte. Zijn longen vulde zich meteen met de lucht. Het gevlekte katertje ging op zoek naar de warmte, warmte zoals hij eerder had gevoeld en vond deze bij de buik van zijn moeder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Until every star in the galaxy dies DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Until every star in the galaxy dies   Until every star in the galaxy dies Icon_minitimevr 12 maa 2021 - 20:02

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Hij wist dat het een van deze dagen zou gebeuren, het was niet het eerste nestje voor hem en er waren ook genoeg queens door de tijd heen. Toch was hij er niet op voorbereid toen het dan ook daadwerkelijk begon. Hij kon tenslotte niet de plaats innemen die hij altijd innam. Dat was aan zijn broer nu. Hij moest zich dan ook zeker inhouden om de gepaste afstand van een oom te kunnen behouden. Hij had dan ook geen idee hoe lang het allemaal duurde, maar uiteindelijk lagen daar dan drie kittens. Drie katers. Drie zonen. Alleen zou hij ze moeten gaan zien als neefjes. Ze waren perfect en hij begon zich dan ook zeker af te vragen of hij dit vol zou kunnen houden, maar hij had niet echt een keuze. Waar hij wel een keuze in had was een naam blijkbaar. De derde kitten mocht hij een naam geven. "Haughtykit," Sprak hij de naam voor de kitten, zijn jongste zoon.


If you are strong, you'll find responsibility
Until every star in the galaxy dies 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Until every star in the galaxy dies   Until every star in the galaxy dies Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Until every star in the galaxy dies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: