Hidden in the past 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hidden in the past

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icepaw"
Member
Hidden in the past DPKsfdL
Anonymous
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icepaw
BerichtOnderwerp: Hidden in the past   Hidden in the past Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 14:11

Haar tripjes buiten haar territorium verliepen nooit echt vredevol. Ze had al meerdere ervaringen gehad met ShadowClanners waarbij het net niet op een gevecht was uitgedraaid en ze had ook één grote BloodClanner ontmoet waar ze het bloed onder haar nagels vandaan had gehaald. Om nog maar niet te spreken over de RiverClanner die ze ontmoet had aan the Steppingstones, al was dat nog binnen haar eigen territorium geweest. Haar scherpe tong bracht haar vaak in de problemen, maar ze had liever dat dan dat ze gewoon over zich heen liet lopen. Nee, het was prima zo. Met een stevige tred liep ze het woud uit en kwam ze bij het verloren territorium. Ze rook een vage geur van Twolegs, wat erop wees dat ze niet in de buurt waren. Ze merkte dat ze tijdens deze koude wintermaanden wel vaker wegbleven en vroeg zich af of ze er met Newleaf en Greenleaf weer volop zouden zijn. De schuur in het centrale gedeelte van het territorium trok haar aandacht en de poes liep er naar toe. Ze liet haar blik naar binnen glijden en trok met haar oortjes toen ze allerlei vreemde dieren bij elkaar zag staan, opgesloten in vreemde dingen die naar Twolegs roken. Ze kwam behoedzaam dichterbij en liet haar blik naar opzij glijden, waar ze haar kopje bijna in haar nek moest leggen om het lompe beest aan te kijken dat dommig terug naar haar staarde. Het beest stonk verschrikkelijk en Icepaw trok haar neusje op. Wat was dit nu weer?+ @Dragoncoil
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hidden in the past
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: