The shade always comes at the worst time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The shade always comes at the worst time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The shade always comes at the worst time Pa7eBaH
Chi
241
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Moonvision
BerichtOnderwerp: The shade always comes at the worst time   The shade always comes at the worst time Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 19:49

Haar amberkleurige blik gleed over het landschap heen. Haar oortjes stonden naar voren gedraaid en haar dikke staart had ze om haar lichaam heen geslagen. Een kille wind rolde over het hoge gras en speelde met haar vacht. Ook al werd het stil aan warmer, de koude wind die in dit gebied durfde opzetten voelde nog altijd alles behalve aangenaam aan. Maar Moonvision zat er niet veel mee in. Sowieso weerde haar dikke vacht veel koude af en had ze er geen probleem mee wanneer het kouder werd. Daarbij was ze geen kat die zich veel zorgen maakte om het weer. Warm of koud, wat was het verschil? Stiekem vond ze Leafbare zelfs leuker, dan waren de dagen korter en was er minder tijd om zorgen aan haar kop te hebben.

Een beweging in de verte onderbrak haar gedachten en deed haar opkijken. De zon was zich een weg naar beneden aan het zoeken en omhulde het landschap in een goudgele gloed. Het donkere gedaante dat zich tevoorschijn stelde was moeilijk te onderscheiden van het hoge gras. Zwarte katten hadden altijd een voordeel aan hun vacht. Ze waren minder goed zichtbaar bij de jacht, en Moonvision zag nu waarom. Zij daarentegen, viel als een bloedplek in de sneeuw op. Haar pluizige, witte vacht viel al van meters ver te herkennen. Het had voor veel ergernissen gezorgd als apprentice toen ze nog leerde jagen, maar intussen wist ze haar weg ermee. Moonvision's amberkleurige ogen vernauwden toen ze de kater herkende. Wat moest hij nu weer?

+ First post Shadefeather


I believe, I believe in a line so thin
There's a light, there's a light and it pulls me in
The shade always comes at the worst time Ewk5p24
Going down, going down 'til I chip my chin
Take my head in your hands, pop it with a pin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The shade always comes at the worst time VDVBjNZ

Camilla ^^
1205
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: The shade always comes at the worst time   The shade always comes at the worst time Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 20:45


Shadefeather had niet echt een woord voor hoe hij zich voelde de afgelopen tijd. Ook niet echt een beschrijving, er waren zo veel emoties die telkens weer op en af kwamen. Hij voelde zich verraden, verdrietig, eenzaam. Maar hij voelde ook de liefde voor zijn kittens, en de spijt. Waarvoor hij precies spijt had vond hij moeilijk te zeggen. Spijt dat hij nu niet de vrolijke vader was die hij had willen, of moeten zijn? Spijt dat hij een verkeerde keuze in mate gemaakt had? Spijt dat hij het niet had zien aankomen? Shadefeather voelde zich leeg en moe. Nog meer dan toen Gorsepaw dood ging, toen Stallionstar vertrok. Daintywhiff had hem er weer bovenop geholpen, om hem vervolgens nog harder te laten vallen. Het enige lichtpuntje waren zijn kittens, maar zelfs de gedachte aan dat extra detail die ze met zich meedroegen maakte hem misselijk.

Hij had even zijn poten moeten strekken na zo lang bij zijn kittens in de Nursery te zijn. Hij had wel wat willen jagen, maar het was hem niet gelukt. Hij moest ook wel eerlijk zijn, het was niet dat hij ontzettend zijn best had gedaan. Nu liep hij een beetje doelloos het territorium door, langzaam weer richting het kamp. Een vogel vloog op uit het gras en Shade's gele ogen volgde het diertje. Het was al nacht aan het worden. Zijn ogen fixeerde zich op een witte vacht die afstak tegen de donkere lucht. De kater ademde kort in bij het zien van de poes, zijn vriendin die hij voor zijn gevoel een beetje verwaarloosd had, sinds hij met Daintywhiff om was gegaan. De kater voelde zich schuldig, had daar ook spijt om. Het was tijd om dat recht te zetten. Met hernieuwde energie door het doel wat hij nu voor ogen had stapte hij naar de Outlook Rock toe, om die vervolgens te beklimmen. Hij bleef echter op een kleine afstand van de ander staan, een beetje onzeker. 'Hey, Moonvision.'


The shade always comes at the worst time Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The shade always comes at the worst time Pa7eBaH
Chi
241
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Moonvision
BerichtOnderwerp: Re: The shade always comes at the worst time   The shade always comes at the worst time Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 20:55

Ze haatte het. Hoe de kater nog altijd een bepaalde emotie bij haar opriep. Iets begon te dansen in haar borstkas. Dat akelig verslavende gevoel waar ze zo op kickte telkens als ze hem zag. Waar ze op hoopte als ze met haar kop om de hoek keek en het eerste waar haar blik naar zocht. Maar alsnog onderdrukte ze het. Een sterker, meer aanwezig gevoel dook op. Ze hoopte zohard dat hij naar haar toe kwam gelopen, en langs de andere kant ook weer niet omdat ze een gesprek met hem liever vermeed dan aanging. Ze kickte op het gevoel, niet de realiteit. Een realiteit waarin hij nooit hetzelfde zou voelen voor haar. Het vuur dat brandde werd altijd vervangen door een pijnlijke steek. De vreugde kon nooit lang blijven duren. Zoals het gezegde ging, na regen komt altijd zonneschijn. Bij haar waren het korte stralen die algauw plaats moesten maken voor een storm..

Haar naam die over zijn lippen rolden deed haar huiveren. Maar ze verdoezelde dit door even diep adem te halen. "Shadefeather." miauwde ze kort terug. Haar stem had geen emotie en ook haar amberkleurige blik keek koud naar beneden. In tegenstelling tot de warboel aan emoties die door haar lichaam raasden. Ze wist dat ze het niet moest zeggen, maar de drang was te groot. Aandacht, daar kickte ze op als ze bij hem was. Ze mocht het niet zeggen... En toch.. ""Moet je niet bij je kittens zijn? Bij... je partner?" haar stem klonk bijna dood toen ze de laatste woorden uitsprak. En toch moest ze haar best doen om een scheve grijns te onderdrukken. Simpelweg omdat ze wist dat ze zijn aandacht had getrokken nu.


I believe, I believe in a line so thin
There's a light, there's a light and it pulls me in
The shade always comes at the worst time Ewk5p24
Going down, going down 'til I chip my chin
Take my head in your hands, pop it with a pin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The shade always comes at the worst time VDVBjNZ

Camilla ^^
1205
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: The shade always comes at the worst time   The shade always comes at the worst time Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 21:04


Zoals hij al wel een beetje verwacht had nam ze hem niet hartelijk in ontvangst. Zijn naam klonk kort en haar blik was naar de grond gericht. Shadefeather bleef haar aankijken, zijn blik leeg maar een klein beetje smekend. Hij wilde niets liever dan dat hij deze relatie kon helen. Dat ze weer vrienden konden zijn. 'Moet je niet bij je kittens zijn? Bij... je partner?' Haar woorden staken hem, deden hem wegkijken van haar. Het was nog niet algemeen bekend bij iedereen dat hij en Daintywhiff uit elkaar waren. Hij wist niet precies wie het allemaal al wisten. Hij deed niet zijn best om het te verbergen, maar hij schreeuwde het ook niet van de daken. Zeker niet met alle details die erbij kwamen kijken Oh, hij was zo ontzettend boos op haar. De kater schudde zijn kop. '..N-nee.. Ik..' Hij haalde diep adem, moest de brok in zijn keel wegslikken. Zijn ogen richtte zich weer op haar, maar hij kon haar niet in de ogen kijken. 'Een Queen past nu op de kittens... En.. Daintywhiff en ik, we zijn uit elkaar.' Het deed hem nog steeds zo ontzettend veel pijn, de wond was immers nog zo vers. Maar het voelde ook als een opluchting. De hele relatie was een rollercoaster van emoties geweest, ondanks de vertrouwen die hij had gehad in haar. Om te weten dat dat vertrouwen geschaad was door haar maakte het nog vermoeiender voor hem, en hij was ergens zo opgelucht dat hij er geen zorgen meer om hoefde te maken. Dat zijn kittens voorlopig even niet in haar bijzijn zouden verkeren.


The shade always comes at the worst time Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The shade always comes at the worst time   The shade always comes at the worst time Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The shade always comes at the worst time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: