(Beef) Crooked 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Beef) Crooked

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearkit
Member
(Beef) Crooked X
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearkit
BerichtOnderwerp: (Beef) Crooked   (Beef) Crooked Icon_minitimewo 17 maa 2021 - 20:38


De weg naar het Bloodclan territorium was een waas geweest. Uiteindelijk was hij, ten lange leste, flauwgevallen op de weg terug naar huis. Elke beweging zond een withete, snijdende pijn door zijn kaak en door heel zijn kopje. De kat die hem had gedragen was niet zachthandig met hem geweest en misschien was het ook maar beter geweest dat hij flauw was gevallen. Toen hij ontwaakte had er een grijze kat over hem heen gezeten die hem aandachtig bekeek. Daarna was hij weer flauwgevallen. De kat had een beter kijkje willen nemen naar de stand van zijn kaak. Uiteindelijk ontwaakte hij voor een derde en laatstemaal in een overdekt structuur waar allerlei moederpoezen met hun jong sliepen. Geen enkele van hen wilde iets met hem te maken hebben en dus was hij weer gaan huilen. De pijn in zijn kaak was bijna ondraaglijk. Zijn mama was nergens te bekennen. Zijn zusjes waren ook weg. Hij was fysiek niet alleen maar zo voelde hij zich wel. Moederziel alleen. Uiteindelijk was een ongeduldige moederpoes naar hem toegekomen die boos was dat hij haar kittens wakker hield met zijn gejengel. Ze had gedreigd om zijn kaak de andere kant op te breken als hij niet stil was waardoor Bearkit meteen stopte met huilen. Vanaf dat moment was hij stil geworden, had de volumeknop figuurlijk gezegd naar beneden gedraaid, en stroomden geluidlozen tranen over zijn wangetjes. Hij lag op zijn zij in een hoekje van de schuur op de koude, harde betonnen vloer naar de stenen muur te staren met zijn ruggetje naar iedereen toe. Ik wil mijn mama. Ik wil mijn papa. Waar is papa? Die moet ons helpen. dacht hij mistroostig.


(Beef) Crooked Memer

(Beef) Crooked Bearki10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beef
Member
(Beef) Crooked DPKsfdL
Bunny
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Beef
BerichtOnderwerp: Re: (Beef) Crooked   (Beef) Crooked Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 10:02

Vrolijk fluitend liep Beef naar zijn gevangene. Hij was opgetogen; General Orchis had hem vertrouwd met de bewaking van de kitten en hij voelde zich nuttig. Ook al waren er nog veel moederpoezen in de buurt die ervoor zouden zorgen dat hij het niet zou verpesten. Dat maakte niet uit, dat kon hem niet zo veel schelen. Met nieuwsgierig blinkende bloedrode ogen knielde de grote kater neer bij het grijze katertje. Zijn snuitje was nat van tranen en zijn bekje leek raar scheef te staan. Beef tikte even tegen de kaak van de kitten met zijn grote lompe poot, aan de kant waar het scheef leek te zijn, alsof hij wou zien wat de reactie zou zijn. Hij vond het wel grappig.


(Beef) Crooked 3Xfsr6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Beef) Crooked
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: