[Clanmeeting] Only one option left 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] Only one option left

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] Only one option left DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimewo 17 maa 2021 - 23:23

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
De gathering was een puinhoop geweest, anders kon hij het niet verwoorden, maar het had een ding heel duidelijk voor hem gemaakt, Crystalshell moest wat aan gedaan worden. Starclan was daarin heel duidelijk geweest als hij eerlijk was. Er was nog maar een weg om te nemen, ook al wist hij dat het misschien wat opschudding zou veroorzaken in de clan. Hij klom dan ook de rots op en liet zijn blik over het kamp gaan. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting." Dit was tenslotte iets dat iedereen moest horen.

Hij moest het alleen wel goed weten te verwoorden. "Jullie hebben vast allemaal wel wat meegekregen van wat er gebeurd is op de gathering." Begon hij. "Crystalshell heeft duidelijk laten merken geen echte berouw te voelen bij wat ze met Twistedheart heeft gedaan. Dit kunnen we gewoon niet accepteren." Ze leek tenslotte helemaal niet bereid te zijn om dingen te bespreken met hem, dus dan was het ook gewoon gedaan. "Crystalshell heeft duidelijk laten merken niet bereid te zijn te praten met mij, dus dan lijkt er nog maar een mogelijkheid te zijn." En dat was oorlog. "We kunnen haar en riverclan hier niet mee weg laten komen, dat heeft Starclan ons ook laten zien door de brandende boom, die duidelijk aangeeft dat er iemand hier niet meer hoort en dat zal Riverclan zijn." Hij moest dit doen om zijn clan te beschermen, hij had geen andere keuze. "Ik geloof niet dat Crystalshell geaccepteerd is door Starclan en dat dat ook is waar ze zo ontevreden over zijn." Dat was nog een belangrijk deel dat hij eraan toe wilde voegen. "Ik wil dan ook dat er voorbereid gaat worden op een gevecht met Riverclan. Vechttrainingen moeten vaker gebeuren en ook voor de warriors, maar er moet ondertussen nog wel genoeg gejaagd worden om prooi binnen te halen. Voor nu wil ik ook niet dat apprentices alleen op pad gaan. De gathering heeft wel bewezen dat er op het moment te veel gevaren zijn." Vooral niet de jonge apprentices. Hij moest niet nog meer katten verliezen, niet zo vlak voor een gevecht. Voor nu hield hij zich verder stil, afwachtende of er nog wat commentaar zou komen of dat ze het met hem eens zouden zijn.


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] Only one option left 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Clanmeeting] Only one option left 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 0:00

Things my heart used to know
De gathering was een chaos. De boom was afgebrand. Katten waren gestorven. Acornstar had weer een leven verloren. Pepperpaw voelde zich verloren. Starclan had een verschrikkelijke boodschap geleverd. Een boodschap die alleen maar meer bloedvergieten zou beloven. Imagine her surprise, toen Acornstar op de rots sprong en begon te spreken. Hij weigerde Crystalstar's starclan gegeven naam nog te gebruiken, noemde haar weer terug bij haar oude naam, Crystalshell. Pepperpaw voelde haar moed in haar poten zinken. Waar kwam dit ineens vandaan? En waarom had hij dit niet overlegd? Waarom moest zij het als Medicine cat zo horen? Haar hart begon in haar keel te bonzen. Hij gaf aan dat de afgebrande boom een teken was geweest dat Riverclan niet thuis hoorde in het woud. Dat hij besloten had dat het Riverclan was. De clans hadden elkaar nodig. Starclan had aangegeven dat de clans elkaar nodig hadden. En hier was hij, klaar om een oorlog te starten. Pepperpaw draaide haar oren haar nek in en voelde paniek in haar poten branden. Wat was dit voor een onzin? Hoe kwam hij erbij? Hoe kon hij? Ze wendde zich af van de clanmeeting en stapte de medicine cat den in. Ze moest eerst haar gedachten bij elkaar rapen. Eerst kalm worden.
onverstandig
[Clanmeeting] Only one option left JW5FP5


Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Only one option left DPKsfdL
Cynthia
544
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 14:51

Het was niet dat ze het niet eens was dat ze een oorlog moesten starten met Riverclan, maar de manier waarop dit nu gebeurde beviel haar niet. Vooral ook niet hoe aangegeven werd dat apprentices klaargestoomd moesten worden voor een gevecht. Hij wilde haar kittens toch niet laten vechten? Niet Scarletpaw toch? Dat kon hij niet maken. "Je laat de apprentices toch niet vechten?" Sprak ze, haar stem bevatte een grom. Hij kon dit niet maken, te veel apprentices waren hier nog te jong voor en ze was er vrij zeker van dat die van haar er niet klaar voor zouden zijn, vooral Scarletpaw niet. Haar blik was strak gericht op die van haar vader. Nee, ze was niet bang om hem tegen te spreken en zou dat ook doen waar nodig. Riverclan moest gestraft worden voor wat ze Twistedheart aangedaan hadden, maar zelfs zij had de verhalen van de brandende boom gehoord. Dit kon toch niet zijn wat de bedoeling was? En zeker niet om apprentices die nog amper ervaring hadden mee te nemen.


[Clanmeeting] Only one option left 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[Clanmeeting] Only one option left SnKxPwp
Kiek
235
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 18:08

shadowclan warrior

RAVENSTRIKE

Er werd een clanmeeting bij elkaar geroepen. Op zich zocht de kater er niet veel achter en liep hij met de rest mee om te verzamelen. Maar toen hij Acornstar zag staan wist hij dat er iets anders gaande was. Een soort rilling van spanning trok over zijn rug heen terwijl hij luisterde naar de woorden van zijn leider. Dit zou geen gewone clanmeeting worden.

Dat werd ook snel duidelijk. Na de gathering en alles wat daar gebeurd was, was er nog maar één optie over: oorlog. Ravenstrike had het er al een keer over gehad met Dimpaw, dat hij zelf ook een tegenaanval op RiverClan zou lanceren om het ze betaald te zetten. Nu was het ook echt zo ver. Het puntje van zijn staart flikkerde met enthousiasme heen en weer. Eindelijk actie. Eindelijk een kans om zich te bewijzen als goede warrior van ShadowClan. Zijn nagel drukte zich in de grond terwijl hij om zich heen keek. Pepperpaw zag hij staan, zij zag er gespannen uit. Oorlogen en gevechten betekende voor medicine cats meer werk. Hij snapte dat wel. Zijn oren draaide toen hij Beechresin hoorde praten over dat ze de apprentices niet mee zouden nemen. "Dan moet je er voor zorgen dat je apprentice goed getraind is voordat we gaan." hij wist zo niet meer welke apprentice onder Beechresin's commando stond. Wel wist hij zeker dat hij Snakepaw klaar zou maken voor de strijd.


edgyman
[Clanmeeting] Only one option left JW5FP5
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Only one option left 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimevr 19 maa 2021 - 10:32Roughvoice stond meteen op scherp toen ze de stem van haar leader over het kamp hoorde galmen. Ze had zo'n gevoel in haar onderbuik. Toen haar clangenoten terug kwamen van de gathering was ze geschrokken van het bloed en de brandwonden. Een vriendin vertelde haar dat ze door twolegs waren aangevallen. Dit was een veeg teken. De laatste manen werden er steeds meer twolegs gespot op het shadowclan gebied. In het kamp blijven was een zegen geweest. Haar oren draaiden toen Acornstar de oorlog verklaarde. Was dit een goed idee? Natuurlijk moest Riverclan boeten. Maar er waren ook andere dingen die haar zorgen baarde. De twolegs, de ziekte, de profeties. Beechresin ging er tegenin. Ravenstrike sprak haar tegen. "We hebben alle klauwen nodig die we kunnen krijgen." Miauwde grijze she-cat op neutrale toon. Als apprentice had zij een oorlog juist spannend gevonden hebben. Een kans om je te bewijzen.[Clanmeeting] Only one option left Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerpaw,
Member
[Clanmeeting] Only one option left 2k5Ki4h
Nath
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimezo 21 maa 2021 - 16:40

Het beeld van haar moeder, verdronken in de rivier, verliet haar kop amar niet. Het zien van haar vader, zijn ogen, liet haar ook niet los. Het geweld van haar broer, Ravenstrike, zijn houding, beangstigde haar en maakte haar onrustig. Hij was nu warrior en ze maakte zich zorgen om de kater. Zijn woorden waren hard, zijn blik was koud, maar nu straalde hij enthousiasme uit terwijl er oorlog op de loer leek te liggen. Innerpaw draaide haar oren naar achteren terwijl ze luisterde naar elk woord die er uitgesproken werd. Zij was geen vechter, soms twijfelde ze of het Clan leven wel voor haar weg gelegd was. Aan de andere kant, waar zou ze veiliger kunnen leven? Ze was ook beslist geen kittypet en rogue gaan betekende nog meer gevaar. Ze slikte en stond op. Haar staart zakte omlaag terwijl ze terug keerde naar de apprentice's den. Ze moest gaan trainen om te vechten tegen Riverclan. Al die vijandigheid, alle dood en verderf, het maakte haar misselijk.


[Clanmeeting] Only one option left RghLA5n
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] Only one option left Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimema 22 maa 2021 - 22:30


Settleddust voelde zich nog erg ontdaan van de Gathering. Niet zozeer de eik die in vlammen opging, of de tweebenen en hun knalstokken. Hij was zojuist wees geworden. En hoewel hij inmiddels een volwassen kater was, die al eeuwen niet meer zijn vader gesproken had, of ooit gemogen had, hem vaak genoeg dood gewenst had, was het iets lugubers om datgene wat je gewenst had voor je ogen uitgespeeld te zien worden. Hij had gesneerd naar Acornstar toen hij een opmerking over hem had gemaakt, maar de hele terugweg voelde hij zich gewoon leeg. Iedereen leek veilig thuisgekomen te zijn. Zijn hoofd stond er niet naar om nu te bespreken gehad wat was gebeurd, maar vanzelfsprekend was het hele kamp bruisend. De achterblijvers nieuwsgierig wat was gebeurd, de overlevenden gretig om te vertellen wat er allemaal was gebeurd. En niemand was zo gretig als hun leider.

Zijn woorden waren duidelijk. Geen berouw, dus geen genade. De boodschap was duidelijk, Starclan was duidelijk geweest, iemand moest bestraft worden en dat was Riverclan. Settleddust was nog te erg in de nagolven van zijn shock om zich er echt verdrietig over te voelen. Morgen zou dat anders zijn, als hij zou realiseren dat één van grootste angsten zou uitkomen. Zijn halve familie leefde in Riverclan, hij wilde niet tegen hen vechten. Hij knipperde vaag toen hij oppikte dat Acornstar zelfs Crystalstars leidernaam weigerde uit te spreken. Hij fronste even vaag en deed zijn mond open om hem te verbeteren, om vervolgens toch maar wijselijk zijn mond weer dicht te doen. Settleddust streek een poot voor zijn ogen langs toen katten begonnen te mompelen over apprentices. ‘We zullen geen apprentices een gevecht insturen waar ze niet klaar voor zijn, geen zorgen,’ mompelde hij nog rustig. Zijn gedachten gingen meteen naar Tidepaw, ze was nog maar net in training en hij had haar nog niet eens maar een begin geleerd over vechten. En hij wilde Dimpaw ook niet sturen, dat zag hij ook niet zitten. Bovendien, wie wist dat ze zouden gaan vechten? Acornstar schreeuwde nu wel wat, maar misschien konden dingen nog voorkomen worden. Hij had nog niet eens de tijd genomen om dingen te bespreken. En aan het gezicht van Pepperpaw te zien toen ze wegstormde kon hij zien dat ze het er niet mee eens was. Nogmaals wreef hij een poot over zijn kop en zuchtte.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] Only one option left DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimewo 24 maa 2021 - 20:21

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Hij had wat weerwoord verwacht, maar niet dat Pepperpaw gewoon besloot om terug te gaan naar haar den. Waarom was dat? Het was toch duidelijk wat Starclan van hun wilde? Er was geen twijfel over mogelijk wat ze zouden moeten doen. Voor hij er echter veel over na kon denken kwam het eerste protest, van zijn dochter nog wel. Hij wist waarom ze dit deed, maar Scarletpaw was al een tijdje een apprentice, dus ze zou ondertussen al redelijk moeten weten hoe te vechten en hij kon geen uitzondering erop maken, zelfs niet voor zijn kleindochter. Hij wierp dan ook kort een blik rond de katten, ook richting Settleddust die aangaf niemand mee te nemen die niet klaar was. "Iedereen die kan vechten gaat mee, we gaan namelijk zo veel mogelijk nodig hebben." Het was tenslotte niet een simpel gevecht, het was een clan die ze aan gingen vallen en wie wist wat Crystalshell zou besluiten te doen. Ze konden geen risico nemen. "We zullen een paar achterlaten om het kamp te verdedigen, maar de meeste gaan mee," Hij wist nog dondersgoed wat er gebeurd was met Bloodclan toen, maar je kon moeilijk niet de beste katten meenemen naar een gevecht.


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] Only one option left 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Only one option left DPKsfdL
Cynthia
544
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Only one option left   [Clanmeeting] Only one option left Icon_minitimema 29 maa 2021 - 18:52

Natuurlijk begrepen de warriors die geen ouder waren niet wat ze bedoelde. Ze dachten zelfs blijkbaar dat ze het over haar eigen apprentice had, maar daar ging het haar niet om. Ze zou er inderdaad wel voor zorgen dat die goed getraind was en klaar zou zijn. "Ik had het niet over mijn eigen apprentice." Sprak ze dan ook ietwat fel tegen Ravenstrike. "Maar het verbaasd me niet dat je niet begrijpt dat ik het over mijn eigen kittens heb." Ze dacht dat haar vader ook wel zou begrijpen waar ze op doelde. Ze hoopte dan ook maar al te goed dat Settleddust gelijk had dat ze alleen katten mee zouden nemen die er klaar voor waren, want ze ging er niet vanuit dat Scarletpaw echt goed zou kunnen vechten. Ze had meer tijd nodig. Ook al was ze dan wel niet haar mentor, maar het kon niet anders. Ze wilde niet ook risico lopen om haar kitten kwijt te raken. Maar haar vader moest het weer op zo'n manier verwoorden dat ze niet wist of hij nu met Settleddust instemde of niet. Hij wilde iedereen hebben die kon vechten? Dus ook degene die er niet klaar voor waren? "Iedereen die kan vechten? Ik hoop dat je dan bedoelt iedereen die klaar is om te vechten." Ze kon het niet helpen om een lichte grom in haar stem door te laten dringen. Ze ging haar vader niet ook deze fout laten maken, niet weer zou het ten kostte van haar kittens gaan.


[Clanmeeting] Only one option left 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] Only one option left
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: