Businessman 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Businessman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Businessman Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Businessman   Businessman Icon_minitimeza 20 maa 2021 - 17:20


Businessman Dd5cjs10

Hij lag op de verhoging met zijn buik naar het plafond gericht. Vandaag was een denkdag en Orchis was dus aan het breinstormen. Hij moest nog van alles regelen en hoewel hij op dreef was waren er nog altijd zaken. Het stopte nooit. Elke zaak die hij afrondde, kwam daarna de buurman aangeklopt. Het was echter niet vervelend voor hem. Hiervoor was hij geboren al zei hij het zelf. Hij was niet goed in vechten, in jagen en alle andere dingen die members deden, nee hij was goed met plannen, en plannen maken en dingen te regelen en onderhandelen. Dat was zijn sterkte en Orchis deed het met liefde. Hij had zo alles onder control. Alles ging op de manier die hij wou en hij kon niet gelukkiger zijn dan nu hij de titel General op zich droeg, want nu kon hij alles doen wat hij wou en wat hij de toekomst voor zich zag. Hij verdiende dit het meest en hij had er achteraan gestreefd tot hij het had. En nu had hij het. En wat had hij al voor elkaar gekregen in z'n korte tijd? De tom hief zijn poot omhoog, liet het bungelen in de lucht terwijl hij ernaar keek. De plafond was dicht en hield de wind buiten maar nog enkele zonnestralen wisten door de gleuven heen te breken. Ze straalde licht, wat betekende dat de zon al op zijn hoogst stond. Orchis was dus al enkele uren zo aan het liggen. Misschien moest hij maar eens gaan omdraaien.. De tom zuchtte en rolde weer op zijn buik in de meest luie beweging ooit. Toen hij weer op zijn buik lag viel zijn blik op de katten die door de barn aan het lopen waren. Één daarvan was Kigyo, de tom die Brat had aangenomen in de Elite toen hij nog Captain geweest was. Één van de zaken die hij nog moest afronden, omdat Brat het links had laten liggen. ''Kigyo.'' Sprak hij zijn naam dan ook uit. Hard genoeg om het vanaf zijn hoogte te kunnen horen. Tijd om weer aan het werk te gaan.


Businessman Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kígyó
Member
Businessman Giphy
Ema
69
Actief
Welcome to the wild,
no heroes and villains
Welcome to the war,
we've only begun

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kígyó
BerichtOnderwerp: Re: Businessman   Businessman Icon_minitimezo 21 maa 2021 - 11:48


De zon stond al redelijk hoog vandaag. En hij had het al duizenden keren zien opkomen sinds hij op deze plek was. Sinds dat hij in de Elite verbleef voelde alles een beetje lichter. Verschillende lasten waren van zijn schouders af en hij kon hier zijn wie hij altijd al moest zijn. In Shadowclan voelde hij zich niet goed in zijn vel. Door verschillenden werd hij gehaat en in het algemeen waren zijn gesprekken met anderen altijd... Awkward. De grijsbruine kater durfde nooit echt zichzelf te uiten naar anderen toe en al die gevoelens die hij had opgekropt hadden hem hier gebracht. En al had hij heimwee in zijn eerste manen als rogue, hij was eroverheen gegroeid en was alles vergeten. Maar nu zat Amortentia op zijn hielen, was zelf die clan ook verlaten om hem te gaan zoeken en door haar één of andere ex-vriend waar hij niets van afwist tot recent geleden. In ieder geval zat de tom hier goed en dat was het belangrijkste. In ieder geval liep de kater nu door één van de schuren tot zijn naam luid werd geroepen en dat haalde hem even uit de gedachten die hij had. Hij keerde zijn kopje naar de General toe en wandelde er heen, hem aankijkend met zijn groengele ogen, zijn oren bereid om te horen waarom dat hij geroepen werd.


Businessman 67357907-b6f3-11ea-8a47-b79d111988ec
Businessman Kigyo_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Businessman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: