We drifted to survive 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We drifted to survive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
We drifted to survive DPKsfdL
Anonymous
233
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: We drifted to survive   We drifted to survive Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 15:54

Een koude blik was in zijn ogen te vinden terwijl hij het kamp achter zich liet. Zijn poten zorgden ervoor dat hij met grote passen vooruit kwam en zijn gouden blik liet hij langs zijn omgeving glijden. Hij had nog steeds last van zijn schouder nadat hij tegen de bloedhond had gevochten die er bijna voor had gezorgd dat Burnetbliss het niet had overleefd, maar hij negeerde de pijnscheuten en ging gewoon door met zijn taken. Ze hadden hem twee apprentices gegeven om op te leiden en Thawrage ging niet toegeven aan zijn zwakte. Hij had nog liever last dan dat hij Routnose zijn schouder na ging laten kijken en dat hij zijn taken tijdelijk op moest geven. De kater liet zijn blik naar opzij glijden toen hij pootstappen hoorde en een tamelijk onbekende geur hem tegemoet kwam. Hij wist dat het één van de apprentices was, maar hij was niet bepaald iemand die de namen van anderen uit zijn kopje ging leren. Hij keek dus met een koude blik over zijn schouder naar de apprentice die naderde en nam haar strak op met zijn gouden blik. “Hoor jij niet met je mentor te trainen?” vroeg hij op een koude toon, zijn blik strak gericht naar haar. Het maakte hem vrij weinig uit of dat haar intimideerde of niet. Als dat het deed, was dat haar probleem.+ @Lightpaw"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw"
Member
We drifted to survive DPKsfdL
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: We drifted to survive   We drifted to survive Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 16:34

Met een zucht liep ze de apprentice den uit. Ze wachtte nog steeds op een nieuwe mentor maar ze konden haar toch wel opdrachten geven? Ze keek even rond en zag dat een warrior het kamp uit ging. Ze stond op en rende er achter aan. Na een stukje rennen zag Lightpaw hoe de warrior haar in de gaten kreeg. Meteen wist ze wie dit was: Thawrage. De strokleurige poes liep richting de warrior. De koude blik maakte haar niks uit. "Hoor jij niet met je mentor te trainen?" vroeg Thawrage aan haar. Eventjes werd de apprentice een beetje boos. Waar was dit nou weer voor? Kon hij niet gewoon normaal begroeten, met een normale toon? Al snel zakte de woede. Dit was Thawrage. Lightpaw kende hem niet zo goed, maar ze wist dat Thawrage vaak zo doet. Ze schudde haar hoofd. "Nee," zei ze "Ik moet nog wachten op een nieuwe mentor en ik krijg ook geen opdrachten om iets te doen ofzo." Ze keek Thawrage recht aan. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thawrage
Member
We drifted to survive DPKsfdL
Anonymous
233
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: We drifted to survive   We drifted to survive Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 11:09

Thawrage keek met een koude blik naar haar toen ze aangaf dat ze geen nieuwe mentor gekregen had en dat ze ook nog geen opdrachten had gekregen. Een bedenkelijke blik verscheen in zijn ogen terwijl hij overwoog om haar terug te sturen naar het kamp zodat ze voor de elders kon zorgen. Maar eerlijk… hij had betere dingen te doen met zijn tijd dan zien hoe een apprentice tegen haar zin nesten verschoonde en teken uit de vacht haalde van de oudere katten. “Dan wordt het tijd dat je eens wat gaat doen,” zei hij op een koude toon tegen haar. “Heeft je vorige mentor je al geleerd om te jagen? En word je opgeleid tot Tunneler of tot Moor Runner?” Zijn specialiteit was natuurlijk Tunneler, maar hij kon haar heus wel laten zien hoe ze op prooi moest jagen boven de tunnels. Het was beter dan niks en als dat betekende dat er één minder toekomstige dwaas zou zijn in de Clan, dan had hij het er wel voor over.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw"
Member
We drifted to survive DPKsfdL
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: We drifted to survive   We drifted to survive Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 13:16

Nieuwsgierig bleef ze naar de warrior kijken. Ze vroeg zich af of Thawrage haar terug in sturen of dat hij haar een opdracht zou geven. "Dan wordt het tijd dat je een wat gaat doen," zei hij tegen haar op een koude toon. "Heeft je vorige mentor je al geleerd om te jagen? En word je opgeleid tot Tunnerler of tot Moor Runner?" Lightpaw was echter verbaasd. Ze had misschien wel een opdracht verwacht, maar dit? Eigenlijk vond ze het heel aardig. "Ik word opgeleid tot Moor Runner en ik ken de basis," antwoorde Lightpaw, "Ik weet zeker dat je me wel wat kan leren. Als je wilt natuurlijk." Lightpaw keek rustig maar aan de andere kant enthousiast naar Thawrage. Hij was dan wel Tunneler, maar ze wist zeker dat hij wel wat kon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We drifted to survive
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: