Ceremonie 01-04-'21 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-04-'21

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-04-'21 DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-04-'21   Ceremonie 01-04-'21 Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 0:28

Het zou niet lang meer duren voor het tijd was voor het gevecht met Riverclan. Ze mochten het misschien niet allemaal met hem eens zijn erover, maar niemand naast hem of Newtpaw had de woorden van Starclan gehoord. Had begrepen wat ze betekenden en dat er nog maar een optie was. Voor nu betekende dit dan ook dat het een goed moment was om nieuwe warriors aan te stellen en ervoor te zorgen dat elke apprentice een mentor had. Hij klom op de rots en liet kort zijn blik over het kamp gaan, voor hij de bekende woorde  liet horen. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie."

Een voor een verzamelden de katten zich onder hem. Het was eigenlijk bijna automatisme voor hem aan het worden dit. De woorden bekend en al vaak genoeg uitgesproken. "Er zijn een aantal apprentices die klaar zijn met hun training en daardoor hun warriornaam mogen ontvangen. In deze tijd zijn nieuwe warriors ook zeker belangrijk voor de clan." Hij liet zijn blik op de apprentices vallen. "Loudpaw, Roughpaw, Hoarsepaw en Chillypaw kom maar naar voren." Vier nieuwe warriors zouden het zijn, precies wat ze nodig hadden. "Jullie hebben bewezen er klaar voor te zijn om warriors te worden. Beloven jullie de warrior code te eren, loyaal te zijn en je clan te beschermen, ook al kost dit je je leven?" Het was belangrijk dat ze hier mee zouden instemmen. Dat ze hem beloofden loyaal te zijn. Het deel dat hij er eerlijk zelf aan toegevoegd had. "Dan bij de krachten van starclan geef ik jullie je warriornamen. Loudpaw, vanaf dit moment zal jij bekend staan als Loudvoice." Hij knikte de kersverse warrior kort toe. "Roughpaw, vanaf dit moment zal jij bekend staan als Roughwolf." De apprentice van zijn zoon werd eindelijk warrior. Dat was dan ook de reden voor de naam, om Southernwolf toch te eren. Hij wist dat zijn gezicht vertrok bij de gedachte eraan, want het gaf nog steeds een bitter gevoel bij hem. "Hoarsepaw, vanaf dit moment zal jij bekend staan als Hoarsevoice." Het was goed om te zien dat de kater klaar was om een warrior te worden na alles. "Chillypaw, vanaf dit moment zal jij bekend staan als Chillypepper." Dat was de laatste van de warriors. Dan stond er nu nog iets te doen.

"Gavialpaw en Innerpaw, kom maar naar voren," Waarom hij zijn eigen apprentice aan een jonge warrior zou geven zouden velen zich waarschijnlijk afvragen. Maar met het aankomende gevecht was het beter als apprentices een op een training zouden krijgen waar het kon. "Gavialpaw jij hebt een nieuwe mentor nodig, deze zal Loudvoice zijn." Hij gaf mentor en apprentice kort de tijd om elkaar te begroeten voor hij zich wendde naar zijn eigen apprentice of eigenlijk snel genoeg zou ze dat niet meer zijn. "Innerpaw, het is belangrijk dat de apprentices zoveel mogelijk training krijgen voor het aankomende gevecht. Vandaar dat je mentor vanaf nu Dragonfall zal zijn." Hopelijk zou alles goed gaan met de nieuwe mentor, het zou tenslotte ook niet lang meer zijn voor ze klaar was om een warrior te worden.

Hij sloot de ceremonie nog niet af, hij wilde nog iets tegen de hele clan zeggen. "Train je apprentices goed en help elkaar waar mogelijk. Ik wil dat er zoveel mogelijk katten klaar zullen zijn voor het gevecht met Riverclan." Benadrukte hij nog maar eens. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." Na die woorden sprong hij van de rots af, klaar om terug naar zijn den te gaan.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-04-'21 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-04-'21 HY7r0kw
↬ Michelle ↬
95
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-04-'21   Ceremonie 01-04-'21 Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 10:47

It's no use going back to yesterday
Niet eerlijk, niet eerlijk. Het was niet eerlijk. Het was een dolk door haar hart. De laatste nagel in haar kist en ze staarde Acornstar aan. Haar groene ogen vernauwd, hij deed dit expres. Liet haar expres achter tussen allen die ze niet kende. Vorige maan haar broers, vandaag haar enige echte vriendin. Chillypaw.. Nee Chillypepper. Het liet ijs over haar rug lopen. Ze waren niet meer gelijk, waren ze dat ooit wel geweest? Ze kon het niet meer raden maar al wat ze wist was dat ze weg moest stappen. Weg moest van hier, ver weg en snel.

Ze vertrok met de galmen van Chilly's nieuwe naam door het kamp. Verdween de duisternis in waar alleen de sterren haar nog terug zouden kunnen vinden. Alleen was ze altijd al geweest, maar het voelde nog nooit zo benauwd als zonder Chilly's lach in haar oor.

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-04-'21 Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-04-'21   Ceremonie 01-04-'21 Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 13:51

If this is the last decision I can ever make
Dit is het dan, het moment waar je je hele leven op hebt gewacht. Het moment waarop starclan op je neerkijkt. Hij had geen tijd verloren, kon volwassen worden samen met zijn siblings. Terwijl zijn moeder toekeek.. voor zover dat kon maar je snapte wat hij bedoelde. Hij stond daar trots met zijn witte borst vooruit. Zijn blauwe ogen gefocust op de grote kater voor hem. Daar was het moment.

Hoarsevoice.

Hoarsevoice..

Hoarsevoice?

Paardstem.. Het trok twijfel door hem heen terwijl hij naar Acornstar keek. Zijn oren naar achteren. "Wat is dat nou weer voor naam." Opperde hij iet wat geschokt. Paardstem. Hij verdiende toch wel wat beter dan dat? Hij was groots en sterk als een paard daar was hij naar vernoemd. Maar een paard had geen stem en? Hij draaide zijn kop bij en keek Loudvoice aan met een vragende blik, tot het klikte. Het klikte allemaal.

Hoarse niet Horse. Schor.. Hij was schor geweest als kit..

Met een snelheid waarvan hij het zelf eigenlijk nieteens had verwacht draaide de kater zijn kop bij en staarde naar zijn moeder. "Schor!? Hoarse?! Is dat wat ik ben al wat ik ben!" Woedend staarde hij naar zijn moeder, zelfs al wist hij dat zijn blik niet bij haar zou overkomen. "Schorstem, wat ben ik, het balloze lachtertje van Shadowclan!?" Woedend staarde hij naar zijn clangenoten, ieder van hen had het stuk voor stuk geweten. "Nee ik weiger, ik wil een aandere naam. Limestone heb je een andere naam gegeven Acornstar. Geef mij ook een andere naam. Ik weiger Schorstem te zijn.:" Woede kookte over terwijl hij naar zijn leader keek. Hoe durfde ze.
at least it is my decision
My shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Ceremonie 01-04-'21 DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-04-'21   Ceremonie 01-04-'21 Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 16:03

Dit was het moment waar hij op gewacht had. Loudpaw keek vol verwachting naar zijn leader toen deze op de rots sprong en aan de ceremonie begon. De namen van zijn siblings werden genoemd en Loudpaw ging samen met ze naar voren, zijn gedachten even naar de ceremonie gaande van toen ze van kittens naar apprentices gingen. StarClan, wat voelde hij zich trots. Zijn blik gleed naar opzij en een glimlachje speelde om zijn lippen toen hij zijn moeder daar zag liggen, trouw als altijd. Hij hield zo veel van haar en hij wilde haar zo trots maken. Zijn siblings kregen hun namen en het was ook zijn beurt. Hij kreeg dezelfde suffix als zijn broertje en een brede glimlach speelde zich om zijn lippen, blind zijnde voor de woede van zijn broertje. Zijn blik gleed naar opzij toen zijn broertje zijn woorden sprak en hij trok met zijn oortje. “Hoarsevoice, ik denk niet…” Voordat hij nog meer kon zeggen, werd zijn naam opnieuw genoemd, maar deze keer om hem te koppelen aan een apprentice. Loudvoice dwong zichzelf om dat te negeren en hij wist dat het niet leuk over zou komen naar Gavialpaw, maar nu was zijn broertje, die zich helemaal verwilderd voelde, even prioriteit. Een lichtelijk gekwetste blik verscheen in zijn ogen toen zijn broertje naar Acornstar riep dat hij een nieuwe naam wilde. “Waarom, Hoarsevoice?” vroeg hij op een zachte toon. “Ik vind het juist een eer dat ik dezelfde suffix met jou mag delen. We zijn als twee tegengestelden van elkaar, maar ook samen één.” En dat was een feit. Loudvoice en Hoarsevoice waren twee tegengestelde namen net zoals hun karakters dat ook waren, maar ze waren wel familie. “Waarom moet je alles toch altijd zo negatief in zien en kun je het niet vanuit een ander perspectief proberen te kijken?” Hij ging recht staan en keek zijn broer recht aan. Hij was klaar voor de opdonder die wellicht ging volgen, maar dit moesten ze besproken hebben. Al mocht heel de Clan er van genieten.

Tag: @Hoarsevoice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-04-'21 Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-04-'21   Ceremonie 01-04-'21 Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 16:20

If this is the last decision I can ever make
Het raasde te hard om hem heen. De woede in zijn hart voor zijn moeder. Zijn zwakke blinde moeder die hem enkel had vernoemd naar zijn schorre stemmetje als kit. Hoe kon ze denken dat dit een naam was die een warrior kon dragen. Hoe kon ze hem hier mee opzadelen voor de rest van zijn leven? Woedend van verdriet van alles wou hij naar haar toe stappen. Haar door elkaar schudden, alles om maar de vraag te achterhalen. Waarom.

Maar het was Loudvoice die hem aansprak en zijn kop schoot opzij. Tuurlijk. Hij trok zijn bovenlip op en staarde naar zijn broer. "Alsof dat is waar ik over struikel, ben je doof ofzo." Siste hij ijskoud naar zijn broer en staarde van Acornstar naar zijn moeder. "Hoarse. Hoarse. Daar struikel ik over. Ik ben voorgelogen mijn leven lang." Snauwde hij naar zijn broer en keek naar zijn zusters en snoof. "En jullie wisten het allemaal. Ik ben niet jullie lachertje." Snauwde hij naar ze allemaal. Dit was niet hoe zijn dag had moeten zijn. Hoe hij zijn dag had voorgesteld. Hij was alles al kwijt en nu ook nog eens zijn waardigheid.

Misschien moest hij maar helemaal vertrekken en een naam voor zichzelf kiezen. Het was hem duidelijk. Shadowclan zag hem alleen maar als comic relief.
at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-04-'21
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: