[plot+topic search] to seek is to be rich 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [plot+topic search] to seek is to be rich

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slate
Member
[plot+topic search] to seek is to be rich 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Mari
5162
Afwezig
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: [plot+topic search] to seek is to be rich   [plot+topic search] to seek is to be rich Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 12:28

Heyo, ik zoek wat topics en plotjes voor Slate en Lightning. Je kunt op de icoontjes aan de linkerkant klikken voor meer info over deze twee. Post op dit topic of stuur me een DM op discord als je een topic of plot wil. Houd wel rekening met dat beiden bij de Tribe zitten en dat ze niet bepaald van plan zijn om te verkassen naar Clangebied.

Hoeveel topics zoek ik?

Ik zoek per personage ongeveer twee topics, misschien meer als er leuke ideeën voor plots voorbij komen.

Wat voor plots zoek ik?

Ik heb enkele topic/plot ideeën in de character tabs van deze template gezet, maar gooi vooral andere ideeën naar me toe want wie weet hebben jullie betere/leukere ideeën dan dat ik heb xD

Topic slots

Slate

OPEN / OPEN

Lightning

met Shine • / OPEN
to seek is to be rich
Plot + Topic Search
Slate is een voormalig ThunderClankat die nu een prey hunter is van de Tribe. Haar taak als Prey Hunter is met name het opsporen van de prooidieren in plaats van deze te doden, aangezien haar zicht niet heel goed is. Om deze reden zal ze meestal met minstens één andere Prey Hunter op pad gaan om te jagen.
Slate is vrij direct in haar woorden maar bedoelt het meestal goed. Ze vindt het niet zo leuk als je opmerkingen maakt over haar oog (ongeacht of de opmerking posiitef of negatief bedoelt is). Verder heeft ze over het algemeen ook een zwak voor de buitenstaanders die zich bij de Tribe willen voegen, aangezien zij ook ooit een van hen was.

ideeën

H

eb je buitenstaanders die zich bij de Tribe willen voegen of momenteel op trial zijn? Slate is bereid om deze te helpen met wennen aan Tribe-dingen (of de anderen het nou willen of niet).

M

isschien heb je juist een Tribekat die Slate niet zo leuk vind, of het nou komt door haar uiterlijk of doordat ze als buitenstaander erbij gekomen is of om een compleet andere reden. Dit zou mogelijk ook wat minder vriendschappelijke plotjes op kunnen leveren en daar sta ik ook zeker voor open!

S

late heeft in het algemeen meer vrienden of andere goede banden nodig. Ik ben niet echt op zoek naar romantiek voor haar, gewoon vriendschap.
Slate
43 moons / prey hunter / vrouwelijk (ze/haar)
Lightning is een speelse prey hunter to-be die meestal erg zeker van zichzelf is. Die vind het het ook erg leuk vindt om anderen voor de gek te houden of bijvoorbeeld te laten schrikken, een beetje een irritante plaaggeest dus. Van buitenstaanders moet Lightning niet echt wat hebben, maar die is ook niet gemeen tegen deze vreemdelingen. Die kan zo nu en dan ook vrij hypocriet zijn, en heeft dit zelf niet altijd in de gaten.

Ideeën

N

atuurlijk zoek ik "slachtoffers" voor Lightnings pranks. Laat hen de Tribe en andere bergkatten irriteren >:3c

I

k zou het ook leuk vinden als Lightning een partner in crime zou hebben met hun capriolen.
Lightning dancing through clouds
11 moons / prey hunter to-be / gender non-binair (die/hen/hun)


[plot+topic search] to seek is to be rich JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Slate
Member
[plot+topic search] to seek is to be rich 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Mari
5162
Afwezig
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [plot+topic search] to seek is to be rich   [plot+topic search] to seek is to be rich Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 14:34

update: één van de slots voor Lightning is ingepikt door Shine ;3


[plot+topic search] to seek is to be rich JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[plot+topic search] to seek is to be rich
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: