Toys are made to be broken [Kittensearch] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Toys are made to be broken [Kittensearch]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stagtine
Deceased
Toys are made to be broken [Kittensearch] UrWppj5
❊ Michelle ❊
175
Actief
“It's hard and ugly to know someone can understand you without even liking you.”

CAT'S PROFILE
Age: ❊ 28 Moons ❊
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stagtine
BerichtOnderwerp: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 14:14

AND SO IS THE HEART
1 ding is zeker, Stagtine is geen goede vader.

Maar hij wil wel heel graag vader zijn. Waar Littlefish weigert te zeggen of haar kittens van hem zijn en Eveningglow's kits absoluut niet van hem kunnen zijn hoewel zij zegt van wel.. is er 1 kat die zeker zijn kits zal baren.

Heatherstorm.

Zij zal zijn bloedlijn voortzetten. Niet zijn eerste keuze, maar geen slechte keuze ook.

Het eerste en wellicht enige nestje van Heatherstorm en Stagst..ine zal bestaan uit twee kittens.

Ontmoet de kleine Fawnkit:

Toys are made to be broken [Kittensearch] 4ITuXfP

Deze kleine meid zal gespeeld worden door Michelle. Dit schatje heeft natuurlijk een sibling nodig, vandaar deze search.

Kiek en ik zijn op zoek naar 1 andere kitten in dit nest. Het uiterlijk voor deze kitten:

Toys are made to be broken [Kittensearch] Image0
Op design na staat alles open voor deze kitten! Geslacht, karakter en zelfs naam. Het lijkt ons echter wel leuk als de naam zelf goed zou passen bij Fawn en dat de twee goed met elkaar overweg zouden kunnen. Want tja.. hoe dingen nu gaan kan de familie of heel mooi en perfect worden...

maar zeg nou zelf.. waarschijnlijk hebben de kittens alleen elkaar en twee hele instabiele ouders..

fun times!
It's hard to shake off something
When it's already under your skin


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toys are made to be broken [Kittensearch] DPKsfdL
Steen
74
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thunderpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 19:06

The kitten is here:


Groetjes,

Naomi


Laatst aangepast door Thunderkit, op za 29 mei 2021 - 14:03; in totaal 10 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
Toys are made to be broken [Kittensearch] Kfjj0PI
Butter
797
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 13:37

Be as eager to break your own will, as the thirsty stag is to drink of the refreshing waters

GENERAL


NAME Antlerkit, Crestedkit, Moosekit/Elkkit, Stagkit
Reason: De namen zijn gekozen omdat dit in het thema van herten en hertachtige valt. Ik vond het moeilijk om een eenvoudige naam te pakken want ik wil deze kitten echt de kans geven om een eigen vibe te ontwikkelen. Zoals met Remnant, Honor, Ocean enzo ook het geval was omdat er weinig anderen die naam hadden. Actief in de RPG. Nu heb ik ook wat simpelere namen ertussen gezet, alleen deze vond ik dan heel goed passen bij Fawn.
FUTURE NAMES Antlertine, Cresteddeer, Moose[?], Elk[?], Stag [?]
REASON Antlertine is een naam die aangeeft dat de kitten wat weg heeft van haar vader, zelfs al is ze niet zo extreem in haar doen en laten. Ze heeft zijn kracht, zijn wil om de beste te zijn en zijn uitzicht naar een toekomst waarin zijzelf kan tonen dat zij de beste is. De beste die de Clan ooit zal kennen. Tine slaat ook op de wegen die ze in kan slaan die nu nog niet zichtbaar is.
Cresteddeer is een hertensoort maar toont ook aan dat ze een kroon draagt op haar kopje, een kroon die niemand van haar af kan nemen, namelijk haar eigen trots voor zichzelf en voor haar zus.
AGE Unborn
GENDER She-cat
SEXUALITY Uknown (Bi?)
CLAN Thunderclan
BLOODLINE Complicated
PARENTS Heatherstorm x Stagtine

APPEARANCE


FUR LENGTH Kort
FUR COLOR Bruin, beige en wit
EYE COLOR Amber
FUR PATTERN Een combinatie tussen een point en een bicolor
PAW PADS Roze
NOSE Roze
WHISKERS Gebroken wit
TAIL Lang en slank
CLAWS Sterk en breed
BUILD Redelijk groot, gespierd
ELABORATED Deze kitten is een gespierde, grote kitten die op het eerste gezicht wellicht meer een man dan een vrouw lijkt. Dit betekend echter niet dat ze niet knap is, ze is gewoon steviger gebouwd dan de meeste van haar geslacht. Ook heeft ze een warme bruine vacht op sommige plekken van haar lichaam en mooie aftekeningen. (Ik heb een plaatje toegevoegd van een point maar ik ben nog zoekende naar een goede face voor haar, die past bij jullie look. Dit was het beste dat ik atm kon vinden. Ik wilde wat kunnen tonen maar voor hetzelfde ga ik wat meer richting een bengaal kruising zoeken. Voor nu is het deze <3)

EXTRA Ze is slechthorend in een oor, wat meestal niet op valt.
VOICE Rauw, Luid, Lijzig
SCENT Zonnehoed & Burnet
SCARS Nog geen

PERSONALITY


POSITIVE CHARACTERISTICS Overberschermend, Onzelfzuchtig, Hoopvol, Vriendelijk, Trots
NEUTRAL CHARACTERISTICS Nederig, Wild, Ondeugend, Fel, Fier
NEGATIVE CHARACTERISTICS Vechter, Dromerig, Stormachtig

De kitten is overberschermend over haar geliefden, bang dat ze weg zullen gaan als ze er niet altijd voor hen is maar ook uit liefde voor hen. De kitten is dan ook best wel onzelfzuchtig en kiest vaker voor anderen dan zichzelf en leeft voor de vrolijke glans in haar zus haar ogen. Hoopvol is de kitten zeker ook, het glas is altijd halfvol en niet snel halfleeg. De kitten is vriendelijk en warm, een echt zonnestraaltje. Trots is de jonge kattin ook. Trots op wie ze is zelfs al is haar familie niet perfect. Ze kan de perfectie zien in de problemen, het maakt haar sterk, dapper en fier.

De kitten is best nederig zelfs al toont ze haar trots. Ze probeerd anderen naar boven te halen in plaats van naar beneden. Dit is dan ook een kracht van haar. Wild en onbezonnen is de jonge kitten duidelijk. Ze is een wervelstorm in de maak en past zodoende echt wel bij haar moeder die niets voor niets haar naam draagt. Ondeugend is ze ook maar meestal niet vervelend, haar grappen en grollen zijn altijd opvrolijkend bedoeld. Fel is ze zeker, ze durft haar nagels en tanden wel te gebruiken die zijn er niet alleen voor de sier. Oh wee als iemand haar zus pijn doet. Zelfs al kan haar zus zich waarschijnlijk zelf ook wel beschermen. De kattin gaat door het vuur voor haar, zonder na te denken. De enige die haar soms mag plagen en misschien zeer doen is zijzelf. Alle anderen, opgepast! Als er een haartje verkeerd zit zal ze hen wat aan doen. Fier is de kitten ook, woorden doen haar weinig en ze focust dan ook vooral op haar eigen daden en die van anderen.

Stormachtig is ze ook, ze is een wervelwind en kan zichzelf niet altijd controleren. Soms gaat ze helemaal los en op die momenten is ze een gevaar voor zichzelf en voor anderen. Dan slingerd er van alles rond en is ze bijzonder snauwerig. Een klein vechtertje is ze ook, ze denkt minder na over pijn van een ander wanneer ze ten strijde moet trekken, een verkeerde uitdaging kan haar soms ook te ver doen gaan. Ze geeft nooit op. Dromerig is de jonge kattin ook, ze heeft veel dromen en ze zal deze bereiken. Zelfs al kan dit niet. Dit betekend ook dat ze soms de werkelijkheid niet ziet en erg perfectionistisch kan zijn naar zichzelf en anderen.

TRIVIA


❥ Klimmen is haar leven, ze heeft dan ook geen hoogtevrees
❥ Wanneer de kitten boos is of emoties niet kan oplossen door activiteiten, is ze enorm stil en gemeen. Om het minste kan ze gaan negeren of schreeuwen.
❥ Ze vind meiden en jongens beide interessant en dit betekend dan ook dat haar familie samen met een jongen of meisje kan worden gevormd later.
❥ Ze is heel idealistisch

HEALTH & ILLNESSES


EATING HABBITS
De jonge kitten is een snelle eter, soms iets te snel waardoor ze kramp/koliek kan krijgen. Ze is altijd bang te weinig te eten, zelfs al eet ze meer dan voldoende en zal in het begin totdat ze leert dat haar eten niet verdwijnt, nogal mollig zijn omdat ze geen duidelijk stop heeft. Dit is iets dat een van de andere katten haar moet leren.
SLEEPING HABBITS
De kitten slaapt veelal uitgerekt op haar rug, dat vind ze het prettigste liggen. Als ze ziek is, ligt ze vaak in een bolletje opgekruld.
EXCERSISE HABBITS
De kitten houdt voornamelijk van rennen en klauteren.
EMOTIONAL STABILITY
Wat is stabiliteit? Ze lijkt veelal stabiel, zeker omdat ze haar zus wilt steunen en bijzonder beschermend is over haar nestgenoot. Toch is ze het niet altijd en leert ze al vroeg haar emoties te uiten door te klimmen en klauteren, of zelfs speels te vechten. In het laatste kan ze dan ook iets te ruig zijn.
ILLNESSES
Ze is over het algemeen een gezonde kitten.
HANDICAPS
Ze is slechthorend in haar linkeroor, dit betekend dan ook dat ze vanaf die kant wat sneller kan schrikken maar sinds haar andere zintuigen dit prima overnemen, lijkt ze er geen erge last van te hebben. Soms valt het dan ook niet eens op, en klagen erover doet de kitten ook niet.

PSYCHOLOGICAL


PITFALLS Overberschermend zijn
STRENGTHS Overberschermend zijn
HOPES Een familie starten en een mentor delen met haar zus.
DREAMS Een grote, lieve familie
FEARS Alleen zijn op de wereld, haar zus niet kunnen beschermen.

FAVORITES


PERSON Fawnkit
PHRASE Ik eet je op
FOOD Melk en eekhoorn
SEASON Leafbare
LOCATION Blooming Woods
COLOR Blauw
SCENT Honing & Lavendel
FLOWER Zonnebloem
ANIMAL Hert
WEATHER Mist en miezerregen

MOTIVATION


Jongens/Meiden hoe kan ik mij nu niet aanmelden. Echt hoor ik ben nu helemaal fan van de meeste katten hier. Heb de laatste tijd geen kit in een nest gehad en super veel inspiratie om met jullie te posten. Dus let's take a shot!

Heel veel succes met kiezen en mogen er nog heel veel mooie aanmeldingen komen.

So the horns of the stag are sharp to offend his adversary, but are branched for the purpose of parrying or receiving the thrusts of horns similar to his own..


Toys are made to be broken [Kittensearch] Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Toys are made to be broken [Kittensearch] Orchis20
m
884
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 12:23

I DON'T LIKE IT,
HOW I LOOK, OH, HOW I SPEAK.


GENERAL

Name: Hindkit
Meaning: A hind is the female of the red deer, of which the male is the stag.

Reason IC: With Heatherstorm's 'good dose' of obsession with Stagtine / star, it is not surprising that Heather would like to name one of her children after him. However, when this kitten is born she turns out to be a girl. Hind becomes her prefix, which is the feminine version of Stag.
Reason OC: Because it was indicated that a deer theme would be liked.

Future name(s): Hindstotting (?) > Hind(?)
Reason: No determined suffix yet.

Gender: She-cat
Sexual orientation: Lesbian


APPEARANCE

Coat colour: White, beige, brown and darkbrown/black
Coat pattern: Bengal
Coat length: Short

Breed: Snow bengal (parents: Bengal mixed Ragdoll)

Eye colour: Honey sunflower
Nose colour: Pink
Pawpads colour: Pink
Inside the ears colour: Pink

Height:
kitten: Small
adult: Thunderclan average

Weight:
kitten: A little under normal weight
adult: Normal weight

Polarity: Nothing special, Thunderclan body type, a little slim but well trained

Hindkit is born as a little girl. Nothing remarkable besides that she is a bit smaller than normal, after some days she quickly recovers and grows up well. What can be a bit of a shock is that Hindkit is born stark white. Something you wouldn't easily think with two parents who don't carry so much white fur with themselves. Oh no, did Heatherstorm saw another guy besides Stagstar? Nah, no worries. This little girl is just pranking you! The older Hindkit gets, the more you see (vague) spots on her fur. (Un)Fortunately, she really is Stagstar's daughter. The bigger and older she gets, the more visible her bengal spots become. Although they never get as deep brown as her father's, her spots will always look softly colored. Her spots are spread far apart and some of them look like they've been smeared and faded back into white. She does have darker markings on her face. Stripes and smudges where some of the  stripes look like nice thick eyeliners.

What can be ruled out is that Hindkit will turn into a beautiful she-cat.

Trivia

☆ Has a slighty crooked nosebrigde because she will break it one day when she's a kit/apprentice
☆ Smells like mint and soft sweet flowers
☆ Hind has a very beautiful and confident smile, she enchants her loves with her flirty smile
☆ When she feels confident or flirty she raises one of her 'eyebrows' when she talks or wink
☆ Her eyes has different tones of yellow and orange in them
☆ Hind's fur is short (father's gen) but thick / closed and soft (mother's gen) keeping her warm in the winter but hot in the summer

PERSONALITY

Kitten - apprentice age traits

Friendliness: Very fiendly and playfull
Honesty: Mischevious liar
Assertiveness: Sociable
Confidence / Ego: Self-confident
Agreeableness: A team player (when necessary)
Manners: Friendly
Discipline: Has high standards for different things
Rebelliousness: Mischevious, Hates structure and routine
Emotional capacity: Closed
Intelligence: Playfull, Childish
Positivity: Good friend
Activeness / Lifestyle: Adventurous
Current emotional state: Questioned

Description: When Hindkit is a bit younger, she won't dwell on the things her father has done. She is her own person and enjoys her childhood. She likes to play and is a huge explorer. It is common that Hind often gets into trouble because she has left the camp once again. Her curiosity about new things is great but will sometimes work against the clan rules (both as a child and an adult). She loves to be social and involve everyone in her playtime and adventures. She always tries to take her sister outside to discover the world, even when that is not allowed at all: If they are then caught and punished for the umpteenth time Hindkit will always stand up for her little sister. She will always take the blame and tell her that it was her plans so that her sister will not get punished. Hind has taken her along, so Hind takes the blame. The older they get, the greater the urge becomes to protect her sister, especially when it becomes clearer to the young she-cat what their father has done. She develops a sense that she must always prove herself and she carries the weight of her father's shame on her shoulders to take away as much of her own family as possible. She wants the best for her sister and if that means lifting the mountains, she will do it. When she is not busy with her family, she is often out and about, looking for adventure and likes to play with her friends in the woods. She likes challenges but she hates her training. This because it's mandatory and she doesn't like being on a leash.

more is being worked out in the RPG


Young warrior - unknown age traits

Friendliness: Friendly but guarded
Honesty: Honest (but can lie a little for a good time)
Assertiveness: Not a dominant leader but never a follower, she's rather a lone wolf
Confidence / Ego: Flirtatious
Agreeableness: Forms strong bonds but is unforthcoming about herself
Manners: Chivalrous, Thick-skinned
Discipline: Easily bored
Rebelliousness: Mischevious, Hates structure and routine
Emotional capacity: Closed
Intelligence: Philosophical
Positivity: Consent
Activeness / Lifestyle: A thrill-seeker, Lives in the moment
Current emotional state: Under pressure

Description: The older Hind gets, the more closed she becomes about herself. She is still friendly and sociable but she always turns the attention to someone else when it gets too close. With strangers she is always friendly in the face but inside she is always very wary. She struggles with her origins and wants to prove to the clan that she is anything but her father, but this struggles with her own personality. Hind is a free spirit and often wants to do her own thing which is a bit against the norms of life in a clan. As a result, she often tries to suppress it and do her best to listen to the rules, but after a while she becomes more and more sad and bottle these feelings until it explodes. She feels even more responsible than before to bear all the guilt and black her family has to create the best life possible for her sister. She herself has nothing to do with family and she absolutely does not want to continue her bloodline, purely because of Stagtine's genes. Besides, she doesn't really like those brats, so that doesn't help either. Doesn't mean that Hind isn't interested in love, though. Maybe even a little too much. She has an urge for a partner but she is afraid she will fall short because she does not want to start a family of her own. Therefore, she avoids real love and is only busy slutting around in the woods so she can feel good. The longer she does this, the more ego she gets in this. Her self-confidence goes up and she deceives many cats in her days to fill her little heart with attention. She becomes a smooth talker and likes to pull her love for the stars into her flirtatious talk. But deep down, she always longs for a loving wife but she won't let herself have feelings.

more is being worked out in the RPG


Likes: Cold weather, snow, rain, (thunder)storms, starry nights, stars in general, adventures, challenges, one-night-stands, learning about the world, more is being worked out in the RPG
Dislikes: Hot weather, insects, more is being worked out in the RPG

Trivia:

☆ She's quite a tomboy
☆ She loves hanging out with she-cat from other clans
☆ Hind rather sleeps outside the camp but when she's inside she likes to sleep next to Fawn
☆ She can grow great hatred towards someone and seek revenge
☆ Hind can't hunt when there's no snow, so she hates hunting during the other seasons because then she's bad at it
☆ She is in love with the stars and is always trying to find out more information about them. She will probably one day notice and discover the constellations and give them her own names.
☆ Her dream is seeing the mountains (and the northern lights?)

Freedom @[CHARACTER TAG] @[Hind]
Stag x Heather kitten


Toys are made to be broken [Kittensearch] Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op za 5 jun 2021 - 13:07; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toys are made to be broken [Kittensearch] DPKsfdL
Bunny
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlecloud
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 12:35

Toys are made to be broken [Kittensearch] 5GY2Sm

Name Foalkit
Reason Like 'fawn', a foal can be a small deer... A combination between little and stag. But a foal can also be a small horse: a creature that lives on the heathers.
Gender Male
Outside Foalkit is a fairly big tom who takes after his father. His broad shoulders and the shape of his face is purely Stagtine. However, Heatherstorm can also be seen in the details; his mannerisms, the way he smiles, the shape of his eyes.
Keywords Protective, Loyal, Hotheaded, Arrogant, Ambitious, Prideful, Perfectionistic, Hard worker
Inside Foalkit vindt zichzelf heel wat. Hij is arrogant en daar niet beschaamd om. Hij is immers groot en sterk en slim en een goede vechter en nog zo veel meer. Hij vindt zichzelf belangrijker dan de anderen en is honderd percent zeker dat hij later clanleider zal worden - niemand zal het immers beter doen dan hem. Het vervelendste is waarschijnlijk dat hij ook wel effectief best goed is. Niet perfect, natuurlijk; maar hij is een goede vechter en een goede jager, hij is gespierd en heeft een goede conditie en traint ook heel veel. Foalkit is trots op zijn lichaam en zijn kunsten en zal geen enkele kans laten liggen om zichzelf te bewijzen. Hij durft veel en is niet zo snel bang te maken; hij vindt dat iets om trots op te zijn. Foalkit is echter wel een heethoofdje. Hij is snel op zijn teentjes getrapt en schiet zeer snel in de verdediging. Alle negatieve dingen die je tegen hem zegt kan hij opvatten als een aanval, soms schijnbaar vanuit het niets. Dit zou wel eens kunnen wijzen dat hij zichzelf helemaal niet zo goed vindt als hij altijd lijkt te tonen.. Hij voelt de drang om zich te bewijzen, om aan iedereen te tonen dat hij perféct is. Hij kan niet tegen fouten en is een echte perfectionist. Foalkit is ook zeer loyaal en zeer beschermend tegenover zijn clan en zijn familie. Hij zal altijd eerst voor familie kiezen: zijn zusje is het belangrijkste in de wereld, en al de rest kan stikken. Maar hij is ook trots op Thunderclan en wil zijn clan groots zien. Ooit zal hij immers de clan en daarmee de wereld leiden! En Foalkit zal niet settelen voor leider van een prutsclannetje.


Toys are made to be broken [Kittensearch] SomJWq


Laatst aangepast door Mizzlekit op wo 2 jun 2021 - 11:13; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagtine
Deceased
Toys are made to be broken [Kittensearch] UrWppj5
❊ Michelle ❊
175
Actief
“It's hard and ugly to know someone can understand you without even liking you.”

CAT'S PROFILE
Age: ❊ 28 Moons ❊
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stagtine
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 28 mei 2021 - 11:59

update: volgend weekend willen wij de kitten gaan kiezen! Dat betekend dat 4 juni de aanmeldingen sluiten!It's hard to shake off something
When it's already under your skin


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toys are made to be broken [Kittensearch] Hermit10
Eline
864
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 28 mei 2021 - 16:02

Name Stagkit/Roekit/Hartkit
Meaning Stag: mannelijk hert / Roe: een specifiek soort hert / Hart: volwassen hert
Gender Male

Character
Voor het gemak spreek ik over Hartkit

Hartkit is gebaseerd op Viserys van Game Of Thrones. Voor als jullie het karakter nog niet kennen: hij is het oudste kind van een van de troon gestoten koning en is vastberaden deze terug te eisen. Hier heeft hij alles voor over. Hij huwelijkt letterlijk zijn zusje uit in ruil voor een leger. Hij is egoïstisch, ambitieus en zijn hele leven draait om het behalen van dat ene doel: het is een obsessie. Tegelijk is hij een ontzettende kneus. Niemand accepteert zijn gezag, omdat hij dat gewoonweg niet uitstraalt. Hij is een zielig mannetje dat naast zijn afkomst totaal niet bijzonder is, noch in karakter of fysieke kracht. Hij heeft nul respect voor hetgeen wat hij niet begrijpt en bestempelt dit als “barbaars”, “vreemd” of kijkt er simpelweg vies naar. Kortom: het is een egoïstisch, jaloers, bekrompen ventje dat zich niet bewust is van zijn grenzen.

Hier geef ik een kleine twist aan. Anders dan Viserys geeft Hart wél om zijn familie. Hij zou zijn zusje dus nooit verkopen in ruil voor macht. In deze wereld is er namelijk geen macht die je kan erven. In plaats van zich zo erg op zijn erfrecht te fixeren hecht hij veel waarde aan hoe hij zichzelf omhoog kan bouwen, maar ook hoe hij de eer van hem en zijn zusje in stand houdt. Hij vindt de mening van de massa erg belangrijk en is er heilig van overtuigd dat door sterk te zijn en anderen te intimideren je uiteindelijk wel macht kan krijgen. Net zoals Viserys is Hart maar een zielig ventje. Als kitten en apprentice zie ik hem wel gepest worden. Misschien dat ik hem laat denken dat hij een teken ziet van StarClan dat zegt dat hij leader moet worden. Zoiets zou zijn blinde ambitie beter rechtvaardigen. En net zoals Viserys neemt niemand Hart dan serieus, maar nooit (of in ieder geval voor lange tijd niet) zal hij breken en toegeven dat hij misschien gewoon een doodnormale knul is.

Behalve alleen maar slechte heeft hij natuurlijk ook positieve eigenschappen. Het moet wel een beetje gebalanceerd blijven. Hij heeft ontzettend veel zelfvertrouwen. En al heeft hij er veel teveel van, het is tot op een bepaald punt zeker goed. Hij is een harde werker en zal alles doen om zijn doelen te behalen, wat naast zichzelf de clan en degenen die hij lief heeft goed zal dienen. Ook is hij standvastig en lastig te manipuleren. Hoewel hij te lang in zijn eigen ideeën kan wanen, heeft hij genoeg zelfrespect om de waarde hiervan te zien. Twintig anderen kunnen hem vertellen dat hij iets niet kan, maar daar zal hij niet naar luisteren. Hij is een geen erg praktische denker, maar handelt meer op gevoel en impuls. Dit zorgt voor onhandige situaties, maar tegelijk ook een soepelere aanpak van dingen. Hij is niet achterlijk en snapt wanneer hij iets absoluut niet kan zeggen. Tegelijk zegt hij waar het op staat. In zijn perceptie zijn feiten niet iets wat je pijn kan doen.

Zijn karakter zit heel goed in mijn hoofd en ik wil hem natuurlijk wat minder heftig maken dan Viserys. Als ik nog iets bedenk, dan pas ik dit bericht nog aan. Voor nu is dit in ieder geval hoe ik hem zie en wat je ongeveer kan verwachten.

Appearance
Hart is niet bijzonder sterk of breed gebouwd en lijkt in dat opzicht niet op zijn vader. Hij heeft eerder een gemiddelde tot slanke, gestroomlijnde bouw. Dit betekent niet dat hij geen vechter kan worden, want hij zal zich tot het uiterste trainen. Verder is er weinig bijzonders aan zijn uiterlijk, behalve dat hij met zijn vachtpatroon een knapperd is xx

Motivation
Ik zit al een tijdje te kijken naar dit nestje en voel er steeds meer inspiratie voor, evenals dit karakter idee. Het hele “gebroken familie” aspect trekt mij omdat al mijn karakters eigenlijk hele lieve verzorgers hebben en ik wel eens wil afwisselen. Hartkit’s gebroken karakters past hier heel goed bij. Ook heb ik destijds het drama van Heather’s nestje een beetje gevolgd en lees ik nu met plezier topics van Stagtine. Ik geloof dat ik wel aardig wat van ze weet. Tot slot vind ik jullie leuke spelers en denk ik met plezier plotjes met jullie uit te kunnen werken ^^.

-Eline


Toys are made to be broken [Kittensearch] Hermit24
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnkit
Member
Toys are made to be broken [Kittensearch] DPKsfdL
Michelle
4
Actief
♬ Live Boldly. Live Well.
Just Live. ♬

CAT'S PROFILE
Age: ♬ Unborn ♬
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnkit
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 0:40

Hier is baby sister alvast 👀


You only get one life.
It’s actually your duty to live it as fully as possible.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
Toys are made to be broken [Kittensearch] Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimevr 4 jun 2021 - 9:39

Laatste dag om je aanmeldingen af te maken!!!The world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toys are made to be broken [Kittensearch] Tumblr_po6kifB5xZ1vw48cvo1_400
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heatherstorm
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitimezo 6 jun 2021 - 15:14

Hallo hallo lieverds! Mim en ik hebben gekozen! C:

De kitten is geworden..... :

Maar wacht... wat is dat nou?:
fool me once, fool me twice
are you death or paradise?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Toys are made to be broken [Kittensearch]   Toys are made to be broken [Kittensearch] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Toys are made to be broken [Kittensearch]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: