So you can't fly if you never try 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So you can't fly if you never try

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenstrike
Catministrator
So you can't fly if you never try SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: So you can't fly if you never try   So you can't fly if you never try Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 20:30

shadowclan warrior

RAVENSTRIKE

Hij had zijn taken gedaan voor vandaag en nu had hij besloten dat het tijd was voor hem. Tijd voor niks. De zon scheen iets waterig in de verte en verwarmde zijn donkere vacht. De kater had besloten dat hij lekker in de zon zou gaan liggen en ging genieten van de rest van zijn namiddag. Hij zou de hele nacht nog hebben om te piekeren over dingen, het was wel lekker om even geen gezeik aan je hoofd te hebben. Ravenstrike vond een mooi zonnig plekje in het kamp en ging er uitgebreid liggen op zijn zij. Hij rekte zich helemaal uit. Voor even was er niks aan de hand, niemand die hem stoorde en aan zijn hoofd stond te jengelen voor iets.

[OPEN OPEN OPEN! (Kom vooral wel aan zijn hoofd zeuren. Kitten interacties worden aangemoedigd!)]
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
So you can't fly if you never try DPKsfdL
Butter
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: So you can't fly if you never try   So you can't fly if you never try Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 23:35

walk in the light
De kleine flamepoint kwam met zachte , voorzichtige stappen op de kittensteler af gestapt. Nu was hij niet echt iemand die steelse, maar de mentor van haar broer maar het was dichtbij genoeg. Zonder haar oudere broer had ze te weinig katten die echt om haar gaven en dus was ze nukkig genoeg om de zwarte kater lastig te vallen. Ze bleef een klein kind en op dit moment een veeleisend kind. Daarnaast, stiekem vond ze Ravenstrike toch wel echt een van de beste Warriors ooit, dus hoe ze het ook wende of keerde, ze moest bij hem zijn. Zeker als Hoarse of een van de andere katten die haar wel mochten niet in de buurt waren. De kater was heerlijk, ontspannen aan het zonnen, maar niet voor lang meer. Met een voor haar gestalte, grote sprong, kwam de kitten op zijn flank terecht en krulde ze zich er zacht snorrend op. Hij was warm van het zonnetje en dus begon ze tevreden met haar pootjes te kneden. Dit was veel beter dan de vieze, koude ondergrond. Ha, en dan waren kittens vaak nog zo onschuldig, klein en onhandig. Ze had toch echt wel de beste plek in het kamp gevonden. Lekker puh! 'Rrr...' Zijn naam was nog wel moeilijk, langzaam aan kwam de kitten een klein beetje over haar handicap heen, niet geheel, zou nooit geheel zo zijn. Echter voldoende om op een fluisterende toon te spreken mits ze de tijd naam. Zijn naam echter, met al die klanken. Dat was toch wel even wennen.


ElfjeSo you can't fly if you never try Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So you can't fly if you never try
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: