[Event] Chicken’s on the loose! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Chicken’s on the loose!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
[Event] Chicken’s on the loose! DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Event] Chicken’s on the loose!   [Event] Chicken’s on the loose! Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 0:05

[Event] Chicken’s on the loose! AjarEquatorialBufeo-size_restricted

Oh nee, wat is dat nou? Een aantal kippen rennen rond bij de pinewoods.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] Chicken’s on the loose! 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alligatorpaw
Deceased
[Event] Chicken’s on the loose! 0qGnqk8
Gaytor // Juno
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Alligatorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Chicken’s on the loose!   [Event] Chicken’s on the loose! Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 13:54

[Event] Chicken’s on the loose! Animated-crocodile-image-0048

Alligatorpaw had vandaag niks te doen en liep een beetje rond te struinen door Shadowclan ’s territorium, ze had geen training vandaag en was uit het kamp ontsnapt. Het was ijskoud buiten maar haar dikke vacht hield haar lichaamstemperatuur nog hoog. Haar groene ogen speurde het dennenbos af opzoek naar iets interessants om te onderzoeken of vangen. Ze liep al een tijdje en haar poten begonnen langzaam te bevriezen. Ze keek naar boven naar de zon en besefte dat het al lang na Sun high was en misschien maar beter terug naar kamp kon gaan voordat de rest van haar lichaam ook bevroor. Stap voor stap sjokte ze terug. Opeens merkte ze dat haar oor haar aandacht vroeg. Een kakelend geluid klonk van haar rechter kant. Wat is dat geluid? Ze had het nooit eerder gehoord in haar jonge gator leventje. Behoedzaam sloop ze richting het geluid, voorzichtig om geen geluid te maken. Ze was nu erg dichtbij het vreemde nieuwe geluid. Voorzichtig gluurt ze langs een bosje richting de plek waar de dieren het geluid maakte. ”What in tarnation… fluisterde ze tegen zichzelf. Het waren vogels grote vogels die aan t rond scharrelen waren en in de sneeuw zaten te wroeten. Wat waren deze vogels? Haar maag knorde en haar bek begon te kwijlen. Deze vogels leken sloom en te dik om weg te kunnen vliegen. Een goede maaltijd voor haar clan en een makkelijk doelwit voor een apprentice die nog nooit iets had gevangen of gedood. Ze had als kit samen met haar broers al zo vaak de hunters crouch geoefend dit moest haar wel lukken bedacht ze veels te zelf verzekerd. Ze zakte door haar poten heen en sloop met haar bevroren poten stapje voor stapje richting de vette vogels. Toen ze dichtbij was sprong ze omhoog en lande met 4 poten tegelijk ongemakkelijk op de vogel. Ze had nog nooit echt gedood en was onzeker wat ze moest doen. Ze probeerde het hoofd van het kakelende en half in paniek schreeuwende dier eraf te bijten, dan was het in ieder geval dood toch? Kauwend probeerde ze het hoofd eraf te bijten. Het dier was ondertussen nog harder aan t schreeuwen. ”GA DOOD” schreeuwde ze in frustratie tegen het bloedende dier.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Chicken’s on the loose!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: