[OPEN] Flying to the Moon 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] Flying to the Moon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palekit'
Member
[OPEN] Flying to the Moon DPKsfdL
Butter
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Palekit'
BerichtOnderwerp: [OPEN] Flying to the Moon   [OPEN] Flying to the Moon Icon_minitimema 5 apr 2021 - 19:19

walk in the light
De jonge kitten was nog steeds niet voldoende gegroeid om even groot te zijn als haar leeftijdsgenoten. Zelfs kittens die wellicht enkele Moons jonger dan haar waren zouden groter kunnen zijn dan de jonge Flamepoint. Er was niks meer aan te veranderen, niks meer aan te doen. Ze was klein en ze bleef klein, en nu, voornamelijk nu ze zich beter voelde dan ze voorheen had gedaan. Was de jonge Palekit op oorlogspad. Het was voor haar niet meer dan een spel, iets om zich mee te vermaken en toch heel even de sterke, stoere Warrior te zijn die normaal kon spreken en niet een fluisterende kitten als ze geluk had. Haar blauwe oogjes schitterden ondeugend terwijl ze half verstopt in de sneeuw wachtte voordat ze zich volluit op een van haar Clangenoten stortte en deze de sneeuw in probeerde te worstelen. Al met al, proberen. Wellicht dat een haar wel zou laten winnen.


Elfje[OPEN] Flying to the Moon Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Flying to the Moon Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
97
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 12 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Flying to the Moon   [OPEN] Flying to the Moon Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 17:57

If this is the last decision I can ever make
Shadowclan verlaten. Het spookte nogsteeds rond in zijn hoofd. Een optie die hem net niet helemaal los wou laten. Hij had iedereen hier waar hij van hielt. Zijn moeder, zijn broer en zusters. Ravenstrike maar toch.. Hij voelde zich voor aap gezet en wellicht was het alleen maar erger geworden na zijn kleine uitbarsting maar.. Het moest er uit, hij moest zijn gelijk krijgen. Moest laten weten hoe zeer het hem deed dat zijn moeder, zijn moeder van wie hij zo veel hielt. Zijn moeder voor wie hij alles zou doen.. hem zo'n naam had gegeven. Het deed hem pijn.

Verzonken in gedachten stapte de witte kater door de poedersneeuw heen zijn ogen half gesloten. Niet opmerkende dat er een klein monster op hem aan het jagen was tot deze ineens op zijn rug hing. Hij mauwde geschrokken en draaide zich wild om enkel om een glans van Palekit op te vangen. "Jij monster." Mauwde hij half echt geirriteerd, half lachend terwijl hij naar haar nekvel probeerde te happen.

at least it is my decisionEast of the sun, west of the moon,
Beyond the next tree.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palekit'
Member
[OPEN] Flying to the Moon DPKsfdL
Butter
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Palekit'
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Flying to the Moon   [OPEN] Flying to the Moon Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 11:08

walk in the light
De smalle kitten probeerde zich zo strak maar voorzichtig mogelijk vast te houden aan de kater, zodat ze niet zelf in de koude poedersneeuw zou vallen. Nee, ze moest hem erin worstelen, en dan, dan was ze eindelijk een keer de sterkste! Dan kon ze laten zien dat haar gestalte niks had bij haar brein, als ze had kunnen giechelen had ze dat gedaan. Zeker toen duidelijk was dat de kater enorm geschrokken was van zijn toch niet al te stille aanvaller. Hij mauwde geschrokken en draaide zich wild om waardoor hij haar staart zag zwiepen. 'Jij monster.' Klonk er half geïrriteerd en half lachend terwijl hij haar nekvel probeerde te pakken. De kitten gaf hem een heel onschuldige grijns terwijl ze zich van zijn billen af liet glijden en triomfantelijk, maar een beetje uit balans de grond veilig bereikte. Haar blauwe ogen glinsterden met een speels licht voordat ze hakkelend zijn woorden probeerde te herhalen. 'j...jij...mwon..sther,' Het klonk zwak, zacht en ongelofelijk onhandig maar het was iets, ze slikte nogmaals voordat ze hem met een wiebelend oortje aan keek en speels op zijn neus tikte. Uitnodigend om haar te pakken rende de flamepoint in de richting van de kampuitgang. Niet dat ze daar bewust voor gekozen had maar ze moest ergens heen en rondom die plek leken de minste katten verzameld te zijn. Pak me dan! Af en toe stak ze haar tong naar hem uit, terwijl ze haar rossige staartje hoog in de lucht hield. Ze had een grote Warrior doen schrikken, haar dag kon niet meer stuk! Niet zomaar een grote Warrior maar Hoarsevoice een van haar favoriete katten om lastig te vallen.


Elfje[OPEN] Flying to the Moon Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Flying to the Moon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: