[SC x RC] Now or never - Pagina 6 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Volgende
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 18:12

Ze zou er beter aan doen om hem niet te onderschatten eerlijk. Hij mocht dan ouder zijn, misschien aan de oude kant aan het raken zijn, maar vechten kon hij nog steeds en hij had daardoor meer ervaring. Het was dan ook dat hij hoopte dat het hem zou helpen hiermee en anders wel zijn eigen kunnen. Het zorgde er dan ook voor dat toen hij miste en Crystalshell in elkaar dook dat hij omhoog kwam om op zijn achterpoten te balanceren om zo de kopstoot die omhoog kwam te vermijden. Snel erna probeerde hij zijn gewicht neer te laten komen door met zijn poten op haar schouders te drukken en zich daar hopelijk in vast te kunnen klampen met zijn nagels en haar tegen de grond te drukken.

Tag: Crystalstar


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honorbound
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 18:38

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
Honorpaw had zich stil en zwijgend bij de groep gevoegd. Ze had nog nooit een oorlog van dichtbij mee gemaakt, nog nooit gevochten tegen andere katten, afgezien van Aegir dan. De kater die ooit zoveel voor haar had betekend als kitten, en nu niets meer was dan een verleden, een gedachte. Er was zoveel dat de jonge kattin nog niet wist, zo had ze nooit de andere Medicine Cat's dan die van haar Clan gezien en gesproken en zou ze hen in het strijdgewoel ook niet herkennen. Behalve Falconpaw en Shrimppaw, de eerste enkel omdat hij zich voor nu bij Riverclan had gevoegd. Oorlog was geen mooie droom, het was een ware nachtmerrie en iets dat de jonge kattin pas later zou herkennen.

Dan was het al te laat, dan had ze zich al in het gevecht gestort. Ze bleef soepeltjes staan voordat ze haar blauwe blik op een flamepoint richtte die nog niet in gevecht leek te zijn, een die ongeveer even oud en sterk zou zijn. Zonder te wachtten en te ruiken stoof ze op die Apprentice af om deze met een zacht gesis aan te kijken. Ze viel nog niet direct aan, iets in haar, haar eergevoel hield haar kort tegen voordat de geluiden om haar heen, de vechtende katten haar toch haar nagels uit deden slaan naar Newtpaw. Het was niet bedoeld als ernstige verwonding, meer als het inboezemen van angst. In de hoop dat Shadowclan weg zou keren van Riverclan. Als ze had geweten wat er allemaal gebeurd was, dan was ze wellicht niet zo trouw geweest aan Crystalstar. Door de dood van haar vader en zus Chivysniff was ze in een depressie geland en daar nog niet uit gekomen. Dit betekende dat heel veel langs haar heen ging, en het strijdgewoel liet haar voor even levend voelen. Heel even.

Tag: @Newtpaw


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 19:02


Met grote ogen keek de kleine flame point om haar heen. Overal waren katten aan het vechten en zag ze bloed vloeien. Haar hart begon sneller te kloppen en adrenaline stroomde door haar aderen. Dit was wat ze gewild had sinds ze Twistedheart terug had zien komen uit de clan die zich nu aan de andere kant van het veld bevond. Vanuit haar ooghoek hield ze de kater in de gaten waar ze dit allemaal voor gedaan had. Aan de andere kant hield ze Pepperpaw in de gaten. De poes die ze hier niet in mee had willen sleuren, maar het was helaas toch gebeurd. Ze kon alleen maar hopen dat Wolfblood goed op haar zou letten.

De poten van de riverclanner tegenover haar kwamen sneller en harder aan dan ze gedacht had. Haar kop vloog naar links en haar kop begon te kloppen door de dreun die ze gekregen had. Een ondiepe kras sierde nu haar wang en niet meer dan misschien een druppel bloed kwam eruit. Newtpaw schudde met haar kop en gromde zacht. Het had niet zoveel pijn gedaan als de wond op haar schouder -die ze haarzelf had aangedaan-, maar prettig was zeker anders. Met een zwiep van haar staart zakte de medicine cat apprentice wat door haar voorpoten en vroeg ze haar voorouders om wat kracht. Al was het nog maar de vraag of ze haar na deze actie nog zouden vertrouwen. Of ze haar nog zouden horen. De gedachten daaraan verdwenen uit haar kop en ze zetten zich af van de grond, haar nagels uit hun hulzen en haar lichaam die met uitgestrekte poten richting Honorpaw vloog.

- @honorpaw

  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 21:53


Hij was snel, hij was goed. Dit was de eerste keer sinds zijn bezoek aan het Riverclankamp, vlak voor het gevecht met Bloodclan dat hun relatie voor altijd verbrijzeld had, dat Crystalstar respect voelde voor hem. Acornstar was duidelijk een echte warrior. Hij spotte niet met haar en ging het gevecht niet uit de weg. Toen de grote kater zich weer neer liet komen wist Crystalstar niet voor een tweede keer te ontsnappen, ze werd hard tegen haar schouder geduwd, wat betekende dat ze heftig wankelde. De lange nagels die zich in haar vacht boorde deden haar scherp inademen. De grijze kattin viel om, en voelde het gewicht van Acornstar tegen zich aan drukken. Het was maar goed dat hij het was, het idee dat hij haar overmeesterde was genoeg om een flinke oerkracht in haar op te wekken. Tegelijkertijd schopte Crystalstar hard met haar achterpoten omhoog, recht op Acornstar's zachte onderbuik af, en rolde ze zich om in een poging te ontsnappen. Het omrollen was een groot risico vanwege zijn uitgeslagen klauwen, en ze voelde de brandende pijn toen ze over haar schouder schraapten.

[Acorn]
Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Hermit10
Eline
880
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 22:13

[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500

Net toen hij zich hopeloos begon te voelen werd hij opeens verlost van het gewicht van de verraderlijke rogue. Het was Fleckhound die de held van de dag uithing, en voor het eerst in zijn leven was hij een keer dankbaar voor iemands hulp. De reddingsactie leek echter geen pauze voor hem te betekenen, want vrijwel direct beukte de dikke zoon van Acornstar hem weer omver. Ouch, dat vond zijn schouder niet leuk. Gefrustreerd keek hij van Brokentune naar zijn nieuwe belager. Hij - en Crystalstar ook - zou later met de eerloze rat afrekenen. Voor nu kon hij zich weer focussen op het afmaken van waar zijn mentor aan begonnen was. Hoewel hij weer op de grond lag wist hij op tijd op zijn poten te komen om een niet zo goed gecoördineerde, maar krachtige uithaal te naar Twisted's borst te doen. "Geef gewoon op." siste hij, nog ademlozer dan de vorige keer dat hij iets zei.

Tag: @Twistedheart (@Fleckhound en @Brokentune genoemd)


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Hermit24
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Dutch22
Renske
2585
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 22:24

Settleddust waande zich nog steeds een weg door de massa van katten, en toen hij achterom keek zag hij Inkspots met een groep warriors door de nacht aankomen. Zijn groene ogen glommen, een scheve glimlach op zijn snoet. Meteen wisten ze een paar Riverclanners te verrassen. Perfect, dan was het nu tijd op druk op ze te zetten. Maar toen hij weer door wilde gaan, was het een kwestie van tijd dat ook iemand hem gespot zou hebben, of het nou toeval was of niet. Een zwarte poes wierp zich op zijn rug. Hij gromde gevaarlijk toen hij het gewicht op zijn schouders voelde en liet zich in een kwestie van knipperen door zijn poten zakken en rolde richting zijn rug, waarbij hij probeerde de poes met zijn achterpoten te onderscheppen en zo een schop in haar buik te geven, zo lang er maar weer afstand tussen hem en haar kwam. Hij rolde direct weer verder door en krabbelde snel overeind, hij zou echt niet langer dan nodig was op zijn rug blijven liggen.

Tag: Pantherlight

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 20:04

FALCONPAW
De poes had duidelijk zijn steun een beetje nodig. En hij vond het ook niet erg om die te geven, eerlijk. Het was voor hem ook aardig spannend, maar aan de andere kant was hij er klaar voor. Het enige wat hem stoorde was dat Crystalstar het misschien niet zo goed op nam als hij een ShadowClanner of iets in die trant zou gaan verzorgen, maar zoals de code vertelde: iedereen moest behandeld worden. Zelfs een BloodClanner zou hij moeten verzorgen. 'L-laten we het hopen.' sprak ze zachtjes. Falcon kon het alleen maar be-amen.

Steeds meer katten kwamen in gevecht met elkaar, nog een paar enkele rogues waren nog op het veld. Toen hij een dood lichaam zag van een rogue ging er een rilling over zijn rug heen. Niemand had dat gevecht gestopt. Er was niemand die om het lichaam van de rogue rouwde of er iets over riep. Een trieste glans verscheen in zijn ogen, was dat hoe het leven van een rogue was? Hoe het leven van zijn moeder nu was?

"Jij! Falconpaw!" klonk er brullend door het strijdveld heen, waarop Falcon's kop meteen omhoog schoot en richting de stem keek. "Ze is gewond, help haar! Er zit een klote rogue achter d'r aan," Pep..! Oh nee. Zonder twijfel keek hij naar Shrimp, waarna hij zijn kruiden pakte en met een snelle pas door het veld liep naar Pepperpaw en de onbekende ShadowClan poes. Het maakte hem niet uit wat Crystalstar hierover zou vertellen, zijn taak was om te helen. En al helemaal een andere medicine cat apprentice, dat zou ze toch ook wel in zien?

Hij legde de kruiden op de grond, bij zijn poten, waarna hij voorzichtig naar de point poes stapte. "Ik ben er, laat me er even naar kijken, oké?" sprak hij met een zacht glimlachje tegen de poes. StarClan, hij had haar al manen niet gezien en hij probeerde niet al te nostalgisch te worden terwijl hij de wond van de poes zou gaan bekijken en behandelen. "Ben je verder oké? Last van duizeligheid of iets in die trant?" vroeg hij zachtjes aan haar.

Tag: Eerst bij @Shrimppaw, nu bij @Wolfblood & @Pepperpaw

INKSPOTS
De kater was eerst nog aan het lachen ook. Alsof hij van de oorlog genoot. Misselijkmakend gedrag, dat wilde Inkspots nog wel eventjes veranderen bij de kater. Hij was misschien niet de beste vechter van de wereld, maar al hield hij de kater maar bezig. Al zorgde hij er maar voor dat de kater anderen niets aan kon doen. Er liepen zat apprentices rond en het gevoel van misselijkheid kwam op als zo'n oudere kater als deze daar iets mee zou willen gaan doen. De RiverClan kater haalde toen Inkspots dichtbij genoeg was uit naar hem, waarop Ink met zijn atletische lichaam weg draaide, maar niet kon voorkomen dat er een ondiepe kras werd gemaakt op zijn wang. Ink gromde zachtjes, waarna hij naar voren sprong, hopend om bovenop de kater te komen. Al kon hij maar wat verwondingen aanbrengen. Al was het maar een beetje, dan zou hij gelukkig zijn. Deze kater zou niet ongeschonden weg komen.

Tag: @Grimestripe


그대는 나의 이야기였다
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Volepaw
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 20:32

Volepaw lag tegen de grond met een rood-wit gevlekte tabby poes over haar heen. Haar focus had gelegen op de Riverclanners die zouden aanvallen en niet op de rogues die hen plots langs een andere kant waren benaderd. Haar kopje was er dus niet bij geweest bij deze plotse verandering. Dat Scarletpaw haar in eerste instantie wilde helpen, was ook niet aangekomen. Pas toen de rogue een ferme klop gaf aan Scarlet, wist ze haar ficus te vinden. Scarletpaw! Ze vernauwde haar ogen bij de stekende pijn in haar onderbuik die volgde. "Als jullie slim zijn, rennen jullie heel snel terug naar jullie eigen gebied, voordat ik jullie staarten eraf bijt!" Volepaw trok haar neus op in een geluidloze grom bij wat er gezegd werd. Ze trok haar achterpoten op en probeerde de rogue van zich af te krijgen door haar met haar achterpoten een ferme duw te geven in borststreek. Ze was ondertussen niet meer zo klein als een 'echte' apprentice dus dat had ze wel mee. Ze had in ieder geval wel haar focus terug. Voor nu toch, in ieder geval. Heel kort flitste haar ogen naar haar mede-apprentice.

@Farai en Scarletpaw


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

[SC x RC] Now or never - Pagina 6 ABRKRhM
Just kєєp swimming:
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 20:55


Hij kreeg Hermit omver gebeukt, dus dat was iets. Hij wilde hem weer aanvallen, maar hij kreeg te snel een tegenaanval naar hem toe. Er werd met nagels naar zijn borst uitgehaald, en helaas voor Twisted was het raak. Hij siste van de pijn en keek met vernauwde ogen richting de ander. 'Geef gewoon op,' siste hij naar hem, maar Twisted schudde zijn kop. Hij kon niet, hij mocht niet opgeven. Niet nu. De kater voor hem was duidelijk uitgeput aan het raken, zelf had hij een korte pauze kunnen krijgen door de aanval van de Rogue. Hij hoopte dat dat in zijn voordeel zou werken, nu hij weer op de RiverClanner af sprong. Het was niet een heel gecoördineerde aanval, maar met zijn grote zou dat ook niet heel veel uit moeten maken. Hoopte hij.

@Hermitshell


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Hermit10
Eline
880
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 21:20

[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500

Zijn kracht werd niet verspild en de ander siste van de pijn toen hij met zijn nagels langs zijn borst ging. Gezien de omstandigheden deed hij het nog behoorlijk goed. Maar niet goed genoeg, hij moest winnen. De dikzak sprong op hem af en wist Hermit nogmaals tegen de grond te pinnen. Ondanks zijn kwetsbare positie had hij ook een voordeel: lekker tegen zijn buik aan kunnen trappen. Hij hield zich dan ook niet in. Wanneer zou de ander ineen vallen en zou dit gevecht beïndigen? In zijn fantasieën had dit altijd zoveel makkelijker geleken.

Tag: @Twistedheart


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Hermit24
::


Laatst aangepast door Hermitshell op zo 11 apr 2021 - 10:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 21:55


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Haar aanval miste. Beechresin ontweek vrij lenig en dat verbaasde Blueflower ten zeerste. Ze was eraan gewend dat die vierkante, logge Shadowclanners minder lenig waren als zij maar schijn bedriegd. Ze spuwde nijdig en ontweek de aanval van de ander nog een keer. Als ze dood wilde, dan zou ze zorgen dat die ander met haar dikke lichaam op haar kon landen en zo lang haar kittens nog niet volwassen waren en de clan haar nodig had, ging zij haar graf nog niet in. Nogmaals dook ze naar voren, maakte ze een schijnbeweging, sprong over Beechresin heen, een riskante move, landde ze aan de andere kant en dook ze op haar achterhand met uitgestoken klauwen. Als ze grip kon krijgen dan kon ze tenminste iets doen om schade aan te richten.

TAG BEECHRESIN


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 22:05

Wat was zijn plan? Geen idee. Het jong zijn oren eraf halen zou een goede start zijn. Hij herkende de licht gekleurde kater van eerder, maar kende zijn naam niet. Dat moest hij ook niet weten, hij wist hoe de shadowclanner eruit zag die met hem had gevochten en daaruit kon hij vast genoeg halen om later zijn naam te weten te komen. Toen hij echter een paar scherpe klauwen in zijn rug voelde, gromde hij. De rogue spande zijn spieren aan en loste het jong waarna hij wel meteen als een wilde in het rond begon te springen. Als een op hol geslagen paard sprong hij op en neer, zich af en toe tegen de grond gooiende om zijn aanvaller zoveel mogelijk pijn te doen. Zo ramde hij zich achteruit en spande hij zijn spieren aan om de ander tegen de grond aan te duwen en te pletten. Kort daarna sprong hij terug recht en met snelle sterke sprongen ging de gestreepte kater verder. Zonder pardon gooide hij zich dan ook ten volle op wat riverclanners -althans hij probeerde... Het was moeilijk met het gewicht op zijn schouders- zodat ze uit balans zouden komen. Nadat hij deze wilde actie voor even had volgehouden, besloot hij om naar een steen toe te springen en met een grote sprong zijn rug tegen het object te rammen. Zijn belager zou een echte wilde rit meegemaakt hebben, dat was een zekerheid.

Tag: Flechhound
NOTE: Brokentune is aan het rondspringen en zijn volledige lijf tegen katten aant gooien in een poging Fleck van zijn rug te krijgen. Feel free om jou kat een van de katten te maken die een ram krijgt! Also denk aan een wild paard dat aant rond bokken en steigeren is: thats basicly broken rn :"D


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 23:12

Het wat tijd om Rivierclan aan te vallen. Ze knikte bij haar vaders woorden. Daarna liep ze mee met de groep en volgde haar broer. Ze wist dat het vast zwaar voor hem zou worden. Maar Moonflow wilde er voor hem zijn. Het zou buiten het gevecht tegen de bloodclan een oorlog tussen de originele clans worden. Eentje die Crystalstar zelf uit gelokt had. Haar boosheid borrelde weer op. Ze zou boeden, maar niet zo dat die stomme poes een leven zou moeten verliezen. Ze zou weten dat haar krijgers en mogelijke leerlingen die mee zouden vechten flink beschadigd zouden gaan raken! Haar blik viel op Twistedheart die richting Newtpaw liep. Had hij nu al een middeltje nodig om rustig te worden? Kon hij dan niet beter thuis blijven? Moon schudden haar kop en besloot wat gas terug te nemen. Zelfs toen ze op het rivier territorium waren. Nu was het afwachten tot de eerste de beste visvreter langs zou komen om hun lastig te vallen. Haar blik en oren waren op haar omgeving gevestigd die al snel opving dat er al katten waren die in een gevecht uit gebroken waren.

Open


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 23:27

De tijd was gekomen dat Rivierclan het tegen schaduwclan op zou gaan nemen. Ze was eigenlijk toch wel een beetje bang. Wat als ze nog niet genoeg getraind had gehad? Aurorapaw rende wel dapper mee en herhaalde alles wat Stormflight haar had aangeleerd. Vecht eervol en laat hen die zich gewonnen hadden gegeven met rust. Haar oortjes waren wel naar achteren gepind maar de grijze leerling storten zich niet direct in de strijd. Ze wilde geen te grote tegenstander uit kiezen al was ze flink gegroeid de laatste tijd en waren haar achterpoten sterker geworden toch wilde ze zich niet te snel nog in een gevecht storten. Dit was de eerste keer dat ze haar klauwen tegen een andere kat zou gebruiken! Ze zag Honerpaw op een van de schaduwclan katten af vliegen. Misschien kon ze haar gaan helpen? Wist zij veel dat het om een leerling medicijnkat was... Ze rende er heen en zag dat de Flame point zich nu op haar clangenoot wilde werpen. Aurorapaw zetten zich af en sprong zo hoog en ver als ze kon in de hoop dat de de schaduwclanner bij haar clangenoot weg kon houden.

@Honerpaw , @Newtpaw


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimezo 11 apr 2021 - 19:09


Het was hem weer gelukt om de ander op de grond te pinnen. Helaas kreeg hij al vrij snel een paar trappen in zijn maag, voordat Twisted goed en wel opzij kon stappen. Dit keer leek Hermit er ook beter op voorbereid te zijn dan eerst, want de trappen waren hard. De kater kreeg een pijnlijke trap in zijn maag, waardoor hij zijn balans verloor. Verslagen en met een 'oof' viel hij met zijn zij op de grond. Hij hoopte maar dat hij snel genoeg op kon krabbelen, voordat de ander bovenop hem kon springen.

@Hermitshell


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimezo 11 apr 2021 - 19:25

Het was Pantherlight gelukt om op de rug van Settleddust te springen. Helaas liet de ander zich gelijk door de poten zakken en rolde op zijn rug waarna hij een schop in haar buik gaf. Een scheldwoord floepte uit haar mond. Dat deed pijn. Haar vijand rolde op die tijd verder en krabbelde overeind. Daar ging de kans van de poes. "Ik wil dit niet, maar jullie vragen er zelf om!" siste Pantherlight. Ze was boos, maar ze wilde echt niet vechten. Toch ging ze het doen. Voor haar Clan. Ook was ze onzeker. Hoeveel bloed zou er vergoten gaan worden? Was ze wel sterk genoeg voor deze gevechten? De zwarte warrior zette behoedzaam een stap naar voren. Nu was ze weer dichtbij genoeg om met een grote sprong op de deputy van de ShadowClan te kunnen springen.

Settleddust
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimema 12 apr 2021 - 9:50De grote oranje kater had een blik vol haat waardoor het bijna leek of het persoonlijk was. Roughvoice kende hem echter nauwelijks. Had hem wel eens op een vergadering gezien maar verder niet. Hij ontweek haar op een irritante sierlijke wijze zoals een riverclanner dat doet. De grijze she-cat ontweek op haar beurt de poging van hem om haar tegen de grond te werken. Dit op een minder sierlijke maar praktische wijze. Ze merkte dat deze kerel sterker was dan zij en ookal was ze half windclan, hij leek even snel te kunnen rennen als zij. Toch zou ze het niet opgeven. Haar rechterklauw schoot richting een van de oren van de kater, proberend deze te verwonden.
@clouddancer[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimema 12 apr 2021 - 10:23


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsHet plan dat hij gehad had werkte helaas niet deze ronde. De poes ontweek hem op een manier zoals Shadowclanners dat deden. Zonder gratie en schoonheid in bewegingen, enkel bruut en lomp. De haat in zijn ogen werd vuriger toen ze naar zijn oor probeerde te klauwen, als ze hem zou raken nam hij dat voor lief met een directe frontale aanval greep hij in de richting van haar keel, als hij daar beet had zou hij niet loslaten tot het laatste leven uit haar gesijpeld was. Shadowclan zou boeten voor wat ze Riverclan hadden aangedaan.

Tag: @Roughvoice"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimema 12 apr 2021 - 15:00

Ze was niet snel genoeg, dat was het eerste dat hij opmerkte toen hij weer naar beneden kwam, maar ze was wel slim, dat bleef er snel genoeg na. Hij probeerde zijn klauwen strak in haar vast te steken, maar toen er een trap omhoog kwam richting zijn buik verloor hij toch wat grip. Ze begon onder hem te rollen en hij wist dat loslaten zou betekenen dat ze een nieuwe kans zou hebben om aan te vallen, maar als hij haar vast zou proberen te houden zou ze misschien klauwen over zijn buik kunnen halen. Wat gevaarlijk was. Hij liet dan ook los, zette een stap naar achteren en schoot toen weer naar voren om zijn lichaam tegen die van haar aan te beuken. Hij zou haar geen kans geven om te herstellen en er deze keer hopelijk voor zorgen dat haar klauwen niet bij zijn buik zouden kunnen raken.

Tag: Crystalstar


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 6 DPKsfdL
Cynthia
784
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitimema 12 apr 2021 - 15:16

Haar schouder tegen de ander aandrukken lukte ook deze keer niet. Dit was waarom ze katten die behendiger waren eerlijk haatte in een gevecht. Ja, ze had de kracht om een kat omver te krijgen, maar als de ander steeds net ontweek, dan was dat niet iets wat je echt kon gebruiken. De deputy maakte een schuinbeweging en sprong over haar heen. Voor ze de kans had om volledig om te draaien voelde ze klauwen in de buurt van haar heupen. Ze probeerde haar lichaam om te draaien en voelde hoe de klauwen van de ander een aantal krassen achterlieten rond haar heupen, maar hoopte zo wel de ander los te trekken. Ze sprong daarna naar voren, van plan om haar lichaam tegen de ander aan te gooien.

Tag: Blueflower


[SC x RC] Now or never - Pagina 6 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 6 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 6 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: