[SC x RC] Now or never - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Volgende
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 9:52

Hij had dagen gewacht op dit moment. DIt ene moment, een kans die waar hij al maanden op aan het wachten was. Het was iets dat hij bij de horens wilde vatten en snel ook. Zijn lijf bewoog als een snelle pijl over de grond heen, een indicatie van het bloed dat door zijn aderen stroomde. Zo ook had zij hetzelfde bloed als zij, het bloed dat die Tall had gestolen van hem. Vandaag zou dat echter veranderen. Hij zou haar redden van de vuile diepte en haar vrij zetten. Zijn geliefde zou o zo blij zijn.
Hij hield halt, scande zijn omgeving en ging zorgvuldig elk gezicht af die geschokt naar de rogues keken. Toen hij haar zeg, krulden zijn mondhoeken op in een gemeen gegrijns. Hij liet zijn lichaam wat zakken, zijn poten zacht buigende, waarna hij met een paar elegante sprongen zich tussen de vechtende katten weefde. Een luid geschreeuw bulderde uit zijn keel waarna hij rechts uitviel naar een grootte poes. Vanuit haar zijhoek, van de bodem genomen, klauwde hij naar haar kop, haar ogen, terwijl zijn tanden gevaarlijk snel naar haar keel schoten. Hij zou doden voor haar, als het moest. Niemand zou in de weg staan.

Tag: Wolfblood


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Amare
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 10:19


Een grijns verscheen op haar gezicht bij het geluid van de ShadowClanner die naar adem hapte. Zwak, zielig scharminkel. Ze had de juiste te pakken. Ergens hoopte ze Seaweedpaw te kunnen vinden, al zou die inmiddels wel warrior zijn. Maar voor nu kon ze zich afreageren op deze jonge kat. Met een luide grauw vocht de ander terug, waar ze minstens zo fel tegenin ging. Scherpe nagels gingen langs haar huid en creëerden oppervlakkige wonden, maar ze had wel erger meegemaakt. Als een of andere clanner dacht tegen een volharde rogue in te kunnen gaan, dan mocht die ook de consequenties ervaren. Gemeen haalde ze uit naar de ander haar kop, waarna ze wegsprong om de situatie te kunnen herzien. Even ving ze een glimp op van de hoeveelheid vijanden. RiverClan kon maar beter snel komen, of ze waren er geweest.

Tag: Serpentpaw


Theme/Theme
Extra's:
Terug naar boven Ga naar beneden
Caesar
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 10:32


Caesar kon vechten, maar hij was geen legende. En zelfs tegen een jonge warrior als deze kon hij zich niet zonder problematiek verdedigen. Direct werd de lucht uit zijn longen geschopt, nog voordat hij veel schade had kunnen verrichten. De cyperse kater kuchte en stommelde een stukje achteruit. Dat bleek zijn redding, want een tel later scheerden de vlijmscherpe klauwen van de ander voorbij. Hij grauwde wild naar zijn vijand en keek snel om zich heen naar het beginnende strijdgewoel. Toen schoot hij weer naar voren met zijn tanden ontbloot, genadeloos proberend de keel van zijn tegenstander te bereiken.

@Loudvoice


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Koba
Member


Blup
37
Actief
“War has begun”

CAT'S PROFILE
Age: 8 years
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Koba
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 10:58


Startschot. Dat was het enige wat hem geboeid had. Zijn klauwen die huiden open trokken. Dat was enkel wat op zijn gedachten stond. Die beloning? Leuk en aardig als extraatje maar Koba wou puur bloed zien vloeien. Hij wou alle woede die hij in zijn leven gevoeld had er uit gooien. Sneeuw lag op het land, dit was zijn tweede keer in zijn leven dat hij het meegemaakt. Dat betekende dat het al een jaar geleden was dat hij ontsnapt was van alle gruwelijkheden. Iedereen was al weggevlogen en de grote tom volgde hen zover mogelijk op de hiel. Hij was enorm breed en hoog, wat betekende dat hij langzaam was. Toen iedereen dan ook bijna in aanval ging kwam hij pas aangestampt. Zijn poten als grote boomstammen die op de aardbodem knalde. Hij wist niet wie of wat aan te vallen, maar hij ging zeker voor de gene die het meest uitdagend uitzag. Koba kwam dichterbij en gooide zijn strijd brul er uit. Hij passeerde de andere rogues die al een slachtoffer hadden gevonden, duwde en schoof zich tussen de vechtende lijven. Halverwege op zijn pad naar de kat die hij had uitgekozen kwam er een klein flame-pointje in de weg te staan. Koba keek niet op toen hij een volle slag uithield naar haar kop om haar aan de kant te gooien. Daarna zette hij zich af met zijn achterpoten en probeerde hij met zijn gehele gewicht tegen de blijkbaar leader van deze groep aan te beuken om hem eventjes een metertje of twee over de grond heen te laten glijden. ''Tijd om te sterven Riverclan leader.'' Sprak hij ruw. ''Deze gebied zal vanaf vandaag bij ons behoren!''

TAG: @Pepperpaw of @Newtpaw - @Acornstar


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 7gvBJvT
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 12:13


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Serpentpaw trok haar grote muil open. Ja, pech. "Zorg jij er maar voor dat niemand je nek breekt, meissie," grauwde ze fel. Als de situatie er juist voor was geweest had ze haar zo aan haar oor mee teruggesleept naar het kamp, maar ze wist dat Serpentpaw waarschijnlijk diezelfde adrenaline deelde als zijzelf voelde. Ze waren wel familie, hoe erg ze het er beiden ook niet mee eens waren. Niet dat ze erg lang had om hier over weg te dromen, want aan de horizon waren katten zichtbaar. Wolfblood zette zich schrap, maar vernauwde haar ogen toen de geur van rogues hen overspoelde. Waarom de moker waren zij hier? En nog veel belangrijker, welke absolute imbeciel viel haar zusje aan? Haar ogen sperden open, de lafaard was veel ouder dan Serpentpaw was. Wolfblood liet een strijdkreet horen en zette zich net klaar om te hulp te schieten toen ze zelf werd overvallen. Haar onoplettendheid zorgde ervoor dat hij een nare kras maakte langs haar wang en oor. Scherpe klauwen klapten op elkaar recht voor haar nek, terwijl ze nog net op tijd weg kon duiken. Kennelijk was het menens, en nu moest ze zich van deze lastpak ontdoen voordat ze Serpentpaw kon helpen. Wolfblood liet er geen gras over groeien en zette direct de tegen aanval in, waarbij ze een schuinbeweging maakte naar zijn poten en vervolgens vals op zijn slaap probeerde te rammen. "Rot een eind op," Hoewel ze zich nog zo voorgenomen had de vuile trucjes van haar ma niet te gebruiken, had ze nu een tegenstander die ook niet eerlijk leek te spelen. Ze moest hier zo snel mogelijk weg om haar zus te helpen.

Tag: Eerst nog Serpentpaw, nu Brokentune'A bird sat down and spoke to me:'
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 12:21

Things my heart used to know
Ze keek op toen Wolfblood naast haar kwam staan, haar staart langs haar flank liet gaan. Een zachte, wat meer geruste glimlach begon op haar gezicht te spelen, al zoemde haar hoofd nog steeds met zorgen. Ja, ze had vertrouwen in Wolfblood, maar.. wat als haar iets overkwam? Kon Pepperpaw haar wel genezen? Ze wilde niet dat Wolfblood de eerste patient was die ze ging verliezen.. Ze wilde uberhaupt niet iemand verliezen. Een brok kwam omhoog in haar keel. "Doe voorzichtig, alsjeblieft," reageerde Pepperpaw, haar kopje kort tegen de schouder van haar vriendin aandrukkende voordat ze verder liep. Ook Settleddust kwam nog even langs haar, zei haar dat ze uit de buurt van de frontlinie moest blijven. Ze liet een huiverige zucht ontsnappen en knikte. Bleef hij dat nou ook maar. Zijn verwondingen moesten rust hebben, niet een oorlog.

Maar oorlog leek in het bloed van Warriors te zitten, want het strijdgewoel barstte los. Pepperpaw had geen idee dat het nog erger was om alleen maar toe te kijken, haar hart bonkte in haar keel. Moest ze iemand helpen? Moest ze iemand kruiden brengen? Zover ze zag nog niet. Ze zat zo gespannen te kijken dat ze geen idee had dat er iemand op haar af zou stuiven. Een plotselinge, harde klap tegen haar hoofd bracht haar naar die realiteit. Een pijnlijke, geschrokken schreeuw ontglipte haar. De Flamepoint rolde over de grond en bleef verdwaasd liggen, voor een moment zo duizelig dat niks bij haar binnen kwam. Bloed druppelde langs de zijkant van haar kop heen met de kras die geopend was. Met haar hart bonzend in haar keel krabbelde ze half overeind, voor een moment wankelend. De wereld draaide, maar ze moest zichzelf verdedigen. Haar pels stond overeind, maar er was geen belager meer. De kater was al doorgerend.

TAG: Eerst Wolfblood, Settleddust, dan Koba, dan open.
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Volepaw
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 12:42


Haar ogen waren naar voren gericht in volledige focus. Haar clangenoten en hun gefluister had ze weten weg te filteren. Haar focus kon maar op één ding tegelijkertijd gericht zijn. In haar kopje herhaalde ze keer op keer wat ze gingen doen, wat hen te wachten stond. Ze kon het zich niet permitteren om nu iets te vergeten, wetende dat iedereen het gezien zou hebben. De final assignment was altijd stressy geweest, maar onder een beperkt toezicht. Misschien dat ze zich onder deze omstandigheden wel eens kon bewijzen. Warrior worden was dan ook iets wat ze echt wel wilde en het werd tijd. Volepaw vernauwde haar ogen toen ze wat begon af te wijken van haar focus, maar kon zich al snel herpakken. Riverclan aanvallen, ze konden elk moment voor hun neus staan.

Jammer genoeg voor haar kwam het gevaar uit een andere hoek en bleek het niet Riverclan te zijn, maar rogues. Haar oogjes werden groot toen ze langs de zijkant besprongen werd. Wat gebeurde er? Haar focus verdween als sneeuw voor de zon. Ze liet zich als een lappenpopje tegen de grond duwen. Ze snapte niet wat er net gebeurd was. En daarmee zakte ze ook diep in het verleden. Waar was haar mentor, waar was Innerstar?! Ze hield haar pootjes voor haar snoetje, meer ter verdediging dan bedoeld voor de aanval. Tegelijkertijd ging haar blik opzij, zoekende naar Innerstar, maar de enige kat die in haar blikveld verscheen was een zwart-ros gevlekte poes.

Tags: @Farai en Scarletpaw.


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

[SC x RC] Now or never - Pagina 2 ABRKRhM
Just kєєp swimming:
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 12:55

Zijn gevaarlijk scherpe nagels raasden langs haar kop heen en brachten niet meer schade aan dan een enkele kras. Hij grauwde even en miste ook zijn tweede aanval, waardoor hij meteen zijn kop weg draaide en zo ook haar tegenaanval mistte. Hij snoof even, vernauwde zijn ogen en spande zijn spieren aan waarna hij opzij sprong en het na haar woorden het op een lopen zette. In zijn ooghoek had hij het immers opgevangen; Pepperpaw was aangevallen door een soldaat van dit shitty leger. Zijn bloed kookte ervan. Hij draaide zich daarom ook snel om naar de kleine poes toen hij dichter bij haar was. "Pepperpaw! Ik ben hier, ik ben hier..." alsof het haar zou sussen dat deze vuile man er was. Zijn fantasie een ziek iets waar hij zich aan vast klemde. Hij kantelde zijn kop wat, bekeek de wonde met een diepe frons op zijn gelaat en haalde diep adem. "Ik zal hem voor je vermoorden," gromde hij knarsend waarna de haren op zijn schouders overeind kwamen, zijn nagels kwamen uit zijn hulsel. Dit was waarom je geen rogue vertrouwde, het waren allemaal dwazen... Buiten hem natuurlijk

Tag: Eerst Wolf daarna Pep


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Serpentcoil
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 HY7r0kw
↬ Michelle ↬
101
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 13:30

It's no use going back to yesterday
Haar 'zus' had een grommende reactie gegeven. Iets over dat ze haar nek niet moest breken. Het was een idiote opmerking geweest waar Serpent uitgebreid haar ogen op had gerold. Maar nu met de nagels van de rogue over haar huid wist ze toch niet zo zeker of het werkelijk bezorgdheid was geweest. Want starclanverdomme, waarom moest iemand zoveel ouder haar nou weer pakken.

Met een luide snauw duwde ze haar spieren aan om de kat van zich af te trappen, een enkele afstand tussen hen in te krijgen terwijl ze met haar staart zwiepte. Bloed op haar tong, van haar of van de vreemdeling. Was dit oorlog? Rogues vragen te helpen. Ze spuugde het bloed uit, stakkers, en schoot naar voren met uitgeslagen klauwen om over de schoft van de she-cat te halen. Acornstar wou geen riverclanners dood maar dit waren goddeloze Rogues. Dood zouden ze gaan ook.

@Amare

because I was a different person then
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Amare
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 14:59

Triomfantelijk zag ze toe hoe de poes begon te bloeden. Ook viel haar op dat de andere rogues deden alsof ze RiverClan tegenover zich hadden. Owja, het plan. Haar gedachtes over Amberhunt en Seaweedpaw hadden dat compleet overschaduwd. Jammer voor haar was ze door de overweldiging van de situatie te afgeleid om op tijd genoeg opzij te springen voor haar belager. Wel wist ze zich nog te draaien. Ze slaakte een onderdrukte pijnkreet toen ze klauwen door haar linkerschouder voelde gaan, precies op de plek waar Shark haar moons geleden zo hard had toegetakeld. Het haarloze stuk huid had sindsdien altijd al minder gevoel gehad, wat nu verrassend goed van pas kwam. Zonder ineen te krimpen sloeg ze met haar rechterklauw toe, al was dit niet heel goed gecoördineerd. "Sterf, RiverClanner." Siste ze geforceerd. Ze mochten niet denken dat RiverClan rogues had ingeschakeld. Dan zou ze namelijk geen beloning krijgen.

Tag: Serpentpaw


Theme/Theme
Extra's:
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 15:21Haar hart ging sneller kloppen want ze rook de geur van vele onbekende katten. Vreemd. Dacht ze. Het ruikt niet naar vis. Binnen enkele seconden kwam een hele groep katten en Roughvoice keek verbaasd toe hoe een rogue op een apprentice sprong. Bam! Ze kreeg in het moment van onoplettendheid een akelige klap tegen haar hoofd. Meteen stonden haar haren overeind en haalde ze uit naar de sneeuwwitte poes die een stuk groter was dan zij. "Idioot!" Riep ze verontwaardigt toen ze opving dat de rogues Riverclan wilden aanvallen. "Ik ben geen Riverclanner!"

@khione[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 16:27

Een voor een namen zijn warriors en apprentices hun plaatsen in. Het zou een kwestie van wachten zijn. Zijn blik gleed kort naar zijn apprentice toen deze sprak, ook al sprak Wolfblood al voor hij de kans had om echt antwoord te geven. "Doe wat Wolfblood zegt," Gaf hij dan ook als antwoord. Hij hoopte maar dat ze zou luisteren, dat iedereen naar hem zou luisteren. Anders zou dit nog wel eens lastiger kunnen worden dan gedacht. Hij had zijn blik nu strak op de richting van het riverclan kamp gericht, maar een nieuwe geur deed hem zijn blik draaien in de richting waar ineens een aantal katten vandaan kwamen, rogues. Natuurlijk hoorde hij de woorden wel dat ze spraken over 'dood aan riverclan', maar hij herkende een aantal van de rogues en hij wist maar al te goed dat een aantal van die rogues heus wel wisten dat ze met Shadowclan te maken hadden en niet met Riverclan. Hij vernauwde zijn ogen dan ook wat, bereid om er wat van te zeggen. Als Crystalstar dacht dat ze gewoon rogues tegen hun kon gebruiken, dan had ze het mis. Rogues waren niet loyaal, dat was een ding dat zeker was. Hij wilde zijn bek open trekken, maar voor hij daar de kans toe kreeg kwam een vrij grote kater op hem afstormen en zorgde met een beuk ervoor dat hij een stukje weggleed. Hij ging alleen nog niet meteen in de aanval, hij had een aantal rogues herkend en dat zou hij ook laten weten ook.

Met een schuin oog op de grote kater, haalde hij een keer diep adem. "Rogues!" Waren ze stuk voor stuk bereid om te vechten tot de dood? Want rogues vielen niet binnen de warrior code. "Ik vind het frappant dat jullie lijken te denken dat we riverclan zijn, dit terwijl jullie een ex-clanner als Brokentune hebben en Amare, de zus van een van mijn eigen clangenoten. Als het riverclan is dat jullie willen, dan zullen jullie even geduld moeten hebben, wij waren eerst." Hij geloofde hier geen haar van. "Of is het Crystalshell die jullie wat geboden heeft om tegen ons te vechten? En wat heeft ze geboden? Dat jullie mij mogen vermoorden, mijn clan wat aan mogen doen? Misschien zelfs een kat die je graag mag meenemen? Of gaat het om het bloedvergieten? Laat me een ding heel duidelijk maken dan. Rogues staan buiten de warrior code, als Crystalshell belooft heeft dat jullie niks zou overkomen, dan heeft ze gelogen. Het feit dat jullie buiten de warrior code staan, betekent dat ik mijn warrior niet ga tegenhouden van jullie te vermoorden." Dat laatste was misschien een bluf, want dat meende hij niet volledig. Er was geen reden waarom ze rogues zouden vermoorden tenzij het niet anders kon. Hij richtte zijn blik nu weer volledig op de kater voor hem. "Ik ben benieuwd wat Crystalshell je geboden heeft, maar wat is je keuze?" Hij klapte zijn nagels ondertussen uit, klaar om te vechten mocht het nodig zijn. Het enige dat Crystalshell hiermee bewees was dat ze precies was wat hij had gedacht.

Tag: Eerst Serpentpaw, dan Koba en alle rogues


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Koba
Member


Blup
37
Actief
“War has begun”

CAT'S PROFILE
Age: 8 years
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Koba
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 16:50


Zijn beuk was gelukt, de leider gleed naar achteren toe door zijn klap. Maar in plaats van dat de bruine tabby in verdediging ging begon hij te spreken. Riep hij alle rogue's toe die hier waren. Zijn oor gleed in zijn nek en hij zette zijn borstkas vooruit. ''L ul niet zo veel kerel! VECHT!'' Grauwde hij luid door de speech door voor hij zijn klauwen in de richting van zijn gezicht sloeg. Wie ging er nou een hele speech houden terwijl ze midden in een gevecht stonden. Nee, Koba liet niet toe dat deze vent even op zijn gemakje een gesprek ging voeren met hun. Dus na zijn tweede uithaal, ging hij weer veder naar zijn derde en vierde. Met zijn grote lijf probeerde hij boven op de ander te komen en hem een kopstoot te verkopen. ''Mij hou je niet voor de gek, jullie staan op Riverclan gebied, je hoort bij die vissenvreters.'' Tja. hij moest toch proberen om te doen alsof hij dom was.

NOTE; hello i'm interrupting the speech


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 7gvBJvT
Terug naar boven Ga naar beneden
Serpentcoil
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 HY7r0kw
↬ Michelle ↬
101
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 17:19

It's no use going back to yesterday
Shit, de trap die ze die rat had gegeven leek niets te doen. Was dat beest soms onfeilbaar? Of had ze gewoon net zelf een ongelukkige aanval uitgehaald en een plek geraakt die haar totaal niets deed. Geen tijd om over na te denken Serp. Linkerschouder, niet het punt dr op te pakken. De mentale notitite stond nog niet of de rogue sloeg met haar andere klauw toe en ter nauwenood drukte Serpent zichzelf tegen de grond aan om de bruut van de kracht te ontwijken. Met elke beweging sloeg ze het patroon in haar hoofd op en zette zichzelf laag af om dit maal naar haar rechterklauw te bijten. Hopende dat de linkerflank van de kat dus wat meer tegen pijn kon maar wellicht omdat ze hier niet geheel meer controle over had. De kale plek was haar niet ontgaan. Rechts uitschakelen leek dus de slimste oplossing. De woorden van Acornstar ontgingen haar, speeches waren niet van belang, haar eigen leven stond nu even op 1 alsjeblieft dankjewel.

@Amare

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 17:29


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Hij was te snel voor haar aanval en ze sloeg in het niets. Met enige moeite kon ze nog haar evenwicht bewaren en zette zich schrap voor een tweede aanval, maar deze bleef uit. Warme druppels bloed dropen van de zij kant van haar gelaat, maar de rogue had kennelijk opeens een ander plan. Wat de starclan? Wie had hem opeens bezeten dat hij besloot vrolijk weg te huppelen. Goed, ze vond het helemaal prima. Dat was, totdat ze zag waar hij koers naar zette. Een zielig hoopje verderop, wiens fel rood-witte vacht ze direct herkende. Haar hart viel in haar poten, want kennelijk was in de enkele minuten van hun strijd Pepperpaw gegrepen. Ze vervloekte de rogues en keek gepijnigd naar haar zusje. Maar zij vocht, zij stond nog; Pepperpaw kon zich amper overeind helpen. Met een steek draaide ze zich weg van het gevecht, kort weg van Serpentpaw en zette al haar haren dreigend overeind. Vroeger had het haar op een wolvenjong laten lijken, nu was ze het evenbeeld van haar moeder. Razendsnel haalde ze naar hem uit, probeerde hem weg te slaan van haar Huppelkonijn en zich tussen de twee in te zetten. "Maak dat je weg komt voordat ik je oren van je kop ruk," sprak ze met een lage, dreigende stem terwijl ze met haar grote lichaam de poes probeerde af te schermen.

Tag: Brokentune, Pepperpaw[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Faraid10
FARAI[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Db3tlr2-f8ed6583-a478-4122-9dbf-c05c1914fa2a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYTYxZTIzOTAtYjQyMS00ZjUwLTk3NzQtNDc4NDYwODZlYzkwXC9kYjN0bHIyLWY4ZWQ2NTgzLWE0NzgtNDEyMi05ZGJmLWMwNWMxOTE0ZmEyYS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Dit was het? Dit was alles? Ze hoefde zich maar op de jonge, maar volwassen, kat te gooien en alsof ze een knopje indrukte zakte deze in elkaar. Zelf ook geschrokken klapten haar nagels terug in hun hulzen terwijl ze over de poes heen torende, die haar gezicht achter haar pootjes verborg en begon te jammeren. Het leidde haar genoeg af om een aanval van de zijkant niet aan te zien komen. Farai werd op haar kop geslagen, maar hoewel het zeer deed en kleine krasjes achterliet, was het duidelijk maar een kind. "Hey!" sprak ze beledigd en keek van de hopeloze kat onder haar naar het kind dat haar verdwaasd aankeek. Wild zwiepte haar staart heen en weer, wat moest ze hier nu weer mee? Ze was geen bloodclanner, ze zou niet vechten tegen tegenstanders die zichzelf niet eens verdedigden. Maar als ze ze gewoon liet gaan, zou ze wel dag kunnen zeggen tegen haar beloning. De woorden van kennelijk de Shadowclan leader gingen half langs haar heen, maar maakten wel een grotere angst los dat ze was bedonderd. Goed, het was nu veel te laat, en ze geloofde er ook niets van dat deze twee weerloze gevallen haar zouden vermoorden. Zonder haar nagels uit te slaan haalde ze uit naar de rood-zwarte apprentice, hopend die dan goede hoofdpijn te geven. Vervolgens drukte ze haar nagels in het figuur onder haar en maakte zich dreigend groot. "Als jullie slim zijn, rennen jullie heel snel terug naar jullie eigen gebied, voordat ik jullie staarten eraf bijt!" ze blies om haar woorden kracht bij te staan, hoopte dat intimidatie genoeg zou zijn, zodat ze niet een weerloze tegenstander en een kind in elkaar hoefde te slaan.

Tag: Scarletpaw & Volepaw


'A bird sat down and spoke to me:'
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 18:06

Things my heart used to know
Bloed druppelde gestaag langs haar hoofd naar beneden, tikkend op de grond, maar in ieder geval kwam haar wereld langzaam weer in focus. Langzaam maar zeker wist ze haar kopje te heffen en met verdwaasde ogen omhoog te kijken. Iemand sprak tegen haar en de stem was bekend. Maar niet op een goede manier. Er was een vreemde associatie bij, maar haar hoofd leek wel gevuld met modder. Er kwam niks boven in de drek. Verdwaasd richtte ze haar heldere blauwe ogen op de kater wie er tegen haar gesproken had. Er lag geen herkenning in haar ogen. Het was immers zo lang geleden dat ze hem gezien had en haar hoofd suisde nog van de klap. Ze hief zichzelf nog wat meer tot haar poten en bleef onvast staan, haar oren wat naar achteren gedraaid. Als het geen Shadowclan was, was het immers een vijand. Toch? Maar waarom klonk hij dan zo vriendelijk? Ze begreep het niet goed. Wie ze wel herkende was Wolfblood, wie er woest tussen ging staan. Pepperpaw schraapte haar kruiden iets bij elkaar en bleef in de schaduw van de warrior staan, veilig. Want van alle dingen die er de dag zouden gebeuren, had ze nooit verwacht dat zij degene was die aangevallen zou worden.

TAG: Brokentune, Wolfblood
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 18:22

Het bloempje dat voor hem stond reageerde niet, ze zag er niet goed uit. Zijn gezicht vertekende zich dan ook snel in een woeste uitdrukking. Het was toen hij een klap tegen zijn schouder ving dat hij even instinctief uithaalde, meer als waarschuwing dan echte aanval. Hij snoof toen de poes van eerder haar woorden uitsprak en kort vernauwde de gestreepte kater zijn gifgroene ogen. Ze stond beschermend over haar, Pepperpaw, en dat was het enigste wat hij wilde. Dat ze veilig was. "Zorg voor haar en zie dat haar niks overkomt of ik trek je strot eruit," grauwde hij sissend naar de grote warrior voordat hij zich omdraaide. Zijn blik viel al snel op de boosdoener, degene die zijn popje pijn had gedaan. Hij snoof en spande zijn spieren aan waarna hij met een paar behendige passen zich op Koba wierp. Zijn klauwen reikende naar diens schouder in een poging bovenop hem te komen. ZIjn tanden raasden al snel naar de plek tussen de schouderbladen van de oudere kater in een poging er een wonde aan te brengen. Koba had een fout begaan vandaag en daar zou hij voor boeten.

Tag: Wolf & Pep - Koba (& I guess Acorn)


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 19:25

Natuurlijk liet de rogue tegenover hem, hem niet eens fatsoenlijk uitpraten zonder dat hij de moeite moest doen om een paar uithalen te ontwijken. De laatste uithaal raakte hem in zijn borst, maar dat deerde hem nog niet veel. In plaats daarvan haalde hij nu zelf uit naar de kater zijn kop, zorgend dat zijn klauwen vanaf de blinde kant kwamen. Deze rogue was niet de eerste halfblinde waar hij tegen vocht en ja het was gemeen om er gebruik van te maken, maar soms moest het gewoon, hij was in ieder geval niet van plan om naar de grond gewerkt te worden. Hij reageerde verder niet meer op de woorden van de rogue, want nee hij geloofde er niks meer van. Er waren al zo twee rogues die het verschil zouden weten tussen riverclan en shadowclan, dus dit kon niet anders dan dat Crystalshell hier iets mee te maken had. Nu hij het trouwens over een van die twee rogues had, hij zag hoe Brokentune op Koba af sprong en voor een moment wist hij niet goed wat te doen, want waarom vielen ze nu elkaar aan? Maar toen herinnerde hij zich wat met Pepperpaw gebeurd was en hij begreep het ergens wel. Dit zou hij misschien nog wel kunnen gebruiken, maar niet voor ze met deze rogue afgerekend hadden. Hij dook dan ook wat in elkaar en wachtte af wat er nu zou gaan gebeuren.

Tag: Koba & Brokentune


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Amare
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 19:32

Net toen ze besloten had de leader te negeren, noemde hij haar bij naam. Hoe wist hij dat? Hij kon haar onmogelijk nog kennen van toen ze al die moons geleden in zijn kamp was, al helemaal niet in het donker. Waren ze echt zo doorzichtig? Veel tijd om hierover te piekeren kreeg ze niet, want haar tegenstander had haar weten te ontwijken en beet venijnig in haar rechterpoot. Koba riep iets en ontkende dat ze geen RiverClanners waren. Mooi, dan hoefde zij dat niet te doen. Ondertussen brak de chaos weer los, waardoor ze niet doorhad dat Brokentune hen verraadde. Haar focus lag volledig bij het gevecht. Woedend trok ze zich uit Serpent's greep los, waardoor haar tanden langs haar gehele poot schraapten en groeven achterlieten, die al snel begonnen te bloeden. Hopend op dat de ander dat niet had verwacht wierp ze zich met alles wat ze in zich had op de kleinere poes. Wild sloeg ze met haar - voornamelijk links - klauwen op de ander neer. Kom hier maar uit.

Tag: Serpentpaw


Theme/Theme
Extra's:
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 22:53

Ze begon zich steeds meer af te vragen wat ze hier deed, maar ze wist ergens wel dat ze niet niet had kunnen gaan. Haar haren stonden overeind en ze merkte hoe haar nagels contact maakten met de kop van de kat die Volepaw had aangevallen. Maar ze begreep niet goed waarom er niet echt actie leek te gebeuren nadat de kat over Volepaw stond. Ze had niet eens echt schade aangericht bij de rogue, misschien omdat het puur instinctief geweest was. Door haar verwardheid had ze dan ook pas te laat door dat er een poot naar haar kop schoot en haar een tik verkocht. Ze kneep haar ogen stijf dicht door de pijn die er ineens doorheen schoot, maar reageerde verder niet op de woorden die er gesproken werden. Ze had nog niet de tijd gehad om die te verwerken tenslotte.

Tag: Farai & Volepaw


[SC x RC] Now or never - Pagina 2 FeKh4N

[SC x RC] Now or never - Pagina 2 Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: