[SC x RC] Now or never - Pagina 4 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Volgende
Whitewalker
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:13

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Whjite10

Zijn clan beschermen door dik en dun was één ding die je deed als warrior, maar naast de gebruikelijke normen van een warrior te zijn had Whitewalker samen met twee andere nog een extra taak. Zijn Clanleader steunen beschermen en doen wat ze vroeg, wat dit ook wezen mocht. Toen de oorlog gestart was, was hij bij Crystal aangesloten voor die specifieke reden. Hij had graag in het kamp willen blijven voor zijn kinderen en Faintlight maar zijn plicht riep. Zijn vacht als wit als de sneeuw onder zijn poten rende hij vlak achter de grijze gestalte van Crystal. Op haar weg kwam een jonge kat ter voorschijn. Amper een apprentice te noemen. Stuurde Acornstar kinderen uit op een slachtveld? En dan nog Riverclan durven te beschuldigde voor gruwelijke daden? Die oude makker was niet meer goed wijs in zijn kop. Het was maar goed dat Riverclan hem vandaag een lesje ging leren. In ieder geval, zijn duty werd verwacht. Crystalstar kon niet afgeleid worden door z'n kind. Ze gaf hem een trap als waarschuwing maar de Shadowclan apprentice week niet af. Nu sprong Whitewalker in om zijn leader weer een vrije weg te geven. Hij zette zijn tanden in de nekvel van de jonge she-cat en trok haar naar achteren voor ze überhaupt bij zijn leader kon komen. Daarna slingerde hij haar door de lucht heen. Pas toen haar huid tussen zijn tanden begon te scheuren liet hij haar los en zag hij het gestreepte lichaam een meter of twee veder op glijden.

Tag: @Alligatorpaw - Toestemming voor de powerplay!


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:20


Hij voelde hoe hij een kras maakte op zijn wang, maar zag het niet doordat hij het oor van de ander tussen zijn bek had. Zijn poot was vrij gekomen en snel verplaatste hij het. Hij kon het oor makkelijk doorbijten, afscheuren, maar dat deed hij niet. Zelf zou hij dat immers ook niet willen, de gedachte alleen al maakte hem licht misselijk. Hij liet het oor los toen de ander weer naar zijn poot hapte, maar dit keer kon hij hem ontwijken. Met al de kracht die hij had probeerde hij de kater omver te duwen, tegen de grond aan. Hij was van ongeveer de gelijke grootte, maar Twisted geloofde wel dat hij ietsje groter was. Hopelijk ook een stukje sterker, zodat hij de kat op zijn plaats kon houden.

@Hermitshell


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:21

Wat? Hij begreep maar niet waarom Brokentune hem zou helpen. Ook al, misschien wel. Dit was tenslotte de rogue die Pepperpaw omver gelopen had. Een plan vormde in zijn kop, maar hij moest uitkijken, want nadat Brokentune aan de kant gewerkt was kwam de rogue nogmaals naar hem toe met een schijnbeweging, snel zette hij zijn schouder ertussen, voor de kater zijn kop kon raken en trok deze ook nog een stukje terug voor de zekerheid. Hij voelde de tanden in zijn schouder gezet worden en haalde nog snel met zijn andere poot uit om zijn schouder los te rukken van de rogue. Bloed vloeide naar beneden, maar het deerde hem nog niet. Het zou in de weg kunnen gaan zitten bij een volgend gevecht, maar het was beter dan zijn kop. De rogue riep de katten andere rogues op terug te trekken, maar toch liep hij naar Brokentune toe. "Brokentune, ik heb een voorstel," Het zou misschien niet zijn wat de ander had verwacht. "Als je je aan mij en aan shadowclan bewijst dat je het waard bent door je tegen Crystalshell te keren, door te vechten voor ons, dan kan ik je misschien wel geven wat je wilt." Ze konden een extra warrior gebruiken. "Maak je beslissing snel en als je het juiste beslist zie ik je aan het einde van het gevecht." Wie weet wat voor een info the rogue voor hem zou kunnen hebben over Crystalshell.

Zijn blik ging rond het slagveld en viel al snel op Crystalshell met een veel te jonge apprentice. Dus zo wilde ze het spelen? Hij stapte op de twee af, zijn tanden op elkaar klemmend bij de pijn die door zijn schouder schoot, maar hij zette door. "Dus na een stel rogues gebruikt te hebben kies je nu de jongste van alle katten uit om te bevechten? Ik denk niet dat dat heel eervol is of niet Crystalshell." Zijn ogen vernauwden zich en richtte ze op Crystalshell, afwachtende wat ze zou doen. Hij had niet op tijd kunnen zijn om wat te zeggen tegen de apprentice voor een riverclan warrior erbij was gekomen, maar hij zou nog een hartig woordje ermee praten. Hij had gevraagd om katten die konden vechten, niet om een apprentice die net uit de nursery was.

Tag: Crystalshell :p


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:26


Haar trap was een succes, en Crystalstar verwachtte dat ze direct verder kon, maar de apprentice besloot dat ze nog niet genoeg had gehad. De leader keek lichtelijk gefrustreerd neer op de tijdverspilling die haar aan bleef vallen. Ze maakte zich klaar voor nog een harde slag. Maar ach, het was allemaal niet nodig. Crystalstar's werd van haar irritatie verlost door één van haar persoonlijke vertrouwelingen. Whitewalker ging wat hardhandiger met haar om dan zijzelf, maar Crystalstar had geen tijd om er iets van te zeggen, noch had ze daar zin in. Het gaf haar wel een kort moment om om zich heen te kijken. Ze zag Hermitshell vechten, en zag dat hij het goed deed, ze was trots op hem. Daarna focuste ze zich zelf weer op de strijd, en zocht haar volgende tegenstander. Ze hoefde niet lang te wachten, want plotseling stond haar gezworen rivaal voor haar neus. Het was veel te vroeg in het gevecht hiervoor, maar ze besloot er maar geen probleem van te maken. Hij probeerde haar weer eens een preek te verkopen, maar het enige waar zij oren naar had was de naam die Acornstar sprak. Nog steeds bleef de Riverclanleader stil, praten was voor later. Ze knikte hem slechts toe, en begon toen om hem heen te cirkelen. De tegenaanval was haar specialiteit, en ze wist dat ze zoveel mogelijk voordelen moest benutten bij een kater als Acornstar.

[Acorn]
Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Hermit10
Eline
880
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:32

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500

Opluchting overviel hem toen de grip op zijn oor werd losgelaten, al slaagde hij er niet in om de poot weer beet te krijgen. In plaats daarvan duwde de kater hem prompt omver. Een luide "oof" verliet zijn bek door de lucht die uit zijn longen werd geslagen. Twisted was dan misschien een doetje, hij was wel wat ouder en had meer absolute kracht. Paniekerig probeerde hij zich terug op zijn buik te draaien, maar de kater hield hem in sterke greep tegen de grond gedrukt. Zijn buik was nu open en bloot, vrij voor de ShadowClanner om te bewerken. Instinctief schopte hij met zijn achterpoten tegen de kater aan, totaal niet gecoördineerd en puur bedoeld om zich los te wringen uit zijn greep. Vervolgens begon hij wild heen en weer te bewegen. Alles om zijn leven hier niet te verliezen.

Tag: @Twistedheart


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Hermit24
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Ravenstrike
Editor
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 SnKxPwp
Kiek
242
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:34

shadowclan warrior

RAVENSTRIKE

Ravenstrike zijn poten jeukte toen hij met de hele meute richting het WindClan gebied sloop. Het was een mooie heldere nacht. De sneeuw zorgde ervoor dat Raven niet helemaal in zijn omgeving op ging zoals hij normaal in het donker deed, maar dat hoorde niet uit te maken. De kater twijfelde geen seconde over zijn gevechtskwaliteiten. Hij was een compleet andere kat sinds hij met de krankzinnige Satsui gevochten had toen BloodClan in hun kamp binnen was gedrongen. Zijn blauwe ogen glommen in het beetje licht dat er was en even liet hij zijn blik langs zijn clangenoten gaan. Wie van hen zou er na vanavond nog naast hem staan? Hoe dichterbij ze kwamen hoe meer spanning en twijfelachtige gedachtes plaats maakte voor zekerheid en woede. RiverClan zou boeten.

Maar het gevecht was niets van wat hij verwacht had. Binnen de kortste keren waren ze omsingeld door katten, maar niet door RiverClan. Nee. Het waren smerige rogues. Crystalstar was nog dieper gezonken dan hij ooit had kunnen denken. Ravenstrike liet zijn blauwe ogen snel over het vecht heen gaan en spotte in de verte Loudvoice die verwikkeld was in gevecht met een rogue. Het zag er niet goed uit. Met een zware beweging zette hij zichzelf aan tot bewegen, hij wist heel goed wat hij moest doen. Wat hij kon doen. De kater zijn hoofd stond maar naar een ding gericht nu. Vechten, vechten, vechten. Hij ploegde zich door het strijdgeweld heen, door de katten naar zijn doel toe. De tabby kater die Loudvoice aanviel haalde uit naar zijn keel. Een move om mee te doden, wist Ravenstrike. Niet als hij eerder was. Vechten, vechten, vechten. Met een snelle beweging ontweek hij een rogue die zijn kant op dook en maakte hij korte metten met de laatste vossenlengtes tussen hem en de tabby rogue. Zonder na te denken zonken zijn tanden in de keel van de rogue, die zijn zwakke plek open had gelaten voor iedereen die buiten zijn gevecht stond. Vechten, vechten, vechten. Voor een korte seconde toen hij knipperde leek het even alsof hij Nevermind's strot tussen zijn kaken had zitten. Ravenstrike schrok kort voordat woede hem opnieuw vulde en beet hij zijn kaken dicht en proefde hij de ijzeren smaak van bloed in zijn mond. Het was niet zoals prooi. Het was anders dan prooi. Maar hij had Loudvoice gered en deze laffe rogue verdiende het. Ja. Hij verdiende het. Sterf.

- Caesar is dood!
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Alligatorpaw
Deceased
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 0qGnqk8
Gaytor // Juno
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Alligatorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:36

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Animated-crocodile-image-0048

Alligator haalde uit maar voordat ze überhaupt iets kon raken voelde ze een steek pijnlijker dan ze ooit had gevoeld in haar nek. Ze werd met een forse kracht achteruit getrokken. Alles ging iets te snel voor de al gedesoriënteerde en stiekem huilende jonge apprentice. De tranen in haar ogen kon ze niet meer bedwingen toen ze haar nekvel voelde scheuren. Helse pijn schoot door haar lijf heen. De pijn die ze eerder voelde was niks vergeleken met wat heer nu werd aangedaan. Toen ze door de lucht vloog kwam er een klein kreetje uit. Eerder een kitten mauwtje dan iets anders. Voordat ze t wist werd alle lucht uit haar longen gejaagd toen ze met een harde klap neerdonderde op de grond. Ze probeerde bij bewustzijn te blijven maar dit was een onmogelijke taak. Het werd zwart voor de gehavende apprentice haar ogen. Dit gevecht ging niet zoals ze had gehoopt en was van korte duur…

[ze is niet dood, gwn beetje... buiten bewustzijn...]
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Yo10
Sannemander
574
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:37


Bluejays gezicht vertrok toen een plotse windvlaag iedereens aandacht leek te trekken. Een sterke rogue lucht liep al snel over in de verschijnigen van een groepje van het buiten clanse soort. De grote kater zijn oortjes vonden zijn pluizige nek, geen van hen leek zich om hem te bekommeren maar in het hoekje van zijn ogen zag hij hoe Roughvoice een onverwachtte klap tegen d'r kop verkocht werd. Zag in een andere twee apprentices zich ontfermen over een wat lichter ogende kattin terwijl acornstar belaagd werd door een veel grotere verschijning. Bluejay vernauwde zijn ogen, legde wat meer gewicht op zijn schouders voor hij zich richting Roughvoice bewoog.  Verschillende theorieën rondom de aanwezigheid van de buiten clanse feestvierders gingen door zijn kop heen, maar tijd om er echt diep over na te denken was hen niet gegeven. Nog was er geen tijd gegeven een rogue aan te vallen, een tweede strijdkreet galmde over het strijdveld.

Geschrokken hief de grote tom zijn kop op, legde oog op een tweede, derde vlaag aanvallers, dit keer wel met een gore vis lucht gekenmerkt. Bluejay klauwde de grond onder zijn poten, toen hij oog kreeg op een een veels te jonge apprentice. Naïef genoeg om zichzelf tegenover de Riverclan leader te durven wagen. Zijn vacht prikte op een akelige manier toen vervolgens de jonge apprentice door een warrior de lucht in werd gegooid. Geluidloos speurde de kater naar voren, zette af, en wierp zich met uitgeklapte klauwen op hem, hopend zijn nagels in diens schouders te slaan

Tag: @Whitewalker


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Untitl14


Laatst aangepast door Bluejay op do 8 apr 2021 - 22:48; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:40


Hij had heel eerlijk niet echt verwacht dat hij er echt in zou slagen. Maar hier stond hij dan, voorover gebogen over de crèmekleurige kater, vast gehouden op de grond. Zijn buik was vrij spel, maar hij twijfelde. Hij vond dit vreselijk om te doen. Hermit begon ondertussen na de kostbare tijd die hij nu verloren had wild met zijn achterpoten te slaan, en wild heen en weer te bewegen. Twisted klemde zijn kaken op elkaar toen hij in zijn buik geraakt werd en snel draaide hij wat van hem weg. Nu stond hij dwars over de kater heen, die nog steeds wild bewoog. De bruine tabby drukte zijn grote poot tegen de borst van de ander, hopend dat dat hem zou fixeren, wat lucht weg zou nemen van hem.

@Hermitshell


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:47

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonpaw was opgewonden, maar een soort opgewonden wat ze niet echt kon plaatsen. Het was adrenaline die door haar aderen schoot toen ze het strijdgeweld in de verte al hoorde, vreemde geuren die haar neus begroetten. Maar het was niet de opwinding die ze had als ze een groot stuk prooi wist te vangen of een stoeigevecht had gewonnen, of die opwinding die ze had gevoeld toen ze door het ijs was gezakt. Het was een soort nervositeit die haar onwennig maakte. Haar hoofd schreeuwde dat ze dit wilde, dat ze dit kon, hoe ze vlak achter haar moeder liep, haar snoetje strijdlustig, de blik in haar ogen hongerig. Maar achter die glans was een soort angst. Wat zou ze aantreffen? Wat als ze zichzelf zou bezeren. Wat als ze zou verliezen? Wat als haar moeder... Nee, niet aan denken nu. Ze zouden wel winnen. Die Shadowclanners hadden het gore lef om op hun territorium te komen. Starclan zou ze straffen met een nederlaag.
De apprentice rende het strijdveld op. Ze was één van de weinige van haar leeftijd die nog het achtervoegsel -paw droeg, maar ze zou wel laten zien uit welke kluiten ze gewassen was. Ze blies eens flink wat lucht uit, waarna ze achter haar moeder aan rende, die ze haar snel uit haar zicht verloor toen een Shadowclanner haar aanviel. Ze blies eens toen ze opzij week, maar daarna richtten haar blauwe ogen weer vooruit. Meteen was het chaos en haar ogen werden groter. Haar pas vertraagde, terwijl ze schichtig om zich heen keek. En nu? Zo ver had ze nog niet vooruit gedacht. Oh Starclan. Maar toen ze een zwarte kater boven het lichaam van een bewegingsloze kat zag staan, voelde ze een soort woede in zich opkomen. Ze had wel gehoord dat Crystalstar had gezegd geen gevangenen, ze zullen vluchten of sterven. Ze had nooit verwacht dat ook maar iemand echt... dood zou gaan. Was ie dood? Cottonpaw slikte een keer, er zat niets anders op. Hoe lang zou hij afgeleid blijven. Nog een keer ademde ze diep uit, haar nagels sloeg ze uit. Voor Riverclan! Ze stormde op de zwarte kater af en probeerde met een snelle slag direct zijn oor te slaan. Dat was stap één: Als ze raak had zou hij bloeden als een rund, en niemand wilde bloed in zijn gezicht.

Tag: Ravenstrike

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Caesar
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 22:54


Hij had nog zo gedacht dit gevecht te gaan winnen, deze hele oorlog voor haar te winnen. Hij had gedacht dat dit hem glorie zou bieden, had verwacht dat dit hem dan eindelijk het rijk zou geven waar hij al die tijd naar verlangd had. Met háár hulp zou hij het gedaan hebben, als hij nou toch kon winnen. Hij hoorde Koba wel schreeuwen, en wist dat hij moest wijken, maar wilde zijn aanval afmaken, wilde haar trots maken. Caesar zou het hoogst beloond worden, als hij gewoon deze plaag voor haar kon verdrijven. De aanval die hij had ingezet leek voorspoedig te verlopen, hij schoot op de keel van zijn tegenstander af en was klaar om zijn kaken te sluiten toen hij plotseling een helse pijn voelde in de zijkant van zijn eigen keel. Verschrikt draaide Caesar zijn ogen, en zag een glimp van een zwarte kater. Toen zakte hij tegen de grond. Een ijzingwekkend krijs was het laatste dat opklonk uit zijn stervende keel. Toen knapte er iets, en was het geluid niets meer dan een dof gepiep. Uit de wond stroomde een geweldige hoeveelheid bloed. Hij was zo opgewonden geweest, zijn hart was zo tekeer gegaan. Het duurde niet lang, dat was zijn enige troost. Caesar zou nooit glorie zien. Hij had zijn leven verspild in de eindeloze zoektocht naar grootsheid, en vond hier zijn einde, op een gevecht dat niet eens het zijne was.

Vale saeva mundi


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Dutch22
Renske
2585
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:08

De deputy kon nauwelijks knipperen met zijn ogen, voor het strijdveld opeens gevuld werd met rogues. Settleddust kon het niet laten om verward te kijken, helemaal toen ze termen begonnen te schreeuwen als "dood aan Riverclan". Was dit een grote fout, of een val? Veel tijd had hij niet om na te denken, want eerst werd bijna naast hem Pepperpaw aangevallen. Hij siste fel en wilde zich al op de boosdoener gooien, voordat die naar Acornstar sprong. Hij had nauwelijks tijd om te knipperen. Er bewogen katten links en rechts van hem, en iedereen deed zijn taak uitstekend. Maar dit was niet de vijand. Waar was Riverclan? Hij hoorde overal geschreeuw om hem heen en hij probeerde het geluid af te sluiten. Hij haalde diep adem, probeerde de geur van bloed te negeren. In de menigte zag hij Pepperpaw overeind komen. Ze leek oké. Oké, dan zou ze zichzelf moeten redden. Settleddust zette een paar passen achteruit en beet op zijn lip. Waar was Riverclan? Hij rende een paar passen terug, probeerde overzicht te krijgen van de stand van zaken.

En toen hoorde de deputy het gedonder van poten op de grond. Die zwaarlijvige Riverclanners waren goed in één ding, en dat was herrie maken. Hij siste en draaide zich naar het geluid. Maar toen zag hij dat er schimmen aankwamen van meerdere katten. Maar de eerste slagen waren achter hem, de andere kant op. Hij vloekte hardop en dook toen de menigte vechtende katten weer in. Opeens waren ze zwaar in de minderheid. Gelukkig was Shadowclan niet volkomen achterlijk geweest. Hij hoopte dat Acornstar en hij nu beiden hun gezichten hadden gezien. Ze zouden het nooit aan zien komen. Als zij vals zouden spelen, konden zij het ook.

Settleddust ontweek vechtende koppels links en rechts, werd hier en daar opzij geduwd, maar hij stuwde weer door naar de achterhoede, waar een vrij gat was. Ze werden dan wel geflankt, maar hij moest een beetje afstand maken. Hij keek nog een keer achterom, en toen naar de glooiing in de duisternis, nog gehuld in de begroeiing rond Fourtrees. Een glimlach kwam op zijn gezicht. Sommigen spraken dat je je vrienden dicht bij je moest houden, maar je vijanden nog dichter. Daar was hij het niet mee eens. Op vrienden kon je rekenen. ‘Inkspots, NU!’

Settleddust keerde zich weer om, rende het strijdgeweld weer als eerste in. Er waren geen regels in liefde en oorlog.

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Inkspots
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
294
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:10

In de schaduwen verstopt, daar zaten ze. Zoals gepland. Adrenaline gierde door zijn lichaam heen terwijl er in de verte overduidelijk een gevecht plaats vond. Zijn lichaam bleef laag bij de grond, zacht in en uit ademend. Hij wilde helpen, heel graag zelfs. Hij had geen idee hoe erg het zou zijn als ze daar zouden komen, maar ze moesten wachten op het teken. Wachten op het teken van zijn homie, Settleddust. Dan pas kon hij de aanval leiden op RiverClan. Hij keek even kort naar de katten naast zich, wat jongere en wat oudere katten bij hem. Als RiverClan dacht dat de enige katten die ze hadden zich in het strijdveld bevonden, dan hadden ze het verkeerd. Ze zouden laten zien dat ShadowClan sterker waren. Dat RiverClan met vuur speelde door met hun te vechten. En als ze mochten, zou het pas een explosie geven. Ze zouden gaan piepen, piepen als kuikentjes omdat ze het niet aan konden.

'Inkspots, NU!'

Daar was het. Daar was het teken. Inkspots keek naar de groep en knikte naar de katten. "Dit is voor ShadowClan." sprak hij, waarna hij naar voren begon te sluipen, waar ShadowClan het beste in was. Verstoppen in de schaduwen en hun kansen afwachten. "Shadows, val aan!" Sprak hij, hij moest natuurlijk zijn team wel een coole naam geven, waarna hij naar voren ging. De bosjes uit. Richting de eerste de beste kat die hij zag, een grijze RiverClan kater op zijn netvlies. Ze zouden betalen voor wat er was gebeurd.


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelnut
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 DQLb1TP
Yanthe
802
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 89moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:21

In het duister zaten ze, verborgen voor eender welke kat. Ze waren er als versterking en zouden toeslaan op het signaal. Even ging zijn blik naar Inkspots die naast hem zat, waarna hij zijn ogen terug vastpriemde op het gevecht voor hen. Er gebeurde daar dingen die hij nog niet eerder had gezien. Rogues hadden zich gemengd in het gevecht. Rogues het vuile werk laten doen. Riverclan maakte precies niet graag hun poten vuil. Hij vernauwde zijn ogen toen hij de Riverclankatten eigenlijk hoorde aanstormen en zijn spieren spande zich bijna automatisch op, klaar voor de strijd. "Dit is voor ShadowClan." "Voor Shadowclan," fezelfde hij zachtjes tegen zichzelf, alsof het hem extra kracht zou geven. Zachtjes sloop hij dichter. Zijn poten prikte van de spanning en bij het signaal van Inkspots sprong hij naar voren. "Shadows, val aan!" De tabby kater sprong uit zijn schuilplaats en liep op de dichtstbijzijnde Riverclanner af. Met uit geklapte nagels sprong hij op haar af en richtte zich op haar hals.

Tag: Lily


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightmareslayer
Member
[img][/img]
dodo
68
Actief
some bodies may be temples,
but all are ruins at your feet.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nightmareslayer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:21


Met haar gitzwarte vacht leek de poes op te gaan in de schaduwen die hun verborgen voor de rest. Ze wist niet helemaal zeker of haar ouders en al haar siblings op het slagveld zouden zijn, maar als ze er zouden zijn moest ze een oogje in het zeil houden. De stank van riverclan vulde haar neus en haar start zwiepte van links naar rechts. Geduld was niet haar beste eigenschap en ze vond het dan ook erg lang duren voordat Settleddust eindelijk het startschot gaf.

Nightmareslayer rolde nog met haar ogen toen ze de woorden van Inkspots hoorde en ze volgde zijn voorbeeld, ze rende de bosjes uit en dook bovenop de eerste de beste riverclanner die ze zag. Vandaag zou riverclan ten onder gaan en shadowclan zou zegevieren.

- open voor een riverclanner  if you can't wake up from the nightmare
  maybe you're not asleep.

Terug naar boven Ga naar beneden
Ravenstrike
Editor
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 SnKxPwp
Kiek
242
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:23

I'm asking nicely: give me what I want.

RAVENSTRIKE

Hij had de move al zo vaak uitgevoerd. Zo vaak gebruikt op prooidieren. Het was haast een tweede natuur. Wat de kater niet verwacht had was dat hij het ook zo makkelijk kon toepassen op katten. Even bleef hij verwilderd staan kijken naar de overleden rogue, die nu in zijn eigen bloed lag. Bloed dat ook aan zijn vacht plakte nu. Hij had een moord gepleegd. Het duurde even voordat de informatie geland was. Het was hem ook totaal ontglipt dat er een kat zijn kant op kwam gerend. Op de valreep kwam de kater terug in de realiteit en met een ruk draaide hij om om vervolgens een kat op hem af te zien komen. Ook de geur van vis werd hem duidelijk, de rogues waren vertrokken en hadden plaats gemaakt voor RiverClan. Ze waren slechts opvulling geweest. Met een ruk trok hij zijn kop weg - waar de poot van de kattin op gericht was - maar de nagels raakte hem wel in zijn schouder toen hij weg sprong. De kater siste. "Jij smerig, klein, vies, goor.." grauwde hij kwaad. Hoe durfde de kattin zijn moment te verstoren. Het moment dat hij baadde in glorie. Zijn staart zwiepte pissig heen en weer terwijl hij heel snel moest schakelen in zijn hoofd. Vecht, vecht, vecht. Ja. Met een spurt schoot de kater richting de zijkant van de poes, zijn nagels uitgeslagen richting haar schouder. Hij zou haar een koekje van eigen deeg verkopen.

Tag: Cottonpaw
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Hermit10
Eline
880
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:27

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500

Het getrappel had gewerkt en de grip die de ander op hem had verzwakte. Hij stond nu dwars over hem heen, met enkel nog een poot die Hermit's borst tegen de grond drukte. De crèmekleurige kater hapte naar adem en draaide zich met een ruk opzij, waardoor hij met moeite loskwam. Vlug krabbelde hij overeind en sprong hij achteruit, waardoor hij zichzelf de kans gaf om op adem te komen. Hij zag nu ook heel goed hoe meer ShadowClanners zich het strijdveld op waagden. De haren in zijn nekvel gingen nog verder overeind staan. Zonder de rogues zou dit een eerlijk gevecht worden. Ze moesten nu harder gaan vechten dan ooit. Na zich herpakt te hebben ging hij er weer volledig voor en sprong hij verwarrend om de kater heen, met ondertussen steeds een uithaal in de hoop de ander een keer te raken.

Tag: @Twistedheart


[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Hermit24
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Khione
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Tumblr_static_tumblr_static_tumblr_static_regina-the-evil-queen-regina-mills-28643281-500-281
Dodo
323
Actief
I pretended to be brave,
I didn't shed a tear
As I watched you walk away,
Little did you know,
That was my biggest fear.
My heart broke
While my soul quickly shattered,
Why did I let you go
When you were all that mattered?

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Khione
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:36


Khione negeerde de woorden van de shadowclanner. Natuurlijk wist ze in welke clan ze wel of niet thuishoorde, maar dat hoefde zij niet te weten. Grommend haalde ze nogmaals naar haar uit toen ze een klap tegen de zijkant van haar kop kreeg en ze een klein beetje bloed haar prachtige vacht voelde doordrenken. ”Jij vieze, smerige-“ ze werd onderbroken. Tweemaal. Beide keren werd verteld dat ze zouden terugtrekken, maar de voormalig kittypet wilde niet luisteren. Haar prachtige pels was nu verpest. Geruïneerd door een vieze kikkervreter. De poes haalde nog een keer naar haar uit en probeerde haar zo hard en goed mogelijk te raken met haar klauwen, maar ook haar tanden probeerde elk velletje te pakken te krijgen. De rogues om haar heen leken langzaam maar zeker het veld te verlaten en nadat ze zelf ook nog een aantal klappen had opgevangen sprong ze achteruit. ”Dit is nog niet voorbij.” Siste ze woest waarna ze verdween. Alles leuk en aardig, maar haar vacht was haar meest dierbare bezit en wie daaraan kwam zou ze laten boeten.We're no snow, rain or autumn leaves
we don't look beautyful when we fall
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 H73kUXt
When you're around
It's like an army's marching through my chest
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:45

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonpaw wist hem te raken. Ze wist hem te raken! Ergens schoot er opwinding door haar heen. Het was niet op de plek waar ze op gemikt had, maar het was raak. Ze kreeg dan ook een voldaan grijnsje op haar snoet toen op haar begon te vloeken. Ze duwde haar oren in haar nek en haar kin een beetje omhoog. Het was niet de tijd om overmoedig te worden, maar ze kon het niet laten. Ze stelde voor dat het een speelgevecht was, gewoon een training. ‘Wat? Kan je het niet hebben dat je bent geslagen door een meisje?’ siste ze gemeen terug naar hem. Maar ze kreeg bijna direct spijt van haar woorden toen hij in een rotgang op haar af kwam. Maar wat moest ze dan doen, hem haar goor laten noemen? Cottonpaw zette haar vacht zo groot op als ze kon en ontblootte haar tanden. Denk snel, maar niet snel genoeg. Hij raakte haar vol op haar schouder, maar ze had nog wel een pasje opzij kunnen zetten. Denk snel, denk! Ze zakte door haar gewonde schouder en gebruikte het enige wat ze kon tegen zijn grootte, haar kleine bouw. Ze viel op haar zij en probeerde een weg onder hem door te vinden, klauwend naar zijn voorpoten. En dan proberen te maken dat ze wegkwam..

Tag: Ravenstrike

[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 23:58


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Een geluid rommelend als de donder kwam uit haar keel bij de woorden van de ander. Waar haalde hij het gore lef vandaan? Kwaad wierp ze een blik achter haar naar de medicine cat. Kende ze deze creep? Het leek er wel op. Zou Pepperpaw niet heel duidelijk weten dat ze d'r tengels van rogue's af moest houden? Ze had haar bek al geopend om te schreeuwen, maar het konijntje was wanhopig bezig haar kruiden bij elkaar te zoeken, duidelijk nog niet helemaal bij. Wolf knarste zo hard met haar tanden dat het pijn deed, terwijl haar blik haastig over het slagveld streek. Ze wilde haar veilig stellen, maar zou het zichzelf nooit vergeven als ze zomaar het gevecht verliet. En daar kwam de redding, in de vorm van een ander kruidenkatje. Wat de medicine cat apprentice van Windclan of all places nou weer hier deed, wist zij ook niet; maar ze vond het helemaal best. Dit was zijn bloed, en hij was vast neutraler dan dat mens van Riverclan dat naast 'm stond. "Jij! Falconpaw!" brulde haar stem naar de kat die godzijdank dicht in de buurt was. Beschermend sloeg ze haar staart om Pepperpaw heen. "Ze is gewond, help haar! Er zit een klote rogue achter d'r aan," Haar poten tintelden, want om haar heen zag ze katten vechten waar ze om gaf. Hoe konden de medicine cats ooit stil zitten hier? Toekijken? Ze zag Ravenpaw, nee, Ravenstrike voorbij komen in een waas, kon de vacht van haar zus niet eens meer onderscheiden. Ze moest hen helpen, hen allemaal veilig stellen. Maar ze wist dat ze dat niet kon doen voordat ze zeker wist dat de medicine cat van Shadowclan veilig was. Dat had zelfs starclan gezegd, toch? Haar nervositeit was zichtbaar in de manier waarop ze haar staart krampachtig om de ander heen had geslagen. "Het komt goed," wat moest ze anders zeggen?

Tag: Pepperpaw, Falconpaw'A bird sat down and spoke to me:'
[SC x RC] Now or never - Pagina 4 Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 4 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: