[SC x RC] Now or never - Pagina 5 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Volgende
Ravenstrike
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 SnKxPwp
Kiek
242
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 0:28

I'm asking nicely: give me what I want.

RAVENSTRIKE

Zijn klauw raakte haar schouder vol en de poes sprong op zij. Mooi. Goed. Het katje maakte zich groot, alsof dat hem tegen ging houden. "Erg schattig hoor," murmelde hij tegen haar. "Maar dat gaat mij niet stoppen." snauwde hij toen kwaad. Hij wou voor de volgende haal gaan. Maar ze liet zich vallen. Hij haalde nog een keer uit, weer mis. Ze kroop onder hem door en haalde uit naar zijn voorpoten. Nagels kraste over de achterkanten van zijn voorpoten heen en Ravenstrike liet een aantal scheldwoorden glippen waar zelfs StarClan van zou schrikken. De kleine poes was onder hem vandaan gekomen en Ravenstrike had door dat ze een sprint in ging zetten om weg te komen. Niet als hij nog een laatste slag uit zou kunnen delen. Zijn klauwen gingen nog een keer richting de flanken van de poes, om haar toch nog te proberen om kort onderuit te halen. Hij zou haar niet  volgen, het feit dat ze weg wou komen zei hem al genoeg.

Tag: Cottonpaw
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Original
Renske
563
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Seventeen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 0:47

[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile


Schattig? Ze blies naar de kater. Ze was niet schattig, niet voor hem. Maar hij was groter en sterker en hoe graag ze het ook niet wilde toegeven, zij was nog niet goed genoeg hiervoor. Wist zij veel dat ze direct tegen warriors zou vechten? Ze had niemand anders gezien, anders had ze wel iemand van haar eigen lengte gezocht. Het bloed uit de schrammen van zijn klauwen maakte haar lange, lichte vacht al rood, maar door alles wat er gebeurde, voelde ze er nog niets van. Tijd voor pijn was later, nu moest ze wegkomen. De blik in zijn ogen, dit was teveel voor haar. En dus glibberde ze onder hem door, dit keer wel snel genoeg gedacht. Ze raakte hem nog, wat een kakofonie aan scheldwoorden teweeg bracht. Had ze hem toch mooi twee keer geraakt. Toen ze aan zijn andere kant weer overeind krabbelde, kreeg ze al snel weer een dreun tegen haar heup. Sissend keek ze achterom, waarbij ze wat opzij wankelde. Maar haar achterpoten vonden grip op de sneeuw en ze zette af, weg van hem. Zelf vloekte ze nu ook, toen ze om haar voorpoten landde en opeens een steek door haar schouders ging. Eikel, moordenaar. Maar Cotton wilde nog niet dood, dat plezier zou ze hem niet gunnen.

Tag: Eerst Ravenstrike, nu weer open

[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 8:38


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsStilte. Stilte voor de storm. Zijn bruine oortjes stonden naar voren gedraaid en zijn blik was ijs en ijskoud. De groep waar hij in meeliep kwam met een licht omtrekkende beweging richting het strijdveld waar hij al schreeuwen van verbazing hoorde en ontzetting. Het was in een split second dat hij de schreeuw van Crystalstar hoorde en zijn poten in beweging kwamen en een doelwit vonden. Hoe hij de heuvel was afgerend wist hij niet meer maar wel dat hij nu voor zijn Clan vocht en ze hadden carte blanche gekregen van Crystalstar. Met een grauw liet hij zijn voorpoot neerkomen op een kop die een misselijkmakend geluid liet horen toen de kat neerging. Zijn borstkas rees en daalde gestaag toen hij zich op een andere kat wierp, als het aan hem lag zou er geen enkele kat wegkomen zonder dat die dood of zwaar verwond was.

Tag: Open"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 8:53“Jij vieze, smerige-“ Ze hoorde vaag de stem van Acornstar die een speech hield tegenover de Rogues. Ze betwijfelde dat het iets ging helpen. Het waren ROGUES. Die hadden geen loyaliteit en deden alleen wat voor hen het beste was. Dit witte exemplaar leek het niet te waarderen dat haar vacht iets bloed had. De rogue haalde een paar keer hard uit maar Roughvoice wist haar poot te ontwijken. Haar tanden echter niet. De grijze warrior siste nadat ze gebeten werd in haar schouder. Eindelijk besloot de witte she-cat te vertrekken. “Dit is nog niet voorbij.” Miauwde ze woest waarna ze er vandoor ging. “Oja?! Waarom ga je weg dan? Lafaard!” De blauwe ogen van Roughvoice zochten een volgende kandidaat. Ze had een wond op haar schouder maar door de adrenaline voelde ze die niet eens. Bam! Weer een vijand die zich op haar wierp. Deze keer stonk het naar vis. Dit was duidelijk een riverclanner. Mooi. Dit waren de echte vijanden. Met een grauw schopte de she-cat naar de harige lastpak, proberend hem van haar af te duwen. Ze was geen bottom, dat was duidelijk.
@clouddancer[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 9:39


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsHet werd hem werkelijk op een presenteerblaadje aangeboden de volgende kat. Ze vloog hem nog net niet in de armen en hij wierp haar een smeulende blik vol haat toe. Kleiner dan hij en overduidelijk minder ervaren. De geur van bloed kwam van de poes af en hij zag al snel waar het vandaan stroomde. De grauw die ze liet horen deed hem sierlijk opzij springen en na die sprong stormde de kater naar voren om met volle kracht een poging te doen de poes tegen de grond te werken. Zijn voorpoot haalde uit naar haar wang en er was maar een ding waar de kater op uit was, en dat was bloed. Hij zou er persoonlijk voor zorgen dat haar pezen van het bot scheurden en ze pijn zou hebben, al was het het laatste wat hij deed.

Tag: @Roughvoice"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 9:55

Hij vloog over de rogue heen en lande elegant op zijn pootjes. Verwoest door de adrenaline die door zijn aderen pompte draaide hij zich om, waardoor de nagels oppervlakkig langs zijn flank raasden en zorgde dat er wat bloed parelde op zijn huid. Hij gromde en sprong naar achteren toen Koba een nieuwe aanval richting Acornstar uitvoerde. De gestreepte kater vernauwde zijn ogen en sprong zijwaarts om zijn tanden naar het achterbeen van het vuile beest te laten gaan. Hij knapte naar diens ledemaat in een poging hem uit balans te brengen. Een oneerlijk gevecht was het zeker, maar deze rat verdiende niks minder. Brokentune zou het niet erg vinden als hij door 50 katten belazerd zou worden, het was zijn verdiende loon. De kreet van Koba zorgde ervoordat hij nogmaals uithaalde met zijn klauw, deze keer naar diens rug als waarschuwing dat hij maar beter zijn woorden kan nagaan. Hij klemde zijn tanden op elkaar en snoof even waarna zijn aandacht al snel werd gericht op de shadowclan leader die hem aansprak.
Zijn snuit vertrok even in een woest gelaat toen de ander hem benaderde, maar toen de woorden uit zijn bek kwamen, verzachte zijn expressie langzaam. Zoekend, verward en vooral verdwaasd keek de gehavende kater even naar de kater die hij zo haatte door zijn afkomst. Door hetgeen wat een kat had gedaan in zijn clan.... Maar... DIe was er nu niet meer. Tallshadow was niks meer dan een herinnering nu. Het drong dan tot hem door wat de ander voorstelde en bij dat besef begon zijn hart meteen te gloeien. Acornstar had wat hij echt willen wou, Crystalstar niet. Zij had hem lege beloftes gemaakt die hem niks waard waren. Een kleine grijns verscheen op zijn lippen waarna hij even knikte naar de ander en zijn spieren aanspande. Voor haar zou hij alles doen, voor haar zou hij al zijn normen en regels breken. Voor haar en niemand minder.

Met een luid gebulder gooide de kater zich op een kluwen van twee jonge katers en ondanks dat zijn flank lichtjes brande van de wonde die Koba had aangebrand, bewoog hij nog steeds zo soepel en behendig als normaal. Met een snelle beweging probeerde hij de licht geleurde kater vast te grijpen. De geur van vis was sterk in deze. Hij wilde hem voor zich nemen. Het zag er immers nog een jonge kater uit, beide leken er jong uit te zien. Hij kon hier beginnen, met dit kereltje een lesje te leren. Met een slag van zijn kop draaide hij zich wat zodat zijn kop niet werd geraakt mocht de ander uithalen. Met een gesis zocht hij dan ook snel naar de blik van de gestreepte shadowclanner.... Die ergens wel een beetje weg had van de kater waarmee hij zojuist een deal had gemaakt.

Tag: Koba & Acornstar - Mengt zich daarna in het gevecht Hermit x Twisted (laat me weten als jullie liever niet hebben! Dan edit ik me post!)


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Hermit10
Eline
842
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 10:39

[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500

De kans om de ander te raken kreeg hij niet, want plots greep iemand hem in zijn nekvel vast. Geschrokken draaide hij zijn kop. Wat hij zag maakte hem nog woedender dan hij al was. Brokentune, één van die smerige rogues die Crystal in vertrouwen had genomen. Het was er geen die hij zelf had binnengehaald, maar hij herkende de verrader maar al te goed van toen ze nog in het tijdelijke kamp waren. Doelloos haalde hij naar de kater uit, maar dat was al voorzien en de ander draaide zijn kop op tijd weg. De wonden op zijn borst en wang begonnen te branden, wat hem op een manier weer kracht gaf. Wild begon hij te kronkelen zodat ze ander hem wel móést loslaten, waarna hij snel naar de ander zijn kop sloeg. Hij wierp een korte blik op Twistedheart, die behalve dom toekijken nog niks had gedaan. Ergens hoopte hij dat de kater hen zou laten, dat hij inzag hoe eerloos dit gevecht was. Dan had hij misschien nog een kans.

Tag: @Twistedheart & @Brokentune


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Hermit24
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 BVaqYmVp_o
Julia
970
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 10:59

Hij liep met de groep mee. Een beetje achteraan, om zich er mentaal op voor te bereiden. Hij had een hekel aan gevechten. Hij was met een gevecht vroeg warrior geworden, al op 11 moons, maar daar was hij nooit trots op geweest. Butterstar had het toen met trots uitgesproken, maar hij had dat nooit zo gevoeld. Nu zouden ze weer ter strijde trekken, onder het bewind van Crystalstar. Wat had zijn familie toch met oorlogen? Het Clanleven was soms zo grimmig. Hij vertrouwde zijn moeder, dat was het niet. Het was gewoon bitter, de hele situatie. Even keek hij naar de Rogues die ShadowClan aanvielen, waardoor er even een trieste glans door zijn helderblauwe ogen gleed. Waar was dit geweld toch voor nodig. Op dit moment konden ze sowieso niet meer terug en was het noodzaak, maar er was ooit een punt geweest dat dat nog niet het geval was. Was dit echt wat StarClan wilde? Dat kon hij niet geloven, dat kon hij gewoon niet. Toen het signaal werd gegeven rende hij het strijdgewoel in en kreeg direct een ShadowClan kattin op zijn rug. Haar nagels boorden zich in zijn vel terwijl hij zich door zijn poten liet zakken, om in zijn snelheid nog door te rollen. In de hoop Nightmareslayer van zijn rug te werpen.

Tag: @Nightmareslayer


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 11:20

[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Whjite10

Enkele druppels bloed liep over zijn kin naar beneden. In zijn ooghoek keek hij naar de apprentice die hij veder op neergegooid had. Hij wou niet alle tijd die hij had op het slachtveld besteden aan een kind en hoewel zijn aanpak wat ruig was geweest zou dit het kind genoeg afschrikken, al zo hoopte hij. Ze behoorde hier niet maar Whitewalker ging haar ook anders behandelen als ze zich zo graag als warrior gedragen wou. Ze bleef liggen. Mooi. De witte tom zou dan ook geen verdere aandacht aan haar besteden. Ze had haar lesje geleerd en meer zou de witte tom niet doen. Hij was misschien een Fox-hearted, hij was geen mishandelaar en vooral geen moordenaar. Afwachtend stond hij klaar voor de volgende Shadowclanner die een lesje mocht leren. Dit keer was het tenminste een volwassen iemand. Mooi. Whitewalker dook licht door zijn voorhand klaar om zijn aanval te ontwijken. Iets wat niet moeilijk was. De tom rende op hem af, wat al makkelijk te zien was, en daarbij gebruikte hij een sprong als eerste aanval. Behendig schoof hij opzij toen de Shadowclanner met zijn uitgeslagen klauwen naar hem uitvloog. In zijn beweging hief hij zijn poot omhoog en sloeg hij richting de voorbij springede warrior toe. Hiermee hoopte hij dat zijn klauwen minstens langs zijn gezicht of flank zou glijden terwijl hij zo door de lucht 'vloog'. Snel daarna draaide Whitewalker zich om en probeerde hij zijn tegenstander neer te beuken met zijn gewicht toen de blauwgrijze Shadowclanner weer op de grond terecht kwam.

TAG: @Bluejay - Have fun!


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
Richie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 83 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Fleckhound
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 11:31

Riverclanners waren vaak grote stevige katten, gespierd van het zwemmen. Maar Fleckhound, Fleckhound had een geheel andere bouw. Hoewel zijn spieren rimpelde onder zijn huid was hij slank en hoog op stevige achterpoten. Zijn uitstraling was echter niet die van een Windclanner, hij zag er vele mare exotischer uit dan de clanners. Echter had hij wel Riverclan bloed in hem en wist hij niet beter dat hij een 'volledige' Riverclanner was. De vliesjes onder zijn tenen nam soms wat brokjes sneeuw mee terwijl hij over de witte land heen rende. Zijn groep werd geleid door Blueflower en toen zij zich mengde in het gevecht betekende dat het nu ook tijd was voor hun om een slachtoffer te vinden. Zijn ogen gingen rond maar Fleckhound was niet keuskeurig. Elk bloed smaakte het zelfde. Vlees was misschien een ander verhaal maar vandaag kon hij moeilijk zijn wangen volproppen. Alleen bloed.. Alleen bloed. Herhaalde hij in zijn hoofd voor hij zich tussen drie vechtende katten mengde. Zijn clangenoot Hermitshell werd zowel door een Shadowclanner als een Rogue aangevallen. Beetje lullig was het niet? Fleckhound verschool zich tussen de vechtende katten en kwam als een glibebrige slang naar voren, toen hij dicht genoeg bij de rogue stond sprong hij behendig omhoog en probeerde op de rug van de Rogue te komen terwijl hij nu afgeleid was in het gevecht. Als zijn sprong lukte zou hij zijn klauwen in de schouders slaan voor houvast terwijl zijn kaken naar zijn nek zouden zoeken.

- Fleckhound helpt @Hermitshell door @Brokentune aan te vallen.


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dasj6910[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Db9kxn10
Who keeps company with the wolves will learn to howl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Yo10
Sannemander
525
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 11:47


Hoewel volledig stil te zijn geweest had de grote witte verschijning hem opgemerkt, zijn brandende oranje ogen waren makkelijk van het donker te onderscheiden. Erg lastig was het dan ook niet zijn tegen aanval te voorspellen, de shadowclanner had zijn lot al bezegeld. Schrok er niet van scherpe nagels over zijn flank getrokken te krijgen, hield zijn kaken wat strakker op elkaar. Zo snel als de oudere warrior de grond gevonden had, draaide hij zich om. Zag toe hoe de witte warrior zijn kant op kwam.  Bluejay greens lichtjes, bewoog zich kundig op zij met het momentum dat hij in zijn draai had opgemaakt, in de hoop de witte kater naar voren te doen schieten. Sloeg met uitgeklapte nagels tegen de richting in die de witte kater in beukte, in de hoop zijn klauwen over diens zij te laten scheuren. Hield zijn alerte blik berekenend op de jongere warrior. Hij wilde dansen, dan zouden ze dansen.

Tag: @Whitewalker
Be loyal to what matters most.

[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Blues_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 11:56

There's really just one thing that we have in common:
Neither of us will be missed

Oh, hoe erg hij hier van genoot. Zijn schaterlach vervaagde en hij keek om zich heen, net op tijd om te zien hoe een bruine kater op hem af kwam stormen. Eindelijk dan, hij mocht plezier hebben. De andere mocht misschien wel groter zijn, dat hield Grimestripe echt niet tegen. Hij maakte een sprong naar achteren en liet de andere op hem afkomen. Op het moment dat die dichtbij genoeg was gooide de gestreepte Riverclanner zich naar voren met zijn klauwen uit. In een poging om de Shadowclanner te raken waar hij maar kon. Het scheelde niet voor hem, zoveel mogelijk verwonden was het eerste waar hij op uit was. Misschien wel totdat ze doodbloedde voor zijn ogen.


Tag: @Inkspots


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Ongeti12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 12:21


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dbep0o11

Shatteredice liep mee met de tweede groep, de groep van Blueflower om precies te zijn. Haar oogje gleed over de vlaktes heen die wit uitgestrekt voor hun lag. Shadowclan was er al en vocht tegen enkele rogue's. Haar blik stond verward. Waarom in Starclan's naam stonden deze groep wilde ineens op hun gebied tegen de vijand te vechten? Ze hadden in ieder geval geholpen door tijd te winnen dat was zeker maar als dat ook de bedoeling geweest was was een grote vraag. Shatteredice had echter geen tijd om er over na te denken en ze bestempelde het als toeval. Toen Crystal's aanvalskreet klonk schrokken de rogue's op en vluchtte ze. Shatteredice keek naar Blueflower en ook de Deputy kwam nu in beweging. Ze volgde de rest van de groep en rende naar de openveld waar het gevecht losgebarsten was. Rode spetters sierde al de sneeuw onder haar pootjes en kort slikte ze. Hoe vaak ze al een oorlog meegemaakt had.. het zou nooit wennen. Met haar snelheid schoot ze de rest van de groep voorbij en gebruikte ze haar Windclan bloed om de vijand te verwarren. Immers zouden ze geen kleine snelle Riverclanner verwachten. Bij de eerste de beste kat die ze tegenkwam schoot ze plots zijwaarts tot stilstand waardoor een hoop sneeuw opstoof richting de lichaam van de Shadowclanner. Door deze verrassing kon ze misschien wel de eerste slag uitdelen.

[Open]

[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dbep0o11


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 15:39

Misschien was het hier al te vroeg voor in het gevecht, maar dan had ze maar niet aan de jonge apprentice moeten zitten. Een die er eigenlijk helemaal niet had moeten zijn, maar hij zou later uitzoeken hoe dit zich voor had kunnen doen. Daar was nu niet de tijd voor tussen al deze vechtende katten. Natuurlijk kwamen er geen woorden meer uit de bek van Crystalshell, hij had het moeten weten. Ze zou het niet toegeven, maar hij wist dondersgoed wat ze had lopen doen. En hij zou het vanzelf wel uit Brokentune krijgen, dan zou hij de volgende gathering genoeg te vertellen hebben hoe dit vandaag ook zou eindigen. Ze begon om hem heen te cirkelen en hij volgde haar met zijn blik. Zijn linkerschouder deed pijn door de beet die hij daar opgevangen had, maar dat negeerde hij voor nu. Zolang de schouder hem nog kon dragen, dan was pijn niks eerlijk. Misschien was dat wel een voordeel aan al een paar keer dood te zijn gegaan, dan had je wel ergere pijn dan dit meegemaakt. Hij spande zijn spieren aan en vernauwde zijn ogen, als ze niet als eerste ging aanvallen, dan zou het aan hem zijn. Zelf was hij ook beter in verdedigen, maar hij had ook de kracht om aan te vallen als het nodig was. Hij schoot dan ook naar voren zodra hij de kans zag en haalde hard uit naar haar kop met zijn rechterpoot. Hij schatte de kans niet groot in dat het raak zou zijn, maar het zou er hopelijk voor zorgen dat Crystalshell aan zou vallen.

Tag: Crystalstar


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
668
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 16:05

Het zou niet verrassend moeten zijn dat de deputy haar eerste uithaal wist te ontwijken, maar toch voelde ze wel een lichte teleurstelling. Het had het makkelijker gemaakt als ze een goede tik had weten te verkopen, maar dit maakte het gevecht misschien ook wel eerlijker. In ieder geval had ze een aantal krassen al weten te maken, het was een begin. De deputy was kleiner dan haar, maar dat betekende wel dat ze behendiger zou zijn. Toch ontweek ze daarom niet toen de ander naar haar toe kwam en haar tanden in haar probeerde te zetten. Ze duwde haar schouder stevig tegen de deputy aan, hopende haar zo naar de grond te werken. De tanden die zich daar in vast zouden bijten voor even zou ze voor lief nemen.

Tag: Blueflower


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Image
Bo3
1489
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 16:08

Ze hoorde het nieuwe geschreeuw, en begreep dat er meer Shadowclanwarriors waren gearriveerd, maar haar ogen weken niet van haar prijs. Dit was het gevecht waarop ze allebei gewacht hadden. Seizoenen lang hadden de twee elkaar opgehitst, maar nooit was het tot een confrontatie gekomen. En nu stonden ze hier, eindelijk. Zoals Crystalstar had gehoopt viel Acornstar uiteindelijk als eerste aan. Ze kende hem goed, en kon wel een inschatting maken van zijn capaciteiten, maar echt zien vechten had ze hem niet. Gelukkig was dat wederzijds, dus de kansen waren niet zwaar tegen haar gekeerd. Met een snelheid die ze niet zag aankomen schoot Acornstar naar voren en haalde hij uit. Direct werd het haar duidelijk dat tientallen moons meer ervaring heel wat uitmaakte. Ze wist weg te duiken en haar oren plat te leggen, maar het scheelde zo weinig dat ze zijn poot over de bovenkant van haar kop voelde glijden. Vanuit haar ineengedoken positie lanceerde Crystalstar zichzelf, en probeerde Acornstar met het dak van haar kop een harde stoot tegen zijn neus te geven.

[Acorn]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 16:13


Hij had de kater nu onder zijn poot vast, maar wist niet zo goed wat nu te doen. Twistedheart was hier niet voor gemaakt en zou niet zomaar de buik van de ander gaan bewerken. Dat zouden lelijke wonden opleveren, misschien zelfs levensbedreigend. Nog voor hij verder een plan had bedacht rukte Hermit zich los. Hij kwam snel weer overeind en Twis zette zich schrap voor de volgende aanval. Maar die aanval kwam niet, van van Hermit in ieder geval. Zelf kreeg hij echter ook geen aanval. Het was een bruine Rogue die de RiverClanner had aangevallen. Twisted draaide zijn oren naar achter, verbaasd dat hij was over deze actie. Stonden de Rogue's niet aan RiverClans kant? Of had hij zich vergist? Het leek er echter niet op toen hij een gemene sis kreeg van de Rogue, die duidelijk wilde dat hij niet in de buurt mocht komen. Okay, dit was vreemd en hij wist niet wat hij moest doen. Gelukkig werd de keuze weer voor hem gemaakt, want nog een RiverClanner kwam op het toneel. Twisted haalde opgelucht adem toen hij niet aangevallen werd, maar de Rogue wel. Hermitshell was nu echter weer vrij en hoewel Twisted zo graag zo ver mogelijk van de strijd verdwijderd wilde worden, besloot hij toch zijn acties maar te forceren. Hij sprong weer op de jonge Warrior, hopend dat zijn aanval op diens schouder raak was.

Twistedheart valt @Hermitshell weer aan


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilypool
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
287
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 16:15

Ze had duidelijk geen tijd om te controleren of haar zus ook daadwerkelijk wakker zou worden, want een van de shadowclanners kwam hun kant uit. Beschermend ging ze voor Dreamdust staan, want ze ging het niet laten gebeuren dat die aangevallen werd zonder eerst de kans te hebben om overeind te komen of wakker te worden. Ze kon dan ook moeilijk uit de weg duiken toen de oudere kater op haar af kwam, maar hem frontaal aangaan was niet verstandig. Ze schoot dan toch een stukje opzij en probeerde haar nagels over de flank van de ander te halen, hierbij vonden zijn nagels kort de zijkant van haar hals, maar lieten daar alleen wat krassen achter.

Tag: Hazelnut


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluebell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluebell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 16:35

Ze had met een aantal van de andere shadowclanners liggen wachten tot het teken kwam van hun deputy. Dit zou haar eerste gevecht sinds Bloodclan weer zijn en nadat ze manen in de nursery had gelegen. Ze hoopte ergens dat ze weer goed genoeg op peil was met alles, maar dat zou vannacht wel blijken. Zodra het teken dan ook kwam, schoot ze met de rest de struiken uit naar de vechtende katten toe. Ze liet haar ogen rond gaan, zoekende naar riverclanners die nog niet aangevallen werden en merkte er een op die snel was en tussen de vechtende katten door rende. Ze blokkeerde het pad van de poes, maar als dank daarvoor kreeg ze sneeuw die opstoof. Snel haalde ze er doorheen uit met haar voorpoot, hopende alsnog de riverclanner te raken. Ze ging de ander niet de kans geven om er meteen gebruik van te maken, ook al zag ze niet precies waar ze moest mikken.

Tag: Shatteredice


[SC x RC] Now or never - Pagina 5 S3YZd1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 5 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitimevr 9 apr 2021 - 16:44

Behoedzaam keek Pantherlight om haar heen. Er waren nu meer ShadowClanners. Haar Clangenoten leken niet echt hulp nodig te hebben, dus zocht ze maar een vijand uit. Dwars door de vechtende katten zag ze een ShadowClan kater rennen. De zwarte poes zette de achtervolging in. Ze sneed stukken af waardoor ze dichterbij kwam. Ze herkende de kater: Settleddust. Deputy van de ShadowClan. De vechtende katten zorgde ervoor dat ze minder zichtbaar was. Toch nog een voordeel. Langzaam kwam ze dichterbij en wanneer ze dichtbij genoeg was probeerde ze op de rug van de ShadowClan deputy te springen.

Tag:  @Settleddust


Laatst aangepast door Pantherlight op za 10 apr 2021 - 11:55; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 5 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 5 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: