[KS] Is it a crime to share a bond? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Is it a crime to share a bond?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coacaze
Member
[KS] Is it a crime to share a bond? Cola-being-a-dummy
Ema
180
Actief
They say the world is blue when the sky is pink
They say the clouds are white 'cause the printer ran out of ink

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Loner
Coacaze
BerichtOnderwerp: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitimevr 30 apr 2021 - 20:53Hey beste mensies!
Vandaag kom ik weer met iets raars, wat typisch is voor mij xD.

Oké so, remember this guy? Jep, Coa. Als in, de almachtige Colakaas.
Aangezien deze gast nu het saaiste leven ooit heeft en steeds rondwandelt in de eindeloze cirkel des doems, moet er toch iets interessants gebeuren in zijn leventje? Aanschouw hier.

Op het pad dat hij loopt komt hij eindelijk, na zo’n lange, eeuwig durende tocht weer een half versleten schuur tegen ergens in het rogue territorium. Het is like, zo versleten dat het amper een dak heeft om onder te schuilen en de muren zijn half open gebarst vanwege de wind en andere omstandigheden. De tom besluit zelf dat het een goed plekje is om even te blijven aangezien doelloos rondlopen hem wat beu wordt, echter klinkt er plotseling wat gepiep vanuit het hoekje. Het hoekje leek gewoon op een hoop mos en hij vroeg zich even af of mos kon piepen, maar nee. Zie hier, drie kittens komen tevoorschijn uit het mos. Oh geweldig, drie irritante piepers.

De kittens hadden wat geleefd met de overschotten van prooien die de ouders hadden achtergelaten. Waar dat de ouders naartoe waren – geen idee. De kits vragen steeds murmelend tegen elkaar waar dat mama/papa bleef, en de kater zuchtte natuurlijk even. Kittens ook eh.

Omdat de kittens zo zielig en alleen waren zonder gezelschap voor een hele dag besloot de kater in de buurt van deze te blijven aangezien hij  zelf erg eenzaam was. Niet dat hij de piepers leuk vond maar dan was hij tenminste niet helemaal alleen voor een dagje. Toen de ochtend viel de volgende dag besloot hij te vertrekken maar de ouders waren er nog steeds niet en de kits waren zo eenzaam. De tom besluit wat te gaan proberen jagen met zijn ‘goede’ jaagskills en ving twee muisjes. De ene at hij op maar hij wilde eens gaan kijken of die ouders tegen dan al terug waren. Echter toen hij terug kwam bij de schuur waren het nog altijd de drie zelfde zielige kittens zonder ouders. Hij vond dit vrij vervelend, maar besloot om zo lief te zijn en de muis die hij had gevangen aan hen te geven. Hij herhaalde deze cyclus; tot het bleek dat die ouders nooit meer terugkwamen. Ergens had de kater een innerlijke angst omdat zijn allereerste apprentice was gestorven omdat hij niet goed had opgelet, maar hij wilde iets goeds doen.

En daarmee...
Was hij in ieder geval niet meer zo alleen.

Dus...
Ik zoek dus drie kittens die rond de 5-6 moons zullen zijn zodat ze ook kunnen rondlopen en strangers kunnen meeten want dat is altijd leuk. Deze zullen achtergelaten zijn omdat beide ouders zijn gestorven ergens ver weg (overreden, verdronken, of al die andere manieren waarop je kan dood gaan lol). Dus ze worden vanaf nu 'verzorgd' door meneer Bosbes, al zullen ze probs zelf al vrij zelfstandig zijn. De kits zullen waarschijnlijk ook gewend zijn aan korte afstanden rondreizen aangezien de og. ouders ook gewoon ronddwaalden en dus zullen ze misschien op een dag een betere thuis vinden of zelfs naar de bergen toe gaan, het is mij gelijk, we zullen samen wel iets plotten hihi. Het is gewoon dat deze schuur niet een hele lifetime gaat blijven staan omdat het zo fragiel is x3.

Persoonlijkheid en uiterlijk daar ben je helemaal vrij in aangezien de ouders ongekend zijn. De naam mag je ook zelf bepalen. Echter ken je Coa, hij zal alles en iedereen bijnamen geven xD tot hij leert dat de echte naam misschien toch logischer is om hen bij te noemen.

En voor de rest gewoon de rpg laten go'en met de flow <3.


Hopelijk is er amino voor xoxo
-Ema, je lokale Kiwi Lord en de ultieme baby

hoop dat ik geen foutjes heb getypt ofzo want dit heeft me 3 uren geduurd xD


If I do think I am awesome...
[KS] Is it a crime to share a bond? Coa_si11
then I am awesome, regardless of what others say.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Med. cat apprentice
[KS] Is it a crime to share a bond? Unknown
Ema
502
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 17 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Med. Cat. Apprentice
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitimeza 22 mei 2021 - 20:33

Bump <3


One good deed
always sparks another
[KS] Is it a crime to share a bond? Shiny_sig_17
and that'll make you shine like a star

:✧:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Is it a crime to share a bond? FOSOGJ7

12
Actief
be nirvana , be salvation
be all things to all men ,CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lavender •
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 18:20

electric heartbeat

Twee kleine oogjes blonken vanuit een hoopje mos. Hij had besloten om met zijn siblings hier te schuilen. Niet in de schuur, maar in het mos. De schuur was een plek waar zijn ouders hem zouden opwachten. Dat hadden ze beloofd. Toen hij dan ook pootstappen hoorde opende hij zijn grote oogjes. De kater rook niet als zijn ouders en hij was zeker lelijker! De kleine kitten slaakte een luide piep, een strijdkreet. Hij vloog naar voren en probeerde de vreemdeling op de neus te meppen, mét nagels natuurlijk. "Pshhhhtt," siste hij. Zelfs met zijn kromme, hoge rug was hij nog maar klein. Veel kleiner dan zijn tegenstander.

[KS] Is it a crime to share a bond? UDTXrhX

Hallo, dit is Pjotr een klein wit katertje met heel lichte aftekeningen op zijn gezichtje, poten en staart. In dit gezichtje staan twee vlammende blauwe oogjes. Net zo blauw als de wolken die 's nachts vredig dobberen over het landschap. Pjotr is echter niet een en al zoet. Hij heeft een sterke wil, is dapper en dom. Zijn ouders verlaten hem wanneer hij 5 moons is en dit zal voor het nodige trauma zorgen, maar voor nu is hij nog even lief.  
Would you miss me
If I slit your throat


it's tough to be a princess  ,
[KS] Is it a crime to share a bond? NaJ1eBk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[KS] Is it a crime to share a bond? Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 21:40

Naam: Void
Vacht kleur: Zwart
Oog kleur: fel geel
Vacht lengte: Kort
Geschiedenis: Al zins zij en haar andere siblings konden lopen gingen ze van Hot naar her. Steeds niet al te ver, maar de reisjes werden steeds langer, namaten de kittens ouder werden. Maar toen papa en mama vertelde dat ze zich in het mos moesten verstoppen tot ze weer terug kwamen met prooi. Void kroop bij haar familie en ze was benieuwd waarmee ze weer thuis zouden komen, maar het duurde zo lang en ze hadden alle prooi die hun pap en mam eerder hadden meegenomen al helemaal kaal geplukt. Het zwarte kitten was al aan het proberen om incekten te vangen, maar die waren vies als je ze op at. Tot een grote kater langs kwam, (die hun eerst geen blik waardig gunde.) Ze had gedacht dat het een van hun ouders was geweest.
Karakter: Speels, goed gelovig, Snel lerend, naïef. De rest kan later nog komen.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Med. cat apprentice
[KS] Is it a crime to share a bond? Unknown
Ema
502
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 17 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Med. Cat. Apprentice
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitimedi 1 jun 2021 - 18:02

Ik zet de deadline op 20 juni <3.
Jullie hebben tot dan om jullie aan te melden :3


One good deed
always sparks another
[KS] Is it a crime to share a bond? Shiny_sig_17
and that'll make you shine like a star

:✧:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Med. cat apprentice
[KS] Is it a crime to share a bond? Unknown
Ema
502
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 17 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Med. Cat. Apprentice
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitimezo 20 jun 2021 - 11:32

Hoihoi!

Aangezien er maar twee kittens zijn aangemeld verwelkom ik ze allebei in deze familie <3.
Welkom Pjotr en Void! Laten we er wat leuks van maken!


One good deed
always sparks another
[KS] Is it a crime to share a bond? Shiny_sig_17
and that'll make you shine like a star

:✧:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Is it a crime to share a bond?   [KS] Is it a crime to share a bond? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Is it a crime to share a bond?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: