Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring August10
Bo3
990
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimevr 30 apr 2021 - 21:18


Ze werd wakker in de volmaakte wereld van haar voorouders. Een tel geleden had Crystalstar's lichaam nog gebrand van de wonden, en haar vacht was kleverig geweest van het bloed. Nu voelde ze geen pijn en was ze rein. Afwezig vroeg de Riverclanleader zich af of haar laatste aanval veel zou hebben uitgehaald, en of het lang zou duren voordat ze weer wakker zou worden. De tijd leek hier altijd veel langzamer te gaan. De laatste keer had het geleken alsof ze een lange wandeling door het prachtige gebied had gemaakt, voordat ze in haar lichaam terug was gekeerd. Ook nu begon Crystalstar te lopen. Het gras was zo zacht, de geluiden waren zo kalmerend. Uiteindelijk zou ze terug moeten keren, maar op dit moment was ze voor heel even helemaal rustig. En toen zag ze hem. Acornstar stond niet ver van haar vandaan. In het land van de levenden was hij haar aartsrivaal. Maar hier kon Crystalstar niet veel meer dan verbazing opbrengen. Ze waren dus echt allebei kinderen van Starclan, hoeveel ze het elkaar ook misgunden. De grijze kattin liep door het sterverlichte landschap, totdat ze oog in oog met Acornstar stond. "Jij.." Miauwde ze. Haar woede en haar haat waren niet helemaal weg, maar hier schenen ze afgestompt te zijn.

[Acorn & Ocean]


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimevr 30 apr 2021 - 22:17

Een leven verliezen, het was niks nieuws voor hem, maar deze keer was het toch bijzonder. Het zou alles bepalen hoe het hierna verder zou gaan. Hij had tenslotte Crystalshell ook neer zien gaan en nu was het de vraag of ze hier ook daadwerkelijk terecht zou komen of dat ze inderdaad maar een leven had en hij nog een moord op zijn naam had staan. Een rilling liep over zijn rug bij die gedachte, nee, hij hoopte het eigenlijk niet. Hij had al genoeg dat hem achterna zat, zonder er nog een moord bij te voegen. Hij kwam overeind en strekte zijn poten stuk voor stuk. Zijn blik ging naar zijn eigen vorm die zichtbaar was een eindje verderop. Het werd helderder met de keer dat hij een leven verloor en hij kon het nu al aardig duidelijk zien. Een teken dat hij al veel levens verloren had. Maar hij had er nog drie. Nog drie die hij voor zijn clan zou gebruiken. Ook al waren ze lang niet allemaal te vertrouwen, hij moest wel.

Een stem deed hem omkijken, zijn blik van zijn starclanfoguur halende. Ah, daar was ze. Als ze hier was, dan betekende dat dat Starclan haar in ieder geval nog accepteerde of niet? Waarom hadden ze hem dan verteld dat Riverclan geen plek meer had, dat het een gevaar voor hem en zijn clan was? Dat de boom een teken was? Hadden ze hem voorgelogen? Hadden ze hem gebruikt? Hem verraden? Net als al die andere katten? Was Starclan net zo erg? Hij wist dat er veel emoties nu zichtbaar moesten zijn in zijn ogen, hij leek ze hier in Starclan nooit te kunnen verbergen. Maar waarom had Starclan hem verraden? Waarom hadden ze hem iets verteld dat niet waar leek te zijn? "Stelletje verraders," Gromde hij dan ook. Het was niet richting Crystalstar, nee, het was tegen Starclan en al die katten die hem leken te verraden. Keer op keer gebeurde het weer. Waarom liet hij zich erin meeslepen?


If you are strong, you'll find responsibility
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 29puumf
~Butter(fly)~
3417
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimevr 30 apr 2021 - 23:41

WindClan
Leader

Oceanstar had zwijgend het gevecht gevolgd. Ze keek niet eens echt gefocust naar de katten op het strijdveld, ook niet naar de Rogues die door Crystalstar erbij waren gehaald. Ze wist hoe dit ging eindigen, het kon maar op een manier eindigen. Twee Leaders die een leven zouden verliezen, en ze hoopte dat dit de enige katten waren die zich hier zouden tonen. Haar blauwe ogen stonden zacht terwijl ze een tikkeltje gefrustreerd met haar staart sloeg, er was weinig dat Starclan kon doen om het nog duidelijker te maken, dan direct spreken met de katten die deze Clans zo harde oorlog hadden in gewerkt. Zelfs nadat er een Profecy, een waarschuwing, was gegeven. Aan alle Medicine Cats, zelfs naar de brand. Er waren verkeerde conclusies gemaakt, en die was ze van plan recht te zetten.

Eerst verscheen een grijze kattin, de Leader van Riverclan. Ze zei nog niets, er was weinig dat ze te zeggen had, het was zelden dat Oceanstar zo stil de anderen zou opwachten, meestal had ze wel een bemoedigend woord of gebaar voor hen klaar staan. Het feit dat ze enkel met het puntje van haar staart zwiepte, vertelde waarschijnlijk al voldoende. Afkeur was wellicht niet in haar houding te lezen, meer de zorg die ze droeg. Crystalstar liep door tot de kater die ook een leven moest achter laten. 'Jij.' De woede en haat leken nog lang niet weg gespoeld, weg gevloeid maar als ze nog iets van respect hadden zouden ze in haar aanwezigheid toch iets bedaren. Toch liet ze zich nog niet extreem sterk zien. Ze nam de tijd om hen te benaderen, ze had de tijd ook wel nodig. Immers draaiden haar hersenen overuren.

'Stelletje verraders,' gromde Acornstar, de opvolger van wie ooit haar vriend was geweest, maar uiteindelijk een slechte Leader bleek te zijn, Tallshadow. Voordat ze op deze neutrale grond verder konden vechtten stapte de jonge overleden Leader naar voren toe, en zette zich woordeloos tussen beide katten in. 'Crystalstar en Acornstar. Er is veel waar ik jullie op aan moet spreken, en geen tijd voor woede en onrust hier in Starclan. Dit is geen plek voor oorlog.' Haar stem klonk kalm en evenwichtig, het was duidelijk dat ze de moeder van Windclan was geweest, en dat deze twee katten in haar ogen niets meer waren dan een stelletje verwaande kittens. Tenminste zoals ze zich gedroegen hadden ze blijkbaar dezelfde behandeling nodig. De sterren schitterden in haar vriendelijke ogen die scherp naar Acornstar gleden. 'Starclan heeft niet gezegd wat jij denkt dat wij gezegd hebben. Je bent verkeerd geïnformeerd geweest.' Haar stem klonk somber voordat ze haar blik op Crystalstar richtte. 'Crystalstar soms is het beter om je fouten toe te kennen naar hen wiens haren je hebt gekrengt. In plaats daarvan ben je je klaar gaan maken voor oorlog. Starclan verwacht betere keuzes van diens Leaders,' Haar stem was zacht, warm maar ook zeer duidelijk een berisping. 'Ik heb altijd beter verwacht van Shadowclan en Riverclan. Nu wij dat achter de rug hebben. Mogen jullie mij vertellen waarom jullie het leuk leken om Starclan op deze manier te bezoeken.' Ze hield er niet van om levens af te nemen, niet voor iets dat nooit had moeten gebeuren.


Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Oceano10
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring LcrIgCQGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring JwNO92gGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring EjrsROFGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring UK1ajoIGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 3qCkg2fp_oGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring August10
Bo3
990
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimeza 1 mei 2021 - 22:07

Zijn ogen verraden hem. Ze zag de schok, en de woede. Nu moest hij haar erkennen, en tegelijkertijd voelde hij zich in de steek gelaten door zijn eigen voorouders. Bijna had Crystalstar medelijden met Acornstar, bijna. Maar toen hoorde ze de woorden die hij nu zei, en kwamen al die andere woorden ook weer bij haar terug. Het was begonnen met zijn wens haar nooit leider te zien worden, en was opgevolgd door zijn beweren dat zij en Riverclan niet eens meer in het woud thuishoorden. En hij had twee keer zijn zin niet gekregen. Zij zou in het woud blijven, als Riverclan's leader. Ze draaide zich met een ruk om bij een bekende stem. Oceanstar. Crystalstar staarde haar aan, en zij niets. Het was niet haar plan geweest om Acornstar hier toe te gaan schreeuwen, maar ze hield het voor zich. Dit was Starclan's domein, en Starclan bleef het hoogste gezag. Oceanstar ging verder, en voelde een enorm gewicht van zich afglijden toen ze hoorde dat Acornstar's profetie inderdaad vals was geweest. Toen draaide de voormalige leider zich naar haar toe, en de spanning was terug. Opnieuw besloot de kattin haar stilte te bewaren. Ze had veel te zeggen over het ontwikkelde conflict, maar met Starclan zou zelfs zij niet in discussie treden. Pas toen Oceanstar klaar was met praten sprak Crystalstar weer: "Starclan's giften zijn me veel waard, maar de levens van mijn clangenoten nog veel meer. Als zij bedreigd worden met verdrijving, dat zal ik vechten. En dan laat ik mijn clan niet alleen voor mij vechten. Dan sta ik tussen hen in. En dan geef ik het meeste, omdat ik de enige ben die het zich kan veroorloven." De harde kilheid was nergens in haar stem te vinden. Dit was Crystalstar zoals Crystalshell haar zich had voorgesteld. Boven alles uit zou ze nog altijd liever Starclan dan Riverclan verloochenen, hoeveel ze de sterren ook liefhad.


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimeza 1 mei 2021 - 22:24

Zijn ogen vernauwden zich toen Oceanstar ter tonele verscheen. De poes die later dan hem deputy was geworden en als leader gestorven was. Haar woorden staken, ze ontkende alles. Ging Starclan hem dit nu echt aandoen? Door tegen hem te liegen? Of hadden ze de eerste keer al tegen hem gelogen? Hij was er zeker van dat dat een boodschap van Starclan geweest was, net als de boodschap die Newtpaw gehad had. "En hoezo klopt dat niet? Ik heb het toch echt hier in Starclan van iemand van jullie gehoord," Of wilde ze beweren dat het gelogen was? Dat het niet waar was? "Of houden jullie er nu ook van om tegen me te liegen?" En me te verraden. Maar dat was iets dat hij niet hardop erachteraan ging zeggen. Crystalstar was hier tenslotte ook nog. Zijn blik ging naar de poes toen deze sprak. "Dus een onschuldige kat ervoor martelen hoort erbij?" Nee, dat zou hij haar nooit vergeven. "Daardoor gaf je me geen keuze meer," Dat was de druppel geweest en toen stond Starclan ook nog eens aan zijn zijde, maar mogelijk hadden ze hem al die tijd al voor zitten liegen, dan was dit alles zonder enige reden geweest. Nee, dan was er altijd nog de reden waar Crystalstar zijn zoon had gemarteld. Dat was reden genoeg. Maar dan had het niks met Starclan te maken gehad.


If you are strong, you'll find responsibility
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 29puumf
~Butter(fly)~
3417
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimeza 1 mei 2021 - 23:01

WindClan
Leader

Oceanstar wist dat ze er een behoorlijke kluif aan zou hebben. Het kalmeren van twee felle, sterke leiders. Dit was niet iets dat ze dagelijks had gedaan, al kon er anders gezegd worden. Het geduld van Oceanstar was altijd groots geweest, des te meer al Starclanner. Ze kon wellicht afkeuren wat er gebeurd was, maar als het er op aan kwam zou ze de Leaders het liefste veilig weer terug sturen. Iedereen wist dat de Clans hen nodig hadden, zeker als het gevecht nog door ging terwijl zij hen bij haar hield. Sterren flikkerde in haar vacht terwijl ze zich bijna ontspannen bewoog, al waren de zorgen op haar gezicht te zien, een gezicht dat meestal vredig en vriendelijk was wanneer ze een Leader begroette. Acornstar was een van de weinige katten die geen leven had gekregen van haar nadat ze was overleden. Crystalstar draaide zich met een ruk om naar de vroegere Windclan Leader toen ze sprak. Haar blauwe ogen stonden bezorgd, als de twee katten niet snel hun verschillen bij zouden leggen, dan zou het woud al helemaal een rommeltje worden. Ze zuchtte bijna onhoorbaar terwijl ze wachtte op de uitleg van beide Acornstar en Crystalstar.

'Starclan's giften zijn me veel waard, maar de levens van mijn clangenoten nog veel meer. Als zij bedreigd worden met verdrijving, dat zal ik vechten. En dan laat ik mijn clan niet alleen voor mij vechten. Dan sta ik tussen hen in. En dan geef ik het meeste, omdat ik de enige ben die het zich kan veroorloven,' Oceanstar zuchtte zwakjes voordat ze haar neus kort tegen de schouder van de Riverclan Leader drukte. 'Starclan loopt altijd zoveel mogelijk mee met diens gekozen Leaders en Medicine Cats. Echter kunnen wij niet bepalen welke weg jullie bewandelen. Het enige waar ik jullie voor kan waarschuwen is dat jullie een mogelijk eindeloos gevecht zijn begonnen  Dat deze katten, die voor jullie vechtten en hun leven leggen, dit enkel doen omdat er aan beide kanten fouten zijn gemaakt. Een deel van de fouten, daar heb jij ons al voor beantwoord Crystalstar. De fouten die Acornstar heeft gemaakt, zijn niet geheel zijn fout.' Haar stem klonk firm en het was duidelijk dat ze niet verwachtte dat ze een te groot weerwoord ging krijgen.

De jong gestorven Leader stapte toen op Acornstar af terwijl ze haar neusje kort op zijn schouder legde. Een rustig gebaar, een teken dat ze hen geen kwaad toe wenste, geen van beide. 'En hoezo klopt dat niet? Ik heb het toch echt hier in Starclan van iemand van jullie gehoord,' Haar ogen werden somber terwijl ze diep ademde, ze had hem niet kunnen beschermen. De overtocht van haar broer was zwaar voor haar gweest, ze was blind geweest naar zijn bedoelingen. 'Ik ben bang dat een deel van wat jouw verteld is, mij niet bekend naar de oren klinkt.' Haar stem klonk bijna kil toen ze over het hoogverraad van de vroegere Windclan Deputy sprak, al leek er ook pijn doorheen te vloeien. 'Of houden jullie er nu ook van om tegen me te liegen?' Oceanstar sloot haar ogen kort voordat ze haar kop schudde. 'Starclan liegt niet, maar we kunnen vaak ook niet alles vertellen omdat jullie zelf jullie pad moeten creëeren.' Haar ogen gleden naar Crystalstar alleen op dit moment was er geen afschuw in haar blik te lezen, enkel medelijden. Het was zeer spijtig dat het hierop aan moest komen.

'Dus een onschuldige kat ervoor martelen hoort erbij?' Het was een kitten van de kater, natuurlijk zou hij hier fel op tegen zijn. Martelen was ook niet iets dat hen een goede reputatie gaf. 'Daardoor gaf je me geen keuze meer,' Oceanstar zette haar haren op voordat ze met een grauw in haar stem de twee aan keek. 'Beide! Stilte! Terwijl jullie hier elkaar af lopen te bekken, lopen jullie Clangenoten gevaar. Als Leaders moet je verder denken dan jezelf, dan je Clan en soms betekend dat, dat jullie persoonlijke vendetta's neer moeten leggen. Een eindeloze oorlog, omdat elke kat fouten kan maken. Is dat waar jullie heen willen? Ik kan jullie er niet van weerhouden.' Haar stem werd zachter, ze kon hen niet stoppen als dit was wat ze echt wilden.

'Vertel mij, is dat wat een goede Leader doet? Ik ben een van de jongste Deputy's en Leaders geweest, ik ken de druk op de schouders. Ik ken het dat andere katten van andere Clans gewond raken door mede mijn schuld. Zoals toen Riverclan onze Clan moest redden van Twolegs en hun honden. Toen is er oorlog achter mijn rug om gevoerd, een oorlog die teveel levens heeft gekost. Dit is misschien net zo'n oorlog, zijn jullie nu ineens in Bloodclan veranderd? Crystalstar zolang jij geen empathie laat zien zul jij nooit de Leader zijn die je droomt te zijn. Acornstar zolang jij je enkel verraden voelt kan jij nooit je Clan in het gareel houden en hen geen leven gunnen die jij ze wilt geven.' Haar ogen gleden naar beide Leaders voordat ze naar achteren stapte. Het werd direct een wat zwaarder sfeertje, alsof ze een deel van het licht aan het dimmen was. Alsof ze hen wilde laten voelen hoe ongelofelijk bezorgd ze was. Voordat ze weer een stap naar het midden zette. Hiermee de omgeving weer verzachtte, verwarmde met haar bijna moederlijke aanwezigheid. 'Hoeveel levens is dit jullie waard? Elke seconde die jullie Clangenoten vechtten is een seconde waarin een kat in Starclan kan belanden. Hoeveel Clangenoten willen jullie afscheid van nemen? Hoeveel pijn willen jullie in de ogen van jullie vrienden en familie zien? Is dit het waard... Ze sloeg haar staart om haar voorpoten terwijl ze haar blauwe ogen sloot. Soms was het beter hen de vragen te laten beantwoorden. Ze was weer rustig, ze had hen laten zien wat zijzelf wist. Hen verteld wat ze moesten weten en zou hen even hun frustraties laten uitten totdat ze tot een beslissing kwamen. Vragen beantwoorden, wellicht dat ze dit ook nog zou doen. Liggende aan de ernst van de situatie. Ook zij wist echter niet alles. Ook zij wist enkel dat een deel van de berichten niet klopte, maar welk deel. Ze wilde dat Acornstar en Crystalstar zelf het pad zouden maken, het liefste een pad van vrede.


Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Oceano10
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring LcrIgCQGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring JwNO92gGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring EjrsROFGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring UK1ajoIGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 3qCkg2fp_oGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 0V0T0ZLL_o


Laatst aangepast door Oceanstar op ma 3 mei 2021 - 10:14; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring August10
Bo3
990
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimeza 1 mei 2021 - 23:56

Ooit had ze hem in de ogen gekeken en een voorbeeld gezien. Acorndust was de krachtige deputy geweest die zij had willen worden: klaar om een revolutie te starten en zijn clan te bevrijden van de greep van Bloodclan. Nu keek Crystalstar met andere ogen, en zag ze ook iemand anders. Zou ze hem ooit weer met een neutrale blik kunnen bekijken? Diep vanbinnen wist Crystalstar ook dat zíj degene was die de kans op verzoening tot het minimale had gemaakt door haar behandeling van Twistedheart. Het was een fout geweest waarvoor ze bij Starclan om vergiffenis had gevraagd. Maar als het Acornstar en Icecream waren geweest, dan zou zij nog eerder het bos platbranden in haar zoektocht naar wraak dan hem vergeven.

De aanraking van Oceanstar voelde warm en vertrouwd, maar een kilte hielt Crystalstar's hart vast. Ooit zouden ze elkaar nodig hebben? Wat wist Starclan dat zij niet wisten? Ging die over de prophecy van de medicine cats? En toen werd het verhaal van Acornstar's prophecy ontrafeld. Hij was voorgelogen, door Starclan's tegenhanger. Het idee dat zij mee hadden gespeeld in deze oorlog maakte Crystalstar misselijk, hoe kon Acornstar dat geloofd hebben? Ze wilde er iets over zeggen, maar blijkbaar had Oceanstar haar gedachten gelezen. De Starclankat maande hen beiden tot stilte en het was duidelijk dat ze hen wat inzicht wilde brengen. Crystalstar moest zich er telkens aan herinneren dat ze hier tegenover Starclan stond, ze mocht geen discussie voeren. Zelfs niet toen ze ervan werd verweten geen empathie te kunnen. Maar haar blik verstrakte wel degelijk, hoe respectvol ze ook bleef. Tot het einde zou ze aan Starclan trouw blijven, maar ze maakten het haar moeilijk.

"Ik kwam als deputy direct in een oorlog terecht die niet mijn eigen was. Toen stierf mijn leader, moest ik hem uit het niets opvolgen. Mijn clan voelde zich verraden, en ik voelde me bedreigd. Starclan moet begrijpen wat ik waarom heb gedaan.. Zelfs als er enorme fouten tussen zaten." Ze vermeed Acornstar's blik voor de eerste keer, ze kon niet in de ogen van de vader kijken. "Ik heb deze oorlog niet gevoerd om er zelf beter van te worden, ik heb alles voor mijn clan gedaan. Zelfs als ik daarvoor de dreigende waarschuwingen aan de kant moest schuiven." Ze zuchtte diep en wendde zich eindelijk weer tot Acornstar. Als het écht zo was dat ze elkaar ooit nodig zouden hebben, dat hun clans elkaar nodig zouden hebben, dan moest ze het nog eenmaal proberen. En deze keer, met Starclan als haar getuige, zou ze toegeven. "Acornstar, het spijt me van Twistedheart... Hij verdiende het niet. Haar keel werd droog en ze rilde, het voelde onnatuurlijk. Even schoot haar blik weer naar Oceanstar, en toen keek ze hém weer aan. "Trek je clan terug, en ik doe hetzelfde. Laat ons nog een keer spreken, samen.' Het was niet genoeg, dat zou hem niet overtuigen. Niet zolang zij vanuit de hoogte kon spreken en de goede van het verhaal kon zijn. "Ik smeek het je.


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimezo 2 mei 2021 - 12:05

Starclan loog niet? Hij deed zijn best om niet te lachen bij die woorden. Hoe wilden ze anders verklaren hoe Crystalstar hier stond en hoe hij en Newtpaw die prophecy gehad hadden over Riverclan. "Jullie liegen niet?" Sprak hij dan ook met vernauwde ogen. Nee, als dit allemaal niet klopte dan hadden ze gelogen, dat kon niet anders en dat betekende dat ze niet te vertrouwen waren, want ze durfden het zelfs niet toe te geven.

Hij luisterde naar haar volgende woorden en zuchtte. Het kwam altijd aan op dit niet? Hij had zijn clan gezegd alleen te doden wanneer er geen andere keuze was. Dat was hoe het zou moeten zijn. En er waren ook nog geen doden gevallen op hun twee en een rogue na voor zover hij wist. Nee, hij had zijn clan specifiek verteld dit volgens de code te doen. Crystalstar's woorden deden hem zijn ogen vernauwen. Nog een keer samenspreken? Een excuses? Een die hij misschien al vaker gehad had, maar die zeker nooit gemeend was. En de vraag om zijn clan terug te trekken. Maar de laatste woorden waren degene de zijn ogen wat deden verwijden, ze smeekte hem?

Hij liet zijn blik van Crystalstar naar Oceanstar gaan. "Oceanstar, je zou moeten weten dat ik mijn clan heb verteld niet te doden, tenzij ze ertoe gedwongen werden. En voor zover ik weet zijn wij de enige hier niet?Dan doen we toch iets goed lijkt me, doen we het volgens de warrior code." Nee, daar had hij zich aan willen houden en dat zou hij ook duidelijk maken hier. Zijn blik ging terug naar Crystalstar. "Ik zal mijn clan terugroepen." Sprak hij vermoeid uit. Waarom was altijd alles zo vermoeiend. "Je vergeven zal waarschijnlijk nog wat langer duren, want zo simpel is dat niet." Nee, hij moest nu om zien te gaan met het feit dat Starclan hem nu verraden had. Hij liet zijn blik dan ook naar Oceanstar gaan, vermoeidheid en somberheid was erin te lezen om de beslissing die hij hier ging maken. "Begrijp het niet verkeerd wat ik zo ga zeggen, maar ik kan geen verraders gebruiken terwijl ik mijn clan leidt en dan maakt het niet uit wie jullie zijn." Zijn blik droeg allerlei emoties en hij liet zijn blik naar de kopie van zijn lichaam hier in Starclan gaan. Hij zou hier nog drie keer terugkomen en de derde keer zou de laatste zijn, maar het zou de beslissing niet veranderen die hij nu maakte. "Ik heb niks aan een starclan die ik niet kan vertrouwen, dus deze beslissing is een zware, maar een die ik moet maken, voor mezelf en voor mijn clan." Nee, hij zou niet meer om te praten zijn. Het maakte hem niet uit dat Crystalstar dit hoorde. "Van nu af aan zal ik niet meer luisteren naar wat jullie me vertellen en op mijn eigen gevoel en kennis afgaan." Geen prophecies meer, niks. Gewoon zijn eigen gezonde verstand. Het leek erop dat het toch beter was om alles alleen te doen, om zich niet meer te laten beïnvloeden door anderen. En als dat betekende dat hij Starclan aan de kant moest schuiven, dan zou hij dat doen.


If you are strong, you'll find responsibility
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 29puumf
~Butter(fly)~
3417
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimewo 5 mei 2021 - 21:12

WindClan
Leader

Oceanstar wist dat ze hen niet lang hier zou kunnen houden, niet veel langer in ieder geval. Haar doel was enkel om hen een duw in de richting te sturen die misschien, ooit hen zou kunnen helpen. Beide Leaders waren trots en sterk, dit kon tegen elkaar in wrijven in plaats van helpen, toch hoopte ze dat ze hen kon raken, niet omdat ze hen zeer wilde doen maar omdat ze wilde dat ze gingen denken.

Acornstar was de volgende die reageerde. 'Jullie liegen niet?' Oceanstar kon moeilijk uitleggen dat hij een kater had gesproken die niet meer tot hen behoorde, zeker omdat hij ook veel Leaders een leven had gegeven vroeger. Net zoals zijzelf dat had gedaan, al was Acornstar een van de weinige die ze nog niet in Starclan had gesproken. Zijn vernauwde ogen deden haar kort met haar sierlijke staart zwiepen. Ze was niet boos, ze snapte zijn frustratie maar kon hem niet verder helpen. Ze kon hem niet vertellen wat er allemaal speelde, ze kon hem niet verder tonen wat er was gebeurd. De jong overleden Leader hoopte dat hij in staat zou zijn om het zelf uit te vinden, de waarheid. Op zijn tijd, ze kon het niet voor hem doen. Hij moest zelf de bewijzen vinden.

'Ik kwam als deputy direct in een oorlog terecht die niet mijn eigen was. Toen stierf mijn leader, moest ik hem uit het niets opvolgen. Mijn clan voelde zich verraden, en ik voelde me bedreigd. Starclan moet begrijpen wat ik waarom heb gedaan.. Zelfs als er enorme fouten tussen zaten.' Crystalstar vermeed te blik van de Shadowclanner, het was duidelijk dat ze hem niet geheel onder ogen kon komen, zich ergens toch schuldig voelde zelfs al probeerde ze dit meestal niet te tonen. Het was goed dat ze zich schuldig voelde, dat was misschien ook wel de reden waarom Starclan haar nog met respect aan konden kijken. 'Ik heb deze oorlog niet gevoerd om er zelf beter van te worden, ik heb alles voor mijn clan gedaan. Zelfs als ik daarvoor de dreigende waarschuwingen aan de kant moest schuiven.' De grijze Leader zuchtte diep, het was duidelijk dat het niet iets was dat ze makkelijk en snel deed. Oceanstar snorde zacht, een soort trotse glinstering leek in haar ogen te ontstaan, ze begreep dat het niet makkelijk was en toch nam de grijze kattin de eerste stap, zij was ook degene die de stap moest nemen. Acornstar was in dit geval de kat wiens zoon was kwaad gedaan. Ze was als moeder ook begripvol dat hij eiste dat Crystalstar ervoor zou boetten. 'Acornstar, het spijt me van Twistedheart... Hij verdiende het niet. ' De grijze kattin keek de Shadowclanner aan, Oceanstar hield haar hart vast, immers wist ze niet zeker of de ander open stond om dit te ontvangen. 'Trek je clan terug, en ik doe hetzelfde. Laat ons nog een keer spreken, samen.' Ze zouden dan zonder begeleiding van haar er uit moeten komen. Ze hoopte dat ze een weg op zouden gaan en beide in staat waren om dit achter hen te leggen. Dat er maar twee levens zouden worden genomen, die van de Leaders. 'Ik smeek het je.'

Acornstar leek in ieder geval verbaasd dat de andere Leader hem smeekte de oorlog te stoppen. 'Oceanstar, je zou moeten weten dat ik mijn clan heb verteld niet te doden, tenzij ze ertoe gedwongen werden. En voor zover ik weet zijn wij de enige hier niet?Dan doen we toch iets goed lijkt me, doen we het volgens de warrior code.' De grijze Leader knikte langzaam voordat ze hem met scherpe ogen aan keek. 'Maar dat betekend niet dat het uit wanhoop of woede niet kan gebeuren.' Mauwde ze zachtjes. Ze wilde niet een ruzie aanwakkeren, wetende dat Crystalstar feller de oorlog in was gegaan. Ik zal mijn clan terugroepen.' Sprak hij vermoeid uit. Oceanstar glimlachte zwakjes, het was goed dat ze voor nu niet zouden vechtten. 'Je vergeven zal waarschijnlijk nog wat langer duren, want zo simpel is dat niet.' Oceanstar stapte op Acornstar af terwijl ze zacht haar neusje tegen diens schouder drukte, een zacht warm gebaar, een van begrip. 'Vergeten doet een ouder het niet, dat zal elke kat die kittens heeft begrijpen.' Murmelde ze zachtjes. 

Ze wist echter nog niet wat er ging komen, ze was geen helderziende. 'Begrijp het niet verkeerd wat ik zo ga zeggen, maar ik kan geen verraders gebruiken terwijl ik mijn clan leidt en dan maakt het niet uit wie jullie zijn.' Zijn blik ervoor had haar al voorbereid dat hij hen op dit moment geen goed hart toe kon dragen. Hij was verslagen door de ervaringen en ze hadden hem niet kunnen bieden wat hij nodig had, niet geheel.'Ik heb niks aan een starclan die ik niet kan vertrouwen, dus deze beslissing is een zware, maar een die ik moet maken, voor mezelf en voor mijn clan.' De grijze tabby point knikte langzaam, ze begreep dat hij veel had om over na te denken. 'Van nu af aan zal ik niet meer luisteren naar wat jullie me vertellen en op mijn eigen gevoel en kennis afgaan.' Oceanstar haalde diep adem terwijl ze haar kopje in acceptatie neeg. 'Ik had dit persoonlijk liever niet gehoord, zolang je geen Bloodclan wordt zal ik je de rug niet toekeren.' Haar ogen glinsterden met spijt, veel meer kon ze niet. Behalve hopen dat de oudere kater zich hier doorheen zou vechtten en zijn jonge Medicine Cats in staat waren om hem toch te beïnvloeden als het echt nodig was. Ze hoopte dat die tijd nog ver weg lag. 

'Dan is het denk ik nu tijd dat ik van jullie een leven af neem. Jullie weer terug stuur naar jullie Clans. Tenzij er nog iets is wat jullie willen zeggen? Ik ben trots op jullie.' Er leek meer warmte te heersen, nu dat het zware voorbij was. Voor haar in ieder geval. Al was ze duidelijk nog steeds niet blij een leven af te moeten nemen. Twee levens om precies te zijn.
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Oceano10
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring LcrIgCQGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring JwNO92gGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring EjrsROFGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring UK1ajoIGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 3qCkg2fp_oGonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring August10
Bo3
990
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimedo 6 mei 2021 - 0:35

Van alle activiteiten die Crystalstar ooit had uitgevoerd, was smeken misschien wel de minst frequente geweest. En toch zat ze hier, en keek ze Acornstar gespannen aan, wachtend op zijn antwoord. Misschien zou ze hier in de levende wereld spijt van krijgen, maar het was belangrijk dat ze nu direct een oplossing vonden. Als Starclan hen waarschuwde, hen vertelde er niet mee verder te gaan, dan moesten ze nu stoppen. De opmerking die de Shadowclanleader als eerste maakte begroette Crystalstar slechts met een gelijkblijvende blik. Ja, zij was het gevecht ingegaan met de intentie om haar territorium en clan koste wat kost te beschermen. En wie zou het haar kwalijk nemen, nadat haar was verteld dat haar plek niet hier in het woud was. Maar toen kwam eindelijk de verlossing. Acornstar zou zijn clan laten terugtrekken. "Ik dank je.." Sprak Crystalstar zacht. Het was een heel vreemd gevoel, om hém te bedanken. "Ik vraag je niet om vergiffenis, we spreken nog wel verder, in onze wereld." Vervolgde ze, en voor het eerst sinds hun gesprek in Riverclan's kamp, boog ze haar kop naar hem, als teken van respect.

Acornstar's volgende uitspraken smoorden bijna de kiem van dat herleefde respect. Hij keerde zijn rug naar Starclan, en zou niet meer naar hen luisteren. Crystalstar wilde hem toeschreeuwen, hem op zijn fouten wijzen. Maar ze had een clan om te beschermen, en Acornstar kon net zo makkelijk Shadowclan door laten vechten. En dus liet ze voor het eerst in een lange tijd iets langs haar heen glijden. Oceanstar bleef ook verrassend kalm, en Crystalstar stond opnieuw versteld van Starclan's grootsheid. Zij waren werkelijk hoger dan de leaders, dan elke kat.

En toen was het einde van hun ontmoeting met Starclan daar: hun levens zouden worden afgenomen, en ze zouden worden teruggestuurd. "Ik ben er klaar voor, ik draag dit leven op aan mijn clan." Sprak Crystalstar zachtjes, en ze keek de Starclankat aan. Ze wilde terug.


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring   Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring Icon_minitimedo 6 mei 2021 - 16:48

Nee, het was geen makkelijke beslissing die hij hier maakte, maar wat had Starclan zijn clan in al die tijd gebracht? Een leider voor hem die niet geschikt was duidelijk, een waar hij alle problemen van had moeten oplossen. Gevolgd door van alles en nog wat, waar tussen onduidelijke prophecies zaten, maar blijkbaar ook prophecies die leugens waren. Hij was moe, zo moe van alles, maar wist dat hij door moest gaan. Nog drie keer, nog drie levens die hij voor zijn clan zou besteden. Het was tenslotte de hele reden waarom hij er niet voor had gekozen om hier te blijven die eerste keer, om gewoon alles achter hem te laten en zich bij Starclan te voegen. Nee, daar was hij te loyaal voor aan zijn clan, maar had hij er spijt van? Niet echt, want hij had niet onderdeel willen zijn van een Starclan dat zich op deze manier gedroeg.

Hij verbaasde zich erover dat de twee katten bij hem kalm bleven na zijn uitspraken, na zijn beslissing. Maar ze hadden er vast wel hun meningen over, ook die die ze niet uitspraken. Hij was alleen zo klaar met alles, zo moe, maar hij moest door. Er was geen tijd om zich erbij neer te leggen, nog niet. Hij zou Shadowclan zelf sterk houden, op zijn manier. Het was iets waar hij geen hulp bij nodig had. Hij liet zijn blik dan ook op Oceanstar vallen toen die begon over hun levens afnemen en hun terugsturen. "Hoe sneller hoe beter," Want hij wilde terug, zijn clan had hem nodig, ze hadden er niks aan als hij nog meer tijd besteedde hier in Starclan. Zijn blik viel nog een keer op de gedaante die zo op hem leek en zag het een tikkeltje helderder worden. Nog drie keer en dan zou het niet meer een gedaante zijn, maar dan zou hij het zelf zijn.


If you are strong, you'll find responsibility
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gonna scream when I sing, I'm gonna die in the ring
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: