Ceremonie 01-05-'21 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-05-'21

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-05-'21 DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-05-'21   Ceremonie 01-05-'21 Icon_minitimeza 1 mei 2021 - 20:01

Hij maakte zijn weg naar de rots toe. Vandaag zou het maar een korte ceremonie zijn voor een keer. Het kwam niet vaak voor dat hij alleen een apprentice een nieuwe mentor moest geven, maar het was wel een van de belangrijkste. Om ervoor te zorgen dat de trainingen door zouden gaan. Hij klom de rots op en keek het kamp rond. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting." Het waren de bekende woorden die door het kamp heen galmden.

De katten verzamelden zich langzaam maar zeker en zijn blik viel op de kat die hij moest hebben. "Vandaag heb ik maar een ding te doen voor de ceremonie, maar het is wel een belangrijke. Gavialpaw kom maar naar voren." Hij had ook al een mentor voor de apprentice in gedachten. "Je hebt een nieuwe mentor nodig, zodat je je training voort kan zetten. Je nieuwe mentor zal Roughvoice zijn." Sprak hij kort maar krachtig. Hij wachtte tot de twee katten elkaar begroet hadden voor hij besloot de ceremonie te beëindigen. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." Hij sprong na die woorden van de rots af. Het was misschien niet veel geweest dat hij had moeten doen, maar het betekende dat Gavialpaw weer door zou kunnen gaan met een nieuwe mentor en dat was het belangrijkste.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-05-'21 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-05-'21 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-05-'21   Ceremonie 01-05-'21 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 12:12De bekende woorden van een Leader klonken door het Shadowclan kamp. Geïnteresseerd liep Roughvoice, die net met een jachtpatrouille had mee gejaagd, naar de open plek in het kamp en luisterde aandachtig naar de woorden van Acornstar. "Vandaag heb ik maar een ding te doen voor de ceremonie, maar het is wel een belangrijke. Gavialpaw kom maar naar voren.." Het ging maar een kleine ceremonie zijn blijkbaar. "Je hebt een nieuwe mentor nodig, zodat je je training voort kan zetten. Je nieuwe mentor zal Roughvoice zijn." Adrenaline stroomde door haar lichaam en ze trippelde trots naar haar eerste apprentice toe. "Je hebt vast al een nestje in de apprentice den dus laten we meteen beginnen met trainen." Miauwde ze vriendelijk tegen de jonge kater.

@gavialpaw


Ceremonie 01-05-'21 Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-05-'21
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: