[EVENT] Your sweet disposition will set you free 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] Your sweet disposition will set you free

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Wolfheart
Dark forest
[EVENT] Your sweet disposition will set you free Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 9 mei 2021 - 15:31

Het was een gewone dag, een gewone ochtend. De bruine kater had voor het eerst in tijden een fatsoenlijke slaap gehad en was wakker geworden in zijn nest door zonnestralen die naar binnen schenen. Hij rekte zich uit, waste zijn vacht en maakte zich klaar voor een nieuwe dag. Toen hij zijn den uit wou stappen zag hij iets liggen. Een stuk fresh-kill wat iemand voor hem had neer gelegd. Wolfstar keek of hij nog kon zien of er iemand weg was gelopen bij zijn den, maar hij zag niemand. Rustig in de ingang van de zon at hij de muis snel op, klaar om aan zijn clan taken te beginnen. Wolfstar zijn gouden ogen flikkerde vrolijk terwijl hij door het kamp heen liep. Hij had kort in de apprentice den gekeken en nog wat luilakken uit bed gehaald en daarna was hij door gegaan naar de elders voor een praatje. De kater voelde zich goed, voor het eerst sinds een lange tijd voelde het alsof de wind hem op de goede manier door de haren streek in plaats van er tegen in. Hij was op weg naar de uitgang van het kamp om met een patrouille mee te gaan jagen toen hij opeens een steek in zijn maag voelde. Abrupt kwam de kater tot stilstand, keek hij om zich heen of iemand gezien had dat hij ineens pijn had. Nee. Gelukkig. Toen hij weer zijn poot op tilde om verder te lopen voelde hij dat de kracht uit zijn lichaam verdween. Zijn mond trok droog en de kater viel op de grond. Zijn longen leken zich dicht te knijpen en hij hapte naar adem als een vis op droge. In zijn mond vormde zich wittig schuim. Zijn spieren trokken zich pijnlijk samen maar echt veel geluid kon hij niet meer maken. Het duurde dan ook niet lang voordat de leider zijn adem uitblies en zijn kracht verloor.

[Wolfstar is dood! Wie oh wie heeft hem vergiftigd?]


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 9 mei 2021 - 15:43

Hij had zich rustig liggen wassen voor de apprentices den en had zijn vader wel door het kamp zien lopen hier en daar en ook nu hoe hij op weg was naar een patrouille. Maar zijn vader redde het niet tot de patrouille, nee, hij leek door zijn poten te zakken. Sandpaw stopte met wassen en snelde zich naar zijn vader toe, waar hij kort zijn neus tegen de vacht van zijn vader aanduwde, hopende dat er beweging uit zou komen. "Pap?" Waarom bewoog hij niet meer? Wat was er gebeurd?


[EVENT] Your sweet disposition will set you free Sandpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 9 mei 2021 - 16:47

My fire is starved of oxygen.
Een grote gaap ontsnapte zijn bek terwijl de kater zijn bolle kop ophief, gewekt door het ochtendlicht dat door wat losse wortels haar weg de den in gevonden had. Waar hij voorheen vrijwel meteen chagrijnig ervoor wegschool, was de kater tegenwoordig vaker dan nooit in een wat positievere staat. Liet hij zijn kalme blik vallen op de kattin naast hem. Haar pluizige vacht strook zijn pels met iedere ademhaling, Blazesong glimlachtte zacht. Het was anders wakker worden naast een ziel die zijn leven oh zo veel beter maakte. Met een lichte ademtuig verwijderde de deputy zich van haar zijde, drukte kort zijn kop tegen de hare waarna hij met enig tegenzin zijn taken tegemoet stapte. Het licht met dicht geknepen ogen verwelkomde, zijn kort ietwat wazige blik op het kamp gericht. Ook Wolfstar had zich uit de veren gehezen, in zijn ooghoeken zag hij de roodbruine verschijning zijn den uitkomen. Zich voorover buigend over een stuk prooi dat iemand er blijkbaar had weggelegd. Blazesong knikte, verplaatste zichzelf naar de prooistapel om ontbijt voorzichzelf te pakken. Pakte vervolgens zijn taken als deputy op, een vrij standaard gang van zaken die de tom eigen had gemaakt. Een patroon waar hij inmiddels vrijwel geheel in gevallen was. Patrols erop uitsturen, snotapen aan het werk zetten en Winterpaw trainen, dat was het plan dat hij voor vandaag had opgezet.

Één die al vrij snel abrupt tot een halt werd gezet. Oproer in het kamp deed de deputy zich om zijn as draaien voor hij warriors bij zich kon roepen. Zijn blik vallend op het lichaam van de leader die verontrustend stil op de grond lag, inmiddels de aandacht van zijn clan al op zich had rusten. Met een snelle pas stapte de deputy naar voren, zijn hart viel met iedere meter die hij naar voren bewoog iets verder naar beneden. Zijn kaken kwamen strak op elkaar te staan toen hij goed kon zien wat er daadwerkelijk gebeurde, toen hij de enst van de situatie in een oogopslag  uit gemaakt had. Hij slikte, sloeg kort zijn klauwen in de sneeuw onder zijn poten. Knipperde een enkele keer met zijn ogen maar vond nog altijd hetzelfde beeld erna. Zag nog altijd Sandpaw die zich zorgen maakte over zijn dode vader. Vergiftigd, het kon niet anders. Schuim kleurde de leader zijn bek een afschuwelijk wit. Moest de muis zijn geweest. "Iemand haal Routnose!" brulde de deputy terwijl hij zijn blik over het aantal katten liet heen glijden. Hij probeerde zich zo sterk mogelijk op zijn poten weg te zetten als hij maar kon. Wolfstar zou een leven verliezen, zou zo weer kunnen ontwaken. En als Starclan nog enig vorm van moraliteit had, zou hij precies weten wie er verantwoordelijk was voor deze afschuwelijke daad. "Niemand verlaat het kamp!" beval hij zijn clan, zijn stem streng. Wie het lef nog had er van door te gaan zou meteen als verdacht worden afgeschreven. Zijn vurige blik, zijn harde stem, het liet weten dat dit geen grap was. "Wolfstar is vergiftigd."
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 9 mei 2021 - 22:03

The point is not the bearing of suffering.
Het was een normale ochtend. Er waren geen spanningen, geen enkel punt waarop je kon proeven in de lucht dat het fout zou gaan. Maar de meest verradelijke dagen startte zo. Op momenten waarin niemand zich bewust was van het kwade dat zou komen.

Ze was haar vroege ochtend gestart met een korte vechttraining met een andere warrior. Even sparren om het bloed te laten pompen nog voor de zon echt intrede zou doen. Daarna had ze zichzelf een goede wasbeurt gegeven en stond op het punt om naar Blazesong te lopen om haar taak voor de dag aan te horen. Het was zo'n normale dag.

Tot Blazesong's stem niet de warriors bij elkaar riep voor hun patrols. Maar brulde voor Routnose. Haar ogen sperde zich wijd, achter zijn rode lichaam lag het.. lijk...? van Wolfstar. Lijk.. Met schuim.. Ze deed een geschrokken pas achteruit voor ze zich naar de medicine cat den sprintte. "Routnose!" Riep ze haar vriendin toe. "Wolfstar.. Wolfstar is." Vergiftigd.. Blazesong maakte haar rommelige gedachten af en ze staarde door het kamp naar de deputy. Iemand onder hen had.. Met een knik stapte ze meer richting de ingang van het kamp. Haar ogen gefocust. Iemand had hen verraden.. Had hun leider.. Woedend daalde haar nagels de grond in. Wie was zo laf.

@Routnose

-neemt gatekeep positie in richting uitgang kamp-
The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 9 mei 2021 - 22:10

You are only a shadow
Het was een slome ochtend. Ze had onrustig geslapen. Te onrustig met botten die staken en spieren die haar tegenhielden van comfortabel bewegen. Ze was fysiek geruïneerd maar leefde door. Haar brein was helderder dan ooit tevoren en als ze zo was geweest voor die verziekte honden.. Was ze nu een groots warrior. Maar ze was geruïneerd.

En het was de schuld van iedereen. De schuld van alles en iedereen en ze zou het ze laten weten. Ze had een vendetta met de wereld. Met Windclan maar zeker met hen die niet hier hoorde. Hen die gevaar met zich mee brachten. Ze zou Windclan beschermen, tegen hun eigen idiote liefde voor gestoorden en vreemden.

Zelfs al haatte ze ieder van hen.

Wisteria kwam de dirtplace uit gestrompeld en kwam terug in een clan vol rep en roer. Wolfstar vergiftigd.. Haar blauwe ogen schoten naar het levenloze lichaam van de leader en ze snoof hard. "Dat krijg je van verraders in de clan." Snauwde de elder net hard genoeg haar ijzige ogen over de katten glijdend. "Iemand die zn plek terug wil hmm."

and who looks at shadows when they have flame?
Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Lightstep
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimema 10 mei 2021 - 19:11

Lightpaw was vroeg uit haar bedje. Eigenlijk was ze buiten het kamp een beetje aan het niksen. Takjes gooien enzovoort. Tot ze iets hoorde. Het drong al snel door dat er onrust was. Wat er precies was gebeurt kon de apprentice niet horen. Wel hoorde ze de stem van de WindClan deputy roepen naar de Medicine cat. Dit was geen goed teken. Zo snel als ze kon hees ze zich op en rende naar de kamp ingang. Gespannen liep ze het kamp binnen. Ze keek even naar Ashenpatch, die de kant op keek waar zij vandaan kwam. Met grote spanning keek ze door het kamp, maar al snel wist ze wat er aan de hand was. Een groepje katten had zich verzameld en ze zag een lichaam. Het lichaam van Wolfstar met wit schuim. Geschrokken keek ze naar de leader. Wat was er gebeurt. Voorzichtig zette ze een stapje dichterbij om het beter te kunnen zien. Dit was niet een normale krijgers dood ofzo. Wolfstar was vergiftigd! Wie dit gedaan had was onbekend. Maar een ding was zeker: ze wilde weten wie. Voorzichtig en stilletjes sloop ze naar de zijkant. Lightpaw probeerde niet op te vallen. Ze vond niet dat ze echt aandacht wilde. Lightpaw was schuw en rustig. Stapje voor stapje sloop ze weg van de uitgang. Als ze nou niet het kamp was uitgegaan dan wist ze wat er gebeurt was. Ongemerkt ging ze zitten aan de zijkant van het kamp. Hoopten dat niemand haar vragen zou stellen. Zoals: waar was? Heb jij hier iets mee te maken? Wat was je aan het doen?


Laatst aangepast door Lightpaw" op di 11 mei 2021 - 17:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 16:44


Er was gewoon iets mis met de katten om haar heen. Het lag niet meer aan haar, dat wist ze zo. Het was nooit haar schuld geweest dat ze zo was geworden, het waren duidelijk de invloeden geweest van de andere katten die haar tot dit hadden gemaakt. En nu werd ze die kits van haar ook nog eens beu, ze kon er bijna niet meer van slapen. Afgelopen nachten had ze de slaap moeilijk gevat, en nu wanneer ze buiten de nursery stapte hoorde ze opeens haar broer roepen. Oh, wat leuk. De leader is weer eens verdomme dood en het is weeral iemand van de katten om haar heen die de oorzaak was. Haar goudgele ogen gleden vermoeid en gefrustreerd naar het spektakeltje heen.

Waarom gebeurde dit toch altijd met hun? Waarom gebeurden er altijd abnormale dingen bij hun? Kon het dan nooit echt gewoon eens een keertje normaal zijn. Kon zij dan niet gewoon een keertje normaal zijn. Maar nee, het moest altijd anders zijn. Echt altijd. Als zij niet de oorzaak was van anderen hun lijden, dan was er altijd iets anders mis. Ugh.

Tsk, het is toch duidelijk wiens schuld het is”, bromde ze onder haar stem door en staarde strak naar de deputy en de leider, waarvan z’n bek helemaal vol zat van wit schuim. Echt walgelijk. Het leek wel op dat spul dat ze zag in haar diepste nachtmerries, als haar gewone nachtmerries die ze had niet al genoeg waren. “Het is ofwel onze geweldige ‘deputy’, ofwel Frayhowl... of dat Wisteriakind”, ze verfijnde haar ogen even. Blaze kon heel erg onschuldig acteren, want dat deed hij altijd om uit zulke situaties te ontsnappen. Ze kende haar broer. Of het nu haar verbeelding was of niet, hoe vaak ze het ook goedmaakten, hij zou altijd onheil voorspellen. En Wisteria liep meteen schulden van haar af te schuiven en Frayhowl was de enigste die geen kwaad in Fallen zelf zag. Dat was toch verdacht, niet? Misschien vond hij de leader vergiftigen ook geen 'kwaad'. Voor haarzelf was alles kwaad, maar voor hem was alles goed. Het leven was gewoon zo raar hier in Windclan, ze moest er bijna van zuchtten als ze niet helemaal gek werd.


[EVENT] Your sweet disposition will set you free Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[EVENT] Your sweet disposition will set you free DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 17:39

Storkpaw  It's all good girl
Hopen op een rustige dag was niet iets wat je al te veel moest doen en hoewel het de laatste tijd prima ging, was vandaag weer een uitzondering. Ze werd wakker door de zonnestralen die de den inschenen, gapend kneep ze met haar ogen. Het leek een mooie dag te worden, ondanks het jaargetijde. De gevlekte apprentice wist niet zeker of Firesong plannen voor haar had of dat ze vandaag zichzelf met andere taken kon bezig houden. Ze rekte zich eens uit en stapte nog wat loom naar buiten. Haar moeheid duurde echter niet lang, want er klonk opeens geroep. Het was niemand minder dan hun eigen Deputy en zijn woorden lieten een diepe indruk achter. Het duurde even tot ze bezonken, maar het was duidelijk. Wolfstar was dood en iemand zat daar achter. Er gebeurde meteen een hele hoop in een keer. Een poes riep om Routnose, anderen schoten naar het lichaam toe om een kijkje te nemen en al vlug begonnen de beschuldigen. Storkpaw kon niet helpen om ook wat dichterbij te komen en ze hoorde dat Wisteriawisp als eerste haar bek opentrok. Het was niet al te lastig om te raden wie zij op het oog had als de dader. Nee, waarom zou Stallionheart dat doen? Hij mocht misschien door Starclan weggestuurd zijn, maar dat was het probleem van Starclan. Stallionheart was een trotse Warrior en zeker geen moordenaar. Tenminste, niet in haar ogen. Ze staarde naar het lichaam, niet de eerste keer dat ze hem dood zag en zo dadelijk kwam hij gewoon weer terug. Tenzij ze iets gemist had en hij opeens door al zijn levens is. Verspilde moeite om een Leader te vergiftigen, of diegene moest gewoon erg wanhopig zijn en was nog meer van plan. Of simpelweg gestoord. Haar kop schoot naar Fallenflight die zelfs drie katten beschuldigde, twee ervan sloegen nergens op vond Storkpaw en de derde kon ze ook gewoon niet geloven. Tenslotte, wat zou Wisteriawisp opschieten met het plegen van een moord? Blazesong zou leader worden als hij Wolfstar uit de weg ruimde, alleen de deputy kwam helemaal niet over als iemand die daar al zin in had. Frayhowl snapte ze het minst, ze kende de kater niet goed. Enkel dat hij de vader was van Fallenflight's kittens en dat hij er voor haar was. Ze was ondankbaar als ze hem zo gemakkelijk van moord verdacht. Oh nee, zij was het minste te vertrouwen van iedereen hier. Storkpaw had het litteken om het te bewijzen. ''Jij zou wel zo ver gaan, om een wanhopige moord te plegen''spuugde ze naar de grijze poes toe. Het kwam eruit voordat ze er zin in had, maar dat kon haar niet schelen. Natuurlijk, zij was gewoon meteen aangevallen, maar dat hield niet in dat Fallenflight niet meer methodes kon hebben. ''Zo gestoord ben jij wel''

Elfje


[EVENT] Your sweet disposition will set you free Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 18:53


Burnetbliss hoorde de commotie tot in de medicine cats den en moeizaam heistte de gewonde poes zich overeind. Met trage passen, waarbij ze af en toe bijna omver viel, kwam ze buiten. Haar poten beefden opdat ze moeite had haar balans te houden. Ze keek even naar het tafereel dat zich had ontplooid in het kamp. Schijnbaar had er iemand een moord gepleegd op Wolfstar. Het duurde niet lang voordat de ene kat de ander begon te beschuldigen en het een heel gekwebbel werd. De jonge poes trok met haar oortjes en besloot om te gaan liggen zodat ze niet plots op haar neus zou vallen. Ze was immers nog lang niet genezen van de wondes en haar gebroken staart. Ze sloot even haar ogen en legde haar oortjes in haar nek. Waarom zoveel drama voor een man die toch zou terugkeren? "Waarom... Wachten ze niet tot Wolfstar terug is..." mompelde ze dan ook zachtjes tegen haarzelf. De kat in kwestie kon dan perfect vertellen wat er was gebeurd. Wat was het punt in er nu een drama van maken?


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 21:07

My fire is starved of oxygen.
Het was zijn voorkennis, zijn weet van hoe de dingen er hier aan toe gingen, dat hem weerhield van verbaasd opkijken. Rechts links kwamen al weer verdenkingen boven water, beschuldigingen. Kort schoot de deputy zijn blik naar Wisteriawisp, de jonge kattin had al vrij snel haar ordeel klaar en haar gok op Stallionheart rustte. Een gedachtengang waar Blazesong zich zeker wel in kon vinden. Maar toch zou deze nog niet goed onderbouwd zijn. De kater in kwestie kon dan dan wel een vrij duidelijke motivatie hebben, maar of hij deze ook daadwerkelijk voelde? Enkel tijd kon licht schijnen op wat er werkelijk gebeurd was. Als Starclan nog enig weet had van wat goed voor de katten onder hun poten was, zouden ze geen gras over de waarheid laten groeien. Blazesong had geen zin in een eindeloze discussie, constant de schuld doorschuiven op een ander. En zolang niemand met concreet bewijs kwam, een woord van de allesziende ogen boven hen, was het doelloos.

De mening die volgde was echter één die de kater wel verbaasde, zijn ambere ogen vallend op die van zijn zus. De twee hadden een behoorlijk hobbelige relatie, zaten in een eindeloze ronde van vergeven en nooit vergeten. En deze, deze zou hij zeker niet vergeten, het zou hem nooit ontgaan hoe zijn eigen zus hem beschuldigde van moord. Een laffe en nutteloze moord. Blazesong bries geïrriteerd, sloeg zijn klauwen uit en keek zijn zusje strak aan. "En waar is dat duidelijke woord van jou dan op gebaseerd? hm? Fallenflight." hij schudde zijn kop "Jouw logica gebruikende zou je jan en alleman kunnen aanwijzen." De kater snoof bozig terwijl zijn felle blik richting Storkpaw gleed. De jonge apprentice schoot al vrij snel uit haar slof, beschuldige Fallenflight met meer reden en onderbouwing dan de grijze kattin het voorheen gedaan had.

Blazesong slaakte een diepe zucht, trok zijn klauwen terug "Tenzij iemand met een duidelijk bewijs aankomt, of het lef heeft zijn laffe achterbakse misdaad toe te geven zit er niks anders op dan te wachten op Wolfstar. En tot dan verlaat niemand dit kamp." Met een snel instemmend knikje naar Burnetbliss, wiens gemompel ongeveer hetzelfde bevat had als zijn uitspraak, rustte zijn blik nu op de groep katten. "Met loze beschuldigingen rechts en links gooien zonder enig bewijs noch ooggetuigen schieten we geen donder op. Kunnen we enkel hopen dat Starclan de waarheid niet achterhoud." zijn stem klonk ietwat bitter terwijl hij over de sterren sprak. Ze stonden niet bepaald in een goed licht, gegeven wat hen op de vorige gathering overkomen was en eerlijk als de kater was zou hij dit gevoel niet kunnen verzachtte in zijn woorden.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 21:21

The point is not the bearing of suffering.
De ijzige waarheid van het voorval was om haar hart gebonden. Ze wist dat er problemen waren in Windclan. Katten die elkaar niet konden luchten of zien. Katten die tegen Wolfstar waren als leider. Ashen kende hem persoonlijk niet goed genoeg, was buiten veel roddels gebleven dankzij haar eigen focus in haar leven, maar een leider moorden.. of überhaupt een kat. Er waren geen woorden om dat goed te praten.

Haar blauwe ogen rustte op Blazesong terwijl ze zelf een defensive positie opnam bij de kampingang. Met een snel knikte naar de apprentice die het kamp in kwam gehold. Beschuldigingen werden over en weer gegooid en Ashen moest even zuchtten maar hielt haar mond. Het zou enkel meer olie op het vuur gooien als ze tegen zou spreken en Blazesong had het prima onder controle. Voor nu lag haar focus op het weerhouden van katten die de campingang zouden verlaten. Tenminste tot Wolfstar weer zou ontwaken uit zijn dood.

The point is how it is borne.
There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 21:41

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE
Wisteria kon haar kont wel afvegen met al deze katten. Sterker nog. Wellicht had ze dat mentaal net gedaan. Terwijl ze dichter bij de groep katten stapte kon ze niet helpen om te lachen. Fallenflight beschuldigde niet alleen hun deputy en nog een andere nutteloze kat. Maar haar ook. Iets dat haar even liet spinnen. "Nou nou dankje Fallenflight denkende dat ik dat zou kunnen doen." Sneerde ze met een lach over haar lippen. "Ik neem het maar als een compliment dat jij als een van de weinige hier me niet als nutteloos ziet." Ze rolde met haar ogen en draaide haar kop naar Blazesong. "Is het niet duidelijk. Meneer laat verraders en vreemdelingen toe in onze kampmuren en ineens ligt hij voor pampus." Ze knikte naar de leader en sloeg haar gehavende staart om haar poten terwijl ze ging zitten. "1+1 is 2. Of in dit geval. 1 van de 3." Ze snoof even. "En gezien 1 alleen maar zielig kan doen in de medicine cat den en de andere twee toevallig allebei vanuit de mountains komen waarvan er 1 opgestaan plaats vergaan is.." Ze trok met haar schouders op en neer wat een licht pijnlijke kreun binnensmonds veroorzaakte bij haar. "Ik kan rekenen in ieder geval. Ik weet dat jullie het allemaal te druk hebben om met hoofdsommetjes bezig te zijn." Met indringend blauwe ogen staarde ze naar haar deputy. Ze sprak logica. Natuurlijk hadden die twee samen hun weg terug gevonden, voor de clanborders afscheid genomen met hun geniepige plannetjes klaarstomend voor het juiste moment. Het was vies spel.

CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCYThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Foxtrail
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 22:17

Er was drama in de clan, want Wolfstar lag nu behoorlijk dood te zijn. Niet dat Foxtrail het een enorme ramp vond, ten eerste kwam die zo wel weer terug tot leven en ten tweede vond hij dat de kater te veel met zijn zus te maken had. Wat er ook afspeelde tussen die twee, hij vond het maar niks. Bovendien was de Leader zomaar uit het niks Leader geworden, dus de ervaring van een deputy had hij niet eens. Hier kwam wel bij kijken dat Foxtrail er inmiddels van overtuigd was dat degene die Wolfstar voor gegaan was niet zomaar weg was genomen door hun overleden voorouders. Zeker niet na het hele ordeal laatst. Het was dan ook niet vreemd dat hij meteen zijn verdachte had toen hij naar het lichaam keek, maar voordat hij het kon zeggen was Wisteriawisp hem voor. Met een geïnteresseerde blik keek hij naar de gehavende poes. Zij wist het toen al, maar wie luisterde naar haar. Oh nee, er was zeker iets fout met Stallionheart. Hij was naar de bergen vertrokken en had daar niks aangetroffen, Starclan had vast nooit een doel voor hem. Ze wouden hem gewoon weghebben, want zij wisten al wat voor gevaar hij zou zijn. Opgegaan in zijn gedachtes merkte Foxtrail niks van Fallenflight die drie beschuldigen rondwierp en de jonge Storkpaw die er op in ging. Enkel de stem van hun Deputy die nog redelijk kon blijven in deze situatie zorgde ervoor dat hij weer zijn gedachtes op de anderen richtte. Oh ja, het was zeker een laffe moord. Maar wel een moord en hij had een sterke overtuiging van wie er achter zat. Wisteriawisp deed weer haar zegje, ze had een sterke wil. Het was niet enkel Stallionheart die zij verdachte, in geen van de drie bijkomers leek zij veel vertrouwen te hebben. Het was de vraag of die Flutterpaw nou zoveel kon, al leek het dat haar gedachte eerder bij Stallionheart en Barkingsound lag. Van Barkingsound wist Foxtrail het niet zeker, maar hij was het wel eens met de eerste. ''Een daarvan is weggestuurd door Starclan en kwam met lege poten terug en ik heb zelf al kunnen leren dat hij niet te vertrouwen is''stond hij Wisteriawisp bij. Hij zag de gevlekte kater niet meteen in de menigte, maar dat maakte niet uit. ''Starclan wou hem vast weg hebben voor een reden''
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 19:07

Chaos in WindClan, hun leider was dood. Althans, voor even. Crowcall hield zich wat afzijding van alle commotie. Wolfstar was een sympathiekere leider dan zijn voorgangers, had op de Gathering in ieder geval wat voorzichtige pogingen gedaan de vrede te bewaren, maar heel erg van slag kon ze niet zijn om zijn dood. Was dat slecht van haar? Hij kwam toch zo weer terug, wat maakte het uit? Het maakt uit dat er een moordenaar onder ons is, dacht ze. Haar oranje ogen scanden de groep katten. Wie kon het gedaan hebben? Geen idee. De meesten van hen waren haast vreemden voor haar, zelfs haar mede-Tunnelers met wie ze geregeld op patrouilles ging. Ze deed al tijden niet echt meer aan small talk met haar clangenoten, zocht weinig contact bij sharing tongues. Ze was een geest in haar eigen clan. Dit is mijn clan niet, corrigeerde ze zichzelf. Maar wie had deze daad gepleegd? Er werd al met verdenkingen gestrooid, en en geamuseerd lachje krulde om haar lippen toen de verdenking naar hun ex-leider Stallionheart rolde. En dan vond hij mij een verrader. Kijk hoe de rollen zijn omgedraaid. Ben jij ook een onschuldige die beschuldigd word, zoals ik? Of ben je nog hypocrieter dan ik al dacht? Ze zei niets, observeerde alleen. Het liep meestal toch niet goed voor haar af wanneer ze zich hardop uitsprak.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Lightstep
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 10:21

Er was spanning. Iedereen beschuldigde anderen. Onhandig. Blazesong probeerde het een beetje op te lossen, maar de chaos bleef. Gespannen stond ze op en liep richting de deputy. Ze keek even naar de deputy en daarna naar de Clan. "Ehm..." begon ze ongemakkelijk. "Blazesong heeft gelijk. We schieten echt niet op zo. Terwijl wij de hele tijd kibbelen, is het de perfecte tijd om het kamp uit te glippen." Ze keek even met respect naar Ashenpatch. Die lette daar goed op. "Kijk naar Ashenpatch, zij maakt zich nuttig in plaats van te wijzen. We moeten zorgen dat niemand het kamp zomaar uitglipt. En misschien weet Wolfstar wel wie hem vergiftigd had." Ze keek even naar haar poten. Het voelde altijd beschaamd. Het voelde altijd als of ze iets verkeerd zei. Lightpaw steunde de deputy. Wat hij vertelde was waar. Ze schoten hier niets mee op.


Tag: iedereen.

- Schuwe Lightaw spreekt de Clan aan :0
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 11:31


En iedereen keerde zich tegen haar. Was het niet de bedoeling dat een clan naar elkaar zou moeten luisteren? Dat ze zouden moeten samenwerken om iets te kunnen bereiken, of was ze er echt helemaal alleen voor. Want dat voelde nu zo wel aan, en het maakte haar niet bepaald blij.

De eerste die zich tegen haar keerde was dat kind dat ze ooit geslagen had. Storkpaw. En het was dan nooit haar bedoeling geweest – ze had zich gewoon niet kunnen controleren. Het enigste gevolg ervan was alleen dat ze nu een grote band van haat met elkaar deelden. ‘Jij zou wel zo ver gaan, om een wanhopige moord te plegen’, spuugde de apprentice naar haar toe, waardoor de grijze kattin haar oren naar achteren vouwde. ‘Zo gestoord ben jij wel’. Ze was niet gestoord. In haar ogen was ze dat niet. Al de rest hier waren de gestoorden. “Hou je bek, Stork”, blies ze woest terug. “Ik ben niet gestoord en ik heb niets met deze moord te maken.

Daarmee was het nog niet gedaan. Terwijl de grijze kattin haar staart woest heen en weer zwiepte, gaf haar oudere broer ook nog een reactie op haar beschuldiging. Sure, ze hadden het duizend keer goed gemaakt, maar er zou altijd wat haat blijven stikken. ‘En waar is dat duidelijke woord van jou dan op gebaseerd? Hm? Fallenflight.’, merkte de kleine rode kater op. ‘Jouw logica gebruikende zou je jan en alleman kunnen aanwijzen.’ Ugh, er was geen logica in deze wereld. Ze zeiden dat er altijd wel iemand voor je was maar dan liet diegene je toch vallen. Dat een clan hoorde samen te werken, maar ze lieten haar allemaal toch vallen. En nu zat ze hier vast met een bende van kits die ze nooit wilde hebben in the first place. Tja, waar was de logica dan heen, hm? Fallen had hier niet echt iets op te zeggen en zond enkel een vijandige blik toe naar de rest. ‘Tenzij iemand met een duidelijk bewijs aankomt, of het lef heeft zijn laffe achterbakse misdaad toe te geven zit er niks anders op dan te wachten op Wolfstar. En tot dan verlaat niemand dit kamp’. De poes zuchtte. De deputy kon ook nooit stoppen met altijd bevelen te geven aan de rest.

‘Nou nou dankje Fallenflight denkende dat ik dat zou kunnen doen.’, hoorde ze vervolgens opeens de stem van de elder die ze daarnet had beschuldigd. ‘Ik neem het maar als een compliment dat jij als een van de weinige hier me niet als nutteloos ziet.’ Het kon altijd toch. Als de drie, overduidelijk schuldig zijnde, samen hadden gewerkt. Dan kon het toch. Misschien snakten ze alle drie naar iets wat ze enkel konden krijgen als ze Wolfstar een keertje dood deden. Zoals de vreemdelingen beschuldigen en ze zonder reden weg sturen, ja dat leek haar een goede reden. Voor de rest stond de jonge elder te babbelen over rekenen. Rekenen zou niets oplossen. Dat wist zij nu al, en het was zo waar dat zelfs die stemmetjes in haar kop het zeiden.

Na heel wat gepraat van anderen, beschuldigingen en ruzie, was het echt waar genoeg. “Ik probeer alleen maar te helpen door drie aan te duiden die over duidelijk schuldig kunnen zijn om misschien ooit eens jullie vertrouwen terug te winnen, verdorie”, haar blik was vooral gevestigd naar Storkpaw. “Maar weetje wat? Het kan me allemaal niet meer schelen. Ik dacht dat een Clan vertrouwen in elkaar hoorde te hebben.” Maar nu beschuldigden we elkaar allemaal van moord, dus wat was het nut dan nog van. Iedereen ging op een dag dood. Het maakte niets meer uit. Als ze het had gekund zou ze iedereen nu de grond in geslagen hebben, maar daar had ze niet genoeg kracht voor.


[EVENT] Your sweet disposition will set you free Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hedgepaw.
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free A328f0c87544e7adda829f42026e21adeb5b8099
Elfje
183
Actief
You Once Said That You Wished Me To Become A Man Of Worth

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hedgepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 21:26

Het was ineens alsof er een knop was omgedraaid in het kamp. Wolfstar was vergiftigd en iedereen sprong elkaar gelijk in de haren. De wit met bruine apprentice had zich er buiten willen houden, maar toen trok Wisteriawisp haar bek weer eens open over Stallionheart. Ze begon weer leugens te spuwen over hoe hij een verrader was en alleen maar uit zou zijn op zijn oude plek. Hedgepaw stampte dan ook zonder te twijfelen op haar af. Haar en Foxtrail die zich er ook in begon te mengen. “Hou je bek!” vertelde hij de twee koppig. Hij was er helemaal klaar mee. Met de attitude die Wisteriawisp met zich meedroeg en op zijn grote voorbeeld richtte.”Hij koos er toch ook niet voor, dat jullie niet verder kunnen zien dan dat jullie neus lang is, dat is niet zijn schuld.” Hij spat zijn woorden naar de twee uit en had even helemaal niets meer om hem heen in de gaten, anders had hij misschien het argument tussen zijn beste vriendin en Fallenflight proberen te staken. “Daarbij is Starclan ook niet perfect. Ze maken wel vaker fouten, iets waar jullie bewijs van zijn.” Misschien was dat nietzozeer gericht op Foxtrail als meer op Wisteriawisp. Als ze ruzie zocht kon ze die echter krijgen ook.


[EVENT] Your sweet disposition will set you free Hedges10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 13:41

[EVENT] Your sweet disposition will set you free Blaze_29
Het was een gevaar, een mening hebben binnen de wanden van het Windclan kamp. Waar andere clans wellicht wat toleranter waren, werd er hier al snel geschreeuwd, impulsief geroepen. Keer op keer, ceremonie en event, waren er altijd wel figuren met een grote bek, katten die hun mening op het hart droegen. Er zat een bepaalde moed in, dat wel, maar het hielp niet altijd evenb goed dingen efficient te houden. Blazesong was één van die figuren, was een kater van een felle mening en een fel eerlijk woord. Iets wat hij zeker terug zag in de zilveren kattin voor haar, haar tong was scherp en haar woorden huisde logica. Niet langer werden er loze beschuldegingen rondgegooid, en de kattin wist maar al te goed hoe ze haar mening onderbouwen moest. Jammer was alleen de verwijtende manier waarop het eindigen moest. De deputy week zijn vast besloten blik niet van de hare, zoals ze hem aanstaarde met een soortgelijke houding. Echter voor hem de tijd gegund was verder te spreken, schoot Foxtrail naar voren en zijn woorden deden Blazesong zijn oren naar achtere draaien. "Je hebt vernomen dat Stallionheart niet te vertrouwen is, en je komt daar nu pas mee, Foxtrail?" de kleine kater trok zijn wenkbrouwen op en snoof. Hoe toevallig? Nu de grote tom onder vuurlag dit pas komen melden. Hij was de deputy van een zooite ongeregeld, dat bleek. Verdomme hij had hier toch nooit om gevraagd? Een luide stem deed de deputy wederom het nut van het leven in twijfel trekken, zijn ogen draaide zich naar Hedgepaw. De jonge apprentice droeg zijn adoptieve erfenis met trots en was altijd positief geweest over de vorige leader. En schoot nu, in heuse windclan stijl, uit zijn slof. Blazesong zuchtte geërgerd terwijl hij gefrustreerd met zijn staart heen en weer sloeg. Dit gezeik was nog nergens voor nodig.

Iemand die het daar geheel mee een leek te zijn was iemand die vanuit een onverwachtte hoek haar stem liet horen. Dapper haar mening uitten waar niet veel het nog durfde, Lightpaw. Blazesongs blik vond kort die van de apprentice en knikte haar toe. Kon helaas nog steeds niks zeggen voor Fallenflight haar akelige aanwezigheid weer is moest laten blijken. Snel haarzelf op de positie van het slachtoffer plaatste. Blazesong kon het niet helpen vernijdig te grinniken, zlijn ogen vol ongeloof. "Jij dacht dat een clan vertrouwen in elkaar hoorde te hebben, maar ziet geen probleem in willekeurig drie andere de schuld op te leggen zonder enig reden?" Blazesong snoof "Vind het gek als we vervolgens onzelf verdedigen terwijl jij net zelf Storkpaw vertelde de bek te houden. Wees toch is niet zo ontzettend hypocriet, Fallenflight." hij vernauwde zijn ogen "Wisteriawisp onderbouwd haar woord tenminste, alles wat er bij jou tot nu toe uit is gekomen zijn loze beschuldegingen en zelfmedelijden!" Kort na zijn woorden v vond zijn blik kort Wisteriawisp, Stallionheart, het was wat op het moment het logischte klonk, en was ook zeker iets wat hij niet zou vergeten. Maar tot de ex leader zelf het lef had zich goed te praten of zwart te maken. Zouden ze moeten wachten tot een beter woord van de sterren. "Als Starclan nog enigsinds weet wat goed voor ons is, zullen ze Wolfstar precies vertellen wie dit hem heeft aangedaan."herhaalde hij wederom zijn kop opgeheven "Daarna pas zal een onderzoek plaats vinden" zijn strenge blik gleed over de herrieschoppers voor hem "Dan wil ik met jullie alle spreken en kunnen jullie mij haarfijn uitleggen wie wat en waarom." hij knikte. Er zat geen nut in moeite doen voor niks. En hoe wantrouwig hij ook op sommige van de vreemdelingen in zijn kamp neerkeek, als het makkelijk en zekerder kon, was er geen enkele reden moeilijk te doen.

MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.


Laatst aangepast door Blazesong op zo 16 mei 2021 - 15:39; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[EVENT] Your sweet disposition will set you free 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 15:17

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE


Ze had zo'n hekel aan deze katten. Janken over elkaar heen. Niet luisteren naar reden. Wisteria had niets anders in haar dag dan nadenken. Denken en rekenen en beredeneren. Ze kwam niet zomaar met haar woorden maar idioten zoals Fallenflight dachten alleen maar met hun zielige gebroken hartje. Gelukkig had je ook van die katten zoals Foxtrail die haar bijvielen. Uit het niets ook even met informatie over wat ze voelde kwamen. Hij had het kunnen leren. Vriend, misschien moet je daar wat eerder mee komen dan op zo'n belangrijk moment als dit. Dit zet geen zoden aan de dijk. Het kostte haar dan ook moeite om niet met haar ogen te rollen. De speech van baby Lightpaw negeerde ze dan ook compleet. De blik van Blazesong vasthoudend terwijl hij haar aankeek met een korte knik. Hij wist dat ze hier goed zat. Dat haar woorden een waarheid hadden. Dat die buitenstaanders gevaarlijk waren en als zij daarmee bestempeld zou worden als de nare elder prima. Ze zou nooit stoppen met de waarheid spreken.

Zeker niet omdat dat gehersenspoelde schepsel van een Hedgepaw begon te schreeuwen. Hetgeen waar ze per direct niets anders op kon dan lachen. "Ben je betaald of bedreigd om zo liefdevol te spreken Hedge?" Was de enige snauw die ze de apprentice gaf terwijl ze een lik over haar poten gaf. Haar blauwe ogen focussend op Blazesong met een blijvende glimlach op haar lippen. Zielig. Stuk voor stuk. Maar de waarheid zou naar boven komen en het zou blijken dat zij gelijk had. Ze had hen gewaarschuwd. Elke keer. Maar wie luisterde naar de elder. Niemand.

Na vandaag zouden ze luisteren.

CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCYThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[EVENT] Your sweet disposition will set you free Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 21:55


Alsof hij met een klap op de grond terecht was gekomen, zo voelde het. Zo graag had hij nog heel even willen blijven. Wolfstar zijn ogen schoten open en het voelde alsof het laagje ijs dat om zijn vacht geplakt zat in een klap af brak. Hij haalde heel diep adem voordat hij zich op zijn poten probeerde te duwen. Hij voelde hoe de kracht nog niet helemaal terug was. Maar op een plek voelde hij wel waar zijn kracht zat. Zijn stem.

"STILTE." bulderde de kater door het gekibbel van zijn clan heen. "Ik wil. Stilte." en toen het stil was, kon hij pas alles op een rijtje zetten wat er gebeurd was. "Ik snap dat jullie geschrokken zijn, dat dit plotseling was. Ik wil jullie allemaal verzekeren dat het zeker niet mijn eigen doen was om mezelf van een leven te ontnemen." Levens die zo hard nodig waren voor andere dingen. "Gorsepaw heeft met mij gesproken in StarClan. Hij heeft mij verteld dat we niet zwak moeten zijn nu. Het is een tijd voor saamhorigheid. De andere clans trekken elkaar kapot en zouden wij onszelf van binnenuit kapot laten maken? Nee. Daar sta ik niet voor." hij haalde diep adem. Hij voelde hoe de kracht in zijn poten terug kwam en hoe hij zijn positie veranderde om iets hoger en trotser op zijn poten te staan.

"WindClan is sterk. Zo iets als dit laat ons er niet onder krijgen. StarClan heeft met mij de informatie gedeeld die ik moest weten, die wij nodig hadden. Ik zal dit met Blazesong bespreken en verder gan we door zoals altijd." zijn blik ging rond de groep katten en bleef op een paar hoofden hangen. Ashenpatch, strijdbaar bij de ingang. Wisteriawisp, waarschijnlijk net uit een discussie met haar haren overeind en Blazesong, zijn rechterhand. Hij knikte naar hem, het moest genoeg zijn. "StarClan heeft mij niet verteld wie de dader is, dat is ook niet het gene dat er toe doet nu. We moeten één zijn. Dat was StarClan's boodschap aan ons." hij hoopte dat het genoeg was, want voor nu wou hij rusten. Hij wenkte Blazesong met een trek van zijn staart mee naar zijn den. Tijd voor strategie.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] Your sweet disposition will set you free
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: