[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] Your sweet disposition will set you free

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Barksound
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 22:19

De kater was vroeg vertrokken om op jacht te gaan. Zijn tijd in de bergen had ervoor gezorgd dat hij andere routines had gekweekt. Zo ging hij voor het ochtendgloren op bezoek bij Brindleleaf, wat vervolgd werd door een snelle jacht. Sinds hij terug bij Windclan was, had hij die ochtend nodig om eventjes op zichzelf te zijn. Daarna kon hij zich aan zijn dagelijkse taken zetten. Toen de zon zich liet zien, kwam de kater terug aan in het kamp. Rust, die normaal het kamp in bedwang hield in de ochtend, was er echter niet. Er waren een aantal dingen aan de gang en bij een bepaalde uitspraak, stapte hij naar voren en liet hij zijn gevangen prooi voor zijn poten vallen. "En gezien 1 alleen maar zielig kan doen in de medicine cat den en de andere twee toevallig allebei vanuit de mountains komen waarvan er 1 opgestaan plaats vergaan is.." De uitspraak van Wisteriawisp leek bijna een persoonlijke aanval. Moest hij het zien als een aanval? Misschien niet, want hij had niets gedaan. Maar uiteraard vernauwde hij zijn ogen bij de beschuldiging. Hij zag Wolfstar zijn lichaam nu liggen, de kater die hem een tijd terug beloond had om zich terug aan te sluiten bij Windclan. Hij stapte over zijn vers gevangen prooi, klaar om iets te zeggen, toen Wolstar plots recht kwam. Misschien was het maar goed ook dat hij niets kon zeggen, al wierp hij wel een afkeurende blik naar Wisteriawisp. Zijn staart zwiepte heen en weer bij de gedachten dat hij hier verdacht werd van moord.


:..:
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 22:28


Heel wat herrie en drama die niet nodig was. De poes trok even met haar roestkleurige oortjes en liet een zucht over haar lippen rollen. Haar helderblauwe ogen gleden naar het lijk dat langzaam terug kracht leek te krijgen. Ze staarde rustig naar hem, naar zijn drama praatjes. Ze kantelde haar kopje was, de spieren in haar lijf gierende om de pijn die er in sudderde. Hoe belachelijk was dit niet wel niet? Haar hoofd tolde even, haar poten jeukten. Ze kon dit niet begrijpen en dus kwam ze overeind, onstabiel en wankel. "Ik heb het gedaan," Mompelde ze kalm van haar lippen terwijl ze uitdagend rondkeek, afwachtende tot er een reactie kwam die anderen gek zou maken. Dan pas kon Wolfstar inzien hoe dom hij bezig was. En als ze heel eerlijk was had ze liever Blazestar dan deze oelewapper, dat was geen geheim. Ze lichtte dan ook een wenkbrauw op en wachtte af tot katten vragen zouden beginnen stellen. Ze kon amper op haar pootjes staan, maar een kat vergiftigen? Dat kon een kitten zelf doen, dus misschien was zij het wel. "Dus wat volgt er nu? Word ik uit de clan gegooid?" ze keek even uitdagend rond. "Laten jullie een moordenaar in jullie midden? Of gaan jullie braaf naar de sterren luisteren?" Als ze met haar staart had kunnen zwiepen had ze dat gedaan. Ze kreunde dan ook even en viel weer om door de pijn die door haar lijf sudderde.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 22:35

The point is not the bearing of suffering.


De spanning was om te snijden en ze kon echt niets anders dan opgelucht ademhalen toen ze Wolfstar weer zag bewegen. Hij kwam terug bij hen. Hij zou de antwoorden hebben die ze allemaal zochten. Toch.. Maar die antwoorden kwamen niet. Hij wist niet wie het gedaan had en ze staarde hem recht aan toen zijn blik op die van haar gericht was. Het voelde.. Verkeerd. Alsof hij wel meer wist dan hij zei. Alsof hij.. Ze slikte maar knikte haar vriend langzaam toe. Ze was er voor hem.

Barksound kwam het kamp in en ze stapte iets opzij. "Barksound, je kan beter gaan zitten er is.. Een probleem." Mompelde ze naar de kater, klaar om hem een snelle headsup te geven van alles wat er was gebeurd tot..

Het spreekwoord 'het werd koud om haar hart' was een understatement. Het was alsof iemand haar in de ijskoude rivier had gegooid, klaar om te verdrinken. Haar zus. Had de moord gepleegd. Ze staarde naar Burnet. Tranen brandend in haar ogen en niet langer kon ze stil zijn. Niet langer kon ze de oppasser spelen die anderen tegenhielt het kamp uit te gaan. De stille beschermer. De buitenstaander. Niet terwijl haar zus. Haar zus die ze nooit had kunnen leren kennen nu de blame nam. Nu. "Nee!" Het woord was een schreeuw, een snik, het stokte in haar keel maar was tegelijk het luidste geluid dat ooit uit haar was gekomen. Ze stapte naar Burnet toe en duwde haar vacht tegen die van haar. Het was niet oke. Het voelde zo niet oke om naast haar zus te staan op deze manier terwijl ze haar kop schudde. "Burnet heeft het niet gedaan. Burnet kan het niet gedaan hebben." Ze staarde naar haar vriend, naar Wolfstar met brandende ogen.

"Mijn zus is geen moordenaar."


The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:02

[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Blaze_29
Hij verwachtte meer geschreeuw, comentaar op zijn standpunt. Niemand leek het geduld te hebben om te wachten op hun leader, zeker Wisteriawisp niet. De uitgesproken kattin zou vast wel weer comentaar leveren. Maar in plaats daarvan kwam de deputy er verrast achter dat ze hem enkel toeglimlachte, haar stand zeker van haar zaak. Blazesong zweeg, zo zeker was hij nog niet. De motivatie die ze noemde was mogelijk, maar het daadwerkelijk doen? Stallionheart? De kater hoopte dat hun leader snel zou ontwaken, hen haarfijn kon vertellen wat er gebeurd was. Wie zielig genoeg was om tot zoiets in staat te zijn. En een gods gegeven, dat was het. Een luidde schreeuw deed de kater opkijken naar hun leader, ontwaakt uit zijn koude slaap. Geheeld door de sterren en terug gebracht om hen wederom te leiden. Blazesong kon eindelijk uitademen, hield zijn blik en aandacht nu volledig op zijn leader. Wie was het? Grote woorden volgde, woorden van vrede en samenhorigheid, niet de woorden waar hij opgedoelt had. Waar iedereen opgewacht had.  

Wolfstar sprak verder, vertelde informatie van de sterren te hebben gehad, voor nu enkel voor hem en zijn deputy bedoeld. De rossige tabby fronste, hadden de sterren eindelijk hun moraal terug? Spraken eindelijk in duidelijke woorden in plaats van een gok spelletje? Hij knikte, hij zou luisteren. Wat volgde deed de kater wederom opkijken, toen eindelijk het woord dader volgde. Maar het zou er niet toe doen, wie het was. Blazesong fronste, er niet toe doen? De deputy vond zichzelf in een staat van ongeloof terwijl hij naar zijn leader keek. Maar hield zijn kaken strak op elkaar, ze zouden zo spreken, er zou uitleg komen. Dat moest wel. Met een korte blik op de rest van zijn clan volgde hij toen Wolfstar hem wenkte mee te komen,  droeg een hoge verwachting op zijn schouders. Wolfstar zou het beter weten, dat moest wel, het kon niet anders.

Maar ver zou de deputy niet komen, voor een ander geschreeuw aan zijn aandacht trok. Verrast draaide de deputy zich om zijn as, legde oog op een nog altijd gewonde Burnetbliss. Haar woorden zouden geheel de koers veranderen waarop dit kapseisde. Blazesong's ogen schoten ietwat verder open toen ze de schuld op haar eigen gewonde schouders legde. Al snel tegen gesproken door Ashenpatch, die tot nu toe de eervolle taak van kampwacht had gedragen. Blazesong schudde zijn kop "Burnetbliss?." Kort schoot zijn blik naar Wolfstar, de moordenaar deed er niks toe. Dat was wat de kater gezegt had. Maar nu moest het toch wel? Nu alle ogen erop rustte? Burnetbliss had hen verraden? "Ze zegt het zelf, Ashenpatch" zijn verassend zachtte blik ontmoette die van de grijze kattin. Het was er geen van verwijt, noch woedde, eerder één van medeleven. De deputy wist maar al te goed hoe familie aan je hart kon trekken. Maar dit was niet iets wat licht woog. Zijn blik schoot terug naar Wolfstar, hij wist wat waar was, wat niet waar was. Hij had het woord.


MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Houndtemper
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Giphy
Rebecca
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:04

Houndtemper


Wat een herrie. De kleine grijze kater stapte zijn nest uit en zag Wolfstar dood op de grond liggen, alsnog leek het gewoon op elke normale andere dag dat de Clan uit elkaar viel. Zijn mate begon al snel te roepen over mogelijk verdachte katten, al dan niet bij naam. Een zucht verliet zijn bekje en hij liep naar de herrie toe. Er kwam een bevel van Blazesong dat iedereen moest blijven in het camp tot Wolfstar weer bij kennis was. Ashenpatch nam gelijk stelling in bij de ingang en Wisteria... deed wat ze wel vaker graag deed bij autoriteiten. Zijn oranje ogen volgden hoe alles tot ontploffen kwam en hij zuchtte nog een keer. Niet lang daarna kwam hun leader weer bij kennis. ‘Ik zag dat Wolfstar een prooi van Blazesong had gepakt’ miauwde de grijze kater luid en wierp een blik op hun deputy. ‘Misschien is hij het luisteren zat en wilde hij het heft in eigen poot nemen’ miauwde hij ijskoud.

no notes
Elyon©


[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 JElzi98
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:13

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE


Ze had staan wachten, hongerig wellicht zelfs tot het meer uit de hand zou lopen. Maar Wolfstar kwam terug onder de levenden en vertelde hen dat het er niet toe deed. Snuivend staarde ze naar haar leader. Natuurlijk deed het er toe. Het deed er verdomde toe.

Het deed er toe tot ze Houndtemper zijn stem hoorde en haar kop scheurde zich los van Wolfstar. Van Burnet die claimde dat zij de moordenaar was. Van Ashen die de verdediging in ging. Ze schoten naar Houndtemper en ze slikte. Ze was zo in haar eigen hoofd geweest. Stap voor stap schoot ze sneller dan ze zelf door had naar zijn zijde en duwde haar vacht tegen die van hem. Haar partner.. De enige die om haar gaf in deze stinkende en zinkende clan. "Oh Blaze." Haar volle aandacht schoot terug naar haar deputy die zojuist nog haar toe had geknikt. Dat kon ook nog natuurlijk. Natuurlijk zou hij met haar instemmen als hij zelf andere plannen had. Want zeg nou zelf, wie zou Burnet geloven. Als de echte moordenaar een fanatieke deputy was die zelf het roer in handen wou nemen.

CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCY
Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:27


[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

smeerwortel, Menagie bladeren, jenever bessen, et cetera, et cetera. Een zucht rolde over haar lippen terwijl ze keurig de vele rijen planten af ging. Ieder blad bewoog ze met haar poot, waarna ze de verdorde kruiden eruit tikte. Sommigen kon ze nog goed genoeg restaureren door het in water te laten weken, anderen waren al te ver heen. De poes liet enkele zwarte bladeren vallen op haar hoopje. Normaliter deed ze dit soort taakjes met Falconstrike erbij. Dan ging de tijd een stuk sneller, wanneer ze een lach konden delen en samen werkten. Nu was alles stil in haar den, ijzig stil. Ze miste hem, en vroeg zich af of hij zich ook zo had gevoeld toen zij in Shadowclan verbleef… Of hij zich nu ook zo voelde.
Een schreeuw zorgde ervoor dat ze geschrokken overeind veerde. In die beweging trok ze meteen alle bernagiebladeren uit hun holletje, waardoor ze weer opnieuw mocht beginnen. Even beet ze gefrustreerd haar kaken op elkaar en keek achter zich naar wie haar zo ruw onderbrak. Haar blik verzachtte echter direct toen ze Ashen in de opening zag, paniek in haar ogen. “Oh Starclan,” Telkens weer was ze bang dat iemand haar den in zou paraderen enkel om mee te delen dat er weer iemand dood was. Weer iemand waar ze om gaf. En veel te vaak leek die angst reëel te zijn. Haastig kwam ze overeind en rende haar den uit, het kamp in. Haar ogen scanden de omgeving en focusten zich snel genoeg op het levenloze lichaam van Wolfstar, diens gezicht vertrokken in een afgrijselijke grimas. Trillende slikte ze, de woorden van haar clan gingen aan haar voorbij. Voorzichtig bewoog ze zijn lichaam, opende zijn bek en probeerde restanten te vinden van wat hij had gegeten. Met een snelle pas dook ze haar den in. Met een stok in haar bek en enkele besjes verpakt in grotere bladeren keerde ze snel genoeg terug. De stok zette ze zorgvuldig tussen de tong en het gehemelte van haar leader, zodat hij niet ook nog in zijn tong zou stikken in de tijd dat hij terug kwam. Een huiverige zucht verliet haar mond terwijl ze met bezorgde ogen naar Wolfstar keek. Ze wist het zelf beter dan menig ander, het geschreeuw over vergiftiging was waar. Alle symptomen waren daar. Maar waarom? Haar gedachten begonnen als donkere wolken te rollen, zich afvragend wie het kon zijn. Wie zou genoeg van giftige planten weten? De poes slikte en schudde resoluut haar kop, nu was niet de tijd, zij, boven alles, kon niet gaan speculeren over de schuldige. “Alsjeblieft-“ haar stem stierf weg onder het luide geroep van haar clangenoten, en ze had de puf niet hen in het gareel te roepen. Tot haar grote opluchting kwam Wolfstar terug, ademde hij weer en was zelfs in staat een poging te doen de rest te kalmeren. Routnose sprong overeind en rolde twee jenever besjes naar hem toe. “Eet deze, ze zullen je helpen aansterken,” murmelde ze bezorgd en rechtte haar rug. Ze wilde niets anders dan terug haar den in gaan, zich opkrullen en slapen naast haar apprentice, naast haar jongen. Maar ze bezat nog altijd de titel van Medicine cat, en hoe vreemd het haar ook nog altijd in de oren klonk, zij zat al langer op haar rang dan de andere heren naast haar. Ze kon niet zomaar meer afdruipen. Nogmaals opende ze haar mond, maar de woorden werden haar ontnomen toen Burnetbliss sprak.
Even vervaagde de wereld naast haar, was alleen de rossige poes nog zichtbaar. Tranen parelden op in haar ogen en nu meer dan ooit wist ze dat het klaar was. Misschien was dit dan nog haar straf, misschien was hetgeen dat haar er ooit juist toe had gedreven zo van deze rang te houden ook hetgeen dat haar ten val zou brengen. Ze hield teveel van ze, van ze allemaal. Niet anders dan dat ze ooit van haar biologische kinderen zou houden. En keek hen nu, Falconpaw zonder moeder, Flutterpaw hier verwond en zonder clan, Wisteriawisp en Milkypaw waren beiden getekend voor het leven, Pepperpaw zat in een clan waar ze niet hoorde, Newtpaw had ze achtergelaten en Burnetbliss... Ze slikte, weigerde te geloven wat ze zojuist had gezegd, wilde zo graag geloven dat dit slechts wartaal was. Maar wat wist ze? Wat wist ze nog? Medicine cats mochten geen kinderen krijgen, daar had ze zich aan gehouden, maar ondanks het feit dat ze het bleef ontkennen had ze die regel toch gebroken. Misschien werd ze zo gestraft. Het was tijd dat het klaar was, dat ze alles neer zou leggen. Het enige wat ze wilde was haar kinderen gelukkig zien opgroeien, was dat zoveel gevraagd?
Routnose veegde de tranen uit haar ogen en verhief haar stem met een loodzwaar hart. “Zijn jullie nu klaar?” sprak ze en beet op de binnenkant van haar lip. “Hebben jullie niet allemaal genoeg gezegd? Elkaar genoeg pijn gedaan?” ze kwam overeind en keek één tel naar Burnetbliss. “Burnetbliss is nog gewond, ze is eigenlijk alleen maar in mijn den geweest en… En ik heb niets gezien. Niets verdacht. Wolfstar en Blazesong hebben gelijk, en ze zijn jullie leaders,” de poes slikte haar tranen weg. “Luister gewoon naar hen, laat hen overleggen. Voor hetzelfde geld zijn Riverclan en Shadowclan inmiddels al elkaar in de haren gevlogen, en Starclan heeft al laten weten dat ze niet blij zijn. We zijn naast elkaar opgegroeid, alsjeblieft, wat hebben we nog aan onze clan als we elkaar niet eens meer kunnen vertrouwen?” ze bood haar schouder aan Wolfstar aan om hem wat te ondersteunen. “Starclan heeft met Wolfstar gesproken en ze zullen ons helpen om dit op te lossen, dat is alles wat we nu kunnen doen. Ik zal helpen waar ik kan, maar laten we alsjeblieft stoppen met elkaar... Of onszelf beschuldigen.” ze keek haar leader aan en kon het toch niet laten zich af te vragen wie het was. Een clangenoot niet, toch? Oh Starclan, wat als Burnet.. Wat als ze nog wist van de besjes- De poes slikte en kapte haar gedachtes af. Haar ogen zochten eerst Wolfstar en vervolgens Blazesong. “Red je het naar je den, Wolfstar? Ik ga Burnet in haar nest leggen, en, ehm, als jullie mij dan nodig hebben… Nou, ehm, dan weet je me te vinden, oké?” sprak ze alleen voor hun oren.It is both a blessing and a curse
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 0:01


Zijn tanden knarsten over elkaar toen hij de woorden van Burnetbliss hoorde. Hij had het vredig willen oplossen. Kalm. Blijkbaar was kalmte niet iets waar WindClan goed bij gedijde op het moment. Met een ruk draaide leider zich om, van de zijde van Blazesong af. "Als jullie nou allemaal een keer jullie godvergeten koppen dicht hielden!" snauwde hij kwaad. Er knapte iets in de kater. "Het enige wat ik hoor is bla-bla-bla. Waar is de tijd gebleven dat het woord van een leider gewoon wet was. Waar men luisterde als er gesproken werd." Hij stapte op Burnetbliss af, zijn poot hief zich - klauwen ingetrokken mind you - klaar om uit te halen. "Denk jij dat je mijn moordenaar kan zijn? Mijn persoonlijke martelaar? Dan heb je het goed fout." hij zette de poot weer neer met een stomp. "Jij bent het niet." zijn kaak klemde zich op elkaar. De woede die hij voelde was ongekend. "Ik zal jullie het allemaal wat sterker vertellen, want van de goede vrede is blijkbaar niemand hier gediend," hij draaide zich terug, om zijn clan aan te spreken. "Ik weet wie mij vermoord heeft. Ik weet het. Honderd procent zeker. Het is mij verteld, maar die informatie is voor mij en mij alleen. Degene waar ik het over heb weet wie het is. Ik wil géén excuses meer horen. Ik wil geen gezeik meer horen van niemand. Iedereen houd z'n klep dicht." zijn klauw groef zich in de grond terwijl hij zich herpakte. "Mijn moordenaar - je bent hier, ik weet het - doet er niet toe. Zo simpel is het. Ik ga zo'n laffe daad geen verdere aandacht schenken. Iedereen die daar anders over denkt is welkom in mijn den. MORGENVROEG. Ik wil mijn deputy spreken." hij was klaar. Hij wenkte Blazesong - opnieuw - en vertrok nu naar zijn den. Hij was er klaar mee.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 0:26


Haar ogen waren strak gericht op de leader, hem uitdagend aankijken. Ze wilde hem uitlokken, zijn emoties zien dansen voor haar ogen. Ze wilde zijn woede proeven op haar tong en de waarheid van zijn lippen horen stromen. Dat was de enige reden dat ze deze woorden had uitgesproken. Dat en... haar eigen lijst van verdachten. Ze keek niet op toen Ashen haar bij kwam. Haar zus zou moeten leren dat dit was hoe ze was. Ze was niet simpel of teruggetrokken of kalm. Nee, Burnet was vuur. De heetste vlam die altijd in haar ziel brande. Een eeuwige woede die niet geblust kon worden. Haar mondhoeken krulden dan ook naar boven toen Wolfstar haar benaderde en zich klaar leek te maken om der een klap te verkopen. De rossige poes stak gretig haar kin naar voren, alsof ze smeekte om zijn kracht tegen haar wangen aan te voelen. Doe het dan, lafaard, sla een gewonde vrouw... Daar heb je toch niet de ballen voor. En zo hadden haar gedachten weer gelijk, want hij zette zijn actie niet voort. Burnet glimlachte enkel naar hem, haar ogen vernauwende. De waarheid die van Wolfstar afkwam was alles wat ze had gewild. Hij wist wie het was, zo bleek, maar zou het aan niemand vertellen. Ze kantelde dan ook haar kop wat. Deze leader was een kind, een tiener met veel teveel hormonen die dacht dat hij de stoerste man was in de kamer. Niks was minder waar. In realiteit was dit maar een ventje die teveel verantwoordelijkheid had gekregen. De manier waarop hij de clan aansprak was hier bewijs van. Ze volgde de kater met haar ogen, waarna ze het niet kon laten om zachtjes te beginnen lachen. Ze leunde tegen Ashen aan, de adrenaline nog steeds door haar aderen pompende. "Got him," fluisterde ze tegen haar zus aan waarna ze even diep adem haalde. Kort sloot ze haar ogen om even de kalmte terug te vinden, waarna ze even zuchtte. "Iemand moest het doen, anders bleef dit maar doorgaan," expliceerde ze aan zowel Ashen als Rout, die beide nogal van slag leken te zijn. Bij starclan, waarom was iedereen zo snel geraakt hier?


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxtrail
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 0:49

Hij staarde de kleine Deputy aan, woede vlamde in zijn blauwe ogen. Niet zozeer voor Blazesong die tenminste nog zijn best deed doen, maar vooral omdat hij meer snapte dan hem. ''Ik wou hem nog het voordeel van de twijfel geven, maar die twijfel heb ik niet meer''zei hij simpelweg. Nee, voor hem was het allemaal wel duidelijk hoor. Blazesong stortte zich op de rest en sprak ook zijn zus weer aan. Foxtrail negeerde dat en wachtte enkel af wat Wisteriawisp ging doen. Zij was de enige met een goed punt hier en ze moesten naar haar luisteren. Naar haar en hem. Helaas moest Hedgepaw het voor Stallionheart opnemen. Ach die kleine man wist niet beter dan dat zijn opa een held was. ''Je idool is echt niet zo goed als je denkt''bromde hij enkel, geen zin om in te gaan op een Apprentice die verblind was. Bovendien leek Hedgepaw vooral tegen Wisteriawisp in te gaan. Die gaf hem enkel een snauw, maar er zat wel een belangrijk bericht in. Hun exleader kon vast gemakkelijk Hedgepaw overtuigen. Het maakte een hoop sense. Foxtrail wou verder nadenken, zoekend naar meer bewijs, maar een stem onderbrak alles. Wolfstar was terug en blij was hij niet. Nou, zou hij weten wie hem vermoord heeft. Zou hij het even zeggen en alles hier oplossen. Nee, hij sprak enkel over Gorsepaw en dat ze samen sterk moesten zijn. Nou dat wou Foxtrail prima, maar dan wel met katten die hij kon vertrouwen. Wolfstar wou vast dat dit het einde was voor nu, maar dan had hij pech. Burnetbliss, gewond en wel, besloot opeens om op te biechten. Wat. Foxtrail staarde naar de poes, die doodleuk vertelde dat ze de leader vermoord had. Was dat een grap? Wou ze soms aandacht hebben? Of was het de waarheid? Nee, kijk nou hoe ze eruit zag. Ashenpatch was er weer bijgekomen en zij leek erg ondaan te zijn door deze plottwist. Zo erg dat ze een nieuwtje in de groep gooide. Foxtrail had geen tijd om er verbaasd over te zijn, al maakte hij wel een notitie in zijn achterhoofd. Bovendien leek Blazesong het nog willen te geloven. Natuurlijk zei de flamepoint poes het zelf, daar had hij wel een punt. Alsof het nog niet leuk genoeg was sprak Houndtemper opeens. Maar eindelijk was het iemand met echte informatie. Natuurlijk. Stallionheart had er niks aan als hij enkel Wolfstar zou vermoorden. Blazesong zou dan de leader worden. Het was een geweldig idee. Hij had het niet gezocht achter de rode kater, maar zo goed kende hij de humeurige deputy niet. Een samenwerking die niemand zou zien aankomen. Arme Burnetbliss, ze moesten haar in hun schema hebben meegenomen. Als een zondebok. De reden dat Blazesong zo vlug meeging met haar bekendmaking. ''Hoe sluw...''mompelde Foxtrail en hij wou al zijn bek open doen om het te vertellen, maar Routnose kwam er nog even tussendoor en daarna was Wolfstar behoorlijk kwaad. Blijkbaar wist hij wie hem vermoord had. Dus waarom vertelde hij het niet? Wat bezielde hem. In plaats daarvan ging hij naar zijn den, Blazesong meewenkend. Wacht, zou hij echt zijn moordenaar meevragen? Of wist hij wel zeker dat hij snapte wat Starclan hem had laten zien. Alles was als een puzzel in elkaar gezet, maar nu onderbrak er weer een stukje. Hij hoorde niet wat Burnetbliss zei. ''Ik denk dat het duidelijk is dat we elkaar niet meer kunnen vertrouwen totdat hij bij zijn zinnen komt en de waarheid verteld''bromde hij. ''Al is er volgens mij al een hoop duidelijk''
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 11:03

The point is not the bearing of suffering.


Starclan above. Help me. Ik heb net een zus en nu raak ik haar kwijt.

Haar blauwe ogen zochten die van Blaze toen de deputy de woorden in zich op nam. Smeekte haar deputy, haar vriend om in te zien dat dit nonsens was. Dat dit niet waar was en dat haar zuster sprak in schrik. Burnet was veel dingen maar ze was geen moordenaar. Ze kon geen moordenaar zijn. Maar Blazesong sprak en het brak haar hart in andere manieren dan ze had verwacht. Langzaam vernauwde ze haar ogen, wou een waarschuwing sissen naar de deputy. Gevoelens voor het eerst in haar leven wellicht de overhand nemende in haar systeem.

Maar het was Wolfstar die werkelijk haar tot een halt riep. Zijn stem bulderde over het kamp en haar spieren verkrampte. Staarde naar haar leader, haar vriend ook die naar Burnet stapte en een luide sis rolde over haar lippen toen de kater zijn poot hief naar zijn zus. Haar nagels schoten uit haar hulzen en ze stond klaar. Hij zou niet wagen, hij zou niet durven. En hij deed het ook niet. Wat Ashen diep liet zuchtten. Haar composure terugvindend terwijl Wolfstar terug bulderde naar zijn den. Haar blauwe ogen schoten naar Burnet en haar mond viel open. ”Wat.” Siste ze terug naar haar en hief zelf wel haar poot om deze zacht op de neus van Burnet terecht te laten komen. ”Ben je gek geworden. Hij had je kunnen verbannen.” Siste ze naar haar toe haar blauwe ogen enorm terwijl ze haar zus aankeek. Het laat me niet alleen smekend in stilte voor ze haar kop schudde. ”Met jou praat ik later nog wel.” Beet ze hem iets harder toe. Het zou duren voor ze hem vergeven had voor zo makkelijk meegaan.

”Wolfstar!” Riep ze de leider achterna en sprong naar zijn den toe. Zelfs al wou hij geen woord meer wisselen, wou hij niet spreken over een moordenaar zou ze hem toch niet alleen laten nu en waar beter kon ze even in stilte zitten brooden over hoe boos ze eigenlijk wel niet was op haar zus en Blazesong. Dan in stilte voor of in de leadersden.

-Smoll note en het is even overlegd in RPG-related met iedereen dat we toch t topic voortzetten gezien het een openbaar event is en we niet helemaal snapte of je nou de eerstvolgende post claimde. Maar dat dat eigenlijk niet de bedoeling is zonder overleg-


The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 12:04

[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Blaze_29
En toen richtte de ogen zich op hem. Blazesong's ogen kruiste die van Houndtemper toen deze hem beschuldigde van deze vreselijke misdaad. De deputy vernauwde zijn ogen. Wolfstar wist wie de moordenaar was en hij had niks om te vresen. Hij had niks misdaan en de sterren wisten het. Bovendien had hij genoeg katten die wisten dat hij deze ochtend druk was geweest, had Fawnleap om te bevestigen dat hij bij haar was. Had elders die hem gezien hadden in hun den, de deputy was niet eens in de buurt van hun leader geweest. Snoof dan ook toen Wisteria aan de zijde van haar mate stond, natuurlijk. Heel typisch. Maar goed, het kon hem niks schelen, op het einde van de dag was zijn werkelijke onschuld wat er toe deed. Maar nog voor hij zijn verdedeging in woorden kon omzetten schreeuwde Wolfstar zijn clan al toe, dwong iedereen de bek te houden. Weerhield de deputy van spreken, wat misschien ook wel beter was dan gehoor geven aan dit hoopje herrie schoppers, leugenaars en hielenlikkers. De leader sprak Burnetbliss heftig toe, blijkbaar was ook zij niet helemaal eerlijk geweest, ook Routnose leek hier van o vertuigd. Gaf Burnetbliss haar alibi.  Blazesong fronste, keek de gewonde kattin met een geïriteerd gezicht aan. Wat gaf haar het idee dat ze tijd hadden voor dit toneelstuk? Kort week hij zijn blik naar Ashenpatch, vast boos op hem, dat moest wel. Hij had het wel met haar te doen, zou later wel even met haar spreken. Blijkbaar iets waar de kattin zelf ook al mee kwam. Hij knikte enkel, het zou wel goed komen. Bovendien waren het enkel haar emoties die hier spraken, hij wist maar al te goed hoe fanmilie aan je hart kon trekken. Maar goed, eerst zou hij met Wolfstar spreken, zoals hij van hem gevraagd had. Zijn deputy was er voor hem, wat dan ook. Hoopte daarbij ook eindelijk verlost te worden van deze verwarring en al dit onnozele gezeik dat Windclan zo graag op het hart leek te dragen. Desondanks werd het echter weereens tegen gehouden, dit keer door Ashenpatch die langs hem trad om met haar leader te spreken. Blazesong zuchtte, hoeveel decibel harder zou de leader moeten schreeuwen voordat andere doorhadden wat hij wilde? "Ashenpatch" mauwde hij kalm terwijl hij naar haar zijde stapte, hoefde niet te spreken om te vertellen wat hij vroeg. Zijn ogen zeiden het voor hem, nu ietwat verzacht. Spraken iets in de trend van  "pls laat hem voor nu zijn gang gaan zoals hij wilt dat het gaat.".


MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Barksound
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimedo 20 mei 2021 - 21:22

Het stond vast dat hij geen fan was van de elder Wisteriawisp, dat was duidelijk. Ook zij was nooit fan geweest van hem, ook al kende ze hem niet. "Barksound, je kan beter gaan zitten er is.. Een probleem." Het was Ashenpatch die hem even terug naar de bewoonde wereld trok en gehoorzaam ging de oudere kater zitten. Wat er volgde, liet hem fronsen. Burnetbliss bekende zowat een moord, met verschillende reacties als gevolg. Vervolgens verkondigde Houndtemper dat Blazesong de dader kon zijn. Barksound zijn kop draaide zich van links naar rechts, kijkende naar de katten die spraken. Moest hij weten wat 'tennis' was, kon je zeggen dat hij aan het kijken was naar de bal die heen en weer geslagen werd. Even bleef zijn blik hangen op Ashenpatch, die naast hem zat. Haar lichaamshouding veranderde waardoor zijn oren alert naar voren draaide. De kater wist even niet goed hoe hij zich moest voelen. De schuld was niet meer op hem gericht of een andere 'indringer', maar de wending die er gekomen was voelde niet beter aan. Hij bleef rustig zitten waar hij zat toen verschillende katten zich uit de voeten maakten.


:..:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitimevr 21 mei 2021 - 8:32

Eigenlijk had ze meer met open mond naar alles om haar heen gekeken dan iets anders. Waar was dit ook alweer allemaal fout gegaan? Ja, dat Wolfstar een leven was verloren. Ze had nooit echt een band met hem ontwikkeld. Eigenlijk had ze dat ook nooit toegelaten. Hij was de leader nadat haar hele leven was ingestort. Toen alles eigenlijk al fout was gegaan. Dus of ze er echt om kon rouwen? Nee, dat niet. Ja het was hartstikke erg natuurlijk, het was gevaarlijk als je leader een leven verloor. Of ze zo mocht denken wist ze niet, dus zei ze het ook niet hardop. Ze dacht in stilte, met haar linkeroor en halve rechter oor ongerust trekkend. Toen stond ze op en ging naast Barksound zitten. Eén van de katten die ze nog wel vertrouwde, die de partner van haar oma was geweest. Stiekem zocht ze steun bij hem terwijl de blik in haar hazelnootkleurige ogen de zijne zocht. Perplex, dat was wel het juiste woord. Dit alles had haar perplex doen staan.

Tag: @Barksound


[EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Your sweet disposition will set you free   [EVENT] Your sweet disposition will set you free - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] Your sweet disposition will set you free
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: