[KS] An ode to two clueless lovers 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] An ode to two clueless lovers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[KS] An ode to two clueless lovers 1706e310
Sannemander
849
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimema 10 mei 2021 - 22:05


[KS] An ode to two clueless lovers Search14
Hallo hallo lieverds,

Bijtjes en bloemetjes en babies! Het is lente hoor.  Zoals het oplettend oog vast al wel gezien heeft is  de lieftallige Fawnleap in verwachting van haar aller eerste nestje. En zal Blazesong er aan moeten geloven als een vader door het leven te moeten gaan, nou wie had dat ooit gedacht.

Over de ouders:

Fawnleap is een windclan warrior en is opgeleid tot tunneler. Voor haar persoonlijkheid zal ik Sans quoten:"Fawnleap is super lief, er zit geen slecht bot in haar lichaam. Ze is wel een beetje dik maar dat is gewoon water gewicht xoxo"
Qua uiterlijk is Fawnleap een klein gebouwde kattin met een tortie vacht patroon. Haar pels is lang en pluizig waardoor ze alleen maar boller lijkt dan ze al is. Haar oogjes zijn helder blauw gekleurd.
[KS] An ode to two clueless lovers Kitten14
[KS] An ode to two clueless lovers Kitten12
Blazesong is de deputy [voorheen tunneler] van Windclan en beschikt over een behoorlijk onvoorspelbaar karakter. Hij is van nature een ware brompot die ietwat snel op de tenen getrapt is. Hij is een realistische denker, geen dromer. En zal zeker moeten wennen aan het vaderschap. Hij is een skeptische ziel die nog al wat argwaan heeft tegenover vreemden. Maar behalve dat heeft hij heus wel een zachte kant, hij is eerlijk, soms iets te eerlijk. En geeft zijn hele hart aan diegene waarom hij geeft. Een betrouwbare vriend waarmee je heus wel lol kunt hebben. Maar hoe je ook naar hem kijkt, zijn loyaliteit aan zijn thuis en zijn clan kan niemand ontkennen. Qua uiterlijk is de kater net als zijn mate klein maar robuust gebouwd. Zijn pels is rossig gekleurd en kort. Zijn ogen zijn een vurig amber.
Over het nestje:
❃ Het Nestje zal geboren worden in de Windclan nursery!
❃ Er zullen waarschijnlijk maar 2 kittens geboren worden, hooguit 3.
❃ Één van de kittens staat al vast en dit zal Sparkkit zijn. Deze zal gespeeld worden door Renske!
❃ Qua vacht kleuren is vrijwel alles mogelijk. Enkel trekken wij helaas een grens bij gras groene kittens, namens mij en Sans , sorry hiervoor.  
❃ Qua vacht patronen is er een mogelijkheid op zowel Tabby als Tortie.
❃ Bij alle opties is er een mogelijkheid op een mix met Wit.
❃ Beiden ouders zijn behoorlijk klein gebouwd, daardoor is de kans ook groter dat hun kittens dit ook zullen zijn.
❃ We hebben niet zo zeer eisen rondom de naam, maar wel al een paar lieve ideeën die misschien als inspiratie kunnen dienen. Zo zal Fawn natuurlijk heel blij zijn met een Deerkit of iets herten related. Immers is dit een beetje een traditie in haar familie. En zullen er tranen in Blaze's ogen springen bij een naam als Beekit.

De deadline en datum waarop de kittens gekozen zullen worden staat op 31 mei!
Veel liefs, Sanne & Sanne

[KS] An ode to two clueless lovers Search15


››MONTY‹‹


[KS] An ode to two clueless lovers Blaze_31


Laatst aangepast door Blazesong op ma 10 mei 2021 - 23:06; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Dark forest
[KS] An ode to two clueless lovers Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimema 10 mei 2021 - 22:18

Hallo een Stag nummer 2 duh
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] An ode to two clueless lovers DPKsfdL
Bunny
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlecloud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 12:41

[KS] An ode to two clueless lovers 5IRiK8

Naam Tumblekit - Tumbleweed / Dronekit
Reden Tumble-: vanwege de manier waarop hij met zijn lange ledematen al bij de geboorte eruit leek te tuimelen -weed: hij is koppig, blijft lang doorgaan en heeft de gewoonte om vanuit het niets plots ergens op te duiken.. / Drone-: een 'drone' is een mannelijke bij. (later blijkt ook dat het een zeer accurate naam is in de zin van 'droning on', blijven doorratelen, maar hier hadden de ouders natuurlijk niet op gerekend)
Geslacht Mannelijk (onvruchtbaar)
Uiterlijk Tumblekit is een kortharige kater met een grotendeels witte vacht die hier en daar calico plekjes vertoond, voornamelijk op zijn poten en staart. Hij heeft zeer lange poten waar hij nog wel eens over durft te struikelen. Zijn staart is vrij dik tegenover de rest van zijn vachtlengte. Hij heeft oranje ogen, net zoals zijn vader. Wat hij ook van Blazesong heeft geërfd is hooikoorts (thanks dad).
Kernwoorden Onhandig, nerveus, babbelaar, prankster, onaangepast
Innerlijk Tumblekit is een zeer nerveuze en onhandige kater. Hij staat geen seconde stil maar struikelt ook zeer vaak over zijn eigen poten. Hij houd ervan om snel te rennen, vind die snelheid ontzettend fijn, maar kan regelmatig wel ergens tegenbotsen. Van zodra hij het nest uit kan, zal er geen houden meer aan zijn. Hij heeft de gewoonte van snel weg te glippen zodra hij een kans ziet en omdat hij al van kleins af aan vrij snel is, kan je hem dan in het hele camp gaan zoeken. Daarbij komt ook dat hij een prankster is - hij vind het grappig om anderen te doen schrikken, bijvoorbeeld. Dit is een talent dat hij al vroeg leert; schijnbaar vanuit het niets achter iemand opduiken zodat die een gat in de lucht springt. Tumblekit doet dit dan ook op de meest ongepaste momenten. Hij is niet snel serieus en heeft moeite met de sfeer in een ruimte te lezen en daar dan ook zich naar te gedragen. Tumblekit heeft ook moeite met weten wanneer hij moet stoppen met praten. Hij praat graag door en door, helemaal afwijkend van het oorspronkelijke doel van de conversatie. Hij onderbreekt daarbij soms nog wel eens anderen en hij laat zich niet makkelijk onderbreken. Door zijn nervositeit praat hij ook zeer snel, soms zo snel dat het onverstaanbaar wordt - maar dit heeft hij niet heel snel door. Desondanks wil dit niet zeggen dat hij enkel aan zichzelf denkt of dat hij niet graag naar anderen luistert. Hij heeft meestal gewoon niet echt het zelfbewustzijn om daar op te letten. Als puntje bij paaltje komt, is Tumblekit wel het type om te vluchten in plaats van te vechten. In moeilijke situaties maakt hij zich zo snel mogelijk uit de voeten of begint hij te ratelen over iets onnozel in zelfverdediging. Hij is geen doorzetter en geen durver maar kiest altijd zo veel mogelijk het makkelijkste pad.


[KS] An ode to two clueless lovers SomJWq


Laatst aangepast door Mizzlekit op ma 24 mei 2021 - 13:47; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] An ode to two clueless lovers Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 11:24


For every choice

Hallo daar lieve mensen die deze tekst lezen! De naam is Jaz en ik zal iets doen dat tegen alles gaat wat men ons heeft geleerd; ik zal starten met een motivatie en een kleine uitleg van deze aanmelding. Ja, ik weet het, een sin maar wat ga je eraan doen? Fight me.
Deze aanmelding is opgedeeld in 3 onderdelen opdat ik 3 designs en 3 ideeën had voor dit nest en opdat ik niet kan kiezen, laat ik de keuze aan jullie over. Het ligt immers niet zo gemakkelijk als, ieder katje heeft zelfde karakter maar gewoon een ander kleurtje... Nee, sorry, dat is jammer genoeg niet het geval. Daardoor zijn deze drie birdies geboren.

Dus ik ben Jaz, een mens die hier al een tijd rond dwaalt. Ik ben niet zo heel actief, maar post wel op de topics die ik moet doen en vind het fijn af en toe een plotje te doen. Momenteel post ik vooral met Brokentune en Burnetbliss en ben ik actief op een ander fora. Ik ga niet rond de pot draaien en zeggen dat ik ultra actief ga zijn, want truth be told dat kan ik jammer genoeg niet meer aan doordat het volwassen leven veel teveel tijd heeft ingepalmd. Ik ben een ICT studente en ben altijd bereikbaar via discord mochten er problemen zijn of dingen besproken moeten worden, dus ik ben wel goed bereikbaar en zo kan je me ook wel contacteren voor topics die ik dan ook actief ga bijhouden.
Ik volg dit koppeltje eigenlijk al vrij lang en vond ze enorm schattig. ik vind beide karakters ook heel leuk en toen in de rpg opkwam dat Fawn zwanger was ben ik meteen aan het designen gegaan. Ik had meteen wat ideeën, die ik snel had neer gekrabbeld in de hoop dat er soon een KS zou komen... Nou zijn we een paar maanden verder en zit die kriebel er nog steeds. En als het kriebelt dan moet je krabben eh, dus ik kon het niet laten een snelle scheet in elkaar te flitsen en de aanmelding uit te werken. Want niet geschoten is altijd mis eh?
Anyway, enjoy de aanmeldingen en bedankt voor jullie tijd!
Swan

There's a silence when you meet her gaze. She smiles as she runs towards you, a weird sound coming from her sweet lips. Her big, round eyes are more expressive then any other. She has the grace of a swan and the beauty of a rose; but her body is broken. And yet, she smiles, for happiness is the only language she can speak.

Personality

Swankit is een klein bolletje geluk. Ze is lief en een echt kind; ze geniet van de kleinste dingen. Haar favoriete spelletje is verstoppertje en ze vind mama de liefste van de hele wereld. Deze kleine meid heeft een grote fantasie en gaat graag op avontuur, niet goed snappende waarom anderen haar soms wreed vastgrijpen. Swan heeft een angst voor insecten en vooral bijen, aangezien ze als kitten eens zal gestoken worden door een bij. Ze zal nooit snappen waarom het beestje haar heeft gestoken en niemand zal het haar ooit kunnen uitleggen aangezien Swankit doof is.
Ja, je hoort het goed. Swan is doof geboren en zal nooit van haar leven een stem horen. Ze zal nooit leren praten en zal communiceren erg moeilijk vinden. Ondanks dat ze geen woorden kan formuleren of verstaan, is haar gezicht erg expressief. Je zal altijd aan haar kopje kunnen lezen wat er aan de hand is met haar.
Swankit is daarbij ook een erg koppige meid en denkt dat ze best alles alleen kan. Het feit dat ze misschien een elder zal worden zal nooit tot haar doordringen. Hoe men dit aan haar zullen uitleggen zal echt stroef moeten gebeuren. Ze doet vaak zelf haar zinnetje en zal dan ook zeker heel wat regels overtreden, niet goed snappende wat ze fout doet. Swankit vind bloemen fantastisch, de geuren en kleuren van de heide zorgen ervoor dat ze meer kan ervaren dan normaal. Ze zal dan ook vaak te vinden zijn tussen de bloemen of in de medicine cats den, aangezien de geuren van de kruiden haar ook erg aantrekken.

Appearance

Swankit is een klein bolletje fluff. Ze heeft een pure witte vacht waar geen vlekje op te vinden is. Haar vacht heeft een donzen structuur en krult lichtjes waardoor ze vaak op een wolke lijkt. Swan heeft grote, expressieve, blauwe ogen. Haar gezicht is erg vol gevormd, waarbij ze ook vrij bolle kaakjes heeft, die zich opvullen wanneer ze gaat glimlachen. Dit bolletje heeft een erg lange staart, die heel wat volume heeft door haar dikke vacht. Ze zal altijd een erg dikke vacht hebben, die haar vaak wel zwaar ligt in de zomer. Ze is dan ook vaak te vinden in de tunnels tijdens de warmere dagen, aangezien de tunnels koeler zijn. Swan heeft een rooskleurig neusje die samen gaan met haar licht gekleurde pootkussentjes. Swankit heeft erg stompe nageltjes die erg fragiel zijn, het zal dan ook wel vaker gebeuren dat ze eens een nageltje zal scheuren.
Later zal Swan opgroeien tot een kinderlijk iemand; haar lichaam zal altijd klein blijven maar haar vorm zal zich verfijnen. Ze zal een erg mooie gedaante krijgen waarbij haar haren opmerkkelijk beginnen te krullen. Dit geeft haar een grote hoeveelheid vacht rond haar borstkas en kopje. Ze zal een erg mooi, fijn gezichtje hebben, maar haar ogen zullen altijd opmerkelijk groot blijven.

[KS] An ode to two clueless lovers Swan_1

In detail

Name: Swankit
Reason: She has a pure white pelt combined with the elegance of this pure animal.
Gender: She-cat
Looks: A pure white cat with a short build. Is extremely fluffy. Has blue eyes.
Handicap: Deaf

A spicy child who loves her parents and is always up for an adventure. A life enjoyer with a big, pure heart.

Owl

He hides his face in his own paws. Skinny and frail, nothing like his heritage, nothing like the others. His ugly face makes you shiver. Sunken in cheeks and blurry eyes. He looks like a dead man walking.

Personality

Als je naar Owlkit kijkt, dan verwacht je niet veel van hem. Hij heeft een doffe blik in de ogen en een ingezakte houding. Zijn lange oren hangen er maar wat bij; hij is niet zoals de andere babies. Opgetogen en blij is hij zeker niet, aangezien hij teveel stil staat bij hoe lelijk hij wel niet is. Owl is erg gevoellig voor pestgedrag en is een erg emotioneel kindje. Hij zal dan ook heel snel beginnen huilen als iemand een opmerking over zijn uiterlijk maakt. Deze jongen heeft een klein hartje en durft niet veel. Hij is daarbij ook bang van het donker en vind de tunnels doodseng.
Dit kereltje is kleurenblind en ziet daardoor vaak niet de schoonheid van dingen in, zoals bloemen. Hij vind niks echt mooi, om eerlijk te zijn. Hij is eerder bang van alles en nog wat. Owl is het type die zou verschieten van zijn eigen schaduw en tot ver in zijn apprentice tijd nog ahcter zijn moeder zou schuilen bij het minste dat hem bang maakt. Hij houd niet van avonturen en wil liever gewoon in het kamp blijven.
Owl is een erg grote veelwraat en kan heel wat eten in een beurt, dit is dan ook een van zijn favoriete bezigheden. Deze kleine man heeft bijna constant honger en zou op elk moment van de dag een snack naar binnen kunnen spelen. Het is dan ook niet vreemd als men hem kittypet voer zou zien eten.

Appearance

Het eerste dat je opvalt aan deze jongen is dat hij helemaal niet de bouw van zijn ouders lijkt te hebben. Owl is altijd fel over been, het lijkt alsof hij geen grammetje vet noch spieren heeft. Deze jongeman is erg fragiel gebouwd en toch staat hij hoger op zijn poten dan zijn ouders. Hij is erg lang, maar extreem mager. Dit zal ervoor zorgen dat het mannetje nooit schattig zal zijn. Hij zal eruit zien als een uitgemergeld kind voor zijn hele leven, alsof hij altijd ondervoed is. Owl heeft geen babyvet, geen dikke spieren, niks. Hij heeft hoe dan ook wel de langharigheid van zijn moeder over gekregen en heeft daardoor op sommige plekken van zijn lijf wat langer haar, zoals zijn staart en zijn borstkas.
Owl is daarbij ook een tortie point. Een mengeling van bruine, grijze en rode tinten zijn te vinden in zijn pels, die opzich ook een creme kleur draagt. In zijn creme kleurige stukken kan men een tabby patroon terug vinden die te vergelijken is met zijn vader. Owl heeft kleine witte vlekjes over zijn hele lichaam. Hij heeft een zacht bruin neusje en gevlekte pootkussentjes. Hij heeft erg kleine, doffe blauwe oogjes. Hij heeft daarbij ook erg grote oren, waardoor men hem soms vergelijkt met een vleermuis.

Naarmate hij ouder word zal het duidelijk worden dat er iets niet goed zit bij deze jongeman. Hij eet maar aan een stuk door, maar word maar niet dikker. Hij groeit daarbij ook door tot een vrij lange kat, zoal in de hoogte als in de lengte. Dit zorgt ervoor dat hij later helemaal niet op zijn ouders lijkt. Owl zal een erg ingevallen kopje hebben, tekenen van ondervoeding zijn duidelijk te zien aan zijn lichaam.

Voorbeelden van volwassen bouw: Klik, Klik

[KS] An ode to two clueless lovers Swan_1

In detail

Name: Owlkit
Reason: An owl flew over camp and screeched loudly when he was born.
Alternate Names: Specklekit (For his speckled pelt), Buckkit (Named after Stagstorm)
Gender: Tom-cat
Looks: A cream colored tortie point with a tabby pattern in his pelt. Is very skinny and tall, has blue eyes.
Handicap: Extremely fast metabolism, colorblind & infertile

A scaredy-cat with an ugly face. A good for nothing that prefers the lazy life.

Crow

She has fire in her eyes, a tongue as sharp as a thousand needles. She is like shot of vodka, a burning sensation with a punch that can knock you out. She has power in those tiny paws, she can make kings bow down to her.

Personality

Crowkit is een echte sas machine. Ze heeft een scherpe tong en een vurig karakter die niet snel geblust is. Als kitten daagt ze graag uit, zo ook oudere katten, en zo zoekt ze ook steeds de grenzen op. Crow zoekt constant nieuwe uitdagingen en breekt daarbij de regels constant. Deze kleine dame houd zich niet vaak aan de regels. Ze heeft geen respect voor anderen en rebeleert erg graag tegen haar ouders. Ze is een tom boy, iemand die zich snel macho gedraagt. Ze zal dan ook snel uitdagingen voor zichzelf uitleggen om haar grenzen te verleggen.

Crowkit heeft een kort lontje en is erg onstuimig. Ze kan erg aggresief uit de hoek komen en regelt liever dingen fysiek af dan verbaal. Zo zal ze snelle een andere kitten aanvliegen dan het vredig proberen oplossen. Crow heeft moeite met haar emoties uit te leggen en word echt gefrustreerd als iemand haar probeert te helpen ermee. Ze heeft daarbij ook het gevoel dat ze beter is dan de rest van haar leeftijd en gaat snel arrogant zijn tegen andere kittens en queens. Ze is een daredevil en kickt op dingen die haarzelf in gevaar brengen. Crow heeft aanleg om anderen te pesten en plagen. Ookal is dit vaak niet bedoeld, kunnen haar woorden erg pijnlijk overkomen. Deze dame heeft een scherpe tong en is een echt flapuit, als ze iets in haar gedachten heeft zal ze dit direct uiten. Ze heeft geen filter.

Appearance

Crowkit is een klein poesje. Al van jongs af aan is ze gewoon zoveel kleiner dan een normale kitten. Ze heeft korte pootjes en een fijn lichaam. Haar pels is daarbij ook erg kort en voelt ruw aan. Door haar wildere karakter staan haar haren vaak in slordige pieken. Crowkit wast haarzelf niet graag en ziet er vaak erg onverzorgd uit. Ze ruikt dan ook heel snel, iets dat ze juist cool vind. Crow heeft een grijs-witte pels. Haar ogen hebben een honinggele kleur. Ze heeft een zachtroos neusje en ook haar pootkussentjes dragen diezelfde kleur. Crow zal altijd klein en smal blijven. Ze zal als volgroeide kat zelf kleiner zijn dan haar vader en vaak verward worden voor een apprentice. Ze heeft echter wel een vrouwelijke bouw, waarbij ze duidelijk geen aanleg heeft voor spieren. Ze is echter wel een echte vechter en zal dan ook werken om spieren te krijgen. Crow zou heel graag een moor runner willen zijn, maar is helemaal niet snel door haar kleine lijfje. OF ze dan ook werkelijk ooit de training zal krijgen, blijft een raadsel.

[KS] An ode to two clueless lovers Swan_1

In detail

Name: Crowkit
Reason: She has a darker pelt which resembles crow feathers.
Alternate Names: Rookkit, Ravenkit (alternate versions of Crow), Bugkit, Beekit (Named after spring and the many bugs that are out)
Gender: She-cat
Looks: A tiny grey and white cat with golden eyes
Handicap: Heeft een extra teen aan haar linker achtervoet (niet echt een handicap, just a funny quirk)

A sassy girl who will break all the rules, nothing can hold this tiny lady down.


[KS] An ode to two clueless lovers N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazestar
Moderator
[KS] An ode to two clueless lovers 1706e310
Sannemander
849
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimema 31 mei 2021 - 21:32


[KS] An ode to two clueless lovers Search14
Hallo hallo lieverds,

Wat een lastige keuze was het zeg, ik kan je vertellen dat we er heel wat over getwijfeld hebben. Maar uiteindelijk moest er toch echt een conclusie komen, hoe lastig kieze dit ook voor ons was. Uiteindelijk hebben we gekozen op basis van, wat naar ons idee, het beste samen zou gaan in het nest!

Nu zal ik jullie niet langer in spanning houden, en bekend maken wie deze chaos familie zullen verrijken!

Kitten [1]:

Kitten [2]:

Kitten [3]:

Extra:

Veel liefs, Sanne & Sanne

[KS] An ode to two clueless lovers Search15


››MONTY‹‹


[KS] An ode to two clueless lovers Blaze_31
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tumblepaw
Member
[KS] An ode to two clueless lovers DPKsfdL
Bunny
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner Apprentice
Tumblepaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimema 31 mei 2021 - 22:17

Aaah thank you, hier is tumblebaby <3


[KS] An ode to two clueless lovers OYw3cP
Tekening op het setje is van beer <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowpaw,
Member
[KS] An ode to two clueless lovers Avacrowmixer
Jazzy
347
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitimema 31 mei 2021 - 22:51

Super bedankt <3 Hier is je terrorkindje ♥


Crowpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] An ode to two clueless lovers   [KS] An ode to two clueless lovers Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] An ode to two clueless lovers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: