Fast lane[open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fast lane[open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fast lane[open] DPKsfdL
Aim
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Hillrunner
BerichtOnderwerp: Fast lane[open]   Fast lane[open] Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 0:58

De zon scheen nog nauwelijks en kleurde het land orange terwijl hij de nachthemel verdrong. Een koude wind joeg over het land heen, snijdend in het huid. Een ongure dag leek het weer te worden, al begon de sneeuw nu op plekken langzaam te verdwijnen. Ondanks de weersomstandigheden hing er een kalmte boven het land, enkel was dat er een die snel zou breken. Ze was een vroege vogel, al vanaf haar geboorte was ze dat. Ze werd wakker bij dauw, soms nog eerder en vertrok dan al meteen. Haar donkere vacht verdween als een schim het kamp uit, haar dwang om soms eens lekker kabaal te maken en iedereen wakker te maken voor de fun onderdrukkend. Ze hoefde geen kwaaie koppen haar kant op te hebben. Wel nee, dat was niet nodig. Als zij straks al met prooi kwam aanzetten zagen de rest in hoe goed ze was en hoeveel ze aan haar hadden. Opschepperij? Echt niet, want zij was echt een uitstekende jager hoor. Al meteen stonden haar zintuigen op sterk, alles was ze kon vangen wou ze opmerken. Ze kende de regels van de jacht goed en al mocht ze misschien bij anderen te luid zijn op momenten, hier goldt dat niet. De poes liep door het zachte sneeuw heen, blij dat het niet al te erg kraakte, naar haar lievelingsjachtplek. Ze was dan wel een Riverclanner en ze kon prima vissen hoor, maar liever joeg ze op het land. Rennend, want dat gaf veel meer spanning. Dat hield haar bezig. Ze liep al wat vlugger over het gebied heen, alles klaar voor de jacht. Eerst rustig aan doen, maar dat was zo lastig. Waar was die prooi nou? Ze was nog niks tegengekomen en dat vond Hillrunner geen positief teken. Natuurlijk, ze was er pas net en de prooi was nog steeds schaars, maar ze wou gewoon gaan jagen. Niet vogelvluchten lang haar tijd verdoen hier. Hillrunner keek in het rondte en luisterde goed, maar er leek gewoon niks te zijn. Totdat ze, eindelijk dan, iets hoorde onder de sneeuw. Meteen keek ze er naar en zocht naar beweging. Iets grijzig zag ze, een muisje wat zijn holletje verliet op zoek naar eten. Net zoals zij. Helaas voor dat muisje werd hij dus zelf eten. Hillrunner ging prachtig in de sluiphouding en staarde naar het kleine diertje wat rondsnuffelde. Hillrunner besefte dat de wind vanaf haar kwam, wat natuurlijk niet gaf want tegen de tijd dat die muis haar door had hing hij allang in haar bek. Okay, nu de afstand berekenen voor de sprong en dan kon ze toeslaan. Er verscheen iets in haar ooghoek en half van schrik half van nieuwsgierigheid draaide ze vlug haar kop om. Die beweging zag de muis wel en hij verdween vlug. De smoke tabby schoot overeind, zoekend naar die verdomme muis. Helaas was hij alweer verdwenen. Urgh, dat meende je niet. Kwaad draaide ze haar kop om naar de schim die haar afgeleid had. ''Kon je niet beter opletten? Je kon toch zien dat ik hier aan het jagen was!''riep ze geërgerd naar de andere kat. Dat het misschien ook een beetje haar eigen schuld was kwam niet in haar op, bovendien zou ze daar niet aan toegeven.


Fast lane[open] Scherm11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast lane[open] DPKsfdL
Naomi
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Fast lane[open]   Fast lane[open] Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 11:43

Het was enorm vroeg wanneer Buzzerdpaw door het territorium huppelde. Dit deed ze vaak. Terwijl iedereen nog sliep kon zij lekker haar benen strekken. Als de dag echt begon, dan waren het weer de zelfde klusjes om te doen. Ze had er vaak over nagedacht om misschien naar Crystalstar te gaan, maar dat was niet netjes. Ze moest gewoon geduld hebben en wachten. Terwijl de apprentice vrolijk huppelde rook ze wat. RiverClan en een andere geur. Waarschijnlijk muis, maar dat wist ze niet zeker. De tabby had eigenlijk nog geen trainingen gehad. Helaas. Ze stopte met huppelen en volgde de geur. Geconcentreerd volgde ze het. Ze had dan nog niets geleerd, maar sporen volgen kon ze goed. Het spoor eindigde bij een poes. Als ze het goed had was dit Hillrunner. Buzzerdpaw zag dat ze in de jachthouding zat, maar de apprentice zag niets. Ze keek om haar heen. Dat hielp niet dus zette ze een stapje naar voren. Sneeuw knarste onder haar poten. Hillrunner keek haar aan en wanneer de warrior dat deed zag Buzzerdpaw een muisje. Een muisje dat weg rende. De apprentice slikte even. Oeps. "Kon je niet beter opletten? Je kon toch zien dat ik hier aan het jagen was!" riep Hillrunner geërgerd naar haar. Buzzerdpaw bleef verstijfd staan. Ze wist dat prooi nog niet makkelijk te vinden was, maar was het echt zo erg? Er is nog steeds prooi. "Sorry. Het was niet de bedoeling. Ik wilde zien waar je op joeg, maar ik zag niets." mauwde ze. Ze schaamde zich er niet voor. Wat kon zij hier aan doen? Ze had nog nooit iets geleerd. Behalve de jachthouding dan, maar die was ook niet al te best. Het speuren ging wel geweldig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast lane[open] DPKsfdL
Aim
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Hillrunner
BerichtOnderwerp: Re: Fast lane[open]   Fast lane[open] Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 0:06

Een Apprentice, een stomme Apprentice. Die had haar jacht zo verstoort. Zo onvoorzichtig, alsof ze tegenwoordig de nieuwe apprentices niet meer leerde om stil te zijn. Dat zij pas net drie maandjes Warrior was maakte niet echt uit voor haar. Buzzardpaw had er een leuk excuus voor, zien waar Hillrunner op aan het jagen was. Nou dat was een grote hulp zeg. ''En nu kan je het niet meer zien. Tevreden?''blies ze naar haar. Nou fijn, haar goede ochtendhumeur zat er inmiddels wel weer op. En de dag moest nog beginnen. De donkere Warrior pleurde neer in de sneeuw, kwaad voor zich uit starend. ''Werkelijk, wie gaat nou kijken waar een andere op jaagt?''bromde ze voor zich uit, maar wel luid genoeg dat Buzzardpaw het kon horen.


Fast lane[open] Scherm11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast lane[open] DPKsfdL
Naomi
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Fast lane[open]   Fast lane[open] Icon_minitimema 17 mei 2021 - 15:28

Buzzerdpaw was vaak onhandig. Dat moest ze toegeven, maar ze kon veel. Ze zou alles doen om de Clan te helpen. Al waren er vaak wat mispuntjes. "En nu kan je het niet meer zien." blies Hillrunner naar haar. Buzzerdpaw deed niets anders dan de warrior aankijken. De donkere poes pleurde zich neer in de sneeuw en keek kwaad voor zich uit. "Werkelijk, wie gaat nu kijken waar een ander op jaagt?" bromde Hillrunner. De apprentice keek de ander nog steeds aan. Dat hoorde ze! "Het lijkt me raar als iemand op niets jaagt." mauwde ze droogjes. Ze zag het al voor haar. Een volwassen warrior dat joeg op een onzichtbaar ding, wezen of wat dan ook. Misschien zouden kittens dat nog doen, maar zelfs die doen dat met 5 moons niet meer. Meestal dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast lane[open] DPKsfdL
Aim
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Hillrunner
BerichtOnderwerp: Re: Fast lane[open]   Fast lane[open] Icon_minitimevr 21 mei 2021 - 22:49

Voor Hillrunner was het leven simpel, want dat maakte ze er zelf van. Ze was geen harde denker en bleef bij wat ze wist, maar dat deed ze dan ook prima. Ok, als de kans zich aanbood om meer te kunnen worden nam ze die gretig aan, stiekem hopend dat ze dat ook wel kon. Zulke toekomstenwensen waren nu niet aan het bod en voor het heden had ze te maken met een irritante en eigenwijze Apprentice. Even dacht ze dat Buzzardpaw het begrepen had, maar die vond het nodig om een stomme opmerking te maken. Kort moest de donkere poes nadenken waar dat precies op sloeg, al viel het kwartje al vlug. Dacht deze dwaze Apprentice nou echt dat ze op niks aan het jagen was ofzo? ''Ik ben je mentor niet, als je persé moet kijken waar iemand op jaagt, doe het dan bij die''vertelde ze tussen geklemde kaken door. Niet dat ze echt wist wie de mentor van Buzzardpaw was, waarom zou zij dat allemaal bijhouden. Ze luisterde enkel naar ceremonies als het haar kon schelen, al hoopte ze stiekem wel vlug haar naam te horen vallen. De laatste keer was drie manen geleden, toen ze haar naam voor het eerste hoorde.


Fast lane[open] Scherm11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast lane[open] DPKsfdL
Naomi
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Fast lane[open]   Fast lane[open] Icon_minitimeza 22 mei 2021 - 11:51

Alles was saai. Buzzardpaw had niets te doen. Geen tour, geen training. Niets. Het enige wat ze kon doen is luieren, rond lopen, ontdekken en naar de elders en nursery. Dat laatste had ze al vaak genoeg gedaan. Ze deed zich aardig kalm voor, maar van binnen was ze net zo kwaad als Hillrunner. "Ik ben je mentor niet, als je persé moet kijken waar iemand op jaagt, doe het dan bij die." vertelde de warrior. De apprentice trok haar lip op. Ze zou best kunnen weten dat ze geen mentor had. Waarom zou ze anders alleen ronddwalen en in het kamp de zelfde dingen doen. "Ik heb geen mentor." zei Buzzardpaw. Het klonk niet meer zo kalm als eerst, maar vijandig was het niet. Als zij dat zou doen dan kreeg zij weer problemen. Dan had ze zogenaamd geen respect voor hogere rangen. Nou, apprentices verdiende ook respect. Kijk maar naar hoe hard ze werken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fast lane[open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: