[Clanmeeting] When all is said and done 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] When all is said and done

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] When all is said and done DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 14:30

Hij had zich er zeker van gemaakt dat iedereen terug naar het kamp was gekomen en was zelf als laatste het kamp binnen gelopen. Hij was moe en het liefste wilde hij gaan liggen in zijn nest en slapen, maar dat zat er nog niet in. Hij moest eerst nog wat dingen afhandelen. Hij klom dan ook met wat moeite de steen op, zijn hele lichaam leek ertegen te protesteren, maar daar had hij niks aan. Bovenop de steen liet hij zijn blik over de katten onder hem gaan. Ze hadden niet verloren, maar ook niet gewonnen. Dus misschien was het toch eerder een verlies dan.

Hij liet zijn blik ook naar Brokentune gaan, dat zou hij ook nog moeten aankondigen aan de clan, want de meeste zouden het niet begrijpen waarschijnlijk. "We hebben hard gevochten tegen Riverclan vannacht. Ik heb zelf een leven verloren, waarbij mij een ding duidelijk is geworden." De clan ging dit niet leuk vinden, dat wist hij, maar het was nu eenmaal de conclusie waar hij op gekomen was. "Starclan heeft ons voorgelogen en verraden. Ze hebben tegen mij en Newtpaw gelogen over wat er gedaan moest worden met Riverclan en ze zijn daarom niet meer te vertrouwen." De clan mocht concluderen wat hij precies met die woorden bedoelde en ze mochten er hun eigen mening over hebben, maar hij had zijn besluit genomen.

Er was alleen nog iets dat hij nu moest doen. "Verder heeft een van de rogues ons geholpen en aan onze zijde gevochten toen ik hem een aanbod deed. Ik weet dat hij eerst een aantal van ons aangevallen heeft, maar hij heeft toen uit zichzelf gekozen om Pepperpaw te beschermen. Iets wat wij als clan zeker moeten waarderen." Dat was de hele reden dat hij het aanbod gedaan had. "Daarom ook dat ik Brokentune een plek binnen Shadowclan aan wil bieden." Hij ging alleen de kater niet meteen warrior maken, hij zou eerst meer moeten leren van Shadowclan voor dat zo was. "Hij heeft natuurlijk eerst nog wat dingen te leren dat we hier anders doen dan in Windclan, dus daarom zal ik hem zelf trainen tot hij alles geleerd heeft." Hij had niet het gevoel dat hij het toe kon vertrouwen aan een van de andere warriors op het moment, dus het was beter als hij dit zelf deed.

Dat waren de belangrijkste punten voor nu, ook al was er nog een ander ding dat hij het over moest hebben, maar dat zou alleen specifiek zijn met de kat die ervoor moest zorgen dat niemand het kamp in of uit zou gaan. "Rust uit, we hebben het hier morgen verder over. De gewonden kunnen bij Newtpaw terecht voor behandeling." Nog een waar hij mee zou moeten praten, maar dat kon wachten. Eerst moesten de gewonden behandelt worden. "En ik zou graag degene die verantwoordelijk was voor het kamp bewaken naar me toe hebben." Met die woorden sprong hij van de rots af en wachtte tot diegene naar hem toe zou komen.

[Dit is het terugkom topic van de oorlog]


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] When all is said and done 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] When all is said and done Original
Renske
1896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 16:56


Pas op de terugweg had Settleddust last gekregen van zijn verwondingen. Van de verse slagen door zijn huid, maar ook de oude verwondingen, vooral die op zijn schouder. Zijn hele lichaam zeurde, maar hij bikkelde door. Zijn ogen verlieten geen moment de rogue in hun midden. Hij gaf hem kriebels en hij vertrouwde niet. En Settleddust had nooit daarmee moeite gehad, maar met vreemdelingen, katten die niet onder de code leefden. Hoe makkelijk had hij Crystalstar verraden? Hoe makkelijk zou hij hun weer verraden? Hij vocht voor degene wanneer het hem uitkwam, niet voor Acornstar. En wat had Acornstar hem beloofd? Settleddust zijn blik ging weer naar Pepperpaw, die ook was verwond in al het strijdgeweld. Heidenen, dat waren het, dat ze medicine cats aanvielen. Beide hun medicine cats lagen in de kreukels. Wat in de sterren was er allemaal gebeurd, terwijl Settleddust had gevochten voor zijn clan? Voor verdomme zijn leven?

Het moment dat iedereen weer in het kamp was, er waarschijnlijk honderden vragen zouden zijn van al de achterblijvers. In de verte kwam de zon langzaam op, maar verder was het bijna nog volledig donker. Settleddust zag Acornstar naar de rots lopen, en in dat moment boog hij zich naar Inkspots. ‘Blijf bij die schurfthond en laat hem niet uit je vizier gaan,’ miauwde hij naar zijn beste vriend, doelende op de rogue. Settleddust liep naar voren en nam de plek onder de rots in, die van de deputy. Want de laatste tijd leek Acornstar de vergeten van zijn bestaan. Al zijn woorden werden de wind in geslagen en hij voelde zich een marionet die bespeeld kon worden. Die maar ja moest knikken en alles goed moest vinden. Hij was er klaar mee. Hij was geen jochie meer. En zijn geduld was op.

Wat hij nooit had verwacht, was dat Acornstar sprak dat hij een leven was verloren én dat hij concludeerde voor alles en iedereen dat Starclan niet meer te vertrouwen was. Settleddust zijn bek viel fysiek open. Wacht, wat? Verklaarde hij nu tegen iedereen, onder toezicht van zijn medicine cats (nou ja, één dan, de ander was knock-out) dat StarClan niet te vertrouwen was? Dat ze gelogen had? Zijn ogen gingen naar Newtpaw en hij vernauwde zijn ogen. Wat was er in vredesnaam niet aan hem verteld? Maar de krankzinnige mededelingen gingen door, want er werd doodleuk een huis aangeboden voor de rogue, en dat Acornstar hem zou trainen. Bovendien benoemde hij dat het anders ging dan Windclan. Wacht.. dit was een Windclanner? En nu niet meer? Dit bewees toch dat hij geen loyaliteiten had, als hij nu zijn vieze klauwen in drie clans probeerde te mengen. Settleddust voelde zich per direct misselijk. Dit was fout. Hij moest dit stoppen.

Er waren nog wat afsluitende woorden, maar zodra Acornstar zijn poten op de grond had geland en eiste met de bewaker van het kamp te spreken, was Settleddust degene die voor zijn poten stond. ‘Dat kan wachten,’ miauwde hij openbaar. Dan kon diegene mooi nog een excuus verzinnen, voordat Acornstar het weer op zijn heupen zou krijgen om diegene te verbannen, omdat hij niet "te vertrouwen" was. ‘Jij en ik gaan praten, nu.’ Het was geen vraag meer.

Tag: Inkspots (kort), Acornstar
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 17:55


Hij wist niet waar het kamp lag en dus was hij dicht bij de leader gebleven, die de achterhoede van de groep had gevormd. Hij vertrouwde die rotte poes en deputy ook niet volkomen. De reis leek langer dan hij had verwacht en even zuchtte hij. Zijn lichaam deed zoveel pijn en de krassen op zijn rug begonnen hevig aan zijn energie te knagen. Zijn spieren deden zoveel pijn.... maar goed, hij zou kunnen rekenen op de zorg van een medicine cat als hij het goed had begrepen. Hij knipperde even en keek op toen hij katten zag verdwijnen tussen een goed verstopte ingang. De kater keek even om naar de leader, maar dook uiteindelijk ook het kamp in. De nieuwe geuren van het moeras zorgde ervoor dat hij even met zijn oren trok. Hij keek kalm toe hoe Acornstar echter naar een rots toeliep. Daar spark de leader vast de clan toe. De rogue vernauwde zijn gifgroene ogen en nam een stap terug, zich duidelijk afzijdig houdende van de rest van Shadowclan. Iets in hem schreeuwde het uit om het op een lopen te zetten, maar hij wist dat er geen weg terug was nu.
De tabby luisterde kalm naar wat de leader te zeggen had en liet zijn kop wat zakken toen zijn naam werd gedropt. Toen het voorstel officieel volgde, lichtte hij zijn kin op en knikte hij een enkele keer naar de bruine leader. Hij was moe, wilde geen woorden hieraan vuil maken. Hij luisterde aandachtig naar wat de ander nog te zeggen had en knikte nogmaals. Dat klonk hem redelijk. Hij luisterde kalm verder naar de rest van de medeling waarna hij even zijn blik focustte op de deputy, die zich leek te vermengen met de tabby leader. Hij bleef zwijgend zitten, de twee observerende.


[Clanmeeting] When all is said and done N3DJlqEZ_o
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done HY7r0kw
↬ Michelle ↬
95
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 18:06

It's no use going back to yesterday

Serpent was woedend op zichzelf. Ze had er zoveel meer er uit kunnen halen. Dit was haar kans geweest om haar leider, haar verdomde mentor te tonen dat ze het waard was. Dat ze niet haar ouders was. Dat ze warrior kon zijn. Maar ze was bijna bevroren op het slachtveld en uiteindelijk had ze zichzelf kunnen verzetten tegen een paar miezerige apprentices maar het was niet genoeg. Het was niet genoeg. Ze slofte mee terug, haar wonden waren oppervlakkig en ze zou een van de laatste zijn die langs Newtpaw hoefde te lopen. Het vrat haar alleen maar meer op. Chilly.. was zoveel beter dan haar en het toonde maar weer. Het toonde maar weer hoe weinig zij werkelijk was.

En hoe weinig zij werkelijk betekende in de clan werd heel snel heel pijnlijk duidelijk. Acornstar, haar verdomde mentor, de kater die ze zo wanhopig wou imponeren. Gooide Starclan weg, gooide alles weg waarvan ze wist dat er een kern van goedheid in zat en inplaats daarvan nam hij een rogue aan als ZIJN APPRENTICE.

Haar bek lag open voor een enkele seconde werkelijk met stomheid geslagen, starend naar de kater die haar hier recht voor haar neus stond te verraden. Dankzij hem was ze haar vader en broer kwijt. Dankzij hem was ze nogsteeds apprentice en dat alles had ze gepikt en nu verving hij haar met een rogue. Woedend duwde ze zichzelf door de katten heen. Opstarend naar haar mentor, nee ex mentor, ze verwierp hem, verwierp alles waar hij wat mee te maken had. "JE bent een vuile verrader!" Riep ze naar hem toe. "En als je denkt dat ik voor een seconde met een rogue, een buitenstaander een vuil stuk afval zou samentrainen heb je het mis. Dan kan je me nog beter gelijk verbannen!" Woedend met tranen brandend in haar groene ogen keek ze op naar hem. Daagde hem uit terwijl haar klauwen in de grond woelde. Verraad je clan dan nog meer. Laat zien wie je werkelijk bent. Monster.

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Clanmeeting] When all is said and done Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
911
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 24 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 18:38


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

De woede sidderde door haar aderen en ze moest haar best doen om niet met iedere stap haar nagels de grond in te boren. Tegenover Pepperpaw was ze poeslief geweest, al had dat ieder beetje zelfbeheersing in haar lichaam gekost. Het konijntje lag nu in haar den, waar d’r andere kruidenvriendje naar d’r kon kijken. Wolfblood, daarentegen, had op het moment belangrijke dingen te bespreken. De wonden die ze had opgelopen waren pijnlijk, maar oppervlakkig. Heh, ze had erger meegemaakt. Daarom ook dat ze de hulp weigerde en per direct de open plek op stapte, waar Acornstar al aan het jammeren was. Haar brandende ogen zochten de zijne, terwijl ze zichzelf moest dwingen hem uit te laten praten. Met ieder woord dat hij sprak kwamen de haren op haar rug verder overeind. Ze had hem verdomme vertrouwd. Had het geslikt dat hij een van haar broertjes had verbannen, dat hij haar zus had verbannen. Ze snapte dat hij dacht dat ze niet te vertrouwen waren, maar dit? Dit was de druppel. Haar staart zwiepte woest heen en weer en ze stapte direct naar voren. “Heeft Crystalstar je de dementie in geslagen of wat, oude man?” schalde haar stem door het kamp. “Dus je neemt graag een wild vreemde idioot in je clan, maar verbant je eigen clangenoten eerder omdat je ze niet vertrouwd?” Haar gedachtes gingen uit naar Acefray, naar Pythongaze, naar Moonflow, zijn eigen verdomde dochter. Hen vertrouwde hij niet, maar deze idioot wilde hij een plek in zijn clan aanbieden? De hypocriet. “Pepperpaw beschermen? Hij hing over dat kind heen als een parasiet. Hij is hier alleen maar omdat je ‘m een deal deed, anders was hij net zo goed door gegaan met Shadowclanners in elkaar timmeren. Je verbant bijna je eigen verdomme dochter omdat ze als apprentice bang wegvluchtte, maar omdat deze rogue eventjes lief doet naar onze medicine cat is hij betrouwbaar? Als Windclan of verdomme Bloodclan met een beter aanbod aan komt dan rukt ‘ie zonder twijfel je strot eruit, hij had ook geen problemen ermee om Riverclan of z'n rogue vriendjes te verraden!” Ze gromde kwaad en haar blik schoot naar Serpentpaw. Ze gunde haar een scherpe blik. “Hou je bek Serpent, niemand gaat je verbannen,” gromde ze dreigend. Niet dat dat haar plaats was om te zeggen, maar ze zou persoonlijk met haar mee gaan als Acornstar op haar aanbod in ging. “Ik zal dat stuk vuil nooit accepteren als een Shadowclanner en als hij ook maar in de buurt komt van Pepperpaw ruk ik z’n strot eruit,” ze spuugde de kant op van de rogue en keek hem fel aan, waarna ze zich naar haar zus bewoog. “Serpentpaw kan met mij trainen,” haar grijze zusje wilde het misschien niet, maar ook Wolfblood wilde haar zusje niet in de buurt hebben van de rogue.nogeenei
[Clanmeeting] When all is said and done JW5FP5


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Clanmeeting] When all is said and done Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done DPKsfdL
Naomi
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 19:32

Littlepaw hoorde een groep katten binnenkomen. Ze waren terug. Veilig terug in hun kamp. Er kwam gelijk een Clanmeeting. Langzaam en voorzichtig liep hij in de richting van de katten. Hij had nog steeds een beetje last van zijn verwondingen van een stomme rogue. Er viel hem een ding op toen hij zat: een onbekende kater. Acornstar vertelde wat over het gevecht en dat de kater, die Brokentune bleek te heten, een WindClanner was. Hij kreeg een plek binnen ShadowClan aangeboden. Littlepaw keek naar de kater. Hij was niet zeker of hij hem vertrouwde. Katten werden boos en riepen dingen naar Acornstar. In die tijd glipte hij richting Brokentune. De apprentice vertrouwde hem niet, maar hij wilde niet vijandig doen. Oplettend hinkte hij naar de kater. Hij bleef wel op een beetje afstand. "Trek je er maar niets van aan." mauwde Littlepaw rustig tegen Brokentune. De aprentice bleef op een kleine afstand, want je weet maar nooit.

Tag: @Brokentune
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 19:39

Ze waren terug. Chillypepper was uiteindelijk toch in het camp gebleven, om ervoor te zorgen dat de zwakkeren hier veilig waren. Ze had Serpentpaw met een bang hartje zien vertrekken en ook nu zocht ze eerst naar haar vriendin terwijl Acornstar op de rots sprong. Ze zuchtte opgelucht toen ze de grijze kattin zag staan, schijnbaar grotendeels ongedeerd. Acornstar nam het woord, vertelde over hoe Starclan hen verraden had en nam in dezelfde adem een Rogue op in de clan als zijn apprentice. Chillypeppers ogen werden groot. Ze zette een stap naar voren, klaar om er iets van te zeggen, om tegen te stribbelen, maar anderen waren haar voor. Serpentpaws stem klonk schel en ook Wolfblood mengde zich ermee. "Serpentpaw en Wolfblood hebben gelijk! De rogue is onbetrouwbaar. Je zou beter je aandacht richten op je eigen clangenoten!", viel Chillypepper de twee bij. Zij kon natuurlijk niet stil blijven terwijl Acornstar hun beschermers de bon gaf en verraders binnenliet.


[Clanmeeting] When all is said and done SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[Clanmeeting] When all is said and done SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 19:54

shadowclan warrior

RAVENSTRIKE

Hij had wel gemerkt dat de rogue met hun meegekomen was. Hij had niet gehoord wat Acornstar van plan was met hem. Was hij een gevangene of zo? Ravenstrike liep kalm met de rest van de meute mee. Hij bleef stil. Hij was nog aan het verwerken wat er gebeurd was op het strijdveld. Zijn spieren trokken met elke stap die hij zette, maar niks wat anders was dan een zware training met Wolfblood. Alleen iets meer verwondingen dit keer.

Maar was was hij boos toen ze terug waren en hij hoorde wat het werkelijke plan van Acornstar met de rogue was. Opnemen, als een van hen. "Ben je helemaal op je achterhoofd gevallen, doorgesnoven mafkees?" grauwde hij kwaad met de rest mee. "Laat dat achterlijke stuk stront maar buiten slapen. Ik accepteer hem niet als Shadowclanner." Nu niet, nooit niet. Hij keek zijn leider kwaad aan. "Je bent niet goed bij je hoofd. We hebben net de woede van RiverClan overleeft en nu wou je even ruzie gaan stoken met WindClan door hun afval op te gaan nemen? Je bent werkelijk waar te achterlijk voor woorden Acornstar." zijn ogen gleden over Brokentune heen. Onbetrouwbaarheid spatte er van af als water van een blad liep. "Hoe lang voordat hij mijn nek komt omdraaien omdat ik een van zijn rogue vriendjes vermoord heb.." vroeg Ravenstrike zich hardop af, sissend. Nee, hij moest dat stuk uitgekauwde prooi niet te hebben. Hij moest ver uit zijn buurt blijven.
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
[Clanmeeting] When all is said and done Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 17 mei 2021 - 20:30


[Clanmeeting] When all is said and done Blue_b12
De grote tom had zijn plaats in het kamp gevonden, maar de tijd om naar zijn verwondingen om te kijken was nog ver te zoeken. Niet dat deze het hem erg zuur maakte, zo groot waren ze niet. Maar de redenering van deze absentie van tijd deed de warrior zijn kop opheven. Natuurlijk, hij had niets minder verwacht dan een uitleg van zijn leader. Te kunnen horen waarom ze ook alweer deze verwondingen in de eerste instantie opgelopen waren. Maar inplaats daarvan richte de kater zijn visier op de sterren. Sterren die met zijn woord boven hen leken te verdwijnen. Opgingen in het dageraad dat langzaam opkwam. De zilveren kater fronste, de sterren hadden hen voorgelogen? Het was een rare opvatting, voor een kater die er maar liefst negen levens aan te danken had. En blijkbaar ook Newtpaw, diezelfde kattin die overal  waar Flutter in drama kwam, er magisch bij was geweest. Zij was er om Flutter van verdrinking te redden maar was magisch vergeten hoe haar clan genoten roken. Zij was er bij toen het joch vetrok. De warrior keek haar kort aan, zijn ogen bedenkelijk samengeknepen voor deze weer op hun leader rustte.

Verrassend was het eigenlijk, hoe meer aandacht Acornstar's verdere woorden kregen. Hoe men meteen opsprong toen bleek dat een rogue, die hen eerst had aangevallen, in eens in midden stond. Hervormd en geheel aan hun zijde. De zilveren tom kneep zijn ogen bedenkelijk samen en draaide zijn oren naar achteren toen bleek dat het ging om een ex windclanner. Bluejay was een vrij, vrije geest, geloofde heilig in de vrijheid van het individu. Was niet één die negatief naar andere keek enkel om het bloed dat door hun aderen heen stroomde. Maar ook hij kon er maar geen goede reden voor onderbouwen, kon maar niet in zien hoe het een goed idee was om een kater wiens loyaliteit leek te schommelen als een boot op noodweer, in hun midden als een bondgenoot te accepteren. Wisten ze eigenlijk wel waarom hij niet meer over het moorland heen rende? Hadden ze enig idee wat hij had uitgevreten om als rogue te eindigen? Maar zijn kaken hield hij op elkaar, andere hadden al voor hem gesproken.

Timing is everything.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimedi 18 mei 2021 - 12:07


Twistedheart zat stilletjes tussen de rest van zijn Clangenoten. Ze waren net terug van het strijdveld, terug in hun vertrouwde kamp. Twisted wilde hier niet meer weg, voorlopig. Acornstar sprak de Clan aan, en Twistedheart luisterde met zijn twee gekleurde ogen gericht op de grond. Zijn oortjes wiebelde bij de woorden van zijn vader. Hij geloofde toch juist sterk in StarClan? Twisted nog wel, in ieder geval. Maar natuurlijk ging hij twijfelen. Waarom dacht hij dat StarClan gelogen had? Ze spraken in raadsels, ja, maar liegen? De volgende mededeling maakte vervolgens heel wat los in de Clan. Twisted kromp lichtjes ineen van de woede van iedereen, maar hij hief ook met ongeloof zijn kopje op. Zijn blik ging even snel naar de Rogue. Hij herkende hem nu als degene die Hermit had aangevallen. Door hem had hij wat rust gekregen, maar hij had vol verbazing staan kijken. Het was zo... uit het niets? Maar blijkbaar had zijn vader een deal gesloten. Hij draaide twijfelend met zijn oortjes, keek de Clan rond. Niemand was het er mee eens, en hoewel hij hier geen mening over durfde uit te spreken, had hij ook zijn twijfels. Was dit wel een goed idee? Zo opeens? Of had Acornstar één of andere relatie met de Rogue waar niemand vanaf wist?


[Clanmeeting] When all is said and done Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alligatorpaw
Deceased
[Clanmeeting] When all is said and done 0qGnqk8
Gaytor // Juno
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Alligatorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimedo 20 mei 2021 - 10:36

[Clanmeeting] When all is said and done Animated-crocodile-image-0048

Alligator had beschaamd achter de groep aan gelopen na haar afgang tijdens te oorlog tussen Riverclan en Shadowclan. Ze liep laag bij de grond en probeerde geen oogcontact te maken met haar clan genoten. Ze had een grote wond bij haar schouders en deze bloede best ernstig. Nog eventjes zei ze tegen zichzelf, en dan kon ze slapen in haar den. Toen ze samen met de rest aankwam in het kamp wou ze snel naar de ingang van de apprentice den glippen, maar de stem van haar leider hield voedde haar nieuwsgierigheid en besloot te luisteren naar wat hij te zeggen had.

Haar leider vertelde over dat hij een leven was verloren, hier schrok ze best wel van. Maar ze schrok nog harder van het feit dat hij een rogue mee had genomen naar huis. De leider nodigde de clan uit om te gaan rusten. Alligatorpaw liet een zucht van opluchting en drentelde tevreden richting haar den want ze was gewoon met haar vet goede actie weggekomen. Ze besloot dat haar wond nog wel een nachtje kon wachten, op dit moment kon ze alleen maar denken aan één ding, en dat was slapen. Maar toen zei hij dit: "En ik zou graag degene die verantwoordelijk was voor het kamp bewaken naar me toe hebben." Alligatorpaw haar maag draaide om. Ze wist dat dit over haar ging en ze was echt in zoveel problemen nu. In een seconde gingen alle scenario’s door haar hoofd, “ik word weer een -kit, ik word verbannen, ik zal op elder duty staan voor de rest van het jaar!”

- open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] When all is said and done DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 24 mei 2021 - 0:15

Hij had de reacties verwacht, had geweten dat ze kwamen. Maar het was niet alsof hij van gedachten zou veranderen. Hij had de kater een deal gegeven en hij zou niet als Crystalstar zijn die zijn deal niet na zou komen. Wat zijn clan daar ook van mocht vinden. Zolang Brokentune niks zou doen dat een Shadowclan kat niet waardig was zou hij geen reden hebben om de kat weg te sturen. Daarom ook dat hij de kater onder zijn eigen hoede nam, dan kon hij Brokentune ook zelf in de gaten houden, maar tegelijkertijd ook voorkomen dat hij niet goed getraind zou worden.

Natuurlijk was zijn deputy de eerste die naar hem toe kwam, die hem vertelde dat degene die het kamp bewaakt had wel kon wachten. Blijkbaar was het niet belangrijk voor Settleddust dat er een apprentice het kamp uit had weten te komen? Dat dat betekende dat er ook iemand in had kunnen komen op dezelfde manier? Maar voor hij antwoord kon geven kwamen de volgende katten al met hun meningen, waaronder Serpentpaw, zijn eigen apprentice. Die hem vertelde niet samen te willen trainen met een rogue en dat hij haar dan nog beter kon verbannen. Oh? Ze wilde wel verbannen worden? En alle moeite die hij in haar had gestoken voor haarzelf houden? Ze had alleen duidelijk geen greintje respect voor hem. Iets dat hij haar misschien eerder bij had moeten brengen. Hij liep weg van Settleddust en richting zijn apprentice. "Verbannen zou te makkelijk voor je zijn niet?" Hij was bereid geweest haar een warrior te maken na het gevecht, maar nu niet meer. Nee, hij zou haar apprentice houden, misschien zelfs wel tot na hij Brokentune warrior waardig vond. "En hier was ik nog wel bereid geweest om je een warrior te maken na vandaag, maar het lijkt erop dat je er nog niet klaar voor bent." Ja, hij zou dit voor de hele clan zeggen, dan had ze hem hier maar niet zo uit moeten dagen. "Je hebt nog veel te leren, misschien zelfs meer dan die rogue waar jullie het allemaal zo over hebben. Het zou je juist goed doen om samen te trainen lijkt me." Hij zou haar het niet makkelijk maken, niet dat hij dat al deed, maar hij zou haar zeker niet aan Wolfblood geven. Meer aandacht zou hij voor nu in ieder geval niet meer aan haar besteden. Ze bleef zijn apprentice of ze dat nu wilde of niet.

Settleddust wilde met hem spreken en hij kon wel raden waar het over ging. Precies hetzelfde als wat al deze katten van hem wilden waarschijnlijk. Maar geen van hen was al begonnen te doen met wat hij hun verteld had te doen. Ze hadden alleen maar de tijd genomen om commentaar te leveren. "Hoorden jullie me de eerste keer niet?" Sprak hij dan ook en vernauwde zijn ogen iets. "Rust uit, laat je wonden checken en we hebben het hier morgen over." Zijn blik ging naar zijn deputy, welke blijkbaar dat ook wilde negeren. "En dat geldt ook voor jou," Hij was er vrij zeker van dat zijn deputy er weer tegenin zou gaan, dat hij nu wilde spreken, maar dan moest hij maar volgen naar zijn den toe. Iets waar hij nog een poging toe zou doen om naartoe te gaan.


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] When all is said and done 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] When all is said and done Original
Renske
1896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimema 24 mei 2021 - 1:12


Iedereen had gelijk. Iedereen had een punt om huiverig te zijn, om de rogue niet te vertrouwen. Hij zou van loyaliteit veranderen, het moment dat het gras groener was aan de andere kant. En nu zag hij iets in Shadowclan wat hem aanstond, en die gedachte zinde Settleddust niet. En terwijl hij zijn mening terug had gehouden om pas te zeggen face to face, begonnen hun clangenoten in een kakofonie hun, terechte, zorgen te uiten. Van Wolfblood, die altijd haar hart op de tong had, naar zijn eigen apprentice die net warrior was geworden. En van alle katten die hij kon kiezen om te vertrouwen, was het een rogue, omdat hij Pepperpaw had beschermd? Eén goeie daad zette geen leven aan slechte daden goed. Wat van al hun clangenoten die vannacht op dat slagveld voor hun clan hadden gevochten? Die waren te vertrouwen, niet een overloper. En nu voelde het alsof dat gevecht daarvoor was geweest, een rogue, verder zinloos. Wolfblood haar woorden deden Settleddust nog meer zorgen baren toen Pepperpaws naam viel. Zijn groene ogen flitsten naar het stuk ongedierte en in gedachten bracht hij dezelfde eed af als Wolfblood. Eén poot de verkeerde richting, en hij was dood.

Maar het was zijn apprentice die Acornstar besloot terug te pakken. De opmerking die hij maakte sidderde door de lucht heen en het was laag. Serpentpaw had alle redenen om kwaad te zijn, en hij besloot haar lager neer te zetten als de rogue. Een clangenoot, zijn apprentice nog wel, verdomme. Het was te ver, en het was niet eerlijk. Hij wierp een blik naar Wolfblood en Serpentpaw. Hij wist dat het tweetal hierop los zou gaan, en terecht. Hij zou ze niet tegenhouden, dit was hun gevecht. En vocht, streed, blaf en bijt, Acornstar verdiende het. Liet hem maar voelen dat zijn acties consequenties hadden. Maar ze moesten ook uitkijken, want al met al was hij een leider, uitgekozen door StarClan. Al was het diezelfde leider die nu de sterren aan de kant had gezet.

Acornstar probeerde daarna nog een poging zijn autoriteit te tonen en iedereen voor zijn wonden te laten zorgen, om het vervolgens nog een keer specifiek tegen hem te zeggen. Het enige wat hij terugkreeg was een opstandige blik. ‘Nee.’ Doodeenvoudig. Hij was niet een warrior, hij was zijn deputy. En dat maakte hem anders. En hij ging nu niet de rest temperen, wat hij misschien normaal gesproken wel had gedaan. ‘Want anders dan de rest, ben ik je deputy.’ Hopelijk zou dat eens door zijn dikke schedel doordringen. Hij had hem uitgekozen, en bij de sterren wist Settleddust nu dat het een wrede grap was van Starclan. Dat was hun gevoel voor humor. Maar ze hadden gelijk. Ze hadden hem gestraft voordat hij door had gehad wat de omvang van zijn zonden was. Hij realiseerde dat nu. Maar het was nu aan hem om zich voor de sterren te bewijzen, de rest van zijn leven.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done HY7r0kw
↬ Michelle ↬
95
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 22:19

It's no use going back to yesterday


Die vieze vuile gladiool. Die vieze gore kater. Nee kitten.

Ze staarde met enorme ogen naar die kater. Die kater die haar mentor moest zijn. Die kater die haar leader moest zijn. Het monster dat haar vader had verbannen, haar blinde broer zijn kont toe had gekeerd. Hij dacht enkel aan zichzelf. Dacht dat hij zo zielig en zo groots was en het feit dat haar zus haar moest ondersteunen, die moedermoordenaar.

Ze kon het hebben, ze kon het allemaal hebben. Wat ze niet kon hebben was dat hij haar vernederde. Recht voor de neus van de clan. Haar de grond in boorde. Grommend staarde ze hem aan, kwijl droop van over haar lippen. Nagels duwde zichzelf de grond in voelde zich een hond in het nauw. Voelde zich niets. Helemaal niets. Snauwend, kwijlend, woedend. Maar ze wist dat ze niet kon uithalen. Geen remmen waren genoeg. Geen stemmetje in haar hoofd die haar schreeuwde smeekte om fatsoen te vinden. Met een luide snauw zette ze zichzelf af van de grond met maar 1 doel.

Iemand stop me. Dit is mijn verbanning.

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Clanmeeting] When all is said and done Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
911
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 24 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 22:40


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Weet je, misschien was haar familie ook wel gewoon vervloekt. Een depressieve vader die niets anders deed dan boos zijn over het leven, een blind broertje dat achter z'n papa aanliep, een andere dochter die maar ophoepelde omdat mama wegging en oh ja, mama, de beruchte moordenaar en verrader. Het boeide haar geen reet wat voor idioten er nog over waren in haar familie, zelfs als Serpentpaw haar haatte zou ze niet nog meer familie kwijt raken aan idiote keuzes. Want ze begreep haar wel hoor, en misschien dat als ze jonger was geweest dat ze precies hetzelfde had gedaan. Die afgrijselijke manier waarop hij het gewoon wegwuifde, hoe hij haar amper een blik waardig gunde. Ze zou de grijze haren van zijn kop slaan als het even kon, maar de oude man was nog steeds hun leader. Niet dat ze deze keuze zou respecteren, oh nee, Brokentune was dood in haar ogen. Hij bleef met zijn vuile poen van Pepperpaw af en als hij nog eens erover na zou denken verkeerd naar een van haar clangenoten te kijken, zou ze 'm grijpen. Maar dit, dit was gewoon dom. Een kamikaze missie. Vanuit haar ooghoek had ze haar al in de gaten gehouden, en toen ze zich klaar maakte zag ze daar zichzelf. Met de zwiepende staart, uitgeslagen klauwen. Oh hell no. Met een woeste grom sprong ze naar voren en gooide zich met volle kracht tegen haar zus aan. "Hou je klauwen thuis jij idioot!" siste ze tegen haar oren alleen terwijl ze haar handhandig de grond in probeerde te werken.'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Clanmeeting] When all is said and done Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done HY7r0kw
↬ Michelle ↬
95
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 22:49

It's no use going back to yesterday

Well I didn't tell anyone, but a bird flew by
Saw what I'd done he set up a nest outside,
And he sang about what I'd become
He sang so loud, sang so clear
I was afraid all the neighbours would hear,
So I invited him in, just to reason with him
I promised I wouldn't do it again


Ze was er vrij zeker van geweest dat dit de domste keuze was die ze kon maken. Ze was er vrij zeker van dat dit het einde aan haar korte actieve periode in Shadowclan zou zijn. Ze zou verbanning krijgen voor deze actie en ze zou haar vader achterna gaan. Zou haar moeder in diens pootstappen volgen en alles wat ze ooit had willen aanpassen in haar leven. Alles wie ze ooit had willen zien vervaagde aan haar gezichtsveld. Het enige wat deerde was hem het pijn laten voelen dat zij voelde in haar hart. Hem het zeer laten merken dat zij dagelijks droeg.

Maar het was haar niet gegund. Voor haar poten de aarde verlieten bodyslamde haar zus zich letterlijk in haar en een luide oef was al wat er uit Serpent kwam. Ze knalde tegen de grond met het enorme gewicht van Wolfblood boven haar. Verdwaast staarde ze voor zich uit, haar nagels die nog in de grond staken. De geur van haar zus overweldigend boven haar. Ze was een idioot. Ze haatte hem, ze haatte haar zus. Maar ze gaf zichzelf over terwijl adrenaline weg ebte en ontspande haar spieren. Ze gaf op.


But he sang louder and louder inside the house,
And no I couldn't get him out
So I trapped him under a cardboard box
Stood on it to make him stop
I picked up the bird and above the din I said
That's the last song you'll ever sing
Held him down, broke his neck,
Taught him a lesson he wouldn't forget
because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[Clanmeeting] When all is said and done Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 0:16

De hele reis vanaf het slagveld was ze naast haar broer blijven lopen, Ze wilde niet van zijn zijde wijken tot ze veilig in het kamp aangekomen waren. Ook was Moonflow naast Twistedheart gaan zitten terwijl hun vader en Clan leider het woord nam. Het voelde niet goed dat ze Brokentune op zouden nemen in hun clan, maar de tumult die uit barsten van uit verschillende katten liet haar blik in hun richting draaien. Echter staken de woorden van Wolfblood het meeste door de herinnering aan haar stomme fout weer omhoog te halen en wat bijna tot haar verbanning geleid had. Haar oren pinde zich naar achteren, maar ze repte er geen woord over. Wel bleef ze haar ogen op de twee zussen gericht houden. Acornstar vernederde Serpentpaw voor de gehele clan, dat was toch niet nodig geweest! Haar vader ging nu wel erg ver. Weer een punt te laten zien dat hij niemand vertrouwde binnen de clan, maar ze begreep zijn kant ook wel. Brokentune had zich aan een belofte gehouden die hun leider na kwam. Snel stond ze op toen Acornstar weg liep in de hoop beide poezen aan te kunnen spreken. Ravenstrike zat verder weg en die kater had ze altijd al op zichzelf gevonden, zelfs binnen de clan. Maar ze kende hem dan ook niet zo goed om verder over hem te oordelen.  De actie van Serpentpaw ontging haar niet, maar Wolfblood was haar al voor. Toch bleef ze op hen af lopen. 'Ik snap jullie woorden, maar we houden gewoon een oogje op Brokentune. Zo kunnen we er achter komen wat zijn motieven zijn en kunnen we hem ontmaskeren voor zijn plannen actief worden.' Miauwde ze hard genoeg zodat enkel Serpentpaw en Wolfblood haar zouden kunnen horen. Haar blik stond meelevend voor Serpent die nu gedwongen op de grond lag, maar toen ze Wolfblood aan keek had ze een vastberaden blik in haar ogen.
Ze wilde niets achter haar vaders rug doen, maar het was belangrijk dat ze deze operatie even geheim hield tot ze bewijzen had dat deze ex windclanner niet te vertrouwen was!
@Serpentpaw/ @Wolfblood


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Clanmeeting] When all is said and done Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 0:33

Hij was samen met een paar andere Warriors achter gebleven om het kamp te bewaken. De komst van de oorlog patrouille was een mindere blije stemming in dan Darktrail gedacht zou hebben. Hadden ze verloren of  zware verliezen geleden of was er iets anders aan de hand? De aanblik van een nieuwkomer deed de vacht op zijn rug wel vijandig op rijzen, maar aangezien deze langs Acornstar liep viel de donker bruine krijger niet aan. Nu iedereen weer terug kwam was Dark ook mee naar binnen gegaan en trippelde tussen de andere katten door en vond zijn plekje uit eindelijk aan de binnen rand, maar wat er verteld werd schokte hem wel, maar andere waren hem voor om zijn ongenoegen uit te spreken. Toch bewoog zijn staartpunt verontwaardigt over het feit dat een andere clankat en nog wel een exclanner zich hier naar binnen wurmde! Een snauw stond op zijn snuit, maar er was vrij weinig aan te doen. Het was Acornstars keuze om de kater in de clan op te nemen, maar de andere hadden ook weer gelijk. Toen er gevraagd werd naar de kat die op wacht had gestaan zuchten Darktrail even diep en schudden zijn kop even. Maar voor hij op kon staan vernederde zijn ex mentor zijn leerling voor hij zelfs zijn deputy wilde dwingen om rust te nemen en zijn wonden te laten na kijken. Nu stond hij wel op en liep richting de twee katers. 'Acornstar, ik stond op wacht met nog een paar achtergebleven leerlingen.' miauwde hij en zijn blik bleef op zijn leider gericht. Waarom Starclan hen valse informatie had gegeven wist Dark niet, maar misschien was het een misverstand geweest en hadden Acorn en Newt het misschien verkeerd begrepen? Hij kende de raadsels van Starclan niet dus kon Darktrail ze ook niet ontcijferen. Zijn blik gleed even naar Settledust, voor die weer naar Acornstar gingen in afwachting op diens woorden.

@Acornstar
Indirect @Settledust


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alligatorpaw
Deceased
[Clanmeeting] When all is said and done 0qGnqk8
Gaytor // Juno
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Alligatorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 10:09

[Clanmeeting] When all is said and done Animated-crocodile-image-0048

Alligator had een poosje onzeker stilgestaan maar niemand was naar haar toe gekomen of had haar toe gesproken op haar acties. Was ze nou gewoon hier mee weggekomen? Ze was gewoon het kamp uit geslopen en heeft meegevochten in de oorlog! Wauw wat zouden haar broers hiervan opkijken. Maar ze werd er pijnlijk van bewust dat haar schouderwond er niet beter van werd. Misschien moest ze toch maar eerst even langs de Medicine Cats. Stiekem hoopde ze erop dat ze een gaaf litteken overhield op haar schouder. Dan leek ze super gevaarlijk voor de volgende gevechten! Alligatorpaw liep zo onopvallend mogelijk richting de Medicine Cat den en strompelde naar binnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] When all is said and done Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] When all is said and done   [Clanmeeting] When all is said and done Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 14:13

Hij trok even met zijn oren en kon het niet laten op te kijken bij het gedrag van deze clan. Wat een stelletje idioten. Crystalstar had kunnen winnen als ze misschien meer rogues had aangewerfd of een bondgenootschap had gesloten met een van de andere clans, want Shadowclan lag duidelijk in duigelen. Hij vernauwde zijn ogen bij de woorden van de zwarte kater. Hij was niet verbannen, hij was zelf weg gegaan uit de clan en als hij het zo hoorde waren er nu al twee nieuwe leaders geweest sinds zijn vertrek, dus veel zouden ze niet aan hem denken. Zij waren de dieven hier, zij waren de reden dat hij er weg was. Hij keek even naar het jonk dat hem benaderde en tegen hem sprak, maar wende zijn ogen weer af. Hij vond het ergens wel amusant om te zien en zijn blik verduisterde dan ook even. Zie je dit Tallshadow? Dit is je geliefde clan, dit is de chaos die je hebt aangericht. Brand in hell.


[Clanmeeting] When all is said and done N3DJlqEZ_o
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] When all is said and done
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: