[OPEN] Losing game 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Losing game

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrimpnose
Medicine cat
[OPEN] Losing game NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitimema 17 mei 2021 - 20:51


Met luide snikken bleef Shrimppaw staan. Ze hapte naar adem. Door het huilen, de verstikking van de brok in haar keel, het wegvluchten... Het had het moeilijk gemaakt om te ademen. Om te functioneren. Ze was in paniek, in overweldiging, de Den uit gevlucht. Ze had het niet meer aangekund. Lafaard! schreeuwde ze tegen zichzelf in haar gedachten. Ze had gefaald, en ze was een lafaard. Ze kon Brimstone niet eens recht in de ogen aan kijken. Ze... Shrimp haalde diep adem en richtte haar ogen op naar de hemel. Zou Stormwind nu op haar neer kijken? Denkend dat ze hem gefaald had? Zou heel StarClan dat doen? Chivysniff, Smokebreath... Ze slikte en liet haar kop weer hangen. Het luide snikken was overgegaan in iets zachts, maar de tranen bleven stromen.

Open, vervolg op dit topic


if you see someone without a smile, give them one of yours
[OPEN] Losing game 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Honorbound
Member
[OPEN] Losing game Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitimedi 18 mei 2021 - 16:05

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
Honorpaw leek niet eens meer te kunnen huilen of schreeuwen, wat had het voor nut? Ze was toch niet belangrijk, of op de een of andere manier had Starclan besloten dat de lijn van Pantherstar uit moest sterven. De lijn die juist zoveel had proberen te brengen, die juist altijd trouw waren geweest aan Riverclan, en hoe werden ze bedankt? Met gruwelijke doden. Haar blauwe ogen stonden leeg, leeg en somber terwijl ze door het territorium heen slotte, immers moest er iemand jagen. Wie zou er nu nog zijn als ze haar Warrior naam in ontvangst mocht nemen? Misschien haar vriendin Shrimppaw, misschien Hermitshell, haar moeder maar niet alle katten die ze aanwezig wilde hebben. Haar oortjes zakten langzaam naar haar nek toen ze het bekende geluid van een intens verdrietige kat hoorde. Shrimppaw, onhandig stapte ze naar haar beste vriendin vanaf haar kittentijd toe en drukte ze haar neusje in diens vacht. Ze zou niet alleen staan, ze zou Starclan vervloeken als haar beste vriendin niemand had om op te steunen, dan zou de hel pas echt losbarsten. Ze drukte haar kin onder de kop van de ander en leek heel even een zachte sprankeling in haar ogen te krijgen, in plaats van de dode blik die ze al sinds het eind van het gevecht droeg.


[OPEN] Losing game Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Mousepaw
Med. cat apprentice
[OPEN] Losing game AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitimedi 18 mei 2021 - 16:47

[OPEN] Losing game 3ulghSs

Dit had niks met haar te maken, dat wist ze wel. Maar toch, voelde het verkeerd om enkel aan de zijlijnen toe te kijken. Ze was geen kitten meer, die de alles over haar hoofd heen liet gaan. Dit was haar clan, en ze wilde weten wat er in gebeurde; welke emoties er door de menigte reisde. Wat de politieke gedachtes waren, het was haar recht- toch? Mousepaw duwde haar lichaam voort, naar de twee rouwende katten. Ze herkende Shrimppaw vrijwel meteen, hoe kon ze niet? Ze waren immers familie. De grijze kattin was echter nog wat onbekend voor de apprentice. Maar als ze de flame-point zo omhelsde dan moest ze wel betrouwbaar zijn. "Is alles oké?" Murmelde ze wat zachtjes, haar ogen naar de grond geslagen.destruction was not what I intended but this is what happens to all who follow in my wake


Laatst aangepast door Mousepaw op di 18 mei 2021 - 21:30; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
[OPEN] Losing game DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitimedi 18 mei 2021 - 20:13

Tauro was dit keer niet in ThunderClan. Hij had ontdekt dat als je de rivier overstak, je bij RiverClan kwam. De kitten wilde alles weten. Tauro sloop door het territorium van RiverClan. Sinds zijn moeder was gestorven wilde hij machtiger worden. Hij had al een slaapplekje in ThunderClan territoriu gemaakt. In een boom. Er was een boom met een brede tak waar hij kon slapen. Die boom was niet meer van ThunderClan, maar van hem! Tauro wilde weten wat voor leuke dingetjes er in RiverClan waren. De rivier vond hij leuk. Ooit zal die van hem worden. Een verse geur vertelde hem dat hier katten waren geweest. Hij volgde het spoor en drukte zich tegen de grond wanneer hij ze zag. Tauro zag een langharige poes die leek te snikken en twee anderen die haar probeerde te troosten. Een grijns kwam op zijn gezicht. De kitten schudde zijn hoofd en keek sirieus. Hij liep naar de andere toe. "Wat aan de poot?" piepte Tauro. Hij was niet bang voor Clankatten. Ooit zou dit zijn territorium zijn en ooit zouden katten voor hem buigen en hem volgen. Met hulp zou hij eer ThunderClan overnemen. Iedereen die wilde mocht hun joinen en de anderen werden vermoord. Daarna was RiverClan aan de beurt, daarna WindClan en als laatst ShadowClan. Tauro had grootste plannen en het was tijd dat ze hem al gingen vrezen als kitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
[OPEN] Losing game NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 18:14


Door het huilen had ze niet goed gemerkt dat er iemand bij haar was komen staan. Of ze had het wel gemerkt, maar geen aandacht aan geschonken. Ze zat even zo in haar eigen wereld, ze vervloekte haarzelf er ook nog is voor. Ze mocht dit niet doen, ze moest sterk zijn. Maar ze kon dit niet alleen. Ze kon het niet. Met een snik liet ze de grijze poes haar kopje onder haar kin leggen. Shrimppaw sloot haar ogen, wat nog meer traantjes deed stromen. Ze snoof haar neusje, was getroost door de zachte aanraking van haar vriendin. Haar ogen schoten echter weer open toen ze een stem hoorde. Ze zag Mousepaw, vragend of alles oké was. Shrimp snoof, en knikte. Ze bewoog wat van Honorpaw vandaan, en knikte nogmaals, haar tranen wegvegend. Anderen hoefde haar niet zo te zien. Dat kon voor nog veel meer problemen leiden. 'J-ja, ja.. Alles is oké,' miauwde ze, waarna ze een glimlach forceerde. Het was oké. Vervolgens werd ze helemaal afgeleid door het kleine figuurtje, niet ver van hen vandaan. Die.. hoorde niet in RiverClan...


if you see someone without a smile, give them one of yours
[OPEN] Losing game 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Honorbound
Member
[OPEN] Losing game Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitimedi 1 jun 2021 - 19:19

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
Honorpaw mocht bijna alles verloren hebben, maar Shrimppaw, die was er nog. Haar beste vriendin vanaf kittentijd, voor haar, voor haar ging ze altijd verder. Voor haar schoof ze haar eigen verdriet aan de kant en beschermde ze haar tegen de kilte van de wereld. De kilte die Shrimppaw van alle katten het minste verdiende. Zijzelf was blijkbaar niet tbelangrijk genoeg voor Starclan, immers verloor ze iedereen, namen ze de belangrijkste katten weg van haar. Alsof het niks voorstelde. 'Is alles oké?' Murmelde een grijs-witte Apprentice, die ze herkende als Mousepaw, familie van Shrimppaw. Honorpaw knipperde enkel vriendelijk naar haar voordat haar blik naar Shrimppaw verplaatste. Het troosten leek echter wel te werken, de ander leek even alles vrij te kunnen laten, al was het vast en zeker niet makkelijk. Mousepaw's aanwezigheid zorgde ervoor dat Shrimppaw zich geheel leek te herstellen en zich weg trok uit de omhelzing van Honorpaw. De grijze kattin keek van haar vriendin naar Mousepaw totdat de geur van Rogue haar af leidde. 'J-ja, ja.. Alles is oké,' Mauwde de crème kattin geforceerd met een glimlach. Honorpaw leek even haar blik iets te verzachten voordat ze haar neusje tegen een wang van Shrimppaw drukte en opstond met haar haren overeind. Dat de Rogue zich probeerde te bemoeien met hen ging haar te ver. Veel te ver. 'Je hebt twee seconden om in beweging te komen Rogue, tenzij je kraaienvoer wilt worden. Rogues zijn niet welkom.' Haar nagels sloeg ze uit, hij mocht misschien kitten zijn maar hij was oud genoeg om terug naar zijn mama te gaan en misschien dat mama lief dan ook zou leren niet op Riverclan gebied te komen. 'Scheer je weg naar je mama!' Siste ze gevaarlijk, hij was oud genoeg om te leren dat hij niet op hun gebied hoorde en al helemaal niet hun Medicine Cat te vragen om informatie. Ze was normaal vriendelijker maar nu kwam alles bij elkaar en nam ze geen kansen.


[OPEN] Losing game Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Losing game   [OPEN] Losing game Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Losing game
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: