pull it from my teeth 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 pull it from my teeth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
pull it from my teeth  Original
Renske
1895
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: pull it from my teeth    pull it from my teeth  Icon_minitimewo 19 mei 2021 - 0:22

Settleddust kraakte de wervels in zijn nek toen hij wakker werd. Het was midden op de dag toen hij de warriors den uit kwam lopen. Hij had de nacht door het territorium gestruind, wat gejaagd, nagedacht. Want dat was het enige wat hij nu bijna kon doen. Piekeren, eindeloos piekeren, maar dit keer niet eens over zichzelf. Niet zijn eigen nietige, egoïstische gedachten. Nee, het ging nu over Shadowclan. Over rogues in hun midden, wantrouwen, in de sterren, in clangenoten, in hun leider. En het maakte hem kwaad. Settleddust was altijd goed geweest in zijn kalmte bewaren, te kiezen om zijn woorden in te slikken in plaats van te blaffen in bijten, want dat zou het niet beter maken, toch? Om redelijk te zijn, de verantwoordelijke, de goede kant. Maar waar had dat hem gebracht? Naar een oorlog die niemand wilde, die niemand won. Naar een leider die dacht die hem rond kon duwen, zijn eigen deputy. Hij was er klaar mee. Hij wilde het niet meer, niet zo. Hij was er klaar mee dat er over hem heen gelopen werd. Dus er stond een andere uitdrukking dan normaal in zijn ogen toen hij het kamp door keek, zijn schouders naar achteren rolde, en zijn rug los kraakte. Hij had geen zin meer om toneel te spelen. Hij was pissig, en iedereen mocht het weten ook.

+ Iets van Mim
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
pull it from my teeth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: