[Open] What is next for me...? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] What is next for me...?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oakpaw,
Member
[Open] What is next for me...? B3a5f44037e6ca080ad54d0016f7841ff048fec6
Ema
136
Actief
Destiny is a gift...
Always remember that.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Oakpaw,
BerichtOnderwerp: [Open] What is next for me...?   [Open] What is next for me...? Icon_minitimevr 21 mei 2021 - 22:43


Hij was al een stukje verder gekomen in zijn training. Hij kon nu bijna feilloos door de tunnels heen navigeren en was al een tijdje over zijn wenningsproblemen heen gekomen. Natuurlijk maakte hij zich wel zorgen voor wanneer hij warrior werd, want dan was het hetzelfde spelletje… opnieuw, en hij had al zoveel moeite gehad met de overgang van kit naar apprentice. Het hielp dan ook echt niet dat hij een ijsblok als broer had en ouders die niet echt veel om hem gaven. Soms vroeg hij zich af waarom hij bestond, maar dat stelde de jonge bruine tom maar liever niet in vraag.

Vandaag zat hij gewoon rustig neer in één van de zovele velden waar windclan rijk aan was. Hij had zoveel tijd gespendeerd aan andere dingen, dat hij eigenlijk nooit had gekeken naar de mooie lucht. Het was blauw, met verschillende witte pluizige wolken bij in alle vormen en figuren. Die ene leek op een kat, de ander op een spin, de ander op een slak,… De wolken waren eigenlijk gewoon alles wat je kon bedenken, je moest het alleen inzien. En het deed de apprentice ook wel een beetje tot rust komen, zo staren naar die wolken…

+Open


Sometimes when things are falling apart
[Open] What is next for me...? Coak0210
They may actually be falling into place
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] What is next for me...? DPKsfdL
Cynthia
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whitewinter
BerichtOnderwerp: Re: [Open] What is next for me...?   [Open] What is next for me...? Icon_minitimedi 25 mei 2021 - 15:51

Het was bijna zover, ze zou bijna een warrior worden. Als ze haar huidige mentor tenminste moest geloven. Ze had er misschien meer versleten dan de gemiddelde apprentice, maar het betekende wel dat ze van verschillende katten had kunnen leren en daar was ze zeker wel dankbaar voor. Vooral ook door het feit dat ze geboren was in Thunderclan had ze het gevoel gehad misschien niet goed genoeg te zijn, maar dat was toch anders gebleken. Ze was dan ook het kamp uit gegaan in de hoop wat te vangen. Want het was een van de betere dagen als ze eerlijk was. Er waren een paar wolken aan de lucht, maar dat was ook alles. Ze merkte op dat ze niet de enige was die naar de lucht staarde en zette een glimlach op terwijl ze naar de jongere apprentice toe liep. "Oakpaw," Sprak ze zijn naam rustig.


[Open] What is next for me...? STPN48
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] What is next for me...?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: