[CLANMEETING] Mapped out in the stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [CLANMEETING] Mapped out in the stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
[CLANMEETING] Mapped out in the stars 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: [CLANMEETING] Mapped out in the stars   [CLANMEETING] Mapped out in the stars Icon_minitimezo 23 mei 2021 - 12:20


De zon kleurde de horizon in pastelkleuren toen Peppermint en Newtspark het kamp bereikten. De sterren waren langzaam weggezakt in de hemel en de maan maakte plaats voor de zon. Peppermint had weinig gesproken op de terugweg, te erg onder de indruk van het bezoek aan Starclan. Ze drukte nog even, voor ze het kamp betraden, haar koppie in de nek van Newtspark, haar bekende geur inademend terwijl haar hart in haar keel klopte. Eerst moesten ze het nieuws aan Acornstar breken.

En Acornstar reageerde zoals verwacht. Enigszins nukkig. Pepper maakte zich zorgen over haar oude mentor en clanleider. Ze liet een huiverige zucht over haar lippen glijden terwijl ze omhoog keek naar de rots. Eventjes keek ze Newtspark aan, een stille bevestiging zoekend, waarna ze zich afzette en omhoog sprong naar de meeting place. Eerst wachtte ze tot Newtspark naast haar plaats had genomen, waarna ze haar haar stem liet luiden. Het had vaster gekund en haar stem was iets geknepen door de zenuwen, maar ze was herkenbaar. "Katten van Shadowclan," riep ze, haar staart om die van Newt heen krullend voor steun. "Vandaag zijn we als medicine cat apprentices geroepen door Starclan. We hebben onze volledige namen mogen ontvangen als Newtspark en Peppermint en mogen ons volleerde medicine cats van Shadowclan noemen." Ze viel hierna stil, zoekend naar een passende afsluiter, maar er kwam niks. ".. Bedankt."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
[CLANMEETING] Mapped out in the stars BBTakD
Bunny
291
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] Mapped out in the stars   [CLANMEETING] Mapped out in the stars Icon_minitimezo 23 mei 2021 - 12:35

De jonge kattin keek op toen Pepperpaw de rots op sprong. Ook Newtpaw voegde zich al snel bij haar mede medicine cat apprentice. Nu was Tidepaw's aandacht zeker getrokken. De apprentice zette zich aan de voet van de rots en keek op naar het tweetal. Het was Pepperpaw die het woord nam en aankondigde dat ze opgeroepen waren door Starclan en nu volleerde medicine cats waren met hun volledige naam. Wauw! Toen de twee weer naar beneden kwamen, ging de jonge apprentice meteen op Newtspark af. "G-gefeliciteerd, N-N-Newt..S-spark!", mauwde ze vrolijk snorrend tegen haar vriendin, haar blauwgroene oogjes trots glimmend. Ze was zo trots op haar! Ook op Pepperp- Peppermint, natuurlijk, maar die kende ze persoonlijk minder goed. Maar Newt, Newt was haar vriendin en Newt verdiende een feestje voor deze prestatie.

Tag: Newt <3


[CLANMEETING] Mapped out in the stars C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[CLANMEETING] Mapped out in the stars Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] Mapped out in the stars   [CLANMEETING] Mapped out in the stars Icon_minitimezo 23 mei 2021 - 14:26


Hij was hier nu al enkele dagen. Hij moest buiten slapen en had niet veel behandeling gekregen voor zijn wonde, die met de dag meer en meer begon te jeuken. Het was alsof de moeraskatten hem dood wilden doden, maar niet met hun eigen poten. Als een ziekte ham overnam zouden ze hun poten niet vuil moeten maken. De getsreepte kater richtte zijn kop op, zijn hersenpan tolde en hoofdpijn was sterk... Hij vernauwde zijn groene ogen en hapte even naar adem. Tinder? De kat vernauwde zijn ogen en keek wat beter naar de gedaante op de rots. Ah nee, Pepper. Hij haalde even diep adem en bleef de poes van op een afstandje aankijken, schok in zijn ogen. Hij kon beweren dat hij haar moeder had gezien en niet haar. Wat gebeurde er?


[CLANMEETING] Mapped out in the stars N3DJlqEZ_o
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[CLANMEETING] Mapped out in the stars Original
Renske
1903
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] Mapped out in the stars   [CLANMEETING] Mapped out in the stars Icon_minitimema 24 mei 2021 - 0:40

Settleddust had ergens een onderbuikgevoel gehad. Hij wist niet wat het was. Het feit dat hij niet kon slapen, dat hij de medicine cat den had gecheckt of Pepperpaw er was geweest. Eerst had hij zich bezorgd gevoeld, gecheckt of de rogue er nog was, maar toen die nog veilig opgeborgen was, had hij weer gedurfd het comfort van zijn nest op te zoeken. De maan was helder deze nacht, dus ergens had hij gewoon dat gevoel gehad. Maar misschien had het gevoeld als een droom. Maar toen hij wakker werd, was hij net op tijd uit de Warriors Den om ze het kamp binnen te zien komen, en hij wist dat er iets was veranderd.

Het duurde eventjes voordat de twee weer verschenen en ze de rots op sprongen. Settleddust keek nieuwsgierig omhoog, en al snel kwam de mededeling. Volledige namen. Zijn blik was warm en hij kreeg een brede glimlach op zijn gezicht. Hij voelde zich zó trots. Na al haar tegenslagen, had ze het gered. Settleddust schreeuwde de nieuwe namen door de koele lucht, waarna hij direct naar Pepperpaw, nee, Peppermint liep. Hij duwde zijn kop tegen haar aan en snorde vrolijk. ‘Ik ben zo trots op je.’ Dat was het enige wat hij nu kon zeggen, want het was zo'n sterk gevoel. Zijn kleine zusje werd groot.

S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[CLANMEETING] Mapped out in the stars DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] Mapped out in the stars   [CLANMEETING] Mapped out in the stars Icon_minitimema 24 mei 2021 - 0:50

Hij was het er niet echt mee eens geweest dat de Pepperpaw en Newtpaw naar highstones gingen omdat ze door Starclan geroepen waren, maar hij had ze moeilijk tegen kunnen houden. Het was iets dat hij hun niet zou afpakken, maar blij was hij er zeker niet mee. Toen ze dan ook terug waren gekomen met hun nieuwe namen voelde het voor hem meer als een formaliteit dan iets speciaals. De naam veranderen had hij tenslotte ook altijd kunnen doen, maar het zag er beter uit voor de clan waarschijnlijk dat Starclan het had gedaan. Namen van Starclan zou hij nog kunnen accepteren, maar meer zou hij niet meer doen. Hij zou geen woord meer geloven die van die katten afkwam. Hij zat dan ook in de opening naar zijn den te luisteren naar de woorden van Peppermint en keek een voor een naar de reacties van de katten voor hem. Ze zouden waarschijnlijk blij zat zijn dat Starclan hun medicine cats nog namen hadden gegeven.


If you are strong, you'll find responsibility
[CLANMEETING] Mapped out in the stars 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[CLANMEETING] Mapped out in the stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: