To fresh faces and new places 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 To fresh faces and new places

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Captain
To fresh faces and new places Skadi-10
Elfje
562
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 14001 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: To fresh faces and new places   To fresh faces and new places Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 23:04

True Power, The Divine Right To Rule
SKADI


Er was nieuw vlees in de kuip, en wat voor vlees ook nog eens. De ex-deputy van Windclan 'vereerde' hun nu met haar bijzijn. Niet dat die rang haar hier nog maar iets van goed deed. Nee, het tegendeel waarschijnlijk; er waren genoeg katten in de Elite die een diepe haat naar de clans en hun leiderschap hadden. Populair zou ze dus niet zijn. Maar Orchis had altijd plannen in zijn hoofd, halfgaar of niet, ze leken te werken. Dus als hij had besloten dat de nieuwbenoemde Indra zich bij hun mocht voegen, dan zou hij wel wat in gedachten hebben voor de kattin. Het was ook geen stokoud wijf, dus dienen kon ze nog goed genoeg.

Het kon Skadi niet al te veel boeien. Sure, ze was niet al te blij met die boskatjes, zeker al niet met die jammerende kittens in hun kamp, maar zolang het maar geen Riverclanner was die zich haar nog kon herinneren. Emberkit zag ze immers niet vaak, aangezien ze al die snotjong ontweek. Nee, Riverclanners zou ze het liefst zo voor hun bek slaan, zeker Crystalstar, als die geen meerdere levens had gehad. Ze was ook weer niet dom. Maar nee, met Windclan had ze niets persoonlijks, dus het zou wel. Zolang de kattin geen noties kreeg dat ze beter was als hun, dan zou het wel prima verlopen.

Hoe het nu zat, was dat Skadi de kattin van een afstandje in de gaten had gehouden. Maar dat was saai geworden, en ze was toch ook wel lichtelijk nieuwsgierig naar wat haar naar de Elite had gebracht. De calico hees haarzelf dan ook omhoog en liep op de ex-windclanner af. "Hallo, Indra," Sprak ze de ander aan.


+Indra

Is Something You Were Born With


To fresh faces and new places Skadis17

To fresh faces and new places COxUkZtTo fresh faces and new places E8v3o2To fresh faces and new places Skadi_12To fresh faces and new places Member10To fresh faces and new places Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
To fresh faces and new places BBTakD
Bunny
1460
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: On Trial
Indra
BerichtOnderwerp: Re: To fresh faces and new places   To fresh faces and new places Icon_minitimezo 25 jul 2021 - 19:07

Indra keek neer op de deputy toen die op haar af kwam. Wacht, nee, hoe noemden ze dat hier ook weer? Captain? In ieder geval was het dezelfde rol als een deputy in Windclan, zo leek het. Beetje slaaf spelen voor de leider. Ze vond het wel een béétje raar dat het zo'n jonge was, een kind nog maar, die de Bloodclanners moest leiden, samen met dat mormel dat zich General noemde. Hadden de Bloodclanners dan zo weinig zelfrespect, dat ze zich lieten commanderen door dit tweetal? Of was er iets dat ze over het hoofd zag, een reden dat niemand hen al van hun troon gestoot had? In ieder geval zou zij niet de persoon zijn om dat te doen, dat wist ze. Ze had niet genoeg macht binnen Bloodclan, te weinig vrienden en volgers. Ze moest zich koest houden, in ieder geval voor nu, in ieder geval terwijl ze nog de nieuweling was. "Skadi.", antwoordde ze met een knikje, haar tanden op elkaar geklemd. Ze was schoorvoetend beleefd - maar hoewel het enthousiasme er niet af droop, kon niemand haar iets zeggen over haar manieren.


To fresh faces and new places 5FUjk8
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
To fresh faces and new places
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: