[Open] Food gone wrong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] Food gone wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Open] Food gone wrong Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: [Open] Food gone wrong   [Open] Food gone wrong Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 0:29


Rustig zat de jonge poes te knabbelen aan een schamper vogeltje. Ze beet kalm op de botjes, die versplinterde in haar mond. Het duurde echter niet lang voordat het voorwerp in het verkeerde gat schoot en wel meteen werden haar ogen groot. Een kokhalzend geluid kwam van haar lippen af waarna ze overeind schoot, krabbende naar haar keel. Ze kon geen adem halen, er kwam geen adem binnen. Ze probeerde diep adem halen, maar er kwam geen lucht in haar longen. De obstructie in haar luchtpijp liet haar panikeren en wild rolde ze even door het kamp heen, kokhalzendde geluiden van haar mond komende. Tranen ontglipte aan haar ogen. Nee alsjeblieft, ze wilde niet, ze wilde niet. Ze wilde gillen, schreeuwen, de pijn die ze voelde was vreemd en ongekend. Alles brande. Iemand help, help!. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alligatorpaw
Deceased
[Open] Food gone wrong 0qGnqk8
Gaytor // Juno
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Alligatorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Food gone wrong   [Open] Food gone wrong Icon_minitimema 14 jun 2021 - 23:34

Alligatorpaw was al klaar met haar duties en had lekker lopen luieren en dutten in het lente zonnetje die na de felle kou erg welkom was. Dit duurde even tot haar dutten werd verstoord door een vies kokhalzend geluid iets verderop. Haar oren herleidde het geluid terug naar de grijze poes crickethill die een haarbal aan het uitpersen was. Ze kneep lichtelijk gestoord haar oogjes weer dit. Maar het geluid stopte maar niet, ze keek nog een keer. Dit keer viel haar op dat de de poes in een ernstige paniek leek te zijn. Dit kon niet goed zijn toch? De jonge apprentice wist niet wat ze moest doen, en de poes die vol paniek naar haar keel krabte was een naar gezicht. Plotseling besefte ze opeens wat er aan de hand was, ze stikte!! Ze rende erop af. Crickethill?? Stik je???” alligatorpaw wist niet wat ze moest doen dus ze schreeuwde maar voor de kat die nu nbiet kon schreeuwen. ”IEMAND HELP, CRICKETHILL IS AAN HET STERVEN!” misschien een tikkeltje dramatisch maar dit trok in iedergeval wel de aandacht
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Food gone wrong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: