[Clanmeeting] Together we are strong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] Together we are strong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrimpnose
Medicine cat
[Clanmeeting] Together we are strong NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] Together we are strong   [Clanmeeting] Together we are strong Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 18:29


Ondanks dat het al langzaam licht werd, was het nog best stil in het kamp. Shrimpnose besloot nog een laatste paar uurtjes slaap te pakken. Haar reis naar en van de Highstones hadden haar vermoeid, zeker met het extra deel waar ze moest zwemmen. In haar buik fladderden gespannen vlinders, maar het was een leuk gespannen. Zolang ze haar zenuwen maar onder bedwang hield. Maar ze zou de koude douche van Smokebreath niet snel vergeten.

Ondanks het minieme aantal uurtjes dat Shrimpnose aan slaap gehad had, werd ze vroeg wakker. Het kamp begon ook langzaam te ontwaken. Haar pootjes jeukten, want ze wilde het graag bekend maken. Oh, ze hoopte toch zo dat de Apprentice het leuk zou vinden. Zij vond het wel leuk. Spannend, maar leuk. Uiteindelijk kon ze zichzelf niet meer inhouden. De meesten van de Clan waren al wakker, klaar om de dag te starten. Met een lichte twijfel sprong Shrimpnose een klein verhoginkje op, waar ze vanaf nu de Clan aan konden spreken.

'A-Alle katten, van RiverClan,' begon ze met spreken. Ze moest er nog een beetje inkomen. 'Alsjeblieft allemaal even verzamelen.' Ze wachtte even tot ze alle aandacht had. Oei, dat was toch wel wat spannender dan ze had gedacht. 'Ik heb vannacht een teken gekregen van StarClan, en ik ben naar de Highstones gereisd. Daar heb ik mijn volledige naam gekregen, Shrimpnose.' Ze sprak de naam uit met trots, een glimlachje speelde rond haar lippen. 'En toen ik wakker werd, kreeg ik nog een teken. Namelijk wie mijn Apprentice gaat worden.' Ze liet nog een korte stilte vallen, speurde de groep langs. Gelukkig, de grijze poes stond er tussen. 'Mousepaw, jij bent uitgekozen door StarClan om de nieuwe Medicine Cat Apprentice van RiverClan te worden. Gefeliciteerd.' Haar glimlach werd nog wat breder, ze was blij voor de jonge poes.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Clanmeeting] Together we are strong 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
[Clanmeeting] Together we are strong PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Together we are strong   [Clanmeeting] Together we are strong Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 19:08

[Clanmeeting] Together we are strong WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Ze was als een lafaard gevlucht toen het kamp, haar kamp. Zich in totale chaos bevond. Ze stak geen poot uit om te helpen. Het enige waar ze toen aan dacht was aan haar eigen veiligheid, zoals enkel een ware egoist dat kon. Maar misschien het ergste van het hele verhaal was dat ze er niks bij voelde. Geen enkele hint van schaamte of schuld. In haar hoofd waren de acties die ze op die dag had uit gekozen de juiste.

Je kon haar verwardheid wel begrijpen dat zij, uit alle katten uit gekozen werd als Shrimppaws nieuwe hulpje. Medicine cat apprentice, katten die hun leven toewijden aan de geneeskunde. En als de stem van starclan diende. Dit was voor Mousepaw enkel een bevestiging dat ze daarboven echt geen idee hadden waar ze mee bezig waren. Maar dat was niet de reden waarom haar ogen vochtig werden. Ze was haar vertrouwen in hun voorouders al lang verloren

Wat haar pijn deed was de situatie waar ze nu in geforceerd werd. Dit wilde ze niet, dit was niet de toekomst die ze voor haarzelf had uitgestippeld. Ze wilde wat iedereen had, het normale. Daar zou ze toch echt op haar best zijn. Maar nu, had ze geen keus. Werkelijk; ze kon deze kans niet afslaan. Wat zou iedereen wel niet van haar denken dan? De kat die de wil van Starsclan in de wind had gegooid?

Waarom kon er niet eerst onder vier ogen gesproken worden? Dan kon ze haar mening nog uitten. Maar nu- het was te laat. Veels te laat.

De volgende moment waren wat wazig, katten kwamen naar haar toe met felicitaties. Maar dat registreede maar half in haar hoofd. Ze had enkel haar aandacht op de gene die haar leven verwoest had. Mousepaw had altijd van haar gehouden, als familie. Maar nu was het enige wat ze voelde haat.

Uiteindelijk kon ze er niet meer tegen, het werd te veel. De emmer liep over. Ze duwde zich een weg door de menigte heen. Tranen rolde over haar wangen. Maakte de vacht dat rond haar wangen zat helemaal nat. Ze moest even een moment voor haar zelf, weg van iedereen. Om dit te processen. Om haar emoties in haar eentje te kunnen uitten. Om een plannetje van wraak te bedenken.

Mouse is het topic uit!


 
[Clanmeeting] Together we are strong 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[Clanmeeting] Together we are strong BVaqYmVp_o
Julia
837
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Together we are strong   [Clanmeeting] Together we are strong Icon_minitimema 31 mei 2021 - 11:18

Hij keek op toen zijn dochter vroeg om te verzamelen. Ze was Highstones geweest. Hij had haar nog niet gesproken en was benieuwd welke naam StarClan haar had gegeven. Trots stapte hij dan ook naar de groep katten toe die zich om haar hadden verzameld. Wat waren ze al groot, groot en volwassen. Hij was zo trots. Op allebei. Op Hermitshell en Shrimppaw, die aankondigde nu Shrimpnose te heten. Hij was ook trots op het tweede nestje die hij geadopteerd had. Ze deden het allemaal zo goed, hij was een blije papa. Hij had verwacht dat het erbij zou blijven dat ze nu volleerd Medicine cat was, maar er was nog meer. Ze benoemde zijn zusje als haar apprentice. Hij keek om naar haar, recht in haar verbouwereerde gezicht. Ooh jeej. Niet veel later stond ze op en ging er vandoor. Hij fronste even. Hij moest haar maar snel opzoeken, want ze leek er niet heel erg blij mee. Daarna stapte hij naar Shrimpnose toe. Dit was ook haar moment, dat moest hij niet vergeten. Mousepaw kwam straks. “Gefeliciteerd Shrimpnose.” Spon hij warm, terwijl hij haar nieuwe naam proefde.


[Clanmeeting] Together we are strong Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[Clanmeeting] Together we are strong Original
✮ Michelle ✮
287
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Together we are strong   [Clanmeeting] Together we are strong Icon_minitimema 31 mei 2021 - 11:49

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."


Haar vriendin was terug, haar vriendin was volleerd medicine cat. Het was bijna ongelofelijk. Kleine Shrimp heh. Ze stond met een enorme grijns, apentrots te kijken naar haar vriendin, luisterend naar haar verhaal. Ze had ook direct een apprentice aangewezen gekregen door starclan! Wat een grote dag was dit zeg. Echter leek de apprentice, Mousepaw, het er niet helemaal mee eens te zijn. Met een iet wat teleurgestelde blik keek de kat naar Mousepaw die wegrende en zuchtte zacht. Ze stapte naast haar oud mentor en duwde haar neus tegen de vacht van Shrimppa..nose. Shrimpnose. "Gefeliciteerd." Mauwde ze warm. "Nu ben jij eindelijk volwassen." Grinnikte ze zacht de grijns niet van haar gezicht te vegen.

"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiled
The world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Together we are strong Original
Renske
368
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Thirteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Together we are strong   [Clanmeeting] Together we are strong Icon_minitimema 31 mei 2021 - 12:28

[Clanmeeting] Together we are strong Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Dit kamp was stom. Het water was stom. Ze was er direct aan herinnerd waarom dit niet haar favoriete seizoen was. Ze wilde weer terug naar een warm nest in haar rieten den, waar ze kleine schelpjes in had bewaard. Nou ja, die waren vast ook weggespoeld. Ugh! Maar het was nu opeens Shrimppaw die de aandacht trok. Ze hief haar kop en keek de poes aan, die sprak dat ze naar Starclan was geweest, naar Highstones. En al snel kwam ze met heugelijk nieuws. Een volledige naam! Nou, dat was dan een lichtpuntje in deze drek. Ze kon niet helpen om te lachen en haar naar te juichen. Shrimpnose. En toen kwam het tweede nieuwtje, een nieuwe medicine cat apprentice. Even maakte Cottonpaw zich klein. Niet mij, niet mij, ik ben bijna warrior. Maar gelukkig was dat ook niet het geval. Het was Mousepaw! Oh, dat was wel leuk. Mousepaw was cool. Cottonpaw liep dan ook naar de grijze apprentice en gaf haar een stootje tegen haar schouder. Dit zou vast wel weer aandacht van haar moeder trekken, waar ze een beetje onzeker over was. Dat had ze met haar gedeeld. Een "gefeliciteerd" rolde over Cottonpaws lippen, maar ze kreeg geen reactie. Ze keek in Mousepaws ogen en zag de... was het woede? De tranen waren niet van blijdschap. Ze wilde dit niet. Voordat ze weer iets kon zeggen was Mousepaw verdwenen. Moest ze achter d'r aan? Uhhh.. Cottonpaw bleef een beetje ongemakkelijk staan, terwijl Shrimpnose werd beladen in felicitaties. Och het zou ook wel loslopen. Mousepaw moest gewoon er eventjes aan wennen. Bovendien, het was een grote eer! Dat zou ze vast vroeg of laat realiseren.

[Clanmeeting] Together we are strong Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[Clanmeeting] Together we are strong NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Together we are strong   [Clanmeeting] Together we are strong Icon_minitimedi 1 jun 2021 - 18:02


De reactie die Mousepaw gaf ze niet verwacht. Shrimp kon haar eigen reactie nog goed herinneren, hoe verbaasd ze was geweest. Maar ook opgelucht, want het Warrior leven had haar nooit echt aangestaan. Maar ook de spanning die erbij kwam kijken. Toch was het een positieve verandering geweest, maar Mousepaw vond van niet. Voor ze naar de grijze Apprentice toe kon stappen was ze al het kamp uit gevlucht. Verbaasd keek Shrimpnose haar na, maar werd afgeleid door de felicitaties die haar kant op kwamen. 'Dankje, pap,' snorde ze naar haar vader, en gaf hem een liefkozend kopje. Daarna kwam Dreamdust naar haar toe. Shrimpnose grinnikte, en knikte. Ze had misschien wel de leeftijd behaald, en haar naam, maar echt volwassen voelde ze zich nog lang niet. 'Ja, het lijkt er op,' miauwde ze met een zacht lachje. Ze moest er maar aan geloven. Hoewel ze de felicitaties allemaal heel lief vond, besloot ze toch dat die later ook konden. Haar prioriteit was haar Apprentice nu, die weggerend was. 'Ik ga maar achter Mousepaw aan,' miauwde ze met een licht ongemakkelijk glimlachje, voor ze zich omdraaide.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Clanmeeting] Together we are strong 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] Together we are strong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: