Poppy's grow where war has ended [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Poppy's grow where war has ended [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poppy's grow where war has ended [open] UbNimIl
Sunflower
20
Actief
the road to freedom is
bordered with sunflowers

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldenpond
BerichtOnderwerp: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimema 31 mei 2021 - 16:56

G o l d e n p o n d
If I were a flower.. I would be a sunflower. To always follow the sun, Turn my back to darkness, Stand proud, tall and straight even with my head full of seeds.
Het was al een hectische maan geweest. De oorlog met Shadowclan, Crystalstar die een kitten had verloren, Faintlight die was bevallen van twee kittens en nu de verhuis door de overstroming. Het vermoeide de hoogzwangere kattin. Ze had wel meegevochten ondanks dat haar buik toen al een beetje toonde, maar gelukkig waren haar wonden niet diep of ontstoken en waren de kittens in veiligheid. Ze lag met haar gevlekte kopje op haar pootjes in het weinig beschutte nest.

De avond viel en ze voelde zich vrij ongemakkelijk. Niet alleen dik, maar haar buik deed af en toe pijn. Het was begonnen!

"To celebrate is to embrace an act of wonder and joy,
To show the whole world you have a girl or a boy.

A date that will be written forever in time,
A life, a love, children of mine.

Tiny ears and perfect toes,
Rosey pink cheeks and a little button nose.

A true miracle, you are born tonight.
In my arms, I cannot stop staring as I hold you tight.

Held close beside my heart, I gently sway.
You're exactly 2 minutes old; you're here to stay.

My precious gift, my child, my light,
You are everything that's perfect; you are just right.

So hello, my angesl; I'd just like to say,
Welcome my darling kittens, and happy birthday!"
@ Sandra Hearth


Haar keel voelde rauw aan en haar wangen waren nat van de tranen, maar het was voorbij. Het was snel gegaan, het had nog geen tien minuten geduurd voor drie kleine bundeltjes vol van leven bij haar lagen. Er was geen tijd geweest voor Shrimpnose en Mousepaw te roepen, maar nu waren ze meer dan welkom. Goldenpond duwde haar neusje tegen een witte kitten. "Dovekit." Haar stem was fragiel. De naam paste perfect bij haar. De kitten die naast haar lag leek enorm hard op zijn vader, maar ze kon geen streepjes zien enkel stippels. "Searkit en jij bent Bellkit," fluisterde ze tegen de kleinste kitten. Goldenpond ging op haar zij liggen en sloot haar ogen.

♡     ♡     ♡


Poppy's grow where war has ended [open] GqsKTMT
GOLDENPOND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bellkit
Member
Poppy's grow where war has ended [open] Ezgif-6-6bec368d428a
Jazzy
9
Actief
For today, that's just enough.

CAT'S PROFILE
Age: 1 Moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bellkit
BerichtOnderwerp: Re: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimema 31 mei 2021 - 19:24

Bell
Lucht stroomde zijn longen binnen, liet zijn lichaam barsten van pijn. En toen hij de kilte van de grond voelde, sperde hij zijn mondje open. Een luid gepiep ontpopte uit zijn keel, waarbij hij snel met zijn pootjes door de lucht begon te tasten, zoekende naar een houvast. De kitten was klein, een bolletje bruin en wit. Hij was fragiel en teder. Al snel bereikte de zoete geur van melk zijn neusvleugels, waarbij hij instinctief zich naar moeder bewoog en zich tegoed begon te doen. Nu moest hij groeien en sterker worden, zodat hij de wereld alleen aan zou kunnen. Zonder mama aan zijn zijde. Maar voor even, voor nu, bleef hij nog knus bij haar.


Get a load of this train-wreck
His hair's a mess and he doesn't know who he is yet
But little do we know, the stars
Welcome him with open arms
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
Poppy's grow where war has ended [open] NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimedi 1 jun 2021 - 18:33


Ze had niet bij de geboorte zelf kunnen zijn, maar van wat ze gehoord had van anderen was dat soepeltjes gegaan. De kittens leefden in ieder geval, dat was goed. Maar nu was natuurlijk de vraag, hoe stond Goldenpond ervoor? Toen ze de poes zag liggen wist ze al meteen dat het foute boel was. Shrimpnose had al redelijk veel geboortes meegemaakt, al vanaf haar prille Apprentice tijd als Medicine Cat. Maar hier wilde ze Mousepaw liever niet bij hebben. Het zou haar alleen maar traumatiseren. En eerlijk, ze zou ook alleen maar in de weg lopen. Shrimp riep dus niet om haar nieuwe Apprentice, maar schoot gelijk haar kruidenvoorraad in. Ze pakte van alles, en ging zo snel als ze kon weer naar de gloednieuwe moeder en haar kits.

Ze checkte de kits één voor één, maar zo ver kon ze geen complicaties waarnemen. Daarna draaide ze zich naar de Queen. 'Okay, Goldenpond, je hebt het super gedaan,' murmelde ze liefjes, een glimlachje sierde haar snoetje terwijl ze haar kruiden uitspreidde. 'Neem deze in voor de pijn, alsjeblieft.' Ze schoof wat frambozenbladeren naar haar toe. Hopelijk zou het ook helpen tegen het bloed, want het zag er niet goed uit. 'Neem er ook wat water bij,' vervolgde ze en ze schoof een nat gemaakt mosballetje naar haar toe. Hopelijk zou het haar voldoende vocht geven. 'Blijf bij me oké?' Shrimp had angst dat ze in shock zou raken. Ze slikte kort en verplaatst zich naar haar achterhand. 'Ik ga het bloeden proberen te stoppen, oke?' Ze wachtte niet op antwoord, en duwde voorzichtig wat sprinrag waar het grootste bloedverlies leek te zijn. Shrimpnose had een vermoeden over wat er gebeurd was, maar ze hoopte dat het niet zou kloppen. Dat alles gewoon weer goed zou gaan straks. 'Hoe voel je je, Goldenpond?'


if you see someone without a smile, give them one of yours
Poppy's grow where war has ended [open] 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppy's grow where war has ended [open] UbNimIl
Sunflower
20
Actief
the road to freedom is
bordered with sunflowers

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldenpond
BerichtOnderwerp: Re: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimedi 1 jun 2021 - 18:58

G o l d e n p o n d
If I were a flower.. I would be a sunflower. To always follow the sun, Turn my back to darkness, Stand proud, tall and straight even with my head full of seeds.
De kittens lagen piepend aan haar buik. Ze voelde hun kleine mondjes trekken aan haar buik. Ze aten zich rond en vol. Goldenpond blies haar adem uit, ze voelde zich zwaar en licht tegelijk. Haar flanken voelden hard aan en haar achterpoten begonnen lichtjes te schokken. De stem van Shrimpnose bereikte haar oren. Ze hief zich met moeite toch een beetje overeind en knikte dankbaar. Ze dronk eerst een beetje en kauwde daarna op de bladeren. Juk! Er kwam een vieze grimas op haar snoetje. 'Hoe voel je je, Goldenpond?' Haar gouden ogen vingen de blauwe van de medicine cat. Ze zuchtte zachtjes en verplaatste haar blik naar haar kittens. "Ze zijn van Outrage, ze heetten Bellkit, Dovekit en Searkit, mooi hé?", mompelde ze alsof ze wel degelijk een goed antwoord had gegeven op de vraag. Haar voorpootjes trilden terwijl ze haar tanden op elkaar klemden van de pijn die ze voelde, minder erg en veel trager dan de bevalling zelf.

♡     ♡     ♡


Poppy's grow where war has ended [open] GqsKTMT
GOLDENPOND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
Poppy's grow where war has ended [open] NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 14:15


Goldenpond hief haar kopje naar haar op. 'Ze zijn van Outrage, ze heetten Bellkit, Dovekit en Searkit, mooi hé?' mompelde ze zachtjes. Shrimp slikte, zag de pijn die ze had. Oh, ze hoopte toch zo dat de bladeren spoedig de pijn zouden verzachten. Het stoppen van het bloeden had nauwelijks zin meer, toch probeerde ze alles zo stabiel mogelijk te maken. Zo stevig mogelijk. Meer kon ze niet doen, helaas. Met een zuchtje bewoog Shrimpnose zich weer om het lichaam van de Queen heen en ging bij haar buik zitten. 'Ze zijn prachtig, ja,' murmelde ze zachtjes. 'Je mag nog wel wat meer bladeren nemen, voor de pijn,' miauwde ze zacht, de bladeren naar haar toe schuivend. 'Ik.. Ik weet niet wat ik meer kan doen. Het spijt me.' Het voelde als nog een faal, en dat net na ze haar naam had gekregen. Maar het hoorde erbij, helaas.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Poppy's grow where war has ended [open] 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dovekit"
Member
Poppy's grow where war has ended [open] JvHzGni
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovekit
BerichtOnderwerp: Re: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimedi 29 jun 2021 - 16:21

Poppy's grow where war has ended [open] T3XDTIQ

Het was tijd, vandaag zal ze los gelaten worden in de wijde wereld. Al wist ze dat zelf natuurlijk nog niet. Het kleine bolletje werd nu enkel gestuurd door pure instinct. Ze zweefde nog rond in de buik van haar moeder. Maar hoe meer zij en haar siblings groeide, hoe kleiner de ruimte waarin ze leefde werd. Er moest een verandering komen; en snel. Gelukkig was het dan eigenlijk hier, al wist ze niet goed wat er aan de hand was. Of wat er ging gebeuren. Ze was niet de eerste die door een onbekende kracht meegetrokken werd. Maar werd zeker niet over geslagen. Het wezen belande op de grond, even rilde ze van de kou. Maar al snel werd ze omringt door een warmte; die ze nog nooit eerder had gevoeld. Een klein piepje ontsnapte uit haar bek, om te signaleren dat haar longen schoon waren. En dat op haarzelf kon ademen. Haar toon was hoog en schril geweest, net als de roep van een vogel. Misschien was het toeval dan, dat ze Dovekit als naam toegewezen kreeg. Of misschien was het voorbestemd.


Poppy's grow where war has ended [open] A7Dg2lT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Searkit
Member
Poppy's grow where war has ended [open] DPKsfdL
Cynthia
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Searkit
BerichtOnderwerp: Re: Poppy's grow where war has ended [open]   Poppy's grow where war has ended [open] Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 3:03

Hij had nog geen besef van tijd of plaats. Geen idee wat er om hem heen gaande was of wat er met zijn moeder aan de hand was. Nee, het eerste wat hij merkte was dat de plek waar hij nu terecht gekomen was wel heel koud was. Een klagelijke piep verliet zijn bekje, hij kon het niet helpen. Dit was niet wat hij verwacht had. Toch duurde het moment zonder warmte niet lang, vond zelfs een andere geur dat hem wel interesseerde. Hij was dan ook meer dan tevreden om de geur te volgen en wat te drinken van de vloeistof die daar vandaan kwam tot zijn buikje vol was en hij tevreden was en langzaam in slaap begon te vallen. Zich onbewust van wat er allemaal om hem heen gaande was.


Poppy's grow where war has ended [open] LAdJjp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Poppy's grow where war has ended [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: