The Long Night [Lynxfang's Vigil] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Long Night [Lynxfang's Vigil]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The Long Night [Lynxfang's Vigil] Untitl10
Mark
513
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior / Queen
Shatteredice
BerichtOnderwerp: The Long Night [Lynxfang's Vigil]   The Long Night [Lynxfang's Vigil] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 20:34

But I need you by my side

Ze wou geen hulp halen. Ze moest en zal dit alleen doen. Wie anders? Zijn familie? Zover ze wist had Lynxfang niemand. Daarom was ze was blij dat de tom tenminste zijn laatste weken van zijn leven nog met haar had kunnen spenderen. Alwel het niet op de manier was die hij van binnen altijd had gehoopt.. hij was in ieder geval niet alleen geweest. En noch nu zou hem niet alleen laten. Hoe zwaar de reis ook was, zowel fysiek als emotioneel, ze zou niet zijn zijde verlaten. Haar nek was verzuurd van het trekken van zijn zware gewicht, haar poten pijnlijk van het afzetten bij elke stap. Haar wangen waren rood gekleurd van haar tranen als de inspanning. Toch wist ze het voor elkaar te krijgen. Haar ademhaling ging tekeer toen ze voor het eerst zijn nekvel na ontelbare vossenlentes losliet. Niks van haar Windclan stamina die hier tegenop kon. Uitgeput liet ze zichzelf naast Lynxfang zakken. Ze nam geen verdere moeite meer om hem dichter naar het tijdelijke kamp te brengen. Ze waren er al vlakbij, ze zouden snel gezien worden. En op deze manier.. kon ze toch nog een laatste seconde met hem alleen doorbrengen voordat heel Riverclan om hun heen zal staan. Heel zachtjes legde ze haar voorvoetje op zijn wang en streek deze zacht. Ze wou hem nog een laatste keer aanraken. Een laatste keer laten zien dat ze hem enorm dankbaar was voor alles. Dat ze hem missen zal. Hoewel ze daarnet al wat traantjes had laten vloeien, liet ze alsnog nog eentje over haar snuit glijden. Doordat haar kopje naar beneden hing viel haar traantje op Lynxfang's neus, en als het kwam door haar glazige oog van verdriet.. ze zwoor: precies op het moment dat dat gebeurde vloog er een klein bloesemblaadje over hen twee heen.

Vaarwel Lynxfang.. en tot snel.
MONTY


The Long Night [Lynxfang's Vigil] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
The Long Night [Lynxfang's Vigil] Original
✮ Michelle ✮
287
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: The Long Night [Lynxfang's Vigil]   The Long Night [Lynxfang's Vigil] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 21:18

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."


Het plan was geweest om te gaan jagen. Simpelweg jagen. Maar waarom moesten die planne ntoch altijd veranderen. Met enorme blauwe ogen staarde ze naar Shatteredice en haar neus gedrukt in die bekende vacht. Lynxfang, hij was er altijd geweest, was onderdeel van het meubilair. Was een deel van Riverclan en hij was.. Stil nam ze een stap naar de oud windclanner toe. Tranen opwellend in haar ogen. Maar ze had voorzichtigheid geleerd, had fouten gemaakt bij Crystalstar en was nu te voorzichtig. "Shattered." Fluisterde ze, de stilte doorbrekende na lange seconden. Zoekend naar de juiste woorden. "Zal ik de clan halen.. of je helpen hem het laatste stuk te tillen?" Fluisterde ze in stilte de nadruk plaatsend op helpen. Ze kende de gehele relatie tussen de twee niet, maar ze wist hoeveel ze met elkaar waren opgetrokken de laatste manen. Wist dat het niet goed zat om hem hier zo te zien liggen. Wist dat Shattered ook hulp nodig had maar wat kon zij, wat was zij. Ze hielt haar gepaste afstand, had geleerd, had geleerd terwijl ze toekeek naar een van hun nieuwste members en een van hun oudste. Haar hart gebroken maar haar emoties in toom.
"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiledThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Long Night [Lynxfang's Vigil] Untitl10
Mark
513
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior / Queen
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: The Long Night [Lynxfang's Vigil]   The Long Night [Lynxfang's Vigil] Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 12:36

But I need you by my side

Ze voelde zich zo ongelofelijk zwak. Zo ongelofelijk klein. Altijd was ze op het punt om te breken. Het ijs waar ze naar vernoemd was. Altijd fragiel en kon op elk moment openbarsten. Ze wou niet meer zo zijn. Ze wou krachtig zijn en niet een zielig she-catje zoals vele haar zagen. Maar toch, ze kon moeilijk haar verdriet tegen houden wanneer ze telkens een dierbare verloor. Ze wou niet telkens huilend op haar knieën zitten maar er gebeurde altijd wel weer iets waardoor ze weer gedwongen op de grond zat. Haar pootkussentje raakte zachtjes de wang aan van Lynxfang. Ze had nooit gedacht ooit om een Riverclanner te huilen en nu beschouwde ze de katten van hier als familie. Lynxfang was in die enkele moons tijd dat ze nu hier woonde haar beste vriend geworden en de laatste kat die ze zo bij die titel had genoemd was zelfs voor de journey geweest. Ook hem was ze verloren en nu ook Lynxfang. Ze werd weer achtergelaten, ze stond er weer alleen voor. Hoewel iedereen aardig was voor haar en ze enkele katten echt wel haar vrienden durfde te noemen was Lynxfang net iets anders geweest.. Bij hem kon ze haar hart luchten voor de zoveelste keer, kon ze huilen op zijn schouder en al haar gedachtes die haar pestte hardop zeggen. Crystalstar was dan ook haar vriendin, maar bij haar kon ze wat minder vaak terecht. Dat was ook logisch, ze was de clanleader en nu vooral nu, na de oorlog en alle andere gebeurtenissen, durfde ze haar oude vriendin niet te storen. In de tussentijd in haar eigen wereld was de eerste Riverclanner al gekomen. Ze keek op naar de gevlekte gezicht van Dreamdust. Het peetzusje van Honorpaw. De ander was voorzichtig, fluisterde de haar woorden zelfs. Shatteredice liet haar blik los van Lynxfang en keek vermoeid naar de ander. Ze wou hem tillen en ze vond het fijn dat Dreamdust haar aanbod om te helpen maar haar poten voelde te slap om op te staan en de laatste honderd meter nog te lopen. Je zag aan de flame-point dat ze er diep over nadacht. Dat ze niet helemaal wist wat ze moest en wat ze wou. Uiteindelijk nam ze haar keus. Lynxfang was al genoeg gesleept.. ''J-je mag de clan halen als je wilt Dreamdust.. Maar je mag ook hier blijven.'' Ze gaf Dream zelf de keus wat ze wou. Shatteredice was niet iemand die snel commando's gaf. Ze mocht gaan, ze mocht blijven en naast haar en Lynx liggen of juist de afstand bewaren die ze had. Alles mocht, zolang zijzelf maar bij Lynx mocht blijven. De rest van Riverclan zou vast ook wel komen aan druppelen mocht Dreamdust besluiten hier te blijven.

MONTY


The Long Night [Lynxfang's Vigil] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw"
Member
The Long Night [Lynxfang's Vigil] Giphy
Ema
91
Actief
The heart is a strange beast
and not ruled by logic

CAT'S PROFILE
Age: 8 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw
BerichtOnderwerp: Re: The Long Night [Lynxfang's Vigil]   The Long Night [Lynxfang's Vigil] Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 18:52


Tijd vloog zo snel voorbij. Misschien soms wel eens te snel. Vandaag had hij geprobeerd om wat zelfstandigs te doen, zoals een mini jachttochtje. Het was hem niet echt gelukt om deze keer wat te vangen, maar dat gaf niet zoveel voor hem. Je kon niet elke keer geluk hebben. Hij had erg vaak niet veel geluk gehad. En vaak mislukten heel wat van zijn pogingen. Maar toch deed hij zijn best om een zo goed mogelijke apprentice te zijn en een zorgende broer voor zijn zusjes die hij nog over had.

Zijn grijze pootjes brachten hem bijna terug naar het tijdelijke kamp tot hij opeens twee… Nee drie vachten bemerkte. Alle drie bekend. Het eerste wat zijn groengele blik had opgevangen was het bekende bruine lichaam van zijn mentor, Lynxfang. “Wat is er mis? Wat is er gebeurd?”, vroeg het katertje, zich snel bij de anderen voegend. Zijn blik schoot van de ene kat naar de ander en dan weer terug naar het lichaam. Het bewoog niet meer… Hij ademde niet meer. Voor een seconde sloeg hij een hartslag over. Dit kon toch niet? Er kon toch niet alweer iemand dood zijn? Iedereen waar hij een band mee had werd gewoon van hem afgepakt. Ergens was hij bang dat iedereen hem gewoon zou verlaten. Het was gewoon al veel te vaak gebeurd. Wie zou hij straks nog verliezen? Zou hij ooit nog een band met iemand moeten vormen wanneer ze toch allemaal gingen sterven. Ze gingen allemaal veel te snel weg; en hij haatte het zo ontzettend.

Zijn ogen begonnen zachtjes te wateren. Hij wilde het niet. Maar het kwam gewoon, zelfs al had hij zoveel tegenzin. Iedereen ging van hem weg. Waarom gebeurde het toch steeds? Waarom altijd bij hem. Was hij een soort van ongeluksbrenger in deze wereld, was dat waarom zijn echte ouders hun gewoon hadden achtergelaten? Door hem? Even probeerde hij met zijn pootje over zijn ogen te vegen zodat de tranen zouden stoppen. Een goede apprentice huilde niet. Hij mocht niet huilen. Niet nu. Hij moest sterk zijn. Want dat was wat zijn mentor zou willen desondanks alles dat er nu gebeurde.


The Long Night [Lynxfang's Vigil] Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Vicious. and truly wicked
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Long Night [Lynxfang's Vigil]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: